Pénzügyi horoszkóp - nyerés vagy bukás vár Rád? Mutatjuk!

Horoszkópunk most pénzügyi fókusszal készült, hiszen a magas infláció, a drasztikusan dráguló élelmiszerek és a hitelkamatok növekedése sokunk pénztárcáját kezdi ki rojtosra. Nézzük, mit jelznek a csillagok az anyagiak terén a kosnak, ráknak, baknak, vízöntőnek és a többi csillagjegy szülöttének. Horoszkóp érvényessége: május 21-29.

Pénzügyi horoszkóp - nyerés vagy bukás vár Rád? Mutatjuk!

Bak

Olyan dologra vágyik már egy jó ideje, amit nem kaphatott meg. Nagyon szeretné, ha az Öné lehetne, mert sok mindenben megkönnyítené a munkáját/tanulását/hétköznapi tevékenységét! Jó hír, hogy nem kell sokáig várnia, mert hamarosan meg fogják lepni vele.

Pénzügyei is helyreállnak egy jó hírnek köszönhetően és ezzel sok gondja megoldódik egyszerre. De vigyázzon, mert könnyen jött pénz, könnyen megy!

Az elmúlt időszakban nem sok ideje volt önmagával foglalkozni, ezért használja ki az elkövetkezendő napokat és töltsön több időt a szabadban, amely az egészségi állapotát is javítja.

Párkapcsolatában is jelentős változás fog bekövetkezni! Higgyen magában és ne testelje megtenni az első lépést.

Szerencse állata: Víziló

Szerencseszáma: 42

Szerencsenapja: Csütörtök

Vízöntő

Ön körül már egy igen hosszú ideje valaki folyamatosan rosszban sántikál és mindent meg tesz, hogy megszerezze azt, ami az Öné. A gond az, hogy nem csak meg akarja szerezni, hanem ártani is akar önnek. Ezt a tevékenységét már nagyon rég óta, folyamatosan, tervszerűen hajtja végre. Lehet, hogy már Önnek fel sem tűnik, mert hozzászokott. Legyen résen és gondolja, át ki lehet az illető, mert ha nem lép közbe nagy gondot fog okozni.

Amennyiben tovább engedi magát kihasználni az elkövetkezendő időszakban anyagiak látják majd kárát. Ne legyen ennyire jólelkű és álljon a sarkára.

Ne eméssze magát olyan dolgokon, amikre nincs ráhatással. Gondoljon arra, hogy önnek mi a legjobb és ennek megfelelően cselekedjen.

Egészségi állapota jelentősen javulhat, ha több időt szentel magára és nem csak a szobában üldögél, hanem kimegy a szabadba.

Párkapcsolatában csak ön tud jelentős előrelépést tenni, mert a másik fél már minden jelet megadott önnek, ahhoz, hogy végre megtegye azt a bizonyos lépést.

Szerencse állata: ló

Szerencseszáma: 90

Szerencsenapja: Kedd

Halak

Olyan esemény fog történni Önnel, melyen először bosszankodik, de hamarosan rá fog jönni, hogy a lehető leg jobb dolog történ, ami történhetett. Legyen türelmes, mert ebben az esetben sok, olyan dolog jön a felszínre, mely mind az Ön érdekeit képviselik majd. A hölgy, aki segít Önnek sok tapasztalattal bír és érdemes meghallgatni szavait.

Ne a szerencsében és a szerencsejátékokban bízzon, hanem önmagában, mert ha nem így tesz nagy anyagi veszteség fogja érni. Gondolja át miként és mit fog változtatni az elkövetkezendő időszakban.

Remek egészségi állapotnak örvend és ez így is marad, ha továbbra is odafigyel magára és nem hanyagolja el önmagát.

Párja nagy meglepetéssel készül, amely óriási örömöt fog önnek szerezni.

Szerencse állata: Sas

Szerencseszáma: 3

Szerencsenapja: Szombat

Kos

Családja körül valaki olyan terveket szövöget, melyek nem az Ön/Önök érdekeit szolgálják. Legyen körültekintő és ne engedje ismeretleneknek befolyásolni sem az Ön, sem a családtagjai véleményét. Javaslom üljenek össze és beszéljék át az elkövetkezendő napok teendőit és ennek szellemében cselekedjenek.

Az elmúlt időszak tevékeny és szorgalmas munkájának köszönhetően anyagilag is megszilárdul az elkövetkezendő időszak. Továbbra is ugyan így végezze a munkáját, mert ez hosszútávon meg fog térülni.

Egészégére vigyázzon és törődjön többet önmagával. Nagyon kevés időt tölt testmozgással, ezért immunrendszere legyengülhet. A vitaminok nem mindent tudnak pótolni! Irány a természet!

Szerelmi élete fellendülőben van és hamarosan olyan meglepetésben lesz része, amelyről még nem is álmodott.

Szerencse állata: Szentjánosbogár

Szerencseszáma: 75

Szerencsenapja: Péntek

Bika

Komoly döntést kell meghoznia egy olyan dologban, mely jelentős anyagiakról szól. Sok dologban nem biztos és ezért ez a napjait megszomorítja. A szomorkodás helyett kérje ki szakemberek véleményét, tanácsát és ennek szellemében döntsön, mert ezek a döntések igen hosszú időre fogják befolyásolni életét.

Amennyiben úgy érzi gondok vannak az egészsége körül ne hanyagolja el és forduljon orvoshoz, mert lehet, hogy nagyobb problémát tud ezzel megakadályozni. Lehetősége van más szakemberek véleményét is kikérni, ha úgy érzi nem kapott kielégítő választ kérdésére.

Párja mindenben ön mellett van és támogatja önt. Legyen vele türelmesebb, mert ő az akire igazán számíthat és mindig hűséggel lesz ön iránt.

Szerencse állata: béka

Szerencseszáma: 32

Szerencsenapja: Kedd

Ikrek

A szerencse az Ön oldalán áll, még ha most úgy is tűnik, hogy csak kifelé áramlik a pénz. Ezek a kiadások mind szükségesek ahhoz, hogy a komolyabb veszteséget a jövőben elkerüljék és minden a legjobban alakuljon. Mivel véletlenek nincsenek, ezért a szerencséjét saját magának, jó döntésének köszönheti majd.

Amennyiben még nem határozta el magát a rendszeres mozgás mellett, úgy azt egészsége érdekében mindenképp meg kell tennie. Nem kell rögtön ajtóstól rontani a háznak és lefutni a maratont. Kezdésnek elegendő, ha rendszeresen sétál vagy kocog egy kicsit. Ha teheti, ezt a természetben tegye.

Közös tevékenységbe bevonhatja partnerét is mert ő ugyan kicsit kéretni fogja magát, de egy kis bíztatásra önnel fog tartani. Ez tovább erősíti majd kettőjük kapcsolatát.

Szerencse állata: Elefánt

Szerencseszáma: 73

Szerencsenapja: Vasárnap

Rák

Pénzügyei területén itt az idő a rendrakásnak! Gondolja át miért költekezik ennyire olyan dolgokra, amikre igazán nincs is szüksége. Ha ezt nem teszi meg komoly gondok lehetnek és talán már túl késő lesz.

Egészségi állapota kiváló, amelyre továbbra is fektessen nagy hangsúlyt, mert az elkövetkezendő napokban egy alattomos betegség leverheti a lábáról.

Nagyon várja a találkozót egy Önhöz közel álló férfival, aki az elmúlt napokban igen sokat járt a gondolataiban. Érthető, hisz olyan szálak kötik hozzá, mely nem egy hétköznapi kapcsolat. Sokat vár ettől a találkozótól és ezért sokszor azon veszi észre magát, hogy csak ezen jár az esze. Fontos, ha találkoznak, legyen természetes és önmagát adja.

Szerencse állata: Krokodil

Szerencseszáma: 67

Szerencsenapja: Szombat

Oroszlán

Olyan dologtól tart, melyekről úgy érzi igen szerencsétlenül tudja majd befolyásolni az életét és az Önhöz közel álló hölgyét is. Legyen figyelmes és gondolja át milyen dolgok állnak Önök előtt és tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy minden el legyen végezve és ne találjanak benne kivetnivalót.

A bevételei nincsenek egyensúlyban a bevételeivel. Pénzügyeit tartsa kézben, mert ha nem figyel oda és felelőtlenül költekezik, problémák lehetnek a jövőben.

Használja ki az elkövetkezendő napokat arra, hogy töltsön a lehető leg több időt kikapcsolódással, sportolással. Ez nem csak az testének, hanem a lelkének is igen jót fog tenni.

Párkapcsolatában legyen körültekintő, mert ha nem figyel párjára hosszú időbe telik majd ismét visszaszerezni a bizalmát.

Szerencse állata: cica

Szerencseszáma: 22

Szerencsenapja: Hétfő

Szűz

Hosszú ideje folyok egy hivatalos ügy, mely szerelmével/párjával is kapcsolatos.

Legyen segítségére kedvesének, hogy le tudják zárni ezt az ügyet, mert most jó eséllyel meg tudják ezt tenni. Amennyiben valamiben még bizonytalanok kérjenek tanácsot, segítséget, mert lehet, hogy csak egy pár hasznos információ hiányzik a döntéshez.

Döntéseit ne az érzelmei befolyásolják, mert sajnos ilyenkor nem mindig a jó irányba vezérelnek az érzések. Legyen racionális és következetes, mert akkor anyagi helyzete is jó irányba fog alakulni.

Őszinteség mindig előrevisz minden kapcsolatot, ezért fontos, hogy az elkövetkezendő időszakban is így tegyen.

Egy apróbb betegség megkeseríti az elkövetkezendő napjait, így ne hanyagolja el és ha szükséges forduljon orvoshoz, mert így szövődmények nélkül meggyógyulhat.

Szerencse állata: Fecske

Szerencseszáma: 41

Szerencsenapja: Csütörtök

Mérleg

Minden a legjobban alakul és ezt meg tudja osztani egy Önhöz közel álló idősebb férfival is, aki mindenben segítette, támogatta. Ez egy közös siker, ezért minden ok meg van arra, hogy büszkék legyenek önmagukra. Amennyiben ilyen jól fognak tudni együtt működni a jövőben is a további siker sem marad el.

Pénzügyi területén jó esélye van arra, hogy minden a legjobban alakuljon. Ehhez természetesen jó döntésekre van szüksége, amelyhez, ha úgy érzi kérjen segítséget szakembertől.

Amennyiben gondjait nem beszéli meg párjával és titkolózik elveszítheti a bizalmát, amely hosszútávon ne lesz kifizetődő és komoly gondok alakulhatnak ki.

Szerencse állata: hal

Szerencseszáma: 89

Szerencsenapja: Péntek

Skorpió

Gyermekének a munkahelyén/iskolában nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt eltervezte. Egy hivatalos személy sok gondot okoz neki és ezt már kezdi a lelkére venni. Legyen figyelmes és megértő vele az elkövetkezendő napokban, de mindenképp keressen alkalmat arra, hogy kötetlenül tudjanak beszélgetni, mert fontos, hogy minden részlettel tisztában legyen.

Ha úgy érzi anyagilag veszélyben van tegye meg a megfelelő lépéseket addig, ameddig nem késő. Fontos, hogy ne kapkodjon el semmit és higgadtan cselekedjen, mert az meghozza az eredményét.

Szerencse állata: egér

Szerencseszáma: 63

Szerencsenapja: Hétfő

Nyilas

Fantasztikusan jó hírt kap vagy kapnak párjával, mely mindkettőjüket érinteni fogja. Nagy örömöt fog jelenteni és hosszú távra befolyásolja életüket. Használják ki ezt a remek időszakot arra, hogy olyan dolgokba fogjanak bele, melyek mindkettőjüket érdekel és ki tudnak benne teljesedni.

Anyagilag is remek időszak következik be, amely hosszú időre stabilizálja életüket. Ezt a rendkívüli helyzetet okosan hasznosíthatja, amelybe ne engedjen be kívül állókat, mert nem jó irányba fogják befolyásolni.

Egészségre fordítson nagyobb hangsúlyt, mert, ha nem így tesz, akkor komoly gondok lesznek. Ha úgy érzi szüksége van konzultációra orvosával mindenképp tegye meg, mert sokszor egy két jó szó többet tud segíteni sok gyógyszernél.

Szerencse állata: hangya

Szerencseszáma: 72

Szerencsenapja: Szombat

Nagy-Britanniában 10 hónap után először nőtt az autógyártás

Tíz hónap folyamatos csökkenés után májusban először nőtt az autógyártás Nagy-Britanniában éves összevetésben.
2022. 07. 03. 01:00
Megosztás:

Újabb hőségriasztást rendeltek el keddig Olaszországban

Huszonkét nagyvárosban rendelte el a legmagasabb fokozatú riasztást a rendkívüli hőség miatt az olasz egészségügyi minisztérium szombattól. Az előrejelzések szerint keddtől várható enyhülés.
2022. 07. 03. 00:01
Megosztás:

Az ügyfelek több mint 70 százaléka lakást vesz a Babaváró kölcsönből a Duna House szerint

A kamatmentes, szabadfelhasználású Babaváró kölcsönt az ügyfelek az idén is főként lakásvásárlásra fordítják, a Duna House Pénzügyek ügyfelei körében végzett felmérés szerint január-júniusban a hitelfelvevők 72,7 százaléka költötte erre a kapott pénzt.
2022. 07. 02. 23:00
Megosztás:

Folyamatosan zajlik a betakarítás a földeken

Folyamatosan zajlik a betakarítás a földeken, a száraz, meleg időjárás és az aszály ellenére az ország kenyere biztosított - közölte az Agrárminisztérium (AM) vezetője a tárca szombati közleménye szerint.
2022. 07. 02. 22:30
Megosztás:

A TIM országos munkavédelmi kampányt indít

A munkavállalók és a munkáltatók munkaügyi szemléletformálásának érdekében országos kampány indul július elején - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) Facebook-oldalán szombaton.
2022. 07. 02. 21:00
Megosztás:

Rádiókat vizsgált az NMHH

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 127 rádióadó adatait vizsgálta meg legújabb kutatásában, hogy feltárja a tavalyi év legnépszerűbb előadóit és dalait. A vizsgált rádiók összesen 94 évnyi adást sugároztak 2021-ben, amelynek nagy részét az NMHH is rögzíti - közölte a hatóság szombaton az MTI-vel.
2022. 07. 02. 20:00
Megosztás:

Ennyit bukott a világ 500 leggazdagabb embere az év első felében

A világ 500 leggazdagabb emberének vagyona 1400 milliárd dollárral csökkent az idei első fél évben a globális részvénypiacok lejtmenete miatt, június végi állapot szerint - írja a Bloomberg.
2022. 07. 02. 19:00
Megosztás:

Bővítette üzemét és termelőkapacitását a CE Glass csoport

A CE Glass csoport két ütemben 5400 négyzetméterrel bővítette üzemét Szeged határában, és csaknem megduplázta biztonságiüveg-gyártó kapacitását - tájékoztatta a cég az MTI-t.
2022. 07. 02. 18:00
Megosztás:

Emelkedtek az ingatlanárak a kiemelt üdülőövezetekben

A hazai kiemelt üdülőkörzetek lakóingatlan- és üdülőpiacain együttesen átlagosan 12 százalékkal emelkedtek a fajlagos árak tavaly az egy évvel korábbihoz képest - derül ki a Takarék Indexből, a Magyar Bankholdinghoz tartozó Takarék Jelzálogbank kutatásából.
2022. 07. 02. 17:30
Megosztás:

ÁSZ: Hányas osztályzat adható az oktatás minőségére?

Gyermekeink épülésének, fejlődésének biztosítása mindennapi feladatunk. Mesét mondunk, játszunk velük, és óvodába, iskolába kísérjük őket. A köznevelés felelős a gyermekek testi, lelki és értelmi fejlődésének lehető legmagasabb szintű kibontakoztatásáért. Ezért nem mindegy az oktatás minősége, amely közvetlen hatást gyakorol gyermekek és családok életére. Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elemzésében értékelte az ENSZ 4. Fenntartható Fejlődési Célját, amely a minőségi oktatás és az élethosszig tartó tanulás biztosításáról szól. Az ÁSZ az elemzés keretében vizsgálta a nemzetközi, nemzeti és a programszintű indikátorok összhangját, ellenőrizhetőségét. Emellett bemutatja hazánk oktatás minőségének mérése és a lemorzsólódás területén elért eredményeit.
2022. 07. 02. 16:00
Megosztás:

ÁSZ: A nemek közötti esélyegyenlőség valamennyiünk érdeke

Magyarország Alaptörvénye értelmében a nők és a férfiak egyenjogúak, a tanulás szabadsága pedig egyformán megilleti őket. Ugyanakkor tény, hogy a gimnáziumokban és a felsőoktatásban társadalmi arányuknál magasabb a nők részvétele, 54,5 százalék körüli, a pedagógusok körében pedig egyenesen 82 százalékos. Mindeközben, mint az ÁSZ kutatása rávilágít, a közvélekedés erősen megkülönbözteti a lányos és a fiús tulajdonságokat, készségeket. Az általános felfogás szerint nőies tulajdonság például az érzelmi, szociális érettség és a kézügyesség, míg a leginkább férfias tulajdonságok között tartják számon a technikai-műszaki érzéket és a logikát. Vajon milyen következményei vannak, ha ezek és társaik között felborul az egyensúly, és a fontosságban is más megítélés alá kerülnek? Az ÁSZ hazai és OECD statisztikai adatokat is vizsgáló elemzése ennek az ún. „Pink education" jelenségnek az okait, társadalmi, gazdasági következményeit kutatja.
2022. 07. 02. 15:00
Megosztás:

Pénteken 40 fok feletti csúcsértékkel tetőzött a kánikula

Pénteken 40 Celsius-fok feletti csúcsértékkel tetőzött a kánikula, de a napi országos melegrekord most nem dőlt meg - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.
2022. 07. 02. 14:00
Megosztás:

Visszatért az utazási kedv, közel 250 ezer forintba kerülhet az idei nyaralás

Az egy évvel korábbinál jóval többen mennének nyaralni belföldre vagy külföldre az idén. Az idén közel 250 ezer forintot költenének a vakációra átlagosan a nyaralást tervezők - derül ki a K&H biztos jövő felméréséből. Ez az összeg lényegében megegyezik a pandémia előtti szinttel. A vakációzók 55 százaléka 100-500 ezer forintos utazási költségvetéssel számol. Döntően a saját jövedelmükből finanszírozzák a nyaralást, a SZÉP Kártyára 28 százalékuk támaszkodik, a családtagoktól pedig 16 százalékuk kap erre a célra támogatást. A K&H összeállításából kiderül az is, hogy a tavalyi évben az egyéni utasbiztosításhoz köthető károkra - egyenként - átlagosan 90 ezer forintot fizetett. Nyaranta a társaság szerint az egyik leggyakoribb utasbiztosítási káresetek közé tartozik a leégéshez és a gyomorrontáshoz köthető orvosi ellátás. Az összeállítás szerint az utazók 21 százaléka köt külön utasbiztosítást, 24 százalékuk a bankkártyás megoldás mellé igényel kiegészítő biztosítást.
2022. 07. 02. 13:00
Megosztás:

Jelentős fejlesztések a CE Glass csoportnál

A CE Glass csoport két ütemben 5400 négyzetméterrel bővítette üzemét Szeged határában, és csaknem megduplázta biztonságiüveg-gyártó kapacitását - tájékoztatta a cég az MTI-t.
2022. 07. 02. 12:00
Megosztás:

Kiderült, hogy kit hallgattunk legtöbbet tavaly a rádióban - Nem meglepő...

Ha magnókazettákon tárolná a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a magyar rádiók 2021-es év adásának hanganyagát, akkor több mint 70 ezer kilométer hosszú kazettaszalagon férne csak el, ennyivel majdnem kétszer lehetne körbe tekerni a bolygónkat. Ekkora mennyiségű hanganyag feldolgozása alapján készült az NMHH kutatása, amelyből kiderült, hogy kik a legnépszerűbb előadók a magyar rádiók játszási listája alapján. Sőt, egy készülő elemzés arra is fényt derít, hogy egészen másokat hallgatunk a rádiókban, mint a zenei streaming szolgáltatók felületein.
2022. 07. 02. 10:00
Megosztás:

Folytatódik a 4iG távközlési üzletágának stratégiai átalakítása

A hazai és a nemzetközi távközlési piacon is meghatározó portfólióval rendelkező 4iG csoport idén tavasszal megkezdte távközlési vállalatainak stratégiai átalakítását és a társaságok integrációját. A folyamat célja, hogy a vállalatok hatékonyabban használják ki a csoporton belüli együttműködési lehetőségeket, illetve az üzleti működés területein jelentkező szinergiákat. A telekommunikációs portfólió integrációs folyamatainak támogatására új csúcsvezetők érkeznek a telekommunikációs vállalatok élére. A 4iG Nyrt. távközlési divíziójának irányítását az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatójaként Király István veszi át július 1-től, akit a DIGI csoport élén ügyvezetőként Tábori Tamás vált. A 4iG nemzetközi távközlési portfóliójának irányítására új szervezeti egység jön létre tiranai központtal. A 4iG International vezetője Budafoki Róbert, aki az albán és a montenegrói leányvállalatok ügyvezetésért, és integrációs feladataiért felel. Az előzetes bejelentésnek megfelelően magyar távközlési infrastruktúra meghatározó szereplője, az Invitech ügyvezető igazgatója Bőthe Csaba lesz július 1-től, aki Gerald Grace-t váltja a társaságnál.
2022. 07. 02. 09:00
Megosztás:

Guntram Würzberg veszi át az E.ON Hungária Csoport elnök-vezérigazgatói feladatait, Kiss Attilát az E.ON SE alelnökévé nevezték ki

Július 1-től Guntram Würzberg váltja Kiss Attilát az E.ON Hungária Csoport élén. A szakember több mint 25 éve dolgozik a nemzetközi E.ON csoportnál, számos vezető pozíciót töltött be, legutóbb a cégcsoport legfelsőbb szintű jogi vezetőjeként dolgozott. Kiss Attila, az E.ON Hungária Csoport eddigi elnök-vezérigazgatója az anyavállalat felsővezetésében folytatja pályafutását az E.ON SE Vállalati Eszközmenedzsmentért (EAM) felelős alelnökeként.
2022. 07. 02. 08:00
Megosztás:

Félelmetes tűz tombol a Bükkben - a katasztrófaturistákat nem engedi a rendőrség a közelbe

Néhány órával ezelőtt kaptam a hírt, hogy mintegy száz hektáron erdőtűz tombol a Bükkben, Jávorkút környékén - írja hivatalos FB oldalán Veres Pál, Miskolc polgármestere.
2022. 07. 02. 07:15
Megosztás:

Solymáron péntektől másodfokú vízkorlátozást rendeltek el

Solymáron péntektől másodfokú vízkorlátozást rendeltek el - közölte a település polgármesteri hivatala a Facebook-oldalán.
2022. 07. 02. 07:00
Megosztás:

Emelkedtek az ingatlanárak a kiemelt üdülőövezetekben

A hazai kiemelt üdülőkörzetek lakóingatlan- és üdülőpiacain együttesen átlagosan 12 százalékkal emelkedtek a fajlagos árak tavaly az egy évvel korábbihoz képest – derül ki a Takarék Indexből, a Magyar Bankholdinghoz tartozó Takarék Jelzálogbank kutatásából. A kiemelt üdülőövezetek közül a Tisza-tónál emelkedtek legnagyobb mértékben a négyzetméterárak 2021-ben, és jelentős volt a növekedés a Mátra-Bükk üdülőövezetben is. A Tisza-tónál ugyanakkor még mindig jóval alacsonyabbak a négyzetméterárak, mint a Balatonnál, amelynek környékén sokan már nem csak a másodlagos, hanem az elsődleges lakásukat vagy házukat vásárolták meg az otthoni munkavégzés terjedésével.
2022. 07. 02. 06:00
Megosztás: