Az online időpontfoglalás szerepe a vállalkozások életében

Az online időpontfoglalás egy kétoldalú dolog, hiszen ezzel a lehetőséggel nem csupán az ügyfél jár jól, hanem a vállalkozónak is hasznos. A mai világban mindenki rohan és mindenki számára igaz jelentése lett az idő pénz, kifejezésnek. Az elvesztegetett idő nem csak a családi élet rovására megy, de jelentős bevételkiesét is eredményez. Ráadásul a vállalkozó nem azzal foglalkozik, amit valóban szeretne, azaz a munkájával, hanem olyan dolgokkal, amelyek csökkentik az értékes idejét.

Az online időpontfoglalás szerepe a vállalkozások életében

A YCLIENTS azért jött létre, hogy a vállalkozások tulajdonosai azzal foglalkozzanak, amit valóban szeretnek, és amelyek valós eredményeket hoznak. Így, és ezért is született meg az YCLIENTS rendszer, amely több szolgáltatással, funkcióval is segíti az ügyfeleket és a vállalkozásokat: online időpontfoglalás, mobil alkalmazás, raktári és pénzügyi elemzések, részletes elemzések, hűségprogram kialakítása. Az YCLIENTS rendszer SMS és e-mailértesítéseket küldhet a vállalkozók és a vendégek számára.

A vállalkozás már több mint 10 éve van jelen a piacon és már több mint 21.000 ügyfél használja az YCLIENTS rendszerét, illetve több mint 150.000 szakember Lettországban, Észtországban, Magyarországon és további 42 országban. De miért hasznos az online időpontfoglalás a vállalkozások számára? A cikkben ezt taglaljuk.

Az online időpontfoglalás fontossága vállalkozások számára

A vendégek is rohannak, nem csak a vállalkozók. Ők is szeretik, ha gyorsan és gördülékenyen intézhetnek ügyeket. Hiába van a vendég kozmetikusának egy dizájnos weboldala, önmagában nem sokat ér, ha nincs a szolgáltatások között az online időpont foglalási lehetőség. A vendéget bosszantja, ha még a recepcióst sem tudja elérni, de nem is fog egy-két hívásánál többel kísérletezni. Ha a kozmetikus, a fodrász nem elérhető telefonon, és még online időpont foglalóval sem rendelkezik a weboldala, akkor csak néhány kattintás és máris talál egy másik vállalkozót, aki modernebb és rendelkezik már ilyen szolgáltatással.

A vendégek sem mindig érnek rá napközben telefonálni, van, akinek csak este, éjszaka van ideje hivatalos, magánügyeivel foglalkozni. Az éjszakai ügyintézést is megkönnyíti, ha tudja, hogy egy este alatt három helyre is tud időpontot foglalni, anélkül, hogy telefonálnia kellene.

Döntés az online időpontfoglalással kapcsolatban

Az online időpont foglalási lehetőség növeli a weboldal eredményességét és a nyereségét is. Hiszen nagyobb lesz a forgalom, így értelemszerűen a bevétel is növekszik. Akinek weboladala van, valamilyen közösségi oldalon is hirdeti a szolgáltatásait. Az online időpontfoglalás lehetővé teszi, hogy a recepciós ne legyen annyira leterhelt, vagy ha nincs recepciósunk, akkor munka közben nem zavar senki telefonon az időpontfoglalás miatt.

Az online időpontfoglalás kényelmes, egyszerű és gyors, és növelheti a forgalmunkat, ellenben, ha a vendég nem ér el bennünket telefonon, akkor apadni fog a vendégkörünk. A vendégek értékelni fogják a vállalkozásnak ezt a plusz szolgáltatását és ily módon is tekintenek a szolgáltatásunkra, azaz tudni fogják, hogy magas minőségű szolgáltatással van dolguk.

Az online időpont foglalási modul néhány előnye

A modul átlátható és könnyen kezelhető és egyszerűen telepíthető az olyan közösségi oldalakra, mint a Facebook, vagy az Instagram. Lehetőség van automatizált SMS küldésre, illetve segítséget nyújt a közeli szabad időpontokkal kapcsolatban. A vendég személyes fiókkal is rendelkezhet, amelyben szerepelnek a bejelentkezési előzmények, hűségkártya, időpont lemondása és áthelyezése. Ha szeretnél többet megtudni a modullal kapcsolatban, akkor kattints az yclients.hu oldalra, hogy vállalkozásod számára megtaláld a legjobb lehetőségeket.

Az Egyesült Államok és Japán fokozza az együttműködést

Az Egyesült Államok és Japán fokozza az együttműködést az olyan sürgető gazdasági és biztonsági kérdésekben, mint Kína növekvő befolyása, Észak-Korea rakétafenyegetései és az orosz-ukrán konfliktus - ebben állapodott meg egymással pénteki virtuális találkozóján Joe Biden amerikai elnök és Kisida Fumio japán miniszterelnök.
2022. 01. 22. 01:00
Megosztás:

Szlovéniában a koronavírustesztek kétharmada volt pozitív

Szlovéniában az elmúlt napban a koronavírustesztek mintegy kétharmada pozitív eredmény hozott, és a növekvő esetszámok miatt csökkentik a karanténidőszakot a fertőzöttek számára - közölte a szlovén egészségügyi minisztérium pénteken.
2022. 01. 21. 23:00
Megosztás:

Távmunkát rendelt el a szövetségi kormányapparátusnál az orosz miniszterelnök

A távmunkára való, lehető legnagyobb mértékű átállást rendelte el a szövetségi kormányapparátusnál és területi alárendelt szerveinél pénteken a koronavírus okozta Covid-19-járvány gyors terjedése miatt Mihail Misusztyin orosz miniszterelnök, miközben az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma abszolút rekordot döntött és megközelítette az 50 ezret az országban.
2022. 01. 21. 22:00
Megosztás:

Gyengült a forint péntek estére

Gyengült a forint a vezető devizákkal szemben péntek este a bankközi piacon reggelhez képest.
2022. 01. 21. 21:00
Megosztás:

Lejjebb vitte Kazahsztán felső besorolási korlátait a Moody's

Lejjebb vitte egy-egy fokozattal a Kazahsztánban honos kereskedelmi adósok helyi valutában és devizában fennálló kötelezettségeinek besorolási országplafonjait pénteken a Moody's Investors Service.
2022. 01. 21. 20:00
Megosztás:

A világon elsőként mutatták be az okostelefonba integrált SIM (iSIM) technológiáját

Az telekommunikációs iparág vezető innovátorai, a Vodafone, a Qualcomm Technologies, Inc. és a Thales egyesítették erőiket, hogy bemutassanak egy olyan okostelefont, amely az ún. iSIM (az ieUICC[1] GSMA specifikáción alapuló) technológiával működik. Az új megoldás lehetővé teszi, hogy a SIM-kártya funkcióit a készülék fő processzorába integrálják. Ezzel a bejelentéssel lehetővé válik a technológia kereskedelmi forgalomba hozatala mindazon készülékek esetében, amelyek a mobilszolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz iSIM-et használnak.
2022. 01. 21. 19:30
Megosztás:

Sikeres kötvényaukciót tartott a Vöröskő Kft.

Sikeres kötvényaukciót tartott a Vöröskő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. pénteken; az Euronics műszaki áruházláncot üzemeltető társaság 7 milliárd forint értékben bocsátott ki kötvényeket - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2022. 01. 21. 19:00
Megosztás:

Az OTP húzta le a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 179,85 pontos, 0,34 százalékos csökkenéssel, 52 169,80 ponton zárt pénteken.
2022. 01. 21. 18:30
Megosztás:

Új megoldást találtak lengyel kutatók a szmog ellen

A Lengyelországot sújtó állandó szmog elleni harc új eszközét, hangágyút teszteltek a kutatók: a hanghullámok a mérgező részecskéket magasabbra lökik a légkörben, hogy a lakosok fellélegezhessenek.
2022. 01. 21. 18:00
Megosztás:

A Takarékbank lefelé módosította a tavalyi és az idei növekedési előrejelzését

A Takarékbank és a Magyar Bankholding makrogazdasági elemzői a 2021-es GDP-prognózisukat 6,9 százalékra mérsékelték a korábbi 8 százalékról, az idei évi növekedési előrejelzésüket pedig 6 százalékra a korábbi 7 százalékról, alapvetően az alkatrészhiányok miatt - közölte a pénzintézet pénteken online sajtótájékoztatón.
2022. 01. 21. 17:30
Megosztás:

Az EU a WTO-hoz fordul az orosz faanyagexport probléma miatt

Az Európai Unió a Kereskedelmi Világszervezetben (WTO) konzultációt kezdeményezett Oroszországgal a faipari termékekre vonatkozó orosz exportkorlátozások miatt - közölte az Európai Bizottság pénteken.
2022. 01. 21. 17:00
Megosztás:

Gyeynge nyitás az amerikai tőzsdéken

Mérsékelt gyengüléssel indítottak az értéktőzsdék New Yorkban pénteken.
2022. 01. 21. 16:30
Megosztás:

Csökkent az államháztartási hiány és az államadósság az EU-ban és az euróövezetben

A tavalyi harmadik negyedévben az Európai Unióban és az euróövezetben egyaránt csökkent az államháztartási hiány és az államadósság hazai össztermékhez (GDP) viszonyított aránya a második negyedévvel összevetve.
2022. 01. 21. 16:00
Megosztás:

Ukrajna közel egymillió dózis Pfizer-vakcinát kapott az Egyesült Államoktól

Ukrajna 999 180 dózis, koronavírus elleni Pfizer-vakcinát kapott az Egyesült Államoktól, miközben az országban két hónapja először haladta meg ismét a húszezret az egy nap alatt feljegyzett új fertőzöttek száma.
2022. 01. 21. 15:30
Megosztás:

Csalók élnek vissza a NAV honlapjával

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új honlapjára hasonlító, minden bizonnyal adathalászatra létrehozott "csaló portál" jelent meg az interneten - figyelmeztetett pénteki közleményében a hivatal.
2022. 01. 21. 15:00
Megosztás:

Digitális oktatási programot indít a Telekom

Oktatási programjában valós iskolai környezetben fejleszt digitális tartalmakat a Telekom, azért, hogy a tanulás élményszerű, a tudás pedig mindenki számára elérhető legyen - közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.
2022. 01. 21. 14:30
Megosztás:

jelentős fejlesztés előtt áll az élelmiszeripar

Az élelmiszeripar a leginnovatívabb iparágak közé tartozik, az ágazat szereplői egyre több célzott forrást igényelhetnek a technológiai fejlesztéseikre és az újításokra - mondta az Agrárminisztérium közleménye szerint a tárca élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a Széchenyi István Egyetemen, Mosonmagyaróváron pénteken.
2022. 01. 21. 14:00
Megosztás:

Ekkora volt a központi alrendszer tavalyi hiánya

Az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszere 5101,5 milliárd forintos hiánnyal zárt tavaly. A költségvetés maradéktalanul biztosította a gazdaság újraindításához és a járvány elleni védekezéshez szükséges forrásokat - erősítette meg az előzetes adatokat pénteken kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2022. 01. 21. 13:30
Megosztás:

Drágábban és kisebb mennyiségben importált földgázt Németország

Kevesebb földgázt importált Németország tavaly november végéig, mint egy évvel korábban, de így is jóval többe került az országnak a gázimport a német szövetségi gazdasági minisztérium statisztikai és felügyeleti hatósága, a BAFA pénteki jelentése alapján.
2022. 01. 21. 13:00
Megosztás:

Megnyugtatta kötvényeseit a kínai ingatlanfejlesztő Country Garden

A hét elején nagy esést produkáló Country Garden Holdings 500 millió dollár értékben bocsátott ki kötvényeket.
2022. 01. 21. 12:30
Megosztás: