Toncoin (TON) és Arbitrum (ARB) frissítések, miközben a DTX Exchange (DTX) előértékesítése útban van a 2 millió dollár felé

A Toncoin (TON) és az Arbitrum (ARB) egyaránt nagy figyelmet keltett ebben a hónapban néhány izgalmas hírrel. Először is, a Toncoin bejelentett egy új partnerséget a Cocos Studioval. Ezt követően az Arbitrum bejelentette, hogy a Franklin Templeton kiterjesztette az OnChain US Government Money Fundját a hálózatára.

Toncoin (TON) és Arbitrum (ARB) frissítések, miközben a DTX Exchange (DTX) előértékesítése útban van a 2 millió dollár felé

Közben a DTX Exchange (DTX) előértékesítése is gyors növekedést mutatott. Már több mint 1,2 millió dollárt gyűjtöttek össze, és várhatóan eléri a 2 millió dollárt még a nyár vége előtt. Ez a 2. szakaszú előértékesítésű kriptovaluta pozitív jeleket mutatott, mivel már 100%-os hozamot adott a korai vásárlóknak. Az elemzők még azt is mondják, hogy 2024-ben akár 80-szoros áremelkedést is elérhet.

Toncoin (TON): Új Cocos Studio partnerség

A Toncoin (TON) a közelmúltban izgalmas hír volt a kriptopiac iránt érdeklődők számára. A Toncoin bejelentett egy új partnerséget a Cocos Studioval, amely lehetővé teszi a Web2 fejlesztők számára, hogy TON-alapú Mini Appokat hozzanak létre.

Ezzel a Toncoin hírekkel a natív tokenje iránti érdeklődés növekszik. Az elmúlt 12 hónapban a TON értéke több mint 380%-kal ugrott meg. A Toncoin kriptovaluta a 100 napos exponenciális mozgóátlaga felett helyezkedik el 21 zöld technikai jelzéssel.

Emiatt a szakértők továbbra is magabiztosak az árfolyam-előrejelzéseikben. Azt jósolják, hogy a Toncoin ára 2024 októbere előtt 7,30 dollár lesz.

Arbitrum (ARB): Franklin Templeton bejelentés

Az Arbitrum (ARB) szintén nagy híreket generált. Nemrégiben az Arbitrum bejelentette, hogy a Franklin Templeton OnChain US Government Money Fundját kiterjesztették rá. Ezzel a fejlesztéssel az emberek hozzáférhetnek a FOBXX eszközhöz.

Közben az Arbitrum kriptovaluta némi visszaesést tapasztalt. Az elmúlt évben az értéke közel 50%-kal csökkent. Azonban körülbelül 11 technikai jelzés még mindig a vételi zónában van.

Az elemzők említik mindezeket az Arbitrum híreket és jeleket, amikor árfolyam-előrejelzéseket készítenek. Egyesek azt jósolják, hogy az ARB ára 2024. szeptember vége előtt 0,74 dollár lesz.

DTX Exchange (DTX): Egy előértékesítési mérföldkő

DTX Exchange kriptovaluta ICO

Az elmúlt hetekben a DTX Exchange (DTX) is jelentős figyelmet kapott. Már 100%-os hozamot adott a korai vásárlóknak, miközben több mint 1,2 millió dollárt gyűjtöttek össze. Nagy nevek, mint a Crypto Chino azt mondják, hogy a DTX Exchange a valaha volt legjobb kereskedési platform lesz.

Ez azért van, mert a DTX Exchange hibrid kereskedési modellt alkalmaz, amely ötvözi a CEX-et és a DEX-et. Ezzel a modellel a felhasználók részvényeket, kriptot és FX-et vásárolhatnak 1000-szeres tőkeáttételi arányokkal. A DTX használati token jobb analitikai eszközöket és szavazati jogokat biztosít a kormányzási kérdésekben. Bárki, aki 100 dollár értékben vásárol DTX-et az előértékesítés során, belép egy 1 millió dolláros nyereményjátékba, ahol tíz ember nyer 100 ezer dollárt.

Jelenleg a DTX ára 0,04 dollár a 2. szakasz előértékesítésében. Ez 100%-os emelkedést jelent a 0,02 dolláros induló ártól. Az ár azonban 0,06 dollárra ugrik, amikor a 3. szakasz elindul. A piaci elemzők további 80-szoros növekedést jósolnak, ha egy Tier-1 CEX jegyzi a DTX-et 2024 harmadik negyedévében.

Gyorsabb fellendülést láthat a DTX Exchange mint a Toncoin vagy az Arbitrum?

A Toncoin és az Arbitrum jó potenciált mutat, de a DTX Exchange-nek vannak bizonyos előnyei. Ez az új belépő kapcsolódik a 133 billió dolláros kötvénypiachoz és alacsonyabb piaci kapitalizációval rendelkezik. Ezekkel a tényezőkkel az elemzők szerint a DTX könnyebben lát majd árfolyam-emelkedést, mivel kevesebb új pénzre van szüksége, miközben megtartja stabilitását.

Látogasd meg a DTX előértékesítést

Olvasd el a Fehér Könyvet

Csatlakozz a DTX közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Jelentés készült az EU zenei piacáról

Először készített az Európai Unió zenei piacára fókuszáló jelentést a hangfelvétel-kiadók nemzetközi szervezete, az IFPI. A dokumentum megállapítja: az unió zenei hangfelvételekből származó éves bevétele tavaly meghaladta Japán, az Egyesült Királyság és Kína adatait is.
2024. 09. 10. 22:30
Megosztás:

CYBRO vs. Ripple vs. Cardano: Lehetséges egy 10-szeres emelkedés a CYBRO árfolyamában?

A CYBRO, a Ripple és a Cardano körüli felhajtás egyre növekszik, ahogy a befektetők izgatottan találgatnak a következő nagy kriptodeviza fellendülésről. Mivel a piac a lehetséges emelkedés jeleit mutatja, felmerül a kérdés: képes lesz-e a CYBRO felülmúlni versenytársait, és jelentős árfolyamugrást elérni? Ez a cikk a piac dinamikáját és előrejelzéseit vizsgálja, hogy feltárja, melyik érme állhat kiemelkedő növekedés előtt.
2024. 09. 10. 22:00
Megosztás:

Raktározási problémák alakultak ki az aratás idején Békés vármegyében

Raktározási problémák alakultak ki az aratás idején Békés vármegyében, a korábban betakarított búza még több helyen a raktárakban van, nincs hova tenni a kukoricát, napraforgót - tájékoztatta a Békés Vármegyei Betakarítási Koordinációs Bizottság kedden az MTI-t.
2024. 09. 10. 21:30
Megosztás:

Az ÉVOSZ szorgalmazza az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások felhasználhatóságát otthonteremtésre

Az ÉVOSZ szorgalmazza, hogy az önkéntes nyugdíjpénztárakban megtakarítók szabad önrendelkezésük alapján, adómentesen felhasználhassák pénztári megtakarításaikat otthonteremtésre, lakásfelújításra - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) az MTI-nek kedden eljuttatott közleményében.
2024. 09. 10. 20:00
Megosztás:

Marshall-terv méretű gazdaságélénkítésre van szüksége az EU-nak

Példátlan mértékű gazdaságélénkítést javasol Mario Draghi.
2024. 09. 10. 19:00
Megosztás:

A kilencedik legszárazabb volt az idei augusztus 1901 óta

Az idei augusztus a kilencedik legszárazabb volt 1901 óta – írta a HungaroMet Zrt. a honlapján kedden.
2024. 09. 10. 18:30
Megosztás:

Az EU bírósága helybenhagyta a Google-ra kiszabott több milliárd euró bírságot

Az EU bírósága helyben hagyta az Google internetes óriásvállalatra kiszabott 2,42 milliárd euró bírságot, amelyet 2017-ben szabtak ki rá amiatt, hogy versenyelőnyével visszaélve a keresőjében saját árösszehasonlító szolgáltatását részesítette előnyben a versenytársak kárára - közölte a luxemburgi székhelyű testület kedden.
2024. 09. 10. 18:00
Megosztás:

Új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója

Új termékekkel - mint például a tojás, a margarin, a szendvicskrém, a kolbász, a szalámi, a sonka, a szalonna, a keménysajtok, a készételek és a kávéital - bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának lejárati útmutatója, amely a lakosság, a kereskedelmi szektor és a karitatív szervezetek számára ad hasznos iránymutatást a minőségmegőrzési idejű termékek lejárat utáni fogyaszthatóságáról - közölte a Nébih kedden az MTI-vel.
2024. 09. 10. 17:30
Megosztás:

Közösségi finanszírozás az ingatlanpiacon: új lehetőségek kisbefektetők számára

A világszerte egyre népszerűbb közösségi finanszírozási konstrukció célja, hogy megkönnyítse egy-egy projekt megvalósítását, kihasználva a befektetői közösség együttes tőkeerejét. A közösségi finanszírozás előnye, hogy a segítségével olyan tervek is megvalósulhatnak, amelyek egyéb pénzügyi lehetőségek hiányában nem tudnának. A konstrukció új alternatívát teremt az ingatlanbefektetők számára is.
2024. 09. 10. 17:00
Megosztás:

Jobban csökkent a magyar infláció, mint ahogy arra számítottak a szakértők!

Az infláció éves üteme 3,4%-ra mérséklődött augusztusban, a júliusi, 4,1%-os éves drágulást követően, ezzel 2021 eleje óta nem látott alacsony szintre került az infláció. Az éves adat jobban csökkent a várakozásoknál, a piaci konszenzus 3,7% volt, miközben a mi várakozásunk 3,6% volt. Az előző hónaphoz képest nem változtak a fogyasztói árak. Az éves maginfláció 4,7%-ról 4,6%-ra jött le, ami szintén kismértékben kedvezőbb várakozásunknál, de továbbra is magas szintet jelent - olvashatjuk az MBH Bank elemzői anyagában.
2024. 09. 10. 16:30
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Ausztriában

Júliusban éves összevetésben csökkent az osztrák ipari termelés - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) kedden közzétett adataiból.
2024. 09. 10. 16:00
Megosztás:

A kriptovaluták most a FED-re figyelnek: fel vagy le?

Jelentősen, 13,1%-kal esett vissza a kriptopiac teljes kapitalizációja augusztusban, elsősorban az Egyesült Államokból érkező kedvezőtlen foglalkoztatottsági adatok miatt – áll a Binance Research legfrissebb kriptopiaci körképében. A trend azonban megfordulhat a Fed szeptemberi kamatdöntő ülése után. Az Ethereum Layer-1 gázdíjak a mélyponton vannak, a stabilcoinok viszont szárnyalnak és egyre nagyobb teret nyernek a hagyományos pénzpiacokon is.
2024. 09. 10. 15:30
Megosztás:

Euró / forint árfolyam: soha nem látott hiányt hozott az augusztus

Markáns gyengüléssel kezdte a hetet a magyar deviza. A leértékelődés mértéke közelítette az egy százalékot.
2024. 09. 10. 15:00
Megosztás:

Mi a legjobb megoldás a városi közlekedésre?

Az elektromos autózás térnyerése ellenére továbbra is kongatják a vészharangokat a városi közlekedés és az ezzel járó CO2-kibocsátás csökkentésének érdekében. Mindenképpen előnyös a környezetszennyezés visszaszorítása terén, hogy az előrejelzések alapján egyre többen fognak elektromos autóra váltani.
2024. 09. 10. 14:30
Megosztás:

A MOL megállapodott az Oroszországból származó kőolaj szállításáról

A MOL hivatalos bejelentése szerint a cég az Oroszországból érkező érintett kőolajmennyiség tulajdonjogát 2024. szeptember 9-i hatállyal a belarusz–ukrán határon veszi át.
2024. 09. 10. 14:00
Megosztás:

A Mexikói-öbölben tomboló hurrikán ellenére csökkent a kőolaj ára

A kőolaj ára kismértékben esett, annak ellenére, hogy a Mexikói-öbölben erősödik a Francine nevű hurrikán, ami a következő napokban a térségben található olajlétesítményeket is fenyegetheti.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

A terhelt fogalma a büntetőeljárásban

Mit is jelent a terhelt fogalma a jogban? Hogyan nevezzük a büntetőeljárás különböző szakaszaiban? Milyen jogai vannak, mit tehet és mit nem? Ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ.
2024. 09. 10. 13:30
Megosztás:

Erős negyedévet zárt az Oracle

A mesterséges intelligencia fejlesztésekhez szükséges felhőszolgáltatások iránti erős keresletnek köszönhetően jól sikerült az Oracle 2025-ös pénzügyi évének első negyedéve.
2024. 09. 10. 13:00
Megosztás:

Fényes jövőt jósol az AI chipeknek az AMD vezérigazgatója

Az AMD vezérigazgatója, Lisa Su a Goldman Sachs technológiai konferenciáján a mesterséges intelligencia fejlesztésekről beszélt, kiemelve, hogy az AMD komoly lehetőség előtt áll.
2024. 09. 10. 12:30
Megosztás:

Csak több év alatt érheti el a lakáspiaci forgalom a 2023 előtti szintet

Habár a tavalyi mélypont után idén már észlelhetővé váltak a stabilizálódás jelei a hazai lakáspiaci trendeknél, továbbra is kockázatot jelentenek olyan tényezők, mint a gazdasági bizonytalanság vagy a kamatszint.
2024. 09. 10. 12:00
Megosztás: