Szerelem horoszkóp - izzik a levegő a KOS körül, a szinglik párra találnak

A hosszú hétvége nagy lehetőségeket ígér a szerelemre vágyóknak, a tavaszi szellő és a rügyfakadás beindítja a hormonokat és a szerelem bimbódzó erejét egyaránt. Lássuk, melyik csillagjegynek mit ígérnek a csillagok!

Szerelem horoszkóp - izzik a levegő a KOS körül, a szinglik párra találnak

Kos (március 21. – április 19.)

Kosok, ezen a hétvégén a szenvedély a levegőben van! Ha szingli vagy, egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel újra fellobbanthatja az érzéseket. Párkapcsolatban élők számára ez az időszak tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy meglepetéssel kedveskedjenek partnerüknek. Egy spontán utazás vagy kalandos program garantáltan felpezsdíti a kapcsolatotokat.

A KOS-nak érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák, a hétvége a harmónia jegyében telik számotokra. A szinglik találkozhatnak valakivel, aki ugyanolyan értékrendet képvisel, mint ők. Ez az ismerkedés mély beszélgetésekkel kezdődik, ami komolyabb kapcsolat felé vezethet. A párban élők számára ez az időszak arról szól, hogy megerősítsék egymás iránti elköteleződésüket, talán egy közös projekt vagy hosszú távú terv megtervezésével.

A BIKA egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek, készüljetek fel egy izgalmas hétvégére! A szinglik számára egy online vagy közösségi média által szervezett esemény hozhatja meg a váratlan fordulatot. Valaki, aki teljesen új perspektívát hoz az életedbe, léphet be a szívedbe. A kapcsolatban élő Ikreknek érdemes lehet kipróbálniuk valami újat a partnerükkel, például egy közös hobbiba való belekóstolást, ami még közelebb hozhatja őket egymáshoz.

Az IKREK-nek érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

szerelem horoszkóp 2024 március április

Rák (június 21. – július 22.)

Rákok, ezen a hétvégén az otthon melege és a családi értékek kerülnek előtérbe. A szinglik számára egy családi összejövetel vagy baráti gyűlés lehet az a hely, ahol megtalálják azt, aki képes megértésre és mély érzelmek megosztására. A párkapcsolatban élő Rákok számára tökéletes időszak egy otthon töltött romantikus hétvégére, ahol egymás társaságában merülhetnek el.

A RÁK egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, a karizmátok ezen a hétvégén minden eddiginél fényesebben ragyog! A szinglik számára egy társasági esemény vagy buli kínálkozik, ahol könnyedén bevonzhatják álmaik partnerét. A már kapcsolatban élők számára a kommunikáció és az őszinte beszélgetések erősíthetik meg kapcsolatukat. Ne féljetek megnyílni és megosztani a legmélyebb gondolataitokat!

Az OROSZLÁN-nak érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűek, ezen a hétvégén a finom érzések és a gondoskodás áll a középpontban. A szinglik talán egy jótékonysági rendezvényen vagy önkéntes munka során találkozhatnak valakivel, aki megérinti a szívüket. A párkapcsolatban élők számára a kölcsönös támogatás és gondoskodás új szintre emelheti a kapcsolatukat. Egy közös wellness hétvége vagy pihentető otthoni spa nap tökéletes lehetőség erre.

A SZŰZ egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

szerelem és párkapcsolati kalkulátor

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérlegek, a művészetek és az esztétika hatalmát használhatjátok fel a szerelem terén ezen a hétvégén. A szinglik számára egy kiállítás vagy művészeti esemény nyújthatja a tökéletes hátteret egy romantikus találkozónak. A kapcsolatban élők inspirálódhatnak az esztétikai élményekből, és együtt fedezhetnek fel új kulturális érdekességeket, mélyítve ezzel kapcsolatukat.

A MÉRLEGEK-nek érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpiók, ezen a hétvégén a szenvedély és a mélységes érzelmi kötődés áll a középpontban. A szinglik számára egy váratlan, intenzív találkozás kavarhatja fel az érzéseiket, ami hosszantartó kapcsolathoz vezethet. A kapcsolatban élők számára pedig ideje mélyebbre ásni, és szembenézni a kapcsolatuk rejtett aspektusaival, ami még szorosabbá teheti a köteléket közöttük.

A SKORPIÓ egy izgalmas pénzügyi tippet olvashat ITT.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok, az utazás és a kaland vágya hajt benneteket ezen a hétvégén. A szinglik számára egy spontán kiruccanás vagy egy exotikus helyszínen való részvétel hozhatja meg az új szerelmet. A párkapcsolatban élő Nyilasoknak pedig egy közös utazás kínálkozik, ahol újra felfedezhetik egymást és a világot együtt.

A NYILAS-nak érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

szerelem horoszkóp

Bak (december 22. – január 19.)

Bakok, a stabilitás és a hosszú távú tervek kerülnek előtérbe a szerelem terén ezen a hétvégén. A szinglik számára egy komoly, érett kapcsolatra vágyó személy léphet be az életükbe. A kapcsolatban élők számára pedig itt az ideje, hogy megvitassák közös jövőjüket, és megszilárdítsák kapcsolatuk alapjait.

A BAK egy kreatív pénzügyi tippet olvashat ITT.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntők, a szabadság és az egyediség jellemzi a hétvégi szerelmi horoszkópotokat. A szinglik számára egy rendhagyó vagy alternatív esemény lehet a találkozás helyszíne az új szerelmi érdeklődéssel. A kapcsolatban élő Vízöntőknek pedig érdemes megőrizniük egyediségüket és szabadságukat a kapcsolatban, ami frissességet és izgalmat vihet a párkapcsolatba.

A VÍZÖNTŐ-nek érdemes lehet megfontolni egy dolgot, IDE kattintva írtunk róla.

Halak (február 19. – március 20.)

Halak, az intuíciótok és a mély érzelmek vezethetnek benneteket a szerelem terén ezen a hétvégén. A szinglik számára egy spirituális vagy meditatív esemény kínálhat lehetőséget egy hasonlóan érzékeny személlyel való találkozásra. A kapcsolatban élők számára pedig a kölcsönös megértés és az érzelmi támogatás mélyítheti tovább a kapcsolatukat.

A HALAK egy érdekes pénzügyi tippet olvashat ITT.

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás: