A Base Dawgz lehet a következő nagy dobás a kriptovilágban?

A kriptovilág folyamatosan változik, és időről időre felbukkannak olyan új projektek, amelyek hatalmas figyelmet keltenek.

A Base Dawgz lehet a következő nagy dobás a kriptovilágban?

A legújabb ilyen projekt a Base Dawgz (DAWGZ), egy olyan mém érme, amely jelenleg az előértékesítés fázisában van, és már közelít a 3 millió dolláros mérföldkőhöz. De vajon tényleg fel fog robbanni a piacra lépéskor? Nézzük meg közelebbről, mit kínál a Base Dawgz, és miért lehet érdemes odafigyelni rá.

Base Dawgz: Több mint egy egyszerű mém érme

A Base Dawgz első pillantásra egy újabb mém érme, amely a Dogecoin sikerére próbál építeni. Azonban ennél sokkal több rejlik a felszín alatt. A projekt különlegessége a cross-chain technológia, amely lehetővé teszi, hogy a DAWGZ tokenek gyorsan és könnyedén mozoghassanak különböző blokkláncok között. Gondolj bele, mintha egy univerzális fordítót kapnál, ami bármelyik blokklánc nyelvén beszél – pontosan ezt kínálja a Base Dawgz.

A Wormhole és Portal Bridge technológia révén a DAWGZ tokenek képesek átugrani egyik blokkláncról a másikra, mintha csak egy "útlevéllel" rendelkeznének, amely minden láncra belépést biztosít. Például, ha van néhány DAWGZ tokened a Base láncon, de szeretnéd őket a Solanán használni, ez normál esetben nehéz, ha nem éppen lehetetlen feladat lenne. A Base Dawgz azonban ezt néhány kattintással megoldja.

Base Dawgz kriptovaluta ICO

Ez a rugalmasság nem csak kényelmes, hanem új lehetőségeket nyit meg a staking, a kereskedés és a DeFi platformokon történő használat terén is. Nem csoda, hogy több mint 8700 ember csatlakozott már a Base Dawgz Telegram csatornájához, hogy első kézből értesüljenek a projekttel kapcsolatos legfrissebb hírekről. Jelenleg egyetlen másik mém érme sem kínál ilyen egyszerű cross-chain élményt.

Megnézem a BaseDawgz oldalát

A korai befektetők jutalmazása

A DAWGZ előértékesítése komoly izgalmat kelt a kriptoközösségben, és könnyű megérteni, hogy miért. Ahogy az előértékesítés közeledik a 3 millió dolláros mérföldkőhöz, a befektetők egyre gyorsabban szállnak be. Azonban a Base Dawgz csapata nem akarja, hogy a befektetők tétlenül várakozzanak a piacra lépésre.

A szokásos előértékesítési rutin – amely során a befektetők megvásárolják a tokeneket, majd türelmesen várják, hogy a projekt elinduljon – itt nem (teljesen) érvényes. A DAWGZ esetében a befektetők már most elkezdhetnek stakelni a megvásárolt tokenjeiket és jutalmakat keresni rajtuk. Ráadásul ezek a jutalmak igazán figyelemreméltóak: a korai befektetők jelenleg 827%-os éves hozamot (APY) érhetnek el stakelésből.

Base Dawgz kriptodeviza előértékesítése

Ez a hozam természetesen csökkenni fog, ahogy egyre több ember kezdi stakelni a DAWGZ tokenjeit, de még így is lenyűgöző ajánlatnak számít, gondoljunk csak arra, hogy ez a hozam az Ethereum esetében alig 4% körüli. A teljes kínálat 20%-át különítették el ezekre a staking jutalmakra, ami jól mutatja azt, hogy a csapat mennyire elkötelezett a közösség jutalmazása mellett. Ráadásul a DAWGZ tokenek jelenleg kedvezményes áron érhetők el: mindössze 0,007784 dollárért lehet őket megvásárolni SOL, BNB, ETH, USDT vagy AVAX kriptovalutákkal.

Megnézem a BaseDawgz oldalát

Miért robbanhat be a DAWGZ a piacra lépéskor?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy valóban be fog robbanni a DAWGZ a piacra lépéskor? Bár a jövőt nem lehet biztosan megjósolni, a Base Dawgz csapata minden esélyt megad a projekt sikerének. A token cross-chain képességei egyértelmű előnyt biztosítanak, mivel számos blokklánc ökoszisztémájába nyitnak kaput – ez pedig potenciálisan több befektetőt vonzhat be.

De nem csak a mögöttes technológiáról van szó. A csapat ügyes stratégiákat dolgozott ki a közösség elköteleződésének fenntartására. A Share-to-Earn program például a mém érme kereskedőket marketingessé változtatja, jutalmazva őket azért, hogy terjesztik a projekt hírét a közösségi médiában. Ezen kívül az ajánlói program is vonzó bónuszokat kínál azoknak, akik barátaikat is bevonják a Base Dawgz előértékesítésébe.

A projekt ütemterve is tele van olyan elemekkel, amelyek további keresletet generálhatnak. A DEX-listázásoktól kezdve a potenciális CEX-debütálásokig sok minden vár a befektetőkre, ami izgalmat tartogat. A kriptoszakértő ClayBro még azt is kijelentette, hogy a DAWGZ "milliomosokat csinálhat", ha sikeresen elindul.

Természetesen nincs garancia arra, hogy a Base Dawgz valóban megfelel majd a körülötte kialakult hype-nak. Azonban egy dolog biztos: a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy a projekt lendületet kapjon, és egyre több befektetőt vonzzon magához.

Ha többet szeretnél megtudni a Base Dawgzról, itt találhatsz egy részletes bemutatót a projektről.

Végszó: Érdemes figyelni a Base Dawgz-ra

A Base Dawgz egy olyan projekt, amely egyesíti a mém érme szórakoztató jellegét a komoly technológiai innovációkkal. A cross-chain képességek és a staking lehetőségek miatt sokkal több lehetőség rejlik benne, mint egy átlagos mém érmében. Bár a jövő mindig bizonytalan a kriptovilágban, a Base Dawgz jó eséllyel indul a siker felé vezető úton. Ha érdekel a kriptovaluták világa, és keresel egy új lehetőséget, érdemes figyelemmel kísérni a Base Dawgz fejlődését és megfontolni a befektetést.

Megnézem a BaseDawgz oldalát

Ez is érdekelhet:

A milliárdosok ezt a kriptót veszik – Michael Saylor szerint 20 000%-ot is emelkedhet

A bálnák ezeket a P2E mém érméket veszik

A legjobb kriptók 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ismét felrobbant az NVIDIA árfolyama

Jensen Huang szerint olyan nagy a kereslet a mesterséges intelligencia chip-jeik (Blackwell) iránt, hogy nem tudnak eleget gyártani, mert a TSMC nem tud elég processzort szállítani.
2024. 09. 12. 14:30
Megosztás:

Védekezésre készül a Commerzbank - támad az UniCredit

Az UniCredit tegnap jelentette be, hogy nem csak a német államtól frissen megvásárolt 4,5 százalékos részesedéssel rendelkezik a Commerzbankban, hanem a piacon vásárolt mennyiségnek köszönhetően ennek a duplájával, ráadásul az olasz bankcsoport kommunikációja azt sugallja, hogy nem állnának meg itt.
2024. 09. 12. 14:00
Megosztás:

Az EKB-ra figyelünk ma - kamatdöntő ülés

A mai kamatdöntő ülés alkalmával az EKB várhatóan folytatja a nyáron megkezdett kamatcsökkentési ciklust.
2024. 09. 12. 13:30
Megosztás:

84 milliárd forint értékben valósultak meg beruházások

Az elmúlt két hétben csaknem 84 milliárd forint értékű beruházás zárult le Magyarországon, ez összesen 32 projektet jelent - közölte a kormányszóvivő csütörtökön a Kormányinfón.
2024. 09. 12. 13:00
Megosztás:

Ebből a gyümölcsből idén nagyon kevés termett

Az elmúlt tíz év legkisebb termése várható körtéből az idén - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképéből.
2024. 09. 12. 12:30
Megosztás:

Sztrájk miatt megbénult Belgium második legnagyobb repülőtere

A dolgozók sztrájkja miatt csütörtökön megbénult Belgium második legnagyobb utasforgalmú repülőtere, a charleroi-i repülőtér, minden járatot töröltek - írta az RTBF közszolgálati média.
2024. 09. 12. 12:00
Megosztás:

Uniós bíróság: Magyarország versenyjogot sértett az árstop bevezetésével

Ellentétes az uniós joggal az a magyar szabályozás, amely arra kötelezi a kereskedőt, hogy bizonyos mezőgazdasági termékeket meghatározott áron és előre meghatározott mennyiségben árusítson - olvasható az Európai Unió bíróságának csütörtökön közzétett ítéletében.
2024. 09. 12. 11:30
Megosztás:

Európában csökkentek, az USA-ban emelkedtek a hosszú kötvények hozamai

Ha kisebb mértékben is, de tegnap ellentétes irányba mozdultak a kötvénypiacok az Atlanti-óceán két oldalán. A mai EKB-kamatdöntés előtt 3- 5 bázisponttal lejjebb kerültek az európai hosszú hozamok – ebben szerepet játszott, hogy az Egyesült Királyságból érkező adatok a vártnál kisebb inflációs nyomást és lassabb növekedést tükröztek.
2024. 09. 12. 11:00
Megosztás:

Magyarország az élen jár az elektromobilitás ösztönzésében

Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára szeptember 9-én Brüsszelben részt vett Thierry Breton, az Európai Bizottság belső piacért felelős biztosának meghívására egy magas szintű kerekasztal-beszélgetésen, mely a zéró kibocsátású járművekre való átállás nyomon követése és annak előrehaladása kapcsán valósult meg - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-t szerdán közleményben.
2024. 09. 12. 10:30
Megosztás:

Emelkedtek tegnap a főbb amerikai indexek

A nap elején a vártnál némileg magasabb maginflációs mutató közzététele után csökkentek a főbb amerikai indexek, de később javult a hangulat, és a zárásig tartó folyamatos emelkedésnek köszönhetően mindhárom index emelkedni tudott.
2024. 09. 12. 10:00
Megosztás:

Ötmilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

27 sorsolás óta nincs telitalálat az Ötöslottón, így ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forint a tét. Ennek az összegnek a birtokában bárki életformát válthatna, a nagynyertesek első visszajelzései viszont azt mutatják, hogy a lottónyertesek többsége nem tervez kilépni a megszokott napi kerékvágásból.
2024. 09. 12. 09:30
Megosztás:

A DAX kivételével estek tegnap a főbb nyugat-európai indexek

A nap elején még jó hangulatban indult az európai kereskedés, azonban az amerikai inflációs adatközlés után a mélybe zuhantak a tőzsdék, és a nap végére a főbb indexek közül csak a DAX tudott visszakapaszkodni a pozitív tartományba.
2024. 09. 12. 09:10
Megosztás:

Agrármenedzsment-képzés indul a PTE-n

Agrármenedzsment-képzés indul mezőgazdasági vállalkozóknak a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) - közölte Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 12. 08:30
Megosztás:

A szülők fele támogatná az iskolák környékének időszakos lezárását a forgalom elől

A magyar szülők mintegy fele egyetért azzal, hogy a gyermekek nagyobb biztonsága érdekében időszakosan lezárják az iskolák környékét a forgalom elől abban az esetben, ha jól megszervezik ezt az intézkedést – derül ki a Chery Group megbízásából készült felmérésből. A válaszadók mindössze tizede jelezte azt, hogy iskolabusszal, vagy egyéb szervezett szolgáltatás révén teljesen biztonságosan jut el gyermeke a suliba.
2024. 09. 12. 08:00
Megosztás:

Spekulációs buborékok veszélyeztetik a magyar gazdaság húzóágazatát

A fémek iránti növekvő kereslet vonzza a piaci spekulációt, ám az emiatt kialakuló buborékok károsak lehetnek a fém- és bányavállalatokra, valamint a felhasználó ágazatokra – különösen az akkumulátor- és az elektromosautó-gyártásra. A lítium-buborék nemrégiben kipukkadt ugyan, de a spekuláció most a réz és a kobalt felé fordult.
2024. 09. 12. 07:30
Megosztás:

Aktív kereslet, szűk kínálat és magas árak jellemzik budapesti ingatlanpiacot

Az ingatlanvásárlók között Budapest belvárosának népszerűsége töretlen, azonban az érintett V., VI., VII. kerületben a fővárosi eladó ingatlanok mindössze 15 százaléka érhető el. A szűkös kínálat mellett pedig az ingatlanok átlagos négyzetméterára továbbra is meghaladja az egymillió forintot - közölte saját adatai alapján a Duna House szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 12. 07:00
Megosztás:

Európa versenyképességének megerősítése az unió közös feladata

A magyar EU-s elnökség legfontosabb célkitűzése a világ gazdaságaihoz képest lemaradóban lévő európai versenyképesség megerősítése, ebben számítanak a többi tagállam együttműködésére is - jelentette ki Varga Mihály az Eurofi Üzleti Fórumán, szerdán Budapesten a tárca közleménye szerint.
2024. 09. 12. 06:30
Megosztás:

Másfél évtizedes rekordot döntött az új lakások kínálata, ami az árakat is kedvezően alakítja

Másfél évtizede nem látott szintre nőtt az új lakóingatlanok kínálata az országos piacon, ami az árakra is kedvező hatást gyakorolt - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amelyből kiderül, hogy mennyibe kerülnek a budapesti kerületekben és a vármegyeszékhelyeken eladó új lakóingatlanok.
2024. 09. 12. 06:00
Megosztás:

Az elemzők visszaesést jósolnak az Ethereum (ETH) és a Chainlink (LINK) számára a kitörés előtt; Jobb választás lehet a DTX Exchange (DTX)?

Annak ellenére, hogy volt némi visszapattanás, a kriptopiac továbbra is meglehetősen alulteljesít. Jó idő a vásárlásra, figyelembe véve az óriási árengedményeket? Egy vezető elemző csökkenést jósol az Ethereum (ETH) és a Chainlink (LINK) árfolyamában a kitörés előtt.
2024. 09. 12. 05:00
Megosztás:

Kérdezzünk rá az orvostól: „Lehetséges, hogy a betegségem tüdőfibrózis?”

Minden élethelyzetben fontos az, hogy tisztában legyünk az egészségi állapotunkkal, azzal, hogy mi lehet az oka annak, ha bizonyos tüneteket tapasztalunk. Ez az odafigyelés egy esetleges betegség korai felismerését is segítheti, ami számos esetben alapvetően befolyásolhatja a terápia hatékonyságát és a beteg életkilátásait.
2024. 09. 12. 04:00
Megosztás: