Szeretnél vásárolni Binance Coin-t (BNB) egy dollár alatt? A Pullix (PLX) lehet, hogy még jobb 14 centért

A befektetők gyakran nosztalgiáznak az elszalasztott lehetőségek miatt, például a Binance Coin (BNB) egy dollár alatti vásárlása kapcsán. Azonban fontos pozitívnak maradni és figyelni a következő potenciális lehetőségekre a piacon. A Pullix (PLX) éppen az lehet, hiszen jelenlegi elővásárlási ára 0,14 dollár, és a jövő hónapban akár várhatóan 100-szorosára nőhet majd az indulásakor.

Szeretnél vásárolni Binance Coin-t (BNB) egy dollár alatt? A Pullix (PLX) lehet, hogy még jobb 14 centért

Mit kell tudni a Pullix-ról?

A Pullix (PLX) egy innovatív hibrid tőzsdei modellt kínál a zsúfolt kriptovaluta piacon, amely ötvözi a decentralizált (DeFi) és a központosított tőzsdék (CeFi) legjobb tulajdonságait. A cél az, hogy megoldást nyújtson azokra a tartós problémákra, amelyek régóta érintik mindkét rendszert.

A jelenlegi tőzsdék magas díjai, alacsony likviditása és biztonsági aggodalmai miatt frusztrált kereskedőknek a Pullix friss alternatívát jelent. Az előértékesítési fázis során eddig összegyűjtött 7 millió dollár azt mutatja, hogy a befektetők hisznek abban, amit a Pullix kínál.

A Pullix-ot különösen vonzóvá teszi, hogy középpontjában a kulcsfontosságú piaci igények kielégítése áll, anélkül, hogy a felhasználói autonómiát vagy a biztonságot veszélyeztetné. A felhasználók mindenkor ellenőrzést gyakorolhatnak a kulcsaik és eszközeik felett, nincsenek KYC követelmények, és a platform az Ethereum bizonyított blokklánc technológiájára épül.

Míg a Binance azzal került 100+ milliárd dolláros értékelésre, hogy támogatást nyújtott a kriptovalutákhoz, képzeljük el, mire lehet képes a Pullix azzal a tervével, hogy kereskedési lehetőséget kínáljon devizák, ETF-ek, árucikkek, részvények és még sok más eszközök között. Így a Pullix kiváló lehetőséget kínál a kereskedők és potenciális befektetők számára egyaránt.

A PLX Token és az Előértékesítési Lehetőség

Talán a legforradalmibb tulajdonsága a Pullix-nak az általa kínált PLX token, amely jelenleg mindössze 14 centes elővásárlási áron érhető el. A PLX token központi eleme a Pullix ökoszisztémájának, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak a kereskedési díjak csökkentésére, részvételre a kormányzati döntésekben, valamint az új platformfunkciók kizárólagos hozzáférésére.

pullix

A csapat legkiemelkedőbb megvalósítása a "Trade-To-Earn" program (Kereskedj és Keress), amely jutalmazza a felhasználókat a platform nyereségének egy részével pusztán a kereskedésért. A Pullix az első tőzsde, amely ilyen programot kínál, és ez potenciálisan forradalmasíthatja, hogy a kereskedőket hogyan jutalmazzák tevékenységükért.

A Pullix körül kialakult izgalom hasonló a Binance ICO korai napjaihoz (hiszen a BNB-t mindössze 0,15 dolláros áron vezették be), melynek árfolyama 2021-ben meghaladta a 600 dollárt. Az elemzők képesek lehetnek előre látni, hogy a 0,14 dolláros ár a következő évben akár 10 dollárra is nőhet, ahogy a piac felismeri a Pullix és a PLX token potenciálját.

Vajon képes lesz harcba szállni a Binance Coin (BNB) 2024-ben?

2021-ben a Binance megerősítette pozícióját vezető kripto-tőzsdeként, miközben a kriptovaluták iránti túlzott érdeklődés elárasztotta a főáramú híroldalakat és közösségi média platformokat. Miután elérte a 690 dolláros tokenárat és a 109 milliárd dolláros piaci értéket, a Binance Coin az utóbbi hónapokban visszalépett, ahogyan jogi kihívásokkal és növekvő versennyel küzd.

A legjelentősebb kihívás az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumától érkezett, amely 4 milliárd dollárra büntette a Binance-t, több törvény megsértése miatt. Habár a bírság súlyos csapás, talán a legnagyobb aggodalom a Binance számára Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatójának, az Egyesült Államokban folytatott büntetőeljárása.

A Binance-nek most meg kell küzdenie, hogy visszanyerje pozícióját a legjobb kripto-tőzsdeként, és meg kell védenie magát a feltörekvő versenytársaktól, mint például a Pullix. Az új vezérigazgatónak figyelemmel kell kísérnie a Pullixet, mivel egyedi hibrid modellje és innovatív jutalmazási programjai valós fenyegetést jelenthet a Binance dominanciájára.

Annak ellenére, hogy jelenlegi kihívásokkal küzd, sok elemző úgy véli, hogy a Binance Coinnak továbbra is erős potenciálja van a következő években. A meglévő felhasználóbázis szilárd alapot jelent az új csapatnak, hogy kiépítse és kibővítse a Binance ökoszisztémáját.

A Binance grafikonjának technikai elemzése szerint a 350-360 dolláros zóna az ellenállás, amelyet le kell győzni, ha a Binance Coin vissza akarja szerezni a mindenkori csúcsértékeit. Erős támasz-szint látható a 250-260 dolláros tartományban, és 200 dolláros szinten, ha az előbbi netán elesne.

További információkért a Pullix elővásárlásával kapcsolatban látogass el az alábbi linkekre:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás: