Pénzügyi horoszkóp - nyerés vagy bukás vár Rád? Mutatjuk!

Horoszkópunk most pénzügyi fókusszal készült, hiszen a magas infláció, a drasztikusan dráguló élelmiszerek és a hitelkamatok növekedése sokunk pénztárcáját kezdi ki rojtosra. Nézzük, mit jelznek a csillagok az anyagiak terén a kosnak, ráknak, baknak, vízöntőnek és a többi csillagjegy szülöttének. Horoszkóp érvényessége: május 21-29.

Pénzügyi horoszkóp - nyerés vagy bukás vár Rád? Mutatjuk!

Bak

Olyan dologra vágyik már egy jó ideje, amit nem kaphatott meg. Nagyon szeretné, ha az Öné lehetne, mert sok mindenben megkönnyítené a munkáját/tanulását/hétköznapi tevékenységét! Jó hír, hogy nem kell sokáig várnia, mert hamarosan meg fogják lepni vele.

Pénzügyei is helyreállnak egy jó hírnek köszönhetően és ezzel sok gondja megoldódik egyszerre. De vigyázzon, mert könnyen jött pénz, könnyen megy!

Az elmúlt időszakban nem sok ideje volt önmagával foglalkozni, ezért használja ki az elkövetkezendő napokat és töltsön több időt a szabadban, amely az egészségi állapotát is javítja.

Párkapcsolatában is jelentős változás fog bekövetkezni! Higgyen magában és ne testelje megtenni az első lépést.

Szerencse állata: Víziló

Szerencseszáma: 42

Szerencsenapja: Csütörtök

Vízöntő

Ön körül már egy igen hosszú ideje valaki folyamatosan rosszban sántikál és mindent meg tesz, hogy megszerezze azt, ami az Öné. A gond az, hogy nem csak meg akarja szerezni, hanem ártani is akar önnek. Ezt a tevékenységét már nagyon rég óta, folyamatosan, tervszerűen hajtja végre. Lehet, hogy már Önnek fel sem tűnik, mert hozzászokott. Legyen résen és gondolja, át ki lehet az illető, mert ha nem lép közbe nagy gondot fog okozni.

Amennyiben tovább engedi magát kihasználni az elkövetkezendő időszakban anyagiak látják majd kárát. Ne legyen ennyire jólelkű és álljon a sarkára.

Ne eméssze magát olyan dolgokon, amikre nincs ráhatással. Gondoljon arra, hogy önnek mi a legjobb és ennek megfelelően cselekedjen.

Egészségi állapota jelentősen javulhat, ha több időt szentel magára és nem csak a szobában üldögél, hanem kimegy a szabadba.

Párkapcsolatában csak ön tud jelentős előrelépést tenni, mert a másik fél már minden jelet megadott önnek, ahhoz, hogy végre megtegye azt a bizonyos lépést.

Szerencse állata: ló

Szerencseszáma: 90

Szerencsenapja: Kedd

Halak

Olyan esemény fog történni Önnel, melyen először bosszankodik, de hamarosan rá fog jönni, hogy a lehető leg jobb dolog történ, ami történhetett. Legyen türelmes, mert ebben az esetben sok, olyan dolog jön a felszínre, mely mind az Ön érdekeit képviselik majd. A hölgy, aki segít Önnek sok tapasztalattal bír és érdemes meghallgatni szavait.

Ne a szerencsében és a szerencsejátékokban bízzon, hanem önmagában, mert ha nem így tesz nagy anyagi veszteség fogja érni. Gondolja át miként és mit fog változtatni az elkövetkezendő időszakban.

Remek egészségi állapotnak örvend és ez így is marad, ha továbbra is odafigyel magára és nem hanyagolja el önmagát.

Párja nagy meglepetéssel készül, amely óriási örömöt fog önnek szerezni.

Szerencse állata: Sas

Szerencseszáma: 3

Szerencsenapja: Szombat

Kos

Családja körül valaki olyan terveket szövöget, melyek nem az Ön/Önök érdekeit szolgálják. Legyen körültekintő és ne engedje ismeretleneknek befolyásolni sem az Ön, sem a családtagjai véleményét. Javaslom üljenek össze és beszéljék át az elkövetkezendő napok teendőit és ennek szellemében cselekedjenek.

Az elmúlt időszak tevékeny és szorgalmas munkájának köszönhetően anyagilag is megszilárdul az elkövetkezendő időszak. Továbbra is ugyan így végezze a munkáját, mert ez hosszútávon meg fog térülni.

Egészégére vigyázzon és törődjön többet önmagával. Nagyon kevés időt tölt testmozgással, ezért immunrendszere legyengülhet. A vitaminok nem mindent tudnak pótolni! Irány a természet!

Szerelmi élete fellendülőben van és hamarosan olyan meglepetésben lesz része, amelyről még nem is álmodott.

Szerencse állata: Szentjánosbogár

Szerencseszáma: 75

Szerencsenapja: Péntek

Bika

Komoly döntést kell meghoznia egy olyan dologban, mely jelentős anyagiakról szól. Sok dologban nem biztos és ezért ez a napjait megszomorítja. A szomorkodás helyett kérje ki szakemberek véleményét, tanácsát és ennek szellemében döntsön, mert ezek a döntések igen hosszú időre fogják befolyásolni életét.

Amennyiben úgy érzi gondok vannak az egészsége körül ne hanyagolja el és forduljon orvoshoz, mert lehet, hogy nagyobb problémát tud ezzel megakadályozni. Lehetősége van más szakemberek véleményét is kikérni, ha úgy érzi nem kapott kielégítő választ kérdésére.

Párja mindenben ön mellett van és támogatja önt. Legyen vele türelmesebb, mert ő az akire igazán számíthat és mindig hűséggel lesz ön iránt.

Szerencse állata: béka

Szerencseszáma: 32

Szerencsenapja: Kedd

Ikrek

A szerencse az Ön oldalán áll, még ha most úgy is tűnik, hogy csak kifelé áramlik a pénz. Ezek a kiadások mind szükségesek ahhoz, hogy a komolyabb veszteséget a jövőben elkerüljék és minden a legjobban alakuljon. Mivel véletlenek nincsenek, ezért a szerencséjét saját magának, jó döntésének köszönheti majd.

Amennyiben még nem határozta el magát a rendszeres mozgás mellett, úgy azt egészsége érdekében mindenképp meg kell tennie. Nem kell rögtön ajtóstól rontani a háznak és lefutni a maratont. Kezdésnek elegendő, ha rendszeresen sétál vagy kocog egy kicsit. Ha teheti, ezt a természetben tegye.

Közös tevékenységbe bevonhatja partnerét is mert ő ugyan kicsit kéretni fogja magát, de egy kis bíztatásra önnel fog tartani. Ez tovább erősíti majd kettőjük kapcsolatát.

Szerencse állata: Elefánt

Szerencseszáma: 73

Szerencsenapja: Vasárnap

Rák

Pénzügyei területén itt az idő a rendrakásnak! Gondolja át miért költekezik ennyire olyan dolgokra, amikre igazán nincs is szüksége. Ha ezt nem teszi meg komoly gondok lehetnek és talán már túl késő lesz.

Egészségi állapota kiváló, amelyre továbbra is fektessen nagy hangsúlyt, mert az elkövetkezendő napokban egy alattomos betegség leverheti a lábáról.

Nagyon várja a találkozót egy Önhöz közel álló férfival, aki az elmúlt napokban igen sokat járt a gondolataiban. Érthető, hisz olyan szálak kötik hozzá, mely nem egy hétköznapi kapcsolat. Sokat vár ettől a találkozótól és ezért sokszor azon veszi észre magát, hogy csak ezen jár az esze. Fontos, ha találkoznak, legyen természetes és önmagát adja.

Szerencse állata: Krokodil

Szerencseszáma: 67

Szerencsenapja: Szombat

Oroszlán

Olyan dologtól tart, melyekről úgy érzi igen szerencsétlenül tudja majd befolyásolni az életét és az Önhöz közel álló hölgyét is. Legyen figyelmes és gondolja át milyen dolgok állnak Önök előtt és tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy minden el legyen végezve és ne találjanak benne kivetnivalót.

A bevételei nincsenek egyensúlyban a bevételeivel. Pénzügyeit tartsa kézben, mert ha nem figyel oda és felelőtlenül költekezik, problémák lehetnek a jövőben.

Használja ki az elkövetkezendő napokat arra, hogy töltsön a lehető leg több időt kikapcsolódással, sportolással. Ez nem csak az testének, hanem a lelkének is igen jót fog tenni.

Párkapcsolatában legyen körültekintő, mert ha nem figyel párjára hosszú időbe telik majd ismét visszaszerezni a bizalmát.

Szerencse állata: cica

Szerencseszáma: 22

Szerencsenapja: Hétfő

Szűz

Hosszú ideje folyok egy hivatalos ügy, mely szerelmével/párjával is kapcsolatos.

Legyen segítségére kedvesének, hogy le tudják zárni ezt az ügyet, mert most jó eséllyel meg tudják ezt tenni. Amennyiben valamiben még bizonytalanok kérjenek tanácsot, segítséget, mert lehet, hogy csak egy pár hasznos információ hiányzik a döntéshez.

Döntéseit ne az érzelmei befolyásolják, mert sajnos ilyenkor nem mindig a jó irányba vezérelnek az érzések. Legyen racionális és következetes, mert akkor anyagi helyzete is jó irányba fog alakulni.

Őszinteség mindig előrevisz minden kapcsolatot, ezért fontos, hogy az elkövetkezendő időszakban is így tegyen.

Egy apróbb betegség megkeseríti az elkövetkezendő napjait, így ne hanyagolja el és ha szükséges forduljon orvoshoz, mert így szövődmények nélkül meggyógyulhat.

Szerencse állata: Fecske

Szerencseszáma: 41

Szerencsenapja: Csütörtök

Mérleg

Minden a legjobban alakul és ezt meg tudja osztani egy Önhöz közel álló idősebb férfival is, aki mindenben segítette, támogatta. Ez egy közös siker, ezért minden ok meg van arra, hogy büszkék legyenek önmagukra. Amennyiben ilyen jól fognak tudni együtt működni a jövőben is a további siker sem marad el.

Pénzügyi területén jó esélye van arra, hogy minden a legjobban alakuljon. Ehhez természetesen jó döntésekre van szüksége, amelyhez, ha úgy érzi kérjen segítséget szakembertől.

Amennyiben gondjait nem beszéli meg párjával és titkolózik elveszítheti a bizalmát, amely hosszútávon ne lesz kifizetődő és komoly gondok alakulhatnak ki.

Szerencse állata: hal

Szerencseszáma: 89

Szerencsenapja: Péntek

Skorpió

Gyermekének a munkahelyén/iskolában nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt eltervezte. Egy hivatalos személy sok gondot okoz neki és ezt már kezdi a lelkére venni. Legyen figyelmes és megértő vele az elkövetkezendő napokban, de mindenképp keressen alkalmat arra, hogy kötetlenül tudjanak beszélgetni, mert fontos, hogy minden részlettel tisztában legyen.

Ha úgy érzi anyagilag veszélyben van tegye meg a megfelelő lépéseket addig, ameddig nem késő. Fontos, hogy ne kapkodjon el semmit és higgadtan cselekedjen, mert az meghozza az eredményét.

Szerencse állata: egér

Szerencseszáma: 63

Szerencsenapja: Hétfő

Nyilas

Fantasztikusan jó hírt kap vagy kapnak párjával, mely mindkettőjüket érinteni fogja. Nagy örömöt fog jelenteni és hosszú távra befolyásolja életüket. Használják ki ezt a remek időszakot arra, hogy olyan dolgokba fogjanak bele, melyek mindkettőjüket érdekel és ki tudnak benne teljesedni.

Anyagilag is remek időszak következik be, amely hosszú időre stabilizálja életüket. Ezt a rendkívüli helyzetet okosan hasznosíthatja, amelybe ne engedjen be kívül állókat, mert nem jó irányba fogják befolyásolni.

Egészségre fordítson nagyobb hangsúlyt, mert, ha nem így tesz, akkor komoly gondok lesznek. Ha úgy érzi szüksége van konzultációra orvosával mindenképp tegye meg, mert sokszor egy két jó szó többet tud segíteni sok gyógyszernél.

Szerencse állata: hangya

Szerencseszáma: 72

Szerencsenapja: Szombat

Fennakadásokat okoz a hó és a viharos szél Szerbiában

Áramkimaradásokat és baleseteket okozott a hó Szerbia déli részén, míg a viharos erejű szél miatt az ország egész területén történtek balesetek és fennakadások szombaton és vasárnap.
2023. 02. 05. 18:00
Megosztás:

Megkezdődött a velencei karnevál

Szokás szerint egy nagyméretű papírmasépatkány vezette a farsangot megnyitó hajófelvonulást vasárnap Velencében. Az utcai karneváli programok ingyenesek, és február 21-ig várják a látogatókat.
2023. 02. 05. 17:20
Megosztás:

Erdélyben utakat zártak le a hóviharok miatt, lavina rongált meg egy menedékházat

Közlekedési gondokat okoz az erős szél kísérte havazás a hétvégén Erdély több megyéjében, több utat lezártak, számos településen szünetel az áramszolgáltatás. A Fogarasi-havasokban lezúdult lavina egy turistákkal teli menedékházat is megrongált.
2023. 02. 05. 16:00
Megosztás:

A Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres szélsebességet mértek

Az előzetes adatok szerint új országos napi szélrekord született szombaton: a Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres sebességet mértek - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a közösségi oldalán vasárnap.
2023. 02. 05. 14:00
Megosztás:

Ipari, kiskereskedelmi, külkereskedelmi és januári inflációs adatok a jövő héten

A jövő héten jelenik meg a decemberi ipari termelésről szóló statisztika, a külkereskedelmi forgalom, a kiskereskedelem decemberi statisztikája és a januári inflációs adat.
2023. 02. 05. 13:00
Megosztás:

Nőtt tavaly a magyarországi sörgyártók forgalma, de nem érte el a pandémia előtti szintet

Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek értékesítése az előző évhez képest, de továbbra is elmaradt a 2019. évitől, a hazai termelés 2022-ben a 2021-es szint közelében alakult. A termékek között - az előző évek tendenciáját folytatva - tovább emelkedett a prémium- és szuperprémium kategóriájú, illetve az alkoholmentes sörök aránya - mondta el Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója az MTI kérdésére.
2023. 02. 05. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten

Növekvő forgalomban csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 45 396,33 ponton zárt pénteken, ami 1249,08 ponttal, 2,68 százalékkal alacsonyabb, mint egy héttel korábban.
2023. 02. 05. 11:00
Megosztás:

Az olasz kormányfő a belpolitikai helyzet elmérgesedésének veszélyére figyelmeztetett

Giorgia Meloni miniszterelnök a feszültséget keltő belpolitikai viták azonnali enyhítésére szólította fel a kormány- és ellenzéki pártokat szombaton közölt nyílt levelében, miközben Rómában és Milánóban az anarchista mozgalom csoportjai vonultak utcára.
2023. 02. 05. 10:00
Megosztás:

Kormányzati ciklusokon átívelő egészségügyi stratégia kialakítását követeli a Magyar Orvosi Kamara

Kormányzati ciklusokon átívelő egészségügyi stratégia kialakítását követeli a Magyar Orvosi Kamara (MOK), ennek kikényszerítésére pedig nyomásgyakorló eszközök bevetésére kéri az orvosokat - jelentették be a MOK vezetői szombaton, a szervezet rendkívüli küldöttgyűlése után tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.
2023. 02. 05. 09:00
Megosztás:

Damoklész kardja a lengyel részvények felett: pihenőt tarthat a rali?

Az elszabaduló energiaárak, az infláció, az emelkedő kamatok és a háború fizikai közelsége miatti befektetői félelem érzékenyen érintette a Varsói tőzsdét. A legnagyobb lengyel tőzsdei cégek részvényeit tömörítő WIG20 index 2022 október közepén euróban számolva közel 40 százalékkal állt lejjebb a tavalyi év elejéhez képest, amivel nemcsak régiós társaitól szakadt le, hanem egy rövid ideig a világ leggyengébb részvénypiacának is számított - olvashatjuk az Aegon Alapkezelő szakmai blogjában.
2023. 02. 05. 08:00
Megosztás:

Hosszabb nyitvatartás a Szépművészeti Múzeum El Greco-kiállításán

A tárlat utolsó hétvégéin hosszabb nyitvatartással várják a látogatókat a Szépművészeti Múzeum El Greco-kiállításán, amelyet a tavaly októberi megnyitó óta már csaknem százötvenezren láttak - közölte az intézmény szombaton az MTI-vel.
2023. 02. 05. 07:00
Megosztás:

A tél leghidegebb hétvégéje van az Egyesült Államok északkeleti részén rekordhidegekkel

Történelmi hidegrekordok dőltek meg az Egyesült Államok északkeleti államaiban szombaton a térséget elért sarkvidéki levegő miatt.
2023. 02. 05. 06:00
Megosztás:

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai álláspont szerint hírszerző légieszköz, míg a kínai kormány eltévedt meteorológiai eszközről beszél.
2023. 02. 05. 05:00
Megosztás:

Erdészeti és vadgazdálkodási kérdésekről tárgyalt a magyar és a szlovén agrárminiszter

Magyarország és Szlovénia kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszik az erdőgazdálkodás, a vadgazdálkodás területén, továbbá a két ország egyaránt fontosnak tartja az állategészségügyi megelőző lépések összehangolását - jelentette ki Nagy István agrárminiszter szombaton a Vas megyei Felsőszölnökön, ahol megbeszélést folytatott Irena Sinko szlovén mezőgazdasági, erdészeti és élelmezési miniszterrel.
2023. 02. 05. 04:00
Megosztás:

Februári nyugdíj korábban jön, aki Postán kapja annak még korábban!

Végre igazán jó hírt kaptak a nyugdíjasok: napokkal hamarabb érkezik a Postai nyugdíj kézbesítő 2023 február hónapban az emelt összegű 13. havi nyugdíjjal. Miért ez a sietség, mi okozza a gyorsabb eljárást? És az a nyugdíjjogosult, aki bankszámlára kapja, az mikor számíthat a 2023 februári nyugdíj utalására? Cikkünkből minden kiderül.
2023. 02. 05. 03:00
Megosztás:

Az EU figyelmen kívül hagyja a szakmai észrevételeket

Az Európai Bizottság és az Euróai Unió az elmúlt év szankciós politikájában nem foglalkozott a számokkal, a szakmai figyelmeztetéseket folyamatosan figyelmen kívül hagyják - mondta Tóth Máté energiajogász az M1 esti híradójában.
2023. 02. 05. 02:00
Megosztás:

Mávinform: a Dunántúlon még vannak forgalomkorlátozások

A Dunántúlon szombat este is folytatódik a viharkárok miatti helyreállítás a vasútvonalakon, ezért továbbra is forgalomkorlátozásokra kell számítani - közölte a Mávinform az MTI-vel. Az Alföldön megszűntek a fennakadások a vasúti közlekedésben, estére ezeken a vonalakon helyreállt a menetrend.
2023. 02. 05. 01:00
Megosztás:

Ezeket a számokat húzták az ötös lottón

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2023. 02. 05. 00:01
Megosztás:

Mintegy 60 ezer háztartás volt szombaton délben áram nélkül Csehországban

Mintegy 60 ezer háztartás volt szombaton délben áram nélkül a hó- és szélviharok következtében Csehországban - jelentette a CTK hírügynökség.
2023. 02. 04. 23:00
Megosztás:

A Dunántúlon és a fővárosban ad sok munkát az erős szél a tűzoltóknak

Sok munkát ad a viharos erejű szél a tűzoltóknak, a Dunántúlon és a fővárosban jellemzően kidőlt fákhoz és leszakadt vezetékekhez riasztják az egységeket - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel a honlapján.
2023. 02. 04. 22:00
Megosztás: