Szoboszlai Dominikkel tuningol a Magyar Telekom

Hosszú távú együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik és a Magyar Telekom. A megállapodás első lépéseként a válogatott sportoló és a Telekom arra biztatja a magyarokat, hogy a nehéz körülmények ellenére ne adják fel, hanem használják a bennük rejlő képességeket, azaz éljenek a “tuning” lehetőségével.

Szoboszlai Dominikkel tuningol a Magyar Telekom

Az elmúlt évek eseményei hatással voltak az emberek világlátására és gondolkodásmódjára, mely a társadalomban is leképeződött. A tanult tehetetlenség egy olyan mentális állapot, amely megrekedéshez, stagnáláshoz vezethet, ahelyett, hogy a lehetőségek kerülnének előtérbe. A Magyar Telekom arra hívja fel a figyelmet, hogy mindenkiben megvan az a képesség, hogy a saját életének az alakítója legyen. Ehhez pedig apró lépesek is elegendőek, melyek az élet különböző területeit jobbá teszik, azaz tuningolják.

A Telekom kiemelten fontosnak tartja ezt az üzenetet, illetve az ezzel kapcsolatos viselkedésváltozást, ezért egy olyan partnert keresett, aki hitelesen tudja megszólítani az országot és személyiségével, életútjával maga is megtestesíti mindezt. Így esett a választás a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitányára, Szoboszlai Dominikre. 

„A sportra és a digitalizációra egyaránt igaz, hogy konzisztens lépésekkel fejlődhetünk. Szoboszlai Dominik példája megmutatta az egész világnak, hogy magyarként is el lehet jutni a topligáig, elszántsággal és kitartással minden akadály leküzdhető. Együttműködésünk révén arra szeretnénk inspirálni az embereket, hogy bízzanak magukban, és tegyék meg a céljaik felé vezető első lépéseket, mert képesek rá” – fogalmazott Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója. 

A Magyar Telekom évek óta a változó világhoz és az ügyfelek igényeihez alakítja a szolgáltatás- és termékkínálatát, üzlettereit és ügyfélkiszolgálását. A vállalat küldetésének tekinti a magyar társadalom digitális fejlesztését és azt, hogy megmutassa, miként lehet a technológiát úgy használni, hogy az az embereket előre vigye és a hétköznapokat segítse. Ez a törekvés maga a tuning, ami a mostani reklámkampány fő motívuma: kis változtatás is elég ahhoz, hogy előre lépjünk, legyen szó az élet bármely területéről.

„A kampánnyal a lakosságnak szeretnénk üzenni, hogy ne adják fel, képesek elérni a céljaikat. Hiszünk a kommunikáció erejében és úgy gondoljuk, hogy egy olyan nagy márkának, mint a Magyar Telekomnak társadalmi felelőssége, hogy támogassa, inspirálja az embereket. A hosszú távú célunk az, hogy a digitalizáció segítségével tuningoljuk Magyarországot: támogatást, digitális jóságokat adjunk az ügyfeleknek, melyekkel jobbá tehetik az életüket” – tette hozzá Pereszlényi Zoltán, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Szoboszlai Dominik, akinek ez az első reklámfilm szereplése, kiemelten fontosnak tartja, hogy egy olyan ügy mellé áll, amelyben példát és motivációt tud adni az embereknek:

„Nagyon örülök, hogy én lehetek ennek a kampánynak az arca és hogy ezzel indul a több éves együttműködésem a Magyar Telekommal. Ez egy olyan üzenet, amihez nagyon őszintén tudok csatlakozni. Egyben jó lehetőség is számomra, hogy szólhatok a magyar emberekhez, és biztathatom őket arra, hogy vegyék észre a lehetőségeket a saját életükben. Ahogy ők hisznek bennem, úgy én is hiszek bennük, hogy képesek elérni az álmaikat “– fejtette ki Szoboszlai Dominik.

Uniós támogatással fejlesztettek új elektromos midibuszt Baján

Elkészült Baján a GANZ-SOR EBN8 elnevezésű elektromos midibusz prototípusa, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) Pluszban 271,92 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a projekt - közölte a busz gyártásában résztvevő GANZ Transelektro Közlekedési Berendezéseket Gyártó Kft. (GTKB) pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 05. 10:00
Megosztás:

A bankok nem közelítenek az 5 százalékos THM-hez a lakáshitelekben, csak a személyi kölcsönöknél volt kamatvágás

A lakáshitelek kamatai semmit sem csökkentek október elején, egyelőre nyoma sincs, hogy a bankok elindulnának a tőlük kért 5 százalékos THM felé. A személyi kölcsönöknél van példa kamatvágásra, de ennek azok örülhetnek, akik az átlagosnál valamivel magasabb nettó jövedelmet tudnak felmutatni - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 10. 05. 09:00
Megosztás:

Egy repülőjegy áráért most Portugáliát is megnézheted Amerika felé

Izgalmas lehetőséget kapnak most akik Amerika felé repülnek. A portugál nemzeti légitársaság megújult stopover programjával ugyanis most egy repülőjegy áráért nemcsak az amerikai célállomásra, például Miamiba lehet eljutni, de Lisszabont is felfedezhetjük út közben. A legjobb az egészben, hogy ehhez nem kell külön fizetni az extra megállóért, így néhány napot eltölthetünk Portugália fővárosában, mielőtt tovább repülnénk.
2024. 10. 05. 08:00
Megosztás:

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is megjelent a madárinfluenza

Békés vármegyét követően Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is megjelent a madárinfluenza - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 05. 07:00
Megosztás:

Miért váltanak az Ethereum és Dogecoin tulajdonosok az izgalmas új Cutoshi előértékesítésre?

Az Ethereum és a Dogecoin a legismertebb kriptovaluták közé tartoznak, de most a tulajdonosaik a Cutoshi felé fordítják figyelmüket – egy izgalmas új projektre, amely ötvözi a DeFi funkciókat a mémkultúrával. A jelenleg zajló Cutoshi előértékesítés új lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének részesei lenni a kriptoipar következő nagy trendjének.
2024. 10. 05. 06:00
Megosztás:

Jelentősen nőtt a magániskolák iránti kereslet hazánkban

Magyarországon az állami oktatás helyzete miatt (alulfinanszírozottság, pedagógushiány, elavult tantervek stb.) a magánintézmények iránti kereslet jelentősen megnövekedett.
2024. 10. 05. 05:00
Megosztás:

Sokba kerülhet az 5%-os lakáshitelek ígérete

A Nemzetgazdasági Minisztérium arra kérte a bankokat, hogy a lakáscélú hitelek THM szintjét szorítsák 5% alá. Még nem tudható, mikor érkeznek a „szuperolcsó” konstrukciók, ezért a money.hu szakértője kiszámolta, mennyibe kerülhet a kivárás azoknak, akik bármilyen oknál fogva nem lesznek ilyen hitelre jogosultak. Figyelembe véve az ingatlanárak várhatóan átlagon felüli emelkedését is.
2024. 10. 05. 04:00
Megosztás:

Nagy kapacitású akkumulátoros villamosenergia-tárolót adtak át Győrben

A hazai összes kapacitás közel egyötödét biztosító, 8 megawatt (MW) teljesítményű, 16 megawattóra (MWh) névleges kapacitású akkumulátoros villamosenergia-tárolót adtak át pénteken a Győri Ipari Parkban, az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. telephelyén.
2024. 10. 05. 03:10
Megosztás:

Kínai bölcs: Ezt tedd a pénztárcádba, hogy megsokszorozódjon a tőkéd

Egy réges-régi legenda szerint a kínai bölcsek között volt egy titokzatos mester, akit csak a "Zsákos Öreg" néven emlegettek.
2024. 10. 05. 02:30
Megosztás:

Az MVM Zrt. 150 milliárd forint összegű új klubhitelszerződést kötött kilenc kereskedelmi bankkal

Az MVM Zrt. 150 milliárd forint összegű rulírozó hitelkeret-szerződést írt alá egy kilenc kereskedelmi bankból álló konzorciummal - jelentette be pénteken az energetikai társaság.
2024. 10. 05. 02:20
Megosztás:

Megvan a hajhullás oka és a természetes ellenszere!

A hajhullás problémája sokakat érint, és nem csupán esztétikai gond, hanem pszichológiai hatásokkal is járhat. De mi áll a hajhullás hátterében, és hogyan lehet természetes módon kezelni ezt a kellemetlen jelenséget?
2024. 10. 05. 01:30
Megosztás:

Megszűnik az egyetlen hazai foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató

Az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. megszűnésére vonatkozó döntését az MNB előzetesen jóváhagyta és visszavonta annak engedélyét. A tevékenységét végelszámolással lezáró nyugdíjszolgáltató ezt megelőzően valamennyi jogszabályi és anyagi kötelezettségének eleget tett a vele kapcsolatban álló tagok és foglalkoztatók felé - jelentette be pénteken a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
2024. 10. 05. 01:00
Megosztás:

A Hamster Kombat 51%-ot esett, ez a mém érme lehet a következő nagy lehetőség?

A befektetőket kicsit kiábrándította a Hamster Kombat. A token nem váltotta be a reményeket, hiszen a tőzsdére lépése óta 51%-ot esett.
2024. 10. 05. 00:01
Megosztás:

A DOGE vezeti a bikapiaci hullámot: 3 ok, amiért az elemzők jelentős rallyt várnak a mémérmék számára

Izgalom veszi körül a mémérmék piacát, ahol a Dogecoin a középpontban áll. Az elemzők egy jelentős értéknövekedést jósolnak a mémérmék számára. Kulcsfontosságú tényezők robbanthatják be ezt a rallyt, ami felkeltheti a kriptovaluta-rajongók és a befektetők figyelmét. Tudd meg, mely érmék lehetnek a következők a növekedési hullámban.
2024. 10. 04. 23:00
Megosztás:

Több új autót vásárolt a horvát lakosság

Horvátországban az első kilenc hónapban 51 782 új személygépkocsit adtak el, 12,1 százalékkal többet az egy évvel korábbinál - közölte a horvát belügyminisztérium a Promocija Plus intézet adataira hivatkozva pénteken.
2024. 10. 04. 22:00
Megosztás:

Megörültek a tőzsdék, szárnyal a dollár a hírekre - de mi történt?

Egyszerű: a vártnál jóval több munkahely létesült az USA-ban.
2024. 10. 04. 21:00
Megosztás:

6 kriptovaluta, amit érdemes figyelni idén októberben: A TON, AVAX és CYBRO tokenek is készen állnak az 1000x-es növekedésre

A következő altcoinok mutathatnak komoly növekedési potenciált idén októberben: a TON, AVAX és CYBRO nagy figyelmet kapnak. A piac izgalmas fejlemények előtt áll, és ez a cikk hat tokent vizsgál meg, amelyeknél exponenciális növekedés várható. Fedezd fel, mely kriptovaluták vannak felkészülve a jelentős mértékű emelkedésre.
2024. 10. 04. 20:00
Megosztás:

Miért éri meg a casco biztosítás? - Hasznos tudnivalók az átfogó védelemért

Minden autó- és motortulajdonos számára fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítson a járműve és önmaga számára. Hiába nem felemelő érzés balesetekre és azok következményeire gondolni, be kell látni: a forgalomban való részvétel kockázatos, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás pedig csak a harmadik fél által elszenvedett károkat fedezi.
2024. 10. 04. 19:30
Megosztás:

Emelkedtek a globális élelmiszerárak szeptemberben

Szeptemberben 13 hónapja a legnagyobb egyhavi emelkedéssel nőttek a globális élelmiszerárak elsősorban a cukor drágulása miatt az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) honlapjára pénteken felkerült adatok szerint.
2024. 10. 04. 19:00
Megosztás:

Százötvenmillió forinttal támogatja az árvízi védekezésben részt vevő településeket a Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság egyik termékének egyheti bevételét és a Szuperkoncert helyszíni értékesítésből származó összeget, 150 millió forintot ajánlott fel az árvízkárok enyhítésére - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. pénteken az MTI-t.
2024. 10. 04. 18:30
Megosztás: