A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

Kiemelkedő események közé tartozik egy Solana tőzsdén kereskedett termék (ETP, exchange traded product)) bevezetése Kanadában, az Algotech rendkívül sikeres előértékesítése, valamint a Robinhood ambiciózus terjeszkedési tervei a kriptovaluták terén. Ezek az események hangsúlyozzák a kriptovaluta piac növekvő összetettségét és képességét, hogy egyre szélesebb közönséget vonzzon.

3iQ benyújtotta a Solana ETF kérelmét

A 3iQ digitális vagyonkezelő jelentős lépést tett Solana, a gyorsan növekvő blokklánchálózat, mainstream befektetők számára történő bemutatása felé. A vállalat benyújtotta a Solana ETF kérelmét a kanadai Toronto Stock Exchange (TSE) tőzsdére történő bevezetésre, ami jóváhagyás esetén mérföldkő lehet Észak-Amerikában. Ez a stratégiai lépés összhangban van Solana növekvő jelentőségével a kripto szférában, amelyet gyors tranzakciói és virágzó fejlesztői közössége miatt ismernek.

A QSOL néven ismert Solana alap célja, hogy a befektetők számára lehetőséget biztosítson a SOL árfolyamának követésére és a SOL staking jutalmakból származó kamatok (6-8%) megszerzésére. Ez a struktúra vonzóvá teheti az alapot a befektetők számára, mivel anélkül vehetnek részt Solana teljesítményében, hogy közvetlenül kezelniük kellene a kriptovalutát, így új SOL befektetői osztály nyílhat meg.

Ha a QSOL jóváhagyást kap, a 3iQ kriptovaluta kínálatához csatlakozik a TSE-n, amely jelenleg a Bitcoin ETF-et (BTCQ) és az Ether Staking ETF-et (ETHQ) tartalmazza. Egy Solana ETP bevezetése Észak-Amerikában szélesebb körű elfogadást eredményezhet a Solana és más alternatív kriptovaluták számára, túllépve a népszerű Bitcoinon és Ethereumen. Ez a lépés potenciálisan átalakíthatja a kriptovaluta befektetési lehetőségek tájképét a régióban.

A Robinhood Bitstamp felvásárlása 2025 elején zárul

Eközben a neves kereskedési platform, a Robinhood bejelentette szándékát, hogy felvásárolja a globális kriptovaluta tőzsdét, a Bitstampot. Ez a tranzakció, amelynek értéke körülbelül 200 millió dollár, várhatóan 2025 elején zárul le, ami jelentős bővítést jelent a Robinhood kriptovaluta szolgáltatásai számára.

A Robinhood Bitstamp felvásárlása jelentős stratégiai lépés. Hozzáférést biztosít a Robinhood számára a Bitstamp kiterjedt ügyfélköréhez Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban, valamint erős intézményi ügyfélhálózatához. Ez a lépés közvetlen kihívást jelenthet a nagy szereplők, például a Coinbase számára, és átalakíthatja az iparág versenyképes tájképét. A Bitstamp szabályozási engedélyeire és megalapozott piaci jelenlétére építve a Robinhood felgyorsíthatja globális terjeszkedési erőfeszítéseit és bővítheti bevételi forrásait.

A BitMart listázza az Algotech ALGT tokenjét, növelve a likviditást és hozzáférhetőséget

Algotech kriptódeviza előértékesítés és tőzsdei bevezetés a BitMart tőzsdére

Az új piaci szereplő, az Algotech, egy decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platform, lenyűgözően több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött jelenlegi előértékesítése során, ami az éles befektetői érdeklődést mutatja. Ez az eredmény rámutat a kriptovaluták terén az innovatív kereskedési megoldások iránti növekvő keresletre, hangsúlyozva az AI-vezérelt technológiák ígéretes szerepét a pénzügyi piacokon.

A vezető kriptovaluta tőzsde, a BitMart bejelentette az Algotech natív tokenje, az ALGT közelgő listázását. Ez a lépés növeli a likviditást és hozzáférhetőséget azok számára, akik érdeklődnek az Algotech platform iránt.

Az Algotech sikerének kulcsa egyedi értékajánlatában rejlik, amely ötvözi a legkorszerűbb algoritmusokat, a szilárd technikai hátteret és a fejlett kockázatkezelési taktikákat. A platform átláthatóság iránti elkötelezettsége és decentralizáltsága elnyerte azoknak a befektetőknek a bizalmát, akik kifinomult kereskedési eszközöket keresnek a viharos kriptovaluta piacon.

Ezenkívül az Algotech stratégiai beruházásai, különösen 1,2 millió dollár H100 GPU-kba történő befektetése az AI motorjának fejlesztésére, jelentős mértékben hozzájárultak az előértékesítés sikeréhez. Ez a stratégiai lépés tükrözi a cég töretlen elkötelezettségét a kereskedelmi szektor technológiai innovációjának vezetése iránt.

Tudj meg többet:

Látogass el az Algotech Előértékesítésére

Csatlakozz az Algotech Közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: