Váratlan pénz jön 3 csillagjegy számára is, csak tudd, honnan! Heti pénzhoroszkóp

Fedezd fel, mit tartogat számodra a jövő hét a pénzügyek terén! Vajon mikor érkezik a váratlan szerencse? Melyik nap érdemes kipróbálnod a szerencsejátékokat, hogy kihasználhasd a csillagok kedvező állását? Olvasd el részletes pénzügyi horoszkópunkat, hogy megtudd, mely napokon számíthatsz különleges lehetőségekre és milyen szerencseszámokkal érdemes játszanod! Ne hagyd ki, hiszen a jövő heti szerencse kulcsa talán épp itt rejtőzik!

Váratlan pénz jön 3 csillagjegy számára is, csak tudd, honnan! Heti pénzhoroszkóp

Kos (március 21. - április 19.)

A következő hét pénzügyi szempontból izgalmas lesz a Kosok számára. Hétfőn egy régi barát hívja meg kávéra, ami egy fontos üzleti lehetőséggé alakulhat. Egy véletlen beszélgetés során olyan információhoz jut, ami segít megtakarítani egy nagyobb összeget. Csütörtökön kaparós sorsjegyet venni különösen szerencsés lehet, különösen egy helyi kisboltban.

Szerencsenap: Csütörtök

Szerencseszámok: 7, 14, 28

Váratlan pénzeső jöhet a KOS-nak IDE kattintva.

Bika (április 20. - május 20.)

A Bikák számára a jövő hét a stabilitás jegyében telik, azonban pénteken egy váratlan ajándék vagy bónusz érkezhet, ami felkavarja a szokásos nyugalmat. Érdemes lenne pénteken részt venni egy lottó sorsoláson vagy kipróbálni a kenót, mert az esélyek most ön mellett állnak. Egy régi adósság rendezése is bekövetkezhet, ami szintén fellendíti pénzügyeit.

Szerencsenap: Péntek

Szerencseszámok: 11, 22, 35

Váratlan pénzeső jöhet a BIKÁ-nak IDE kattintva.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Az Ikrek jövő hete tele lesz kreatív lehetőségekkel. Egy új ötlet, amelyet egy közeli baráttal oszt meg, pénzügyi sikert hozhat. Szerdán különösen érdemes lenne kipróbálni a hatoslottót, mivel az ösztönei most a legjobb helyen járnak. Figyeljen a hét elején egy hirtelen bevételre, ami segít a váratlan költségek kezelésében.

Szerencsenap: Szerda

Szerencseszámok: 3, 18, 26

Váratlan pénzeső jöhet az IKREK-nek IDE kattintva.

Rák (június 21. - július 22.)

heti pénzügyi horoszkóp

A Rákok számára a következő hét az apró, de jelentős előnyök időszaka lesz. Hétfőn egy régi családi barát javasolhat egy beruházást, ami hosszú távon kifizetődő lehet. Érdemes lenne kedden venni egy kaparós sorsjegyet, mert a szerencse most mosolyog önre. Azonban óvatosan bánjon a nagyobb kiadásokkal, mert a hét második felében váratlan költségek merülhetnek fel.

Szerencsenap: Kedd

Szerencseszámok: 9, 24, 30

Váratlan pénzeső jöhet a RÁK-nak IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlánok jövő hete tele lesz váratlan meglepetésekkel. Szombaton egy régen várt bónusz vagy prémium kerülhet kifizetésre, ami lehetővé teszi, hogy egy régi álom valóra váljon. Érdemes lenne ezen a napon kipróbálni a skandináv lottót, mert a csillagok most ön mellett állnak. Egy kisebb befektetés a hét elején nagyobb hozamot hozhat a vártnál.

Szerencsenap: Szombat

Szerencseszámok: 5, 19, 27

Váratlan pénzeső jöhet az OROSZLÁN-nak IDE kattintva.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szüzek számára a következő hét a tervezés és előrelátás jegyében telik. Kedden egy váratlan ajándék vagy visszatérítés érkezhet, ami lehetőséget ad arra, hogy végre valóra váltsa egy régóta tervezett befektetését. Szerdán érdemes lenne kipróbálni a lottót, mert most különösen erősek az esélyei. Figyeljen a részletekre, mert egy apró hiba nagyobb kiadást eredményezhet.

Szerencsenap: Szerda

Szerencseszámok: 8, 16, 25

Váratlan pénzeső jöhet a SZŰZ-nek IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

heti szerencse horoszkóp

A Mérlegek számára a jövő hét a harmónia és az egyensúly jegyében telik. Pénteken egy váratlan lehetőség adódik, amikor egy régi ismerős segítségével egy kis mellékjövedelemre tehet szert. Ez a nap különösen kedvező a hatoslottó kipróbálására. Azonban legyen óvatos a nagyobb kiadásokkal, mert a hétvége felé váratlan költségek merülhetnek fel.

Szerencsenap: Péntek

Szerencseszámok: 12, 21, 34

Váratlan pénzeső jöhet a MÉRLEG-nek IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A Skorpiók jövő hete a titkok és meglepetések jegyében telik. Hétfőn egy váratlanul kapott információ segíthet egy fontos pénzügyi döntés meghozatalában. Szerdán érdemes lenne kipróbálni a kenót, mert a szerencse most különösen kedvez önnek. Vigyázzon azonban, hogy ne kockáztasson túl sokat, mert a hét végén egy hirtelen kiadás érkezhet.

Szerencsenap: Szerda

Szerencseszámok: 6, 20, 29

Váratlan pénzeső jöhet a SKORPIÓ-nak IDE kattintva.

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Nyilasok számára a következő hét a lehetőségek és kalandok időszaka. Szombaton egy váratlan ajánlat érkezhet, amely nagyobb pénzügyi növekedést hozhat. Ezen a napon érdemes lenne kipróbálni a skandináv lottót, mert a szerencse most különösen mosolyog önre. Egy kisebb összeg, amelyet a hét elején nyerhet, segít egy nagyobb cél elérésében.

Szerencsenap: Szombat

Szerencseszámok: 4, 17, 31

Váratlan pénzeső jöhet a NYILAS-nak IDE kattintva.

Bak (december 22. - január 19.)

A Bakok számára a jövő hét a stabilitás és a kiszámíthatóság jegyében telik. Hétfőn egy régi befektetés végre kifizetődhet, ami lehetővé teszi, hogy egy újabb projektbe kezdjen. Kedden különösen érdemes lenne kipróbálni a kaparós sorsjegyet, mert a szerencse most ön mellett áll. Egy kölcsön, amelyet korábban adott, váratlanul visszatérhet a hét második felében.

Szerencsenap: Kedd

Szerencseszámok: 10, 23, 32

Váratlan pénzeső jöhet a BAK-nak IDE kattintva.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők számára a következő hét a változások és új lehetőségek időszaka lesz. Csütörtökön egy új projekt vagy mellékállás lehetősége nyílik meg, ami hosszú távon jelentős pénzügyi növekedést hozhat. Érdemes lenne pénteken kipróbálni a lottót, mert most különösen jók az esélyei. Egy kisebb pénzügyi nyereség segíthet a hét elején egy váratlan kiadás kezelésében.

Szerencsenap: Péntek

Szerencseszámok: 13, 15, 27

Váratlan pénzeső jöhet a VÍZÖNTŐ-nek IDE kattintva.

Halak (február 19. - március 20.)

A Halak számára a jövő hét a kreativitás és az intuíció jegyében telik. Szerdán egy váratlanul érkező bevétel segíthet egy régi álom megvalósításában. Ezen a napon különösen érdemes lenne kipróbálni a hatoslottót, mert az ösztönei most rendkívül erősek. Vigyázzon azonban a költekezéssel, mert a hét végén egy váratlan kiadás jelentkezhet.

Szerencsenap: Szerda

Szerencseszámok: 2, 18, 33

Váratlan pénzeső jöhet a HALAK-nak IDE kattintva.

Európa versenyképességének megerősítése az unió közös feladata

A magyar EU-s elnökség legfontosabb célkitűzése a világ gazdaságaihoz képest lemaradóban lévő európai versenyképesség megerősítése, ebben számítanak a többi tagállam együttműködésére is - jelentette ki Varga Mihály az Eurofi Üzleti Fórumán, szerdán Budapesten a tárca közleménye szerint.
2024. 09. 12. 06:30
Megosztás:

Másfél évtizedes rekordot döntött az új lakások kínálata, ami az árakat is kedvezően alakítja

Másfél évtizede nem látott szintre nőtt az új lakóingatlanok kínálata az országos piacon, ami az árakra is kedvező hatást gyakorolt - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amelyből kiderül, hogy mennyibe kerülnek a budapesti kerületekben és a vármegyeszékhelyeken eladó új lakóingatlanok.
2024. 09. 12. 06:00
Megosztás:

Az elemzők visszaesést jósolnak az Ethereum (ETH) és a Chainlink (LINK) számára a kitörés előtt; Jobb választás lehet a DTX Exchange (DTX)?

Annak ellenére, hogy volt némi visszapattanás, a kriptopiac továbbra is meglehetősen alulteljesít. Jó idő a vásárlásra, figyelembe véve az óriási árengedményeket? Egy vezető elemző csökkenést jósol az Ethereum (ETH) és a Chainlink (LINK) árfolyamában a kitörés előtt.
2024. 09. 12. 05:00
Megosztás:

Kérdezzünk rá az orvostól: „Lehetséges, hogy a betegségem tüdőfibrózis?”

Minden élethelyzetben fontos az, hogy tisztában legyünk az egészségi állapotunkkal, azzal, hogy mi lehet az oka annak, ha bizonyos tüneteket tapasztalunk. Ez az odafigyelés egy esetleges betegség korai felismerését is segítheti, ami számos esetben alapvetően befolyásolhatja a terápia hatékonyságát és a beteg életkilátásait.
2024. 09. 12. 04:00
Megosztás:

Jogszabálymódosítás: üdülőre is felhasználható lesz a lakástakarék

Az éjszaka megjelent jogszabálytervezet alapján számos könnyítés életbe léphet a lakás-előtakarékossági szerződésekkel kapcsolatban. A tervezett változás több mindent érint, a Bankmonitor szakértői összeszedték a fontosabb pontokat.
2024. 09. 12. 03:30
Megosztás:

Damodaran varázsgömbje mit mutat most a pénzügyekről?

A varázsgömb: Damodaran „varázsgömbje” szeptember elsején — amikor utoljára a részvénypiaci kockázati prémiumot számolta — 4,05 százalékot mutatott, ami további enyhe csökkenés az előző havi 4,06 százalékhoz képest.
2024. 09. 12. 02:30
Megosztás:

Váratlan pénznyeremény?! IGEN, most 3 csillagjegy is nagyot nyer a hétvégén!

Fedezd fel, mit tartogat számodra a hét pénzügyi szerencséje! Izgalmas fordulatok, váratlan nyeremények és különleges lehetőségek várnak rád – csak arra várnak, hogy felfedezd őket. Nézd meg, melyik nap érdemes szerencsejátékot kipróbálnod, és tudd meg, melyik számok hozhatnak szerencsét Neked! Olvasd el a saját horoszkópodat, hogy a csillagok segítségével hozd ki a legtöbbet a hétből!
2024. 09. 12. 02:00
Megosztás:

Szociális tűzifa 2024 telén is jár! Itt a miniszteri bejelentés, hogy kik kapnak

Szociális tűzifa 2024 – Idén is jár a rászorulóknak, friss hírek érkeztek a tűzifa programról, mutatjuk a miniszteri bejelentés részleteit.
2024. 09. 12. 01:00
Megosztás:

Öntik a pénzt a kriptósok a Rollbit új versenytársába

A projekt kimondottan a "degen" közösséget célozza meg. Változatos kaszinójátékokkal, nagy tétekkel és sportfogadóval várja azokat a felhasználókat, akik népszerű mém érmékkel, például a Dogecoin-nal (DOGE), a Shiba Inuval (SHIB) vagy a Pepével (PEPE) akarnak fogadni.
2024. 09. 12. 00:01
Megosztás:

Kripto Pánik: A Bitcoin szezonális pangáson megy keresztül, a kereskedők mémérmékhez fordulnak gyors profitért - Fektess be ma 100 dollárt, hogy holnap akár 1 millió dolláros portfóliót biztosíts!

A Bitcoin értéke általában visszaesik az év ezen időszakában, így a kereskedők máshol keresnek gyors nyereséget. A mémérmék körüli izgalom egyre nő, sok befektető pedig úgy tekint rájuk, mint a kis befektetések nagy vagyonokká alakításának lehetőségére. Ez a cikk bemutatja azokat az érméket, amelyek várhatóan megugranak, és azt sugallja, hogy a mai 100 dolláros befektetés gyorsan 1 millió dolláros portfólióvá válhat.
2024. 09. 11. 23:00
Megosztás:

Tízedannyi mikroműanyag van a Balatonban, mint a Bodrogban

Ezer liternyi Balaton-vízben 21 mikroműanyag található, a Kis-Balatonban 7-8 körül van ez a szám, míg Magyarország egyik legszennyezettebb vizében, a Bodrogban 214,8 műanyagszemcsét számoltak össze a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének kutatói.
2024. 09. 11. 22:30
Megosztás:

Az MNB visszavonta egy faktorcég és egy ingatlanlízing-társaság engedélyét

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) visszavonta a Fejérdi Finance Faktor Zrt. tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását, emellett visszavonta a fizetésképtelenné vált Arthur Bergmann Lízing Zrt. engedélyét is, és a társaság felszámolását kezdeményezte - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 11. 22:00
Megosztás:

Csökkent is meg nem is az infláció az USA-ban - az meg hogy lehet?

Az éves inflációs ráta az Egyesült Államokban az ötödik egymást követő hónapban csökkent, és augusztusban 2,5 százalékot ért el az előző hónapban mért 2,9 százalék után. Ez 2021 februárja óta a legalacsonyabb szint.
2024. 09. 11. 21:30
Megosztás:

Televíziós vita keretében találkozott Donald Trump és Kamala Harris

A gazdaság, az illegális bevándorlás, a nemzetközi konfliktusok, a terhesség-megszakítás, valamint a szociális juttatások kiemelt témaként szerepeltek az amerikai elnökjelöltek kiélezett vitájában kedden este.
2024. 09. 11. 21:00
Megosztás:

A gazdatámogatás egyszerűsítéséről tárgyaltak a KAP főigazgatók

A Közös Agrárpolitika keretei között működő támogatási rendszer egyszerűsítése kiemelten fontos az európai mezőgazdaság jövője szempontjából - mondta Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára szerdán, a Közös Agrárpolitikáért felelős uniós főigazgatók budapesti ülésén.
2024. 09. 11. 20:30
Megosztás:

Az EB szerint az orosz gáz kivonása nem jelent kihívást Európa energiaellátásának biztonságára

Az Európai Unió teljes mértékben elkötelezett az orosz gáz fokozatos kivonása mellett, ez ugyanis megtehető anélkül, hogy kihívást jelentene Európa energiaellátásának biztonságára - jelentette ki az energiaügyekért felelős uniós biztos az energiaunió helyzetéről szóló 2024-es jelentés bemutatásakor szerdán.
2024. 09. 11. 20:00
Megosztás:

Már a tizedik kutat fúrja az MVM a kelet-magyarországi gázmezőkön

Már a tizedik kutat fúrja az MVM a kelet-magyarországi gázmezőkön - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán szerdán.
2024. 09. 11. 19:30
Megosztás:

Ellenszavazat nélkül döntött a kamatkondíciókról a monetáris tanács augusztusban

Ellenszavazat nélkül döntött a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa augusztusi ülésén az alapkamat változatlan hagyásáról a szerdán közölt rövidített jegyzőkönyv szerint.
2024. 09. 11. 19:00
Megosztás:

Profitfigyelmeztetést adott ki a BMW

Az eddigi 8-10 százalék közötti sávról 6-7 százalékra módosította az idei évre várt EBIT marzsot a BMW.
2024. 09. 11. 18:30
Megosztás:

Rekorderedménnyel zárta az első félévet az AKKO Invest

A menedzsment várakozásait felülmúló, rekorderedménnyel zárta az első félévet a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest, miután árbevétele több mint 25 százalékkal 19,6 milliárd forintra nőtt 1,5 milliárd forintos EBITDA mellett. A kiemelkedő teljesítményt mutatja, hogy az első hat havi teljesítmény megközelítette a társaság tavalyi teljes átfogó eredményét.
2024. 09. 11. 18:00
Megosztás: