Száguldanak az AI érmék: a Worldcoin, az AIOZ Network és az eTukTuk vezet

Az AI kriptovaluta projektek szárnyalnak, ahogy a befektetők újra nekilódultak a befektetésnek.

Száguldanak az AI érmék: a Worldcoin, az AIOZ Network és az eTukTuk vezet

Ezek közül három szereplő, a Worldcoin, az AIOZ Network és az eTukTuk generált figyelemre méltó felhajtást a térben.

Ezek a projektek az AI és a blokklánc technológia innovatív felhasználásának, valamint az árnövekedési potenciáljuknak köszönhetően vonzzák a befektetőket.

Az írisz-szkenneres Worldcoin projekt vásárlási lázban ég

Az AI kriptók legújabb bikafutásának élén a Worldcoin (WLD) áll, amelynek ára csak az elmúlt héten 35 százalékot emelkedett. A token az elmúlt 24 órában 20 százalékot erősödött, ezzel április 12. óta a legmagasabb szintre emelkedett. Ahogy a spekulatív vásárlók is beszálltak, az azonnali kereskedési volumen is megduplázódott, egészen 491 millió dollárra. De mi mozgatja a Worldcoin körüli izgalmat?

worldcoin árfolyam elemzés

A fő ok az, hogy a fejlesztőcsapat víziója, miszerint minden embernek egyedi, digitális identitást hoznak létre az írisz-szkennelés segítségével, rengeteg embert érdekel. Ezt bizonyítja, hogy a Tools for Humanity, a Worldcoin mögött álló vállalat utalásokat tett arra, hogy potenciálisan együttműködhet olyan technológiai titánokkal, mint az OpenAI és a PayPal.

Bár a konkrét részleteket továbbra is titokban tartják, a Worldcoin ilyen vállalatokkal történő együttműködésének lehetősége valóságos őrjöngésbe kergeti a befektetőket. Sokan meg vannak győződve arról, hogy a Worldcoin lehet a kripto következő újítása, ha a jelenlegi pályán halad tovább.

A decentralizált tartalomszolgáltatás az AIOZ Network felfutásának motorja

A Worldcoin mellett az AIOZ Network (AIOZ) egy másik AI-alapú projekt, amely szárnyalt az elmúlt héten. Ez a decentralizált tartalomszolgáltató hálózat az elmúlt hét napban 26 százalékos növekedést produkált, és csak az elmúlt 24 órában 13 százalékkal emelkedett az árfolyama. Az azonnali kereskedési volumen pedig még egy elképesztő arányú, 94 százalékos növekedést is elért.

Az egyik fő oka annak, hogy az AIOZ mostanában olyan népszerű lett és a befektetők figyelmét is megszerezte, az a tartalomszolgáltatás blokklánc-alapú megközelítése. Ugyanis a szűk keresztmetszetű, központi szerverek helyett az AIOZ a hálózati csomópontokhoz csatlakozik, amelyek kihasználatlan sávszélességet, tárhelyet és számítási erőforrásokat kínálnak.

Ez a modell villámgyors, puffermentes videostreaminget, nagyméretű fájlok terjesztését, dApp hostingot és még sok mást ígér. Az Ethereum és a Cosmos interoperabilitása mellett a beépített AI képességekkel nem nehéz megérteni, hogy az AIOZ miért vonta magára a figyelmet.

Az AIOZ token azonban még mindig 70 százalékkal a 2021. áprilisi, 2,67 dolláros történelmi csúcs alatt maradt. És bár az elmúlt hét erős volt az AIOZ életében, még hosszú út áll a projekt előtt.

Az AI-alapú eTukTuk közlekedési projekt hatalmas keresletet vált ki az előértékesítésen

Az AI kriptoőrületből az eTukTuk (TUK) szintén nem maradhatott ki. Ez az előértékesítési projekt eddig már több mint 3,2 millió dollárt gyűjtött össze. Az eTukTuk natív TUK tokenje mindössze 0,031 dolláros, kedvezményes árfolyamon érhető el. A befektetők pedig, akik szívesen beszállnak az első vásárlók közé, nagy keresletet biztosítanak az érmének.

A projekt fő értékesítési vonzereje az a törekvése, hogy felgyorsítsa a környezetbarát elektromos járművekre történő, globális átállást. Az eTukTuk csapata ezt úgy tervezi elérni, hogy a riksákat (tuk-tukokat) tiszta, napenergiával működő háromkerekű járművekkel, az „eTukTuk-nak” nevezett járművekkel váltja fel. De a mesterséges intelligencia alkalmazása az, amire a befektető igazán felkapja a fejét.

etuktuk

Az eTukTuk mesterséges intelligenciát alkalmaz az útvonaltervezéstől és a töltőállomások elhelyezésétől kezdve a járművek előrejelző karbantartásáig. A projekt intelligens algoritmusai hatalmas adathalmazokat elemeznek a hatékonyság maximalizálása érdekében. Ideális útvonalakat javasolnak a sofőröknek, és meghatározzák a legjobb töltőhelyeket.

Ahogy az eTukTuk fehér könyvében is szerepel, ez az AI-alapú megközelítés még a töltőállomások energiaigényének kiegyensúlyozásában is segíthet. És a projekt pozitív tulajdonságai nem állnak meg itt.

Az eTukTuk egy olyan lekötési protokollt is kínál majd, amely lehetővé teszi a TUK token tulajdonosainak, hogy zárolják a tokenjeiket és jutalmakat szerezzenek. (A cikk írásának idején a becsült lekötési hozamot 85 százalékra becsülik évente.)

A lekötési juttatások és a környezetbarát közlekedés kombinációja nagy visszhangra talált a közösségi médiában. Az eTukTuk Telegram-közössége az elmúlt hetekben több mint 8700 tagságúra bővült.

Ahogyan a mesterséges intelligenciával kapcsolatos kriptománia túlpörgött, az eTukTuk is készen áll arra, hogy kihasználja ezt a látványos trendet.

Látogass el az eTukTuk előértékesítésére

Ez is érdekelhet:

A WienerAI 1,1 millió dolláros gyűjtése feldobja a kereskedők napját

Egy kripto szakértő szerint a learn-to-earn lehet a következő nagy kriptotrend 2024-ben

A legjobb AI kripto projektek és tokenek 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás: