Vezető kripto szakértők a Twitteren fogadnak a Bitcoin mélypontjára, íme a legjobb altcoinok, amiket vásárolnak

A kriptovaluta piac dinamikus tájképet mutat, és a hosszú ideje uralkodó király, a Bitcoin (BTC) jelenleg egy bizonytalansági időszakot él át. Bár a Bitcoin még mindig óriási befolyással bír, egyes befektetők alternatívákat keresnek. Itt jönnek képbe az altcoinok, amelyek innovatív projekteket és potenciálisan magas hozamokat kínálnak.

Vezető kripto szakértők a Twitteren fogadnak a Bitcoin mélypontjára, íme a legjobb altcoinok, amiket vásárolnak

Számtalan altcoin áll rendelkezésre, és a Twitteren aktív kripto szakértők betekintéseikkel formálják a piaci hangulatot. Ez a cikk bemutatja azokat a top altcoin választásokat, amelyek közöttük nagy visszhangot keltenek, különös tekintettel az Optimism (OP), a Sui Blockchain (SUI) és az Algotech (ALGT) kriptovalutákra.

Optimism (OP) az Ethereum lendületén: Az árfolyam pozitív technikai jelekkel emelkedik

Az Optimism (OP), az Ethereum hálózat egyik kiemelkedő Layer 2 skálázási megoldása, egy bull run hullámát lovagolja meg, jelentős befektetői érdeklődést vonzva. Jelenleg 1,76 dolláron kereskednek vele, és az Optimism (OP) 24 órás kereskedési volumene 211 millió dollár. Az elmúlt napon az Optimism (OP) ára figyelemre méltó, 2,52%-os növekedést mutatott.

A technikai elemzés optimista képet fest az Optimism (OP) számára, jelezve az árfolyam pozitív irányú folytatását. A piaci hangulat a vásárlók felé hajlik, és az aktív felhalmozás az elmúlt öt egymást követő napban is megfigyelhető volt a kereskedők körében. Ez a vásárlási nyomás az Optimism (OP) árfolyamát a Donchian-csatorna (DC) középvonala fölé tolta, így az előző 1,41 dolláros ellenállási szint új támaszzónává alakult át. Ahogy az Optimism (OP) közelebb kerül a Donchian-csatorna felső határához, a következő célja a 2,50 dolláros ellenállási szint lehet.

Sui Bridge indítása optimizmust kelt: A teszthálózati siker utat nyit a Mainnet és a potenciális árfolyam növekedés felé

A Sui Bridge nemrégiben történt indítása a teszthálózaton jelentős izgalmat váltott ki a kriptovaluta közösségben. Ez a biztonságos híd megbízható módszert kínál az eszközök és adatok átvitelére a blokkláncok között, növelve az interoperabilitást a kripto ökoszisztémában.

A Sui Bridge kihasználja a Sui hálózat robusztus biztonsági keretrendszerét, hogy a biztonságot prioritásként kezelje. Támogatja olyan népszerű eszközök átvitelét, mint az ETH, a BTC, az USDC és az USDT. A zökkenőmentes működés biztosítása és a potenciális problémák azonosítása érdekében a Sui ösztönző programot vezetett be, amely felhasználói részvételre, hibajelentésre és jutalom szerzésére ösztönzi a felhasználókat, így hozzájárulva egy megbízhatóbb és hatékonyabb híd létrehozásához.

Bár a Sui Bridge végső hatékonyságával kapcsolatban még mindig vannak kérdések, a sikeres teszthálózati indítás jelentős mérföldkő a projekt számára. A SUI jelenleg 0,8902 dolláron kereskedik, az elmúlt 24 órában 3,28%-os növekedést és az elmúlt héten 12%-os emelkedést mutat. Az elemzők egy potenciális 2x-től 3x-ig terjedő ugrást jósolnak, elérve az 1,60 és 2,30 dollár közötti értéket.

Algotech ICO és Optimism és SUI kriptodeviza árfolyam elemzés és előrejelzés

Algotech (ALGT): Mesterséges intelligencia által támogatott befektetés a kripto határvidéken

Listánkat az Algotech (ALGT) zárja. Ellentétben az előző két projekttel, az Algotech (ALGT) nem egy blokklánc platform; hanem egy forradalmi platform, amely mesterséges intelligenciát (AI) használ a kriptovaluta befektetők támogatására. Az Algotech (ALGT) kifinomult gépi tanulási és mesterséges intelligencia algoritmusokat alkalmaz a piaci adatok hatalmas mennyiségének elemzésére. Ezek az algoritmusok olyan trendeket és mintákat azonosítanak, amelyek az emberi szem elől elkerülhetnek, és cselekvésre alkalmas kereskedési jeleket generálnak a felhasználók számára.

Az Algotech (ALGT) nem az emberi intuíció helyettesítésére szolgál; hanem adatvezérelt betekintést nyújt a befektetőknek a megalapozottabb döntések meghozatalához. A felhasználóbarát platform révén az Algotech (ALGT) mind a tapasztalt kereskedők, mind a kripto tér új belépői számára elérhetővé válik.

Az Algotech (ALGT) előértékesítése fenomenális sikertörténet volt. A várakozásokat felülmúlva a projekt már lenyűgöző 9,4 millió dollárnyi finanszírozást szerzett. Jelenleg a bónusz szakaszban van, ahol az ALGT tokenek ára 0,08 dollár, és ennek a szakasznak már több mint 90%-át elkapkodták a lelkes befektetők. Ez a gyors eladás erős bizalmi szavazást jelez az Algotech és annak potenciálja iránt.

További részletekért erről a projektről:

Látogassa meg az Algotech előértékesítést

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: