Szerelem horoszkóp - izzik a levegő a KOS körül, a szinglik párra találnak

A hosszú hétvége nagy lehetőségeket ígér a szerelemre vágyóknak, a tavaszi szellő és a rügyfakadás beindítja a hormonokat és a szerelem bimbódzó erejét egyaránt. Lássuk, melyik csillagjegynek mit ígérnek a csillagok!

Szerelem horoszkóp - izzik a levegő a KOS körül, a szinglik párra találnak

Kos (március 21. – április 19.)

Kosok, ezen a hétvégén a szenvedély a levegőben van! Ha szingli vagy, egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel újra fellobbanthatja az érzéseket. Párkapcsolatban élők számára ez az időszak tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy meglepetéssel kedveskedjenek partnerüknek. Egy spontán utazás vagy kalandos program garantáltan felpezsdíti a kapcsolatotokat.

A KOS-nak érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák, a hétvége a harmónia jegyében telik számotokra. A szinglik találkozhatnak valakivel, aki ugyanolyan értékrendet képvisel, mint ők. Ez az ismerkedés mély beszélgetésekkel kezdődik, ami komolyabb kapcsolat felé vezethet. A párban élők számára ez az időszak arról szól, hogy megerősítsék egymás iránti elköteleződésüket, talán egy közös projekt vagy hosszú távú terv megtervezésével.

A BIKA egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek, készüljetek fel egy izgalmas hétvégére! A szinglik számára egy online vagy közösségi média által szervezett esemény hozhatja meg a váratlan fordulatot. Valaki, aki teljesen új perspektívát hoz az életedbe, léphet be a szívedbe. A kapcsolatban élő Ikreknek érdemes lehet kipróbálniuk valami újat a partnerükkel, például egy közös hobbiba való belekóstolást, ami még közelebb hozhatja őket egymáshoz.

Az IKREK-nek érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

szerelem horoszkóp 2024 március április

Rák (június 21. – július 22.)

Rákok, ezen a hétvégén az otthon melege és a családi értékek kerülnek előtérbe. A szinglik számára egy családi összejövetel vagy baráti gyűlés lehet az a hely, ahol megtalálják azt, aki képes megértésre és mély érzelmek megosztására. A párkapcsolatban élő Rákok számára tökéletes időszak egy otthon töltött romantikus hétvégére, ahol egymás társaságában merülhetnek el.

A RÁK egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, a karizmátok ezen a hétvégén minden eddiginél fényesebben ragyog! A szinglik számára egy társasági esemény vagy buli kínálkozik, ahol könnyedén bevonzhatják álmaik partnerét. A már kapcsolatban élők számára a kommunikáció és az őszinte beszélgetések erősíthetik meg kapcsolatukat. Ne féljetek megnyílni és megosztani a legmélyebb gondolataitokat!

Az OROSZLÁN-nak érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűek, ezen a hétvégén a finom érzések és a gondoskodás áll a középpontban. A szinglik talán egy jótékonysági rendezvényen vagy önkéntes munka során találkozhatnak valakivel, aki megérinti a szívüket. A párkapcsolatban élők számára a kölcsönös támogatás és gondoskodás új szintre emelheti a kapcsolatukat. Egy közös wellness hétvége vagy pihentető otthoni spa nap tökéletes lehetőség erre.

A SZŰZ egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

szerelem és párkapcsolati kalkulátor

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérlegek, a művészetek és az esztétika hatalmát használhatjátok fel a szerelem terén ezen a hétvégén. A szinglik számára egy kiállítás vagy művészeti esemény nyújthatja a tökéletes hátteret egy romantikus találkozónak. A kapcsolatban élők inspirálódhatnak az esztétikai élményekből, és együtt fedezhetnek fel új kulturális érdekességeket, mélyítve ezzel kapcsolatukat.

A MÉRLEGEK-nek érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpiók, ezen a hétvégén a szenvedély és a mélységes érzelmi kötődés áll a középpontban. A szinglik számára egy váratlan, intenzív találkozás kavarhatja fel az érzéseiket, ami hosszantartó kapcsolathoz vezethet. A kapcsolatban élők számára pedig ideje mélyebbre ásni, és szembenézni a kapcsolatuk rejtett aspektusaival, ami még szorosabbá teheti a köteléket közöttük.

A SKORPIÓ egy izgalmas pénzügyi tippet olvashat ITT.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok, az utazás és a kaland vágya hajt benneteket ezen a hétvégén. A szinglik számára egy spontán kiruccanás vagy egy exotikus helyszínen való részvétel hozhatja meg az új szerelmet. A párkapcsolatban élő Nyilasoknak pedig egy közös utazás kínálkozik, ahol újra felfedezhetik egymást és a világot együtt.

A NYILAS-nak érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

szerelem horoszkóp

Bak (december 22. – január 19.)

Bakok, a stabilitás és a hosszú távú tervek kerülnek előtérbe a szerelem terén ezen a hétvégén. A szinglik számára egy komoly, érett kapcsolatra vágyó személy léphet be az életükbe. A kapcsolatban élők számára pedig itt az ideje, hogy megvitassák közös jövőjüket, és megszilárdítsák kapcsolatuk alapjait.

A BAK egy kreatív pénzügyi tippet olvashat ITT.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntők, a szabadság és az egyediség jellemzi a hétvégi szerelmi horoszkópotokat. A szinglik számára egy rendhagyó vagy alternatív esemény lehet a találkozás helyszíne az új szerelmi érdeklődéssel. A kapcsolatban élő Vízöntőknek pedig érdemes megőrizniük egyediségüket és szabadságukat a kapcsolatban, ami frissességet és izgalmat vihet a párkapcsolatba.

A VÍZÖNTŐ-nek érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Halak (február 19. – március 20.)

Halak, az intuíciótok és a mély érzelmek vezethetnek benneteket a szerelem terén ezen a hétvégén. A szinglik számára egy spirituális vagy meditatív esemény kínálhat lehetőséget egy hasonlóan érzékeny személlyel való találkozásra. A kapcsolatban élők számára pedig a kölcsönös megértés és az érzelmi támogatás mélyítheti tovább a kapcsolatukat.

A HALAK egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

Idén kétszázezer notebook kerül az iskolákba

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban - mondta szerdán a Belügyminisztérium köznevelésért felelős államtitkára Dunaharasztiban.
2024. 05. 16. 15:00
Megosztás:

Tartható Ukrajna támogatása a jelenlegi szinten

A tavaly végrehajtott tőkeemelés nyomán az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) a jelenlegi szinten tudja folytatni Ukrajna támogatását - mondta a londoni pénzintézet elnöke szerdán.
2024. 05. 16. 14:30
Megosztás:

Növelte nyereségét a Magyar Telekom az első negyedévben

A Magyar Telekom eredménye éves szinten 197,4 százalékkal, 23,2 milliárd forinttal 35,0 milliárd forintra nőtt 2024 első negyedévében, a javulás az EBITDA erőteljes növekedésének köszönhető - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 16. 14:00
Megosztás:

A Munch által sok élelmiszer megmenthető a kidobástól

Az Auchan az idén tavasszal két magyarországi áruházával csatlakozott a Munch élelmiszermentő rendszerhez, a cég már a jelenlegi napi átlagos csomagszámmal is évi 246 millió forint értékű élelmiszert tudna megmenteni; a csomagszám azonban a következő időszakban várhatóan emelkedni fog, mivel a szolgáltatás mostanra a teljes, 22 áruházból álló hálózatra kiterjed - tájékoztatta az Auchan Magyarország Kft. az MTI-t közleményben szerdán.
2024. 05. 16. 13:30
Megosztás:

Megnőtt hazánk kereskedelmi forgalma Csöcsianggal

Az elmúlt három év alatt 55 százalékkal nőtt Magyarország kereskedelmi forgalma Kína egyik tartományával, Csöcsianggal, így meghaladja a másfél milliárd dollárt - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.
2024. 05. 16. 13:00
Megosztás:

Lendületes az idei lakáspiac

A lakáspiacot idén, hasonlóan 2023. végéhez egy pozitív lendület jellemzi a makrogazdasági fundamentumok javulásának köszönhetően - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója szerdán online sajtótájékoztatón.
2024. 05. 16. 12:30
Megosztás:

Nemn változott a befektetési alapokban kezelt vagyon áprilisban

A befektetési alapokban kezelt vagyon 6 milliárd forinttal csökkent, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 618 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban, a tőkevonzás, a hozamok és az árfolyammozgások eredőjeként az összvagyon gyakorlatilag nem változott az év negyedik hónapjában - közölte a Bamosz szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 16. 12:00
Megosztás:

Nőtt a GDP az euróövezetben és az Európai Unióban az első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is nőtt a gazdaság teljesítménye az idei első negyedévben éves és negyedéves összehasonlításban egyaránt - az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán ismertetett nem végleges számításai szerint.
2024. 05. 16. 11:30
Megosztás:

Nőtt a szlovén GDP az első negyedévben

A szlovén hazai össztermék (GDP) 2,1 százalékkal nőtt az első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a szlovén statisztikai hivatal szerdán. A szezonálisan kiigazított adatok 1,8 százalékos éves növekedést mutatnak, míg az előző negyedévhez képest a GDP változatlan szinten maradt.
2024. 05. 16. 11:00
Megosztás:

Fenntartható megoldások szükségeltetnek a mezőgazdaságban

Magyarország elkötelezett az agrár-digitalizáció mellett, amely elősegíti a stabilitást és a kiszámíthatóságot az élelmiszertermelésben. Az innováció és a digitalizáció segítségül hívásával csökkenthetjük a termelés kockázatát, miközben növeljük a hatékonyságot és a versenyképességet - jelentette ki a tárca szerdai közleménye szerint Nagy István agrárminiszter a FAO 34. Európai regionális konferenciáján.
2024. 05. 16. 10:30
Megosztás:

Több millió forintot érő trükk a CSOK Plusznál

Rendkívül jó lehetőség a gyerekvállalást tervező párok számára a CSOK Plusz hitel, hiszen ennek költsége lényegesen alacsonyabb a piaci lakáshitelekénél. Önmagában nem akadály az sem, ha a család korábban már igényelt CSOK támogatást vagy CSOK hitelt, ám a Bankmonitor szakértői szerint ebben az esetben van egy trükk, amin akár több millió forint is múlhat.
2024. 05. 16. 10:00
Megosztás:

Az eÁFA éles tesztje számos kérdést vetett fel

Az első negyedéves bevallással elindult az elektronikus áfarendszer (eÁFA), amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a forgalmiadó-kötelezettség elektronikus és pontos teljesítésének támogatására, az adminisztráció csökkentésére, valamint az adózói ügyviteli rendszerek adatigényének kiszolgálására hozott létre. Az új, papírmentes rendszert még folyamatosan fejlesztik a tesztidőszakban. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) átfogó edukációs rendezvényt szervez az eÁFA rendszer lehetőségeiről, a bevezetés tapasztalatairól, a felmerült problémákról és várható megoldásukról.
2024. 05. 16. 09:30
Megosztás:

Bölcsődefejlesztés a baranyai Hidason

Mintegy 350 millió forintos bölcsődefejlesztést hajtanak végre Hidason, ezzel megduplázzák a férőhelyek számát - közölte a Baranya északkeleti határán fekvő település helyhatósága az MTI-vel.
2024. 05. 16. 09:00
Megosztás:

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.
2024. 05. 16. 08:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 16. 08:00
Megosztás:

50 millió forintért kelt el Keserü Ilona festménye a Virág Judit Galéria aukcióján

A háború utáni és kortárs festészet szinte teljes élvonalát felvonultatta a Virág Judit Galéria tavaszi aukciója, amelyen az Idézetek Kornissnak (1990) című Keserü Ilona mű 50 millió forintért kelt el. Az árverésen Bak Imre, Rozsda Endre és a hazai aukciókon csak nagyon ritkán felbukkanó Fredric Karoly egy-egy alkotása is új tulajdonosra lelt.
2024. 05. 16. 07:30
Megosztás:

Üresen álló ingatlanokat vásároltatnának fel az önkormányzatokkal Kínában

Több millió eladatlan lakást vásárolhatnak meg a helyi önkormányzatok Kína legújabb tervezete szerint – írta meg a Bloomberg.
2024. 05. 16. 07:00
Megosztás:

Mezőgazdasági összeírást kezd a KSH

Országszerte több mint 22 ezer egyéni gazdaság mezőgazdasági összeírását kezdi meg május 15-én a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A gazdálkodók május 23-ig online, azt követően pedig – június 15-ig – összeírók segítségével személyesen vagy telefonon keresztül válaszolhatnak a kérdésekre. Az adatgyűjtés célja, hogy naprakész információval szolgáljon a hazai és az uniós döntéshozók, illetve a gazdálkodók számára. A felmérés adatainak segítségével hazánk teljesíti adatszolgáltatási kötelezettségét az Európai Unió felé.
2024. 05. 16. 06:30
Megosztás:

Az ingatlanpiac igazodhat az ipari beruházásokhoz

Jelentősen megnőtt az eladó ingatlanok iránti kereslet az otpotthon.hu ingatlankereső- és hirdetési portál adatai szerint, az év első három hónapjában 40 százalékkal több érdeklődés érkezett egy-egy hirdetésre, mint 2023 első negyedévében. Az első negyedév 2024-ben két vidéki iparváros, Kecskemét és Debrecen, valamint Szeged erősödését mutatja az otpotthon.hu-n található közel 160 ezer ingatlanhirdetés és havi több mint 1 millió oldallátogató adatai alapján.
2024. 05. 16. 06:00
Megosztás:

Idén 800-850 milliárd forint keretre jelenik meg felhívás a vállalkozások számára

A 2021-2027-es időszakra szóló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) 2500 milliárd forint keretéből az idén mintegy 800-850 milliárd forint forrásra jelenik meg felhívás a vállalkozások számára - hangsúlyozta Greinstetter Balázs, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium (KTM) gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 05. 16. 05:30
Megosztás: