Szakértő előrejelzése: az Ethereum 4500 dollárra emelkedhet az ETH ETF kereskedése előtt. Mely más kriptovaluták kínálhatnak hasonló hozamot?

Meglepő módon a zöld jelzés újraélesztette a piaci optimizmust, több kriptovaluta jelentős értéknövekedést ért el. Sok befektető szorosan figyeli a piaci trendeket, keresve a legjobb kriptovalutákat, amelyek nagyszerű hozamot kínálhatnak a jelenlegi piaci dinamikában. Ez a cikk a legjobb kriptovalutákat tárgyalja, amelyeket most érdemes megvásárolni 100-szoros megtérülésért.

Szakértő előrejelzése: az Ethereum 4500 dollárra emelkedhet az ETH ETF kereskedése előtt. Mely más kriptovaluták kínálhatnak hasonló hozamot?

A KangaMoon 400%-os ROI-t ért el – Eléri az 1 dollárt?

Az első kriptovaluta ezen a listán a KangaMoon. Ez a mémérme figyelemre méltó presale teljesítményével hívta fel magára a befektetők figyelmét. Egyedülálló rést talált, ötvözve a GameFi "play-to-earn" koncepcióját a SocialFi elemekkel, felülmúlva az elvárásokat és új mérföldköveket elérve.

Lényegében a KangaMoon bemutat egy ökoszisztémát, az úgynevezett "Kangaverse"-t, ahol a felhasználók más hasonló gondolkodású egyénekkel léphetnek kapcsolatba, részt vehetnek szórakoztató, harc-tematikájú kihívásokban és tornákban, valamint jutalmakat nyerhetnek. Natív tokenje, a KANG, a blokkláncon való hasznosságot kínál jutalom ösztönzőként és játékon belüli valutaként.

A KangaMoon felkerült a CoinMarketCap és a CoinGecko listáira, és lehetséges, hogy Q2-ben a BitMarten is jegyzik. Stratégiailag hozzáférést biztosít az NFT Gaming play-to-earn iparágához, amely várhatóan 8856,95 millió dollárt termel 2028-ra. A jelenlegi piaci dinamikával a szakértők további emelkedést látnak a mémérmében.

Lenyűgöző módon a presale már több mint 7,5 millió dollár bevételt hozott, és most a 9 millió dolláros célt tűzte ki. Emellett az ára 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett, 400%-os ROI-t rögzítve. A szakértők további bikás lendületet javasolnak a mémérmének, ami azt sugallja, hogy az év végére elérheti az 1 dollárt. Így a KangaMoon a legjobb kriptók között van, amelyekbe 2024-ben érdemes befektetni.

Bálna aktivitás a Toncoin blokkláncon – Rallyra készül a TON árfolyama?

A Toncoin egy másik figyelemre méltó kriptovaluta 2024-ben. A decentralizált layer-1 blokklánc robusztus piaci teljesítményt és fokozott hálózati fejlesztést tapasztalt, ami növelte a Toncoin árát. A hosszan tartó áremelkedés emellett a piaci kapitalizációját is növelte, tizenegyedik helyre tolva.

A közelmúltban a Toncoin hálózat jelentős növekedést tapasztalt a nagy értékű tranzakciókban. A CryptoQuant szerint a Toncoin több mint 1 millió dolláros tranzakciókat élt meg, ami növekvő bálna érdeklődést tükröz. Ezzel a nézőponttal a Toncoin blokklánc gyorsan robusztussá vált, nagy értékű átviteli kapacitást és növekvő részvételt rögzítve a nagy befektetők részéről.

Sok szakértő bikás a Toncoin kapcsán, azt javasolva, hogy a kriptovaluta a következő hetekben is fenntartja emelkedő trendjét. Így a Toncoin kripto a legjobb most megvásárolható kriptók között cementálta helyét.

Toncoin Chainlink Uniswap kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

A Chainlink visszatér az emelkedéshez – Fenntartja-e ezt a bikás lendületet?

Árkorrekció után a Chainlink visszapattant, kulcsfontosságú mozgóátlagai fölé emelkedve. A legutóbbi bikás pillanat a hálózati fejlesztésnek és az általános bika piaci trendeknek tulajdonítható. A közelmúltban a Chainlink bejelentette, hogy partnerséget kötött a Swift Payment-tel, hogy egy konszenzus konferenciát tartson Austinban, Texasban.

Több mint 15,000 ember különböző országokból vesz részt a konszenzus konferencián. Figyelemre méltó módon a Chainlink közösség pozitívan reagált a közelgő eseményre, ami növekedést váltott ki a LINK érme értékében. Emellett az altcoin 12 frissítést hajtott végre hat Chainlink szolgáltatásra kilenc blokkláncon.

Lenyűgöző módon a bikás Chainlink hírek jelentős nyereséget váltottak ki az altcoin értékében, az elemzők több parabolikus bikás futamot sugallnak az érme számára. Műszaki mutatói is vásárlási nyomásokat jeleznek, ami azt mutatja, hogy a LINK felkészül a további áremelkedésekre. Így a Chainlink a legjobb most megvásárolható érmék között van.

Az Uniswap L2 volumene megduplázódott – A UNI ára stabil marad

Az elmúlt hetekben a decentralizált kereskedési protokoll jelentős piaci teljesítményt és hálózati fejlesztési mérföldköveket ért el. Ez a figyelemre méltó piaci teljesítmény növelte láthatóságát a szélesebb kriptopiacon, fokozott nyitott érdeklődést váltva ki a befektetők részéről.

A közelmúltban az Uniswap bejelentette, hogy havi L2 volumene megduplázódott 8,93 milliárd dollárról 20,72 milliárd dollárra. A bikás hír beszélgetést és spekulációt váltott ki az UNI kilátásairól. Bár az Uniswap ára csökkenőben volt, bikás visszafordulást mutat.

Emellett az Uniswap ára felkészül az overhead ellenállási szint kihívására. Bikás elnyelő gyertyatartója is növelte a DeFi token értékének növekedési esélyeit. Ezért a Chainlink lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy kihasználják a visszaesést és hatalmas nyereséget érjenek el a következő hetekben, cementálva helyét a legjobb most megvásárolható kriptók között.

Az Arbitrum ára a 2 dollárt célozza

Az Arbitrum azzal a céllal lépett be a kriptopiacra, hogy javítsa a költséghatékonyságot, skálázhatóságot és sebességet az Ethereumon. Az Ethereum Layer 2 skálázási megoldás robusztus piaci teljesítményt, fejlődési partnerségeket és hálózati fejlesztést tapasztalt. Ez fokozott nyitott érdeklődést váltott ki a szélesebb piacon, tükrözve a befektetői bizalmat a kriptóban.

A közelmúltban az Arbitrum bejelentette közelgő eseményét, az ArbiBrunch-ot. Az esemény mélyreható beszélgetéseket fog tartalmazni az Arbitrum Stylus és EVM+ Dual-VM megközelítéséről. Emellett a panel megvitatja a blokklánc és a hagyományos pénzügyek integrációját. Emellett az Arbitrum érme több mint 10,000 új aktív felhasználót szerzett.

A bikás hír újraélesztette az érdeklődést az Arbitrum érme iránt, de nem sikerült növelnie az árát. Műszaki mutatói azonban vásárlási nyomásokat jeleznek, ami azt sugallja, hogy az Arbitrum érme felkészülhet egy áremelkedésre. Sok elemző optimista az Arbitrum árával kapcsolatban, javasolva, hogy elérheti a 2 dollárt. Így az Arbitrum a legjobb most megvásárolható kriptók között van.

Következtetés

A szélesebb kriptopiac számos befektetési lehetőséget kínál, mindegyik kriptovaluta egyedi jellemzőkkel, amelyek ideálissá teszik őket a kereskedők és kripto rajongók számára. Azonban a legjobb most megvásárolható kriptók kiválasztása 100-szoros megtérülésért kihívást jelent.

A kripto rajongók az alábbi útmutatót használhatják kiterjedt kutatással együtt, hogy a legjobb kripto befektetést végezzék el. A jelenlegi piaci dinamikával a befektetők rohamoznak, hogy alacsonyabb áron vásároljanak kevésbé ismert érméket ígéretes jövőbeni hozamokkal. A KangaMoon a legjobb kriptóként emelkedik ki, hogy diverzifikálja portfólióját magasabb növekedési potenciáljának köszönhetően.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozzon a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: