Szakértő előrejelzése: az Ethereum 4500 dollárra emelkedhet az ETH ETF kereskedése előtt. Mely más kriptovaluták kínálhatnak hasonló hozamot?

Meglepő módon a zöld jelzés újraélesztette a piaci optimizmust, több kriptovaluta jelentős értéknövekedést ért el. Sok befektető szorosan figyeli a piaci trendeket, keresve a legjobb kriptovalutákat, amelyek nagyszerű hozamot kínálhatnak a jelenlegi piaci dinamikában. Ez a cikk a legjobb kriptovalutákat tárgyalja, amelyeket most érdemes megvásárolni 100-szoros megtérülésért.

Szakértő előrejelzése: az Ethereum 4500 dollárra emelkedhet az ETH ETF kereskedése előtt. Mely más kriptovaluták kínálhatnak hasonló hozamot?

A KangaMoon 400%-os ROI-t ért el – Eléri az 1 dollárt?

Az első kriptovaluta ezen a listán a KangaMoon. Ez a mémérme figyelemre méltó presale teljesítményével hívta fel magára a befektetők figyelmét. Egyedülálló rést talált, ötvözve a GameFi "play-to-earn" koncepcióját a SocialFi elemekkel, felülmúlva az elvárásokat és új mérföldköveket elérve.

Lényegében a KangaMoon bemutat egy ökoszisztémát, az úgynevezett "Kangaverse"-t, ahol a felhasználók más hasonló gondolkodású egyénekkel léphetnek kapcsolatba, részt vehetnek szórakoztató, harc-tematikájú kihívásokban és tornákban, valamint jutalmakat nyerhetnek. Natív tokenje, a KANG, a blokkláncon való hasznosságot kínál jutalom ösztönzőként és játékon belüli valutaként.

A KangaMoon felkerült a CoinMarketCap és a CoinGecko listáira, és lehetséges, hogy Q2-ben a BitMarten is jegyzik. Stratégiailag hozzáférést biztosít az NFT Gaming play-to-earn iparágához, amely várhatóan 8856,95 millió dollárt termel 2028-ra. A jelenlegi piaci dinamikával a szakértők további emelkedést látnak a mémérmében.

Lenyűgöző módon a presale már több mint 7,5 millió dollár bevételt hozott, és most a 9 millió dolláros célt tűzte ki. Emellett az ára 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett, 400%-os ROI-t rögzítve. A szakértők további bikás lendületet javasolnak a mémérmének, ami azt sugallja, hogy az év végére elérheti az 1 dollárt. Így a KangaMoon a legjobb kriptók között van, amelyekbe 2024-ben érdemes befektetni.

Bálna aktivitás a Toncoin blokkláncon – Rallyra készül a TON árfolyama?

A Toncoin egy másik figyelemre méltó kriptovaluta 2024-ben. A decentralizált layer-1 blokklánc robusztus piaci teljesítményt és fokozott hálózati fejlesztést tapasztalt, ami növelte a Toncoin árát. A hosszan tartó áremelkedés emellett a piaci kapitalizációját is növelte, tizenegyedik helyre tolva.

A közelmúltban a Toncoin hálózat jelentős növekedést tapasztalt a nagy értékű tranzakciókban. A CryptoQuant szerint a Toncoin több mint 1 millió dolláros tranzakciókat élt meg, ami növekvő bálna érdeklődést tükröz. Ezzel a nézőponttal a Toncoin blokklánc gyorsan robusztussá vált, nagy értékű átviteli kapacitást és növekvő részvételt rögzítve a nagy befektetők részéről.

Sok szakértő bikás a Toncoin kapcsán, azt javasolva, hogy a kriptovaluta a következő hetekben is fenntartja emelkedő trendjét. Így a Toncoin kripto a legjobb most megvásárolható kriptók között cementálta helyét.

Toncoin Chainlink Uniswap kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

A Chainlink visszatér az emelkedéshez – Fenntartja-e ezt a bikás lendületet?

Árkorrekció után a Chainlink visszapattant, kulcsfontosságú mozgóátlagai fölé emelkedve. A legutóbbi bikás pillanat a hálózati fejlesztésnek és az általános bika piaci trendeknek tulajdonítható. A közelmúltban a Chainlink bejelentette, hogy partnerséget kötött a Swift Payment-tel, hogy egy konszenzus konferenciát tartson Austinban, Texasban.

Több mint 15,000 ember különböző országokból vesz részt a konszenzus konferencián. Figyelemre méltó módon a Chainlink közösség pozitívan reagált a közelgő eseményre, ami növekedést váltott ki a LINK érme értékében. Emellett az altcoin 12 frissítést hajtott végre hat Chainlink szolgáltatásra kilenc blokkláncon.

Lenyűgöző módon a bikás Chainlink hírek jelentős nyereséget váltottak ki az altcoin értékében, az elemzők több parabolikus bikás futamot sugallnak az érme számára. Műszaki mutatói is vásárlási nyomásokat jeleznek, ami azt mutatja, hogy a LINK felkészül a további áremelkedésekre. Így a Chainlink a legjobb most megvásárolható érmék között van.

Az Uniswap L2 volumene megduplázódott – A UNI ára stabil marad

Az elmúlt hetekben a decentralizált kereskedési protokoll jelentős piaci teljesítményt és hálózati fejlesztési mérföldköveket ért el. Ez a figyelemre méltó piaci teljesítmény növelte láthatóságát a szélesebb kriptopiacon, fokozott nyitott érdeklődést váltva ki a befektetők részéről.

A közelmúltban az Uniswap bejelentette, hogy havi L2 volumene megduplázódott 8,93 milliárd dollárról 20,72 milliárd dollárra. A bikás hír beszélgetést és spekulációt váltott ki az UNI kilátásairól. Bár az Uniswap ára csökkenőben volt, bikás visszafordulást mutat.

Emellett az Uniswap ára felkészül az overhead ellenállási szint kihívására. Bikás elnyelő gyertyatartója is növelte a DeFi token értékének növekedési esélyeit. Ezért a Chainlink lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy kihasználják a visszaesést és hatalmas nyereséget érjenek el a következő hetekben, cementálva helyét a legjobb most megvásárolható kriptók között.

Az Arbitrum ára a 2 dollárt célozza

Az Arbitrum azzal a céllal lépett be a kriptopiacra, hogy javítsa a költséghatékonyságot, skálázhatóságot és sebességet az Ethereumon. Az Ethereum Layer 2 skálázási megoldás robusztus piaci teljesítményt, fejlődési partnerségeket és hálózati fejlesztést tapasztalt. Ez fokozott nyitott érdeklődést váltott ki a szélesebb piacon, tükrözve a befektetői bizalmat a kriptóban.

A közelmúltban az Arbitrum bejelentette közelgő eseményét, az ArbiBrunch-ot. Az esemény mélyreható beszélgetéseket fog tartalmazni az Arbitrum Stylus és EVM+ Dual-VM megközelítéséről. Emellett a panel megvitatja a blokklánc és a hagyományos pénzügyek integrációját. Emellett az Arbitrum érme több mint 10,000 új aktív felhasználót szerzett.

A bikás hír újraélesztette az érdeklődést az Arbitrum érme iránt, de nem sikerült növelnie az árát. Műszaki mutatói azonban vásárlási nyomásokat jeleznek, ami azt sugallja, hogy az Arbitrum érme felkészülhet egy áremelkedésre. Sok elemző optimista az Arbitrum árával kapcsolatban, javasolva, hogy elérheti a 2 dollárt. Így az Arbitrum a legjobb most megvásárolható kriptók között van.

Következtetés

A szélesebb kriptopiac számos befektetési lehetőséget kínál, mindegyik kriptovaluta egyedi jellemzőkkel, amelyek ideálissá teszik őket a kereskedők és kripto rajongók számára. Azonban a legjobb most megvásárolható kriptók kiválasztása 100-szoros megtérülésért kihívást jelent.

A kripto rajongók az alábbi útmutatót használhatják kiterjedt kutatással együtt, hogy a legjobb kripto befektetést végezzék el. A jelenlegi piaci dinamikával a befektetők rohamoznak, hogy alacsonyabb áron vásároljanak kevésbé ismert érméket ígéretes jövőbeni hozamokkal. A KangaMoon a legjobb kriptóként emelkedik ki, hogy diverzifikálja portfólióját magasabb növekedési potenciáljának köszönhetően.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozzon a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás: