A legújabban felkapott Dogecoin20 akár 100-szoros megtérülést is hozhat

A mém érme őrület az elmúlt év végétől ismét elhatalmasodott a piacon. A mém érmék mostanra a legnépszerűbb kripto befektetési eszközök közé tartoznak. Leginkább a Pepe, a Sponge és hasonló érmék 2023-as sikerének köszönhetően.

A legújabban felkapott Dogecoin20 akár 100-szoros megtérülést is hozhat

A mém érmék száma 2024 eleje óta robbanásszerűen emelkedett, és némelyek 100-szoros gyarapodást is elértek. Az olyan eszközök, mint a Smog Token, a Bonk, a DogWifHat és még sok más, a legnagyobb nyereséget hozó, digitális eszközök közé tartoznak idén. Jelenleg egy új mém érme, a Dogecoin 20 tűnik a következő lehetőségnek, amely az előttünk álló időszakban szédületes sebességet és emelkedést produkálhat.

A legújabb kutyás témájú mém érme óriási lépésekkel hódítja meg a teret, több mint 3 millió dollárt gyűjtött már napokkal az előértékesítés elindulása után. Ez a következő kripto, amelyet magasra emelhet a hype, és valószínűleg 100-szoros nyereséget eredményez minden korai befektetőnek.

A mém érmék hasznossága kulcsfontosságú összetevő a sikerhez

A mém érmék pezsgése több száz új mém érme bevezetéséhez vezetett, de csak néhányat terveztek a fenntarthatóság és a hasznosság egyidejű képességével. Hagyományosan a mém érméknek gyakran nincs hasznosságuk és értékük csak az általános piaci hangulat függvénye. 

A Dogecoin20 viszont a legújabb mém token, amely előértékesítéssel indul, és követi a fentebb említett platformok által kikövezett utat. Az Ethereum blokkláncra épül, és intelligens szerződéseket használ, hogy a felhasználók lekötéssel DOGE20 érméket szerezzenek. A Dogecoin20 kiterjeszti az eredeti Dogecoin örökségét, ötvözve annak szellemiségét a passzív jutalmazás koncepciójával. Megjeleníti tehát a mém érmék lényegét, de jelentős fejlesztéssel bővíti ki.

Változást hoz a valódi világban

A Dogecoin20 azonban sokkal több, mint egy újabb mém érme, mivel az a célja, hogy változást hozzon a valódi világban. Mottója, a "Mindennap csak jót tegyél", jól mutatja a digitális világon túli célokat. A Dogecoin20 arra használja majd az online befolyását, hogy a felhasználókat motiválja arra, segítsenek másokon, és próbáljanak valamit javítani a valódi világ ügyein. Arra fogja ösztönözni a felhasználókat, hogy vegyenek részt nemes célokat szolgáló közösségi projektekben, javítva ezzel magát a világot. 

Minden token-tulajdonos, aki részt vesz a lekötésben, hozzájárul a hálózat növekedéséhez. A Dogecoin20 továbbra is hirdeti majd a mottóját, hogy "mindennap tegyünk jót”, miközben lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy útközben passzív jövedelemre tegyenek szert. A kriptotétekkel kapcsolatos egyedi megközelítésnek hozzá kell járulnia egy olyan felhasználói közösség kialakításához, amely hajlandó segíteni a valós helyi közösségeket.

Dogecoin20 token elosztásának magyarázata

A Dogecoin20 maximális készlete 140 milliárd DOGE20 token. Hosszú távú fenntarthatósági céljai miatt azonban a 35 milliárdnak csak a negyede áll rendelkezésre a folyamatban lévő előértékesítési szakaszban. Ennek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befektetők ezrei kapjanak egy korai belépési pontot, amely a jövőben a DOGE20 token árát az egekbe röpíti.

A tokenek összesen 25 százalékát egy átfogó marketingkampányra fordítják majd, hogy elterjesszék az új mém hírét. A cél az, hogy segítsenek felépíteni egy erős Dogecoin20 közösséget, és biztosítsák, hogy a DOGE20 érmék elérhetővé váljanak az összes nagyobb kriptotőzsdén.

További 25 százalék tartalékban marad, és a Doge hosszú távú fenntarthatóságának és fejlődésének támogatására fordítják. Ezek a tokenek segítenek majd új funkciók bevezetésében és a működési költségek fedezésében is. Összesen 15 százalékot, azaz 21 milliárd tokent osztanak ki hosszú időn keresztül a lekötési juttatásokon keresztül, biztosítva ezzel a stabil növekedést. Miközben arra ösztönzik a felhasználókat, hogy kössék le a tokenjeiket a magasabb jutalmakért.

Végül a fennmaradó 10 százalékot, azaz 14 milliárd tokent a DEX platformok likviditásának biztosítására használnak majd fel. Biztosítva a zökkenőmentes kereskedési élményt, miközben csökkentik a volatilitást.

dogecoin

Érdekel a DOGE20

Dogecoin20 - Ütemterv

A Dogecoin20 siker felé vezető útját egy előértékesítési eseménnyel kezdi, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a DOGE20 tokeneket jóval korábban, a tőzsdei jegyzési ár alatt vásárolják meg. Az esemény során összegyűjtött pénzeszközök egy részét egy átfogó marketingstratégia kialakításának támogatására fordítják, hogy ezáltal növeljék a legújabb kutyás témájú mém érme ismertségét.

Azok a közösségi tagok, akik osztják a Dogecoin20 vízióját, és az esemény során tokeneket vásárolnak, közvetlenül feltölthetik azokat, hogy még az első tőzsdei jegyzés előtt magasabb jutalmakat szerezzenek. Minden befektető az első Uniswap-listázáskor igényelheti majd a tokenjét, ami elősegíti a projektbe vetett bizalmat és integritást. Biztosítja továbbá, hogy minden korai befektető azonos kiindulóponttal rendelkezzen.

Ahogy a platform egyre nagyobb lendületet vesz, a DOGE20 tokenek az Uniswap DEX-en való élesítéssel terjesztik majd ki a hatókörüket. Később ezt követik majd más, nagyobb Tier 1 tőzsdei listázások. Természetesen a tokenek elosztásának célja, hogy stabilizálja a bevezetést és a tokenek elosztását. Biztosítva ezzel a hosszú távú fenntarthatóságot és a tétjuttatásokat. 

A Dogecoin20 hű marad a méltányosság és az innováció elveihez is, és új token felhasználási eseteket vezet be. Összességében mindent megtesz annak érdekében, hogy a felhasználóinak megadja a stabilitást, amire azok vágynak.

A Dogecoin20 előértékesítése több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze pár nap alatt

A hivatalos Dogecoin20 előértékesítési esemény 2024. március közepén indult el, és az első napokban több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze. A befektetők sorban állnak, ami jól bizonyítja, hogy a "Good Boy Staking" mechanizmus erős támogatást kap a kripto befektetők részéről. 

A DOGE20 tokenek ára hétnaponta folyamatosan emelkedik az előértékesítés alatt, így minél hamarabb fektetsz be, annál több tokent vásárolhatsz ugyanannyi összegért. A DOGE20 érmékhez a hivatalos weboldal meglátogatásával és az ETH vagy USDT cseréjével juthatsz hozzá. A platform ugyanakkor FIAT valutákkal, valamint BNB tokenekkel történő vásárlást is elfogad.

dogecoin

A DOGE20 érme jellemzőinek összessége

A Dogecoin20 tökéletes befektetési lehetőség 2024 elején, mivel kiváló esélye van arra, hogy a következő hónapokban 100-szoros nyereséget érjen el. A következő Bitcoin feleződési esemény már alig egy hónapra van tőlünk, és valószínűleg masszív bikafutást vált majd ki az egész piacon. 

A DOGE20-ba való befektetéssel már ma csatlakozhatsz a Dogecoin20 közösséghez, hogy a közeljövőben a legmagasabb hozamot érd el. A DOGE20 megismételheti az eredeti Dogecoin nyereségét, de a befektetés előtt mindenképpen végezz saját kutatást. A kriptovaluták ugyanis rendkívül volatilisek, és mindig adódik némi kockázat a befektetésben.

Érdekel a DOGE20

Ez is érdekelhet:

A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Fedezd fel április ígéretes kriptovalutáit: TON, DTX, XRP

Meghatározni azt, hogy melyik digitális eszközökbe érdemes befektetni most, különösen kihívást jelenthet, mivel a piac turbulencián megy keresztül a Bitcoin felezési esemény előtti várakozások közepette. 2024 áprilisában azonban néhány kiemelt választás közé tartozik a Toncoin (TON) és az XRP, amelyek kitartásukat mutatják azzal, hogy megőrzik pozícióikat. Ezzel szemben egy új előértékesítési token, a DTX Exchange (DTX), is felbukkan, ami óriási nyereségpotenciállal rendelkezik.
2024. 04. 15. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 15. 08:30
Megosztás:

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás: