Az online időpontfoglalás szerepe a vállalkozások életében

Az online időpontfoglalás egy kétoldalú dolog, hiszen ezzel a lehetőséggel nem csupán az ügyfél jár jól, hanem a vállalkozónak is hasznos. A mai világban mindenki rohan és mindenki számára igaz jelentése lett az idő pénz, kifejezésnek. Az elvesztegetett idő nem csak a családi élet rovására megy, de jelentős bevételkiesét is eredményez. Ráadásul a vállalkozó nem azzal foglalkozik, amit valóban szeretne, azaz a munkájával, hanem olyan dolgokkal, amelyek csökkentik az értékes idejét.

Az online időpontfoglalás szerepe a vállalkozások életében

A YCLIENTS azért jött létre, hogy a vállalkozások tulajdonosai azzal foglalkozzanak, amit valóban szeretnek, és amelyek valós eredményeket hoznak. Így, és ezért is született meg az YCLIENTS rendszer, amely több szolgáltatással, funkcióval is segíti az ügyfeleket és a vállalkozásokat: online időpontfoglalás, mobil alkalmazás, raktári és pénzügyi elemzések, részletes elemzések, hűségprogram kialakítása. Az YCLIENTS rendszer SMS és e-mailértesítéseket küldhet a vállalkozók és a vendégek számára.

A vállalkozás már több mint 10 éve van jelen a piacon és már több mint 21.000 ügyfél használja az YCLIENTS rendszerét, illetve több mint 150.000 szakember Lettországban, Észtországban, Magyarországon és további 42 országban. De miért hasznos az online időpontfoglalás a vállalkozások számára? A cikkben ezt taglaljuk.

Az online időpontfoglalás fontossága vállalkozások számára

A vendégek is rohannak, nem csak a vállalkozók. Ők is szeretik, ha gyorsan és gördülékenyen intézhetnek ügyeket. Hiába van a vendég kozmetikusának egy dizájnos weboldala, önmagában nem sokat ér, ha nincs a szolgáltatások között az online időpont foglalási lehetőség. A vendéget bosszantja, ha még a recepcióst sem tudja elérni, de nem is fog egy-két hívásánál többel kísérletezni. Ha a kozmetikus, a fodrász nem elérhető telefonon, és még online időpont foglalóval sem rendelkezik a weboldala, akkor csak néhány kattintás és máris talál egy másik vállalkozót, aki modernebb és rendelkezik már ilyen szolgáltatással.

A vendégek sem mindig érnek rá napközben telefonálni, van, akinek csak este, éjszaka van ideje hivatalos, magánügyeivel foglalkozni. Az éjszakai ügyintézést is megkönnyíti, ha tudja, hogy egy este alatt három helyre is tud időpontot foglalni, anélkül, hogy telefonálnia kellene.

Döntés az online időpontfoglalással kapcsolatban

Az online időpont foglalási lehetőség növeli a weboldal eredményességét és a nyereségét is. Hiszen nagyobb lesz a forgalom, így értelemszerűen a bevétel is növekszik. Akinek weboladala van, valamilyen közösségi oldalon is hirdeti a szolgáltatásait. Az online időpontfoglalás lehetővé teszi, hogy a recepciós ne legyen annyira leterhelt, vagy ha nincs recepciósunk, akkor munka közben nem zavar senki telefonon az időpontfoglalás miatt.

Az online időpontfoglalás kényelmes, egyszerű és gyors, és növelheti a forgalmunkat, ellenben, ha a vendég nem ér el bennünket telefonon, akkor apadni fog a vendégkörünk. A vendégek értékelni fogják a vállalkozásnak ezt a plusz szolgáltatását és ily módon is tekintenek a szolgáltatásunkra, azaz tudni fogják, hogy magas minőségű szolgáltatással van dolguk.

Az online időpont foglalási modul néhány előnye

A modul átlátható és könnyen kezelhető és egyszerűen telepíthető az olyan közösségi oldalakra, mint a Facebook, vagy az Instagram. Lehetőség van automatizált SMS küldésre, illetve segítséget nyújt a közeli szabad időpontokkal kapcsolatban. A vendég személyes fiókkal is rendelkezhet, amelyben szerepelnek a bejelentkezési előzmények, hűségkártya, időpont lemondása és áthelyezése. Ha szeretnél többet megtudni a modullal kapcsolatban, akkor kattints az yclients.hu oldalra, hogy vállalkozásod számára megtaláld a legjobb lehetőségeket.

Csalók lepték el a magyar Facebook Marketplace-t, vigyázz, ha hirdést adsz fel!

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel, hamis linkekkel próbálják becsapni az eladókat - hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton a police.hu oldalon.
2022. 09. 25. 07:00
Megosztás:

A természet megóvása kiemelt feladat

Rendkívül nagy szükség van a védett természeti területekre, hiszen ezek fizikai és mentális egészségünk zálogai, a természet megóvása kiemelt feladat - jelentette ki Rácz András, az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára szombaton a 34. Természetjárók Napján, Dobogókőn a szaktárca MTI-hez eljuttatott közleménye szerint.
2022. 09. 25. 06:00
Megosztás:

Így születnek újjá az alumínium sörös és üdítős dobozok

Számtalanszor újrahasznosítható, könnyű, ráadásul tökéletesen megőrzi a bele töltött ital frissességét – leginkább ezért szeretjük az alumíniumdobozt, no meg persze azért is, mert az újrahasznosítása egyszerű és gyors, ráadásul energiát takarítunk meg vele, így csökkentve az üvegházhatású gázok kibocsátását. A hulladékgyűjtés világnapján felgöngyölítjük, pontosan mi történik, miután kiittuk belőle a kedvenc italunkat.
2022. 09. 25. 05:00
Megosztás:

A fizut euróban kérem! Lehetséges euróban munkabért kapni Magyarországon?

A forintárfolyam kiszámíthatatlan változása miatt a munkáltatóknál egyre gyakrabban merülhet fel a kérdés, hogy a munkavállalók számára fizetendő munkabérek vásárlóértékét milyen módon lehet fenntartani. Van mód arra, hogy a fizetést euróban kapja a dolgozó? Mik az erre vonatkozó szabályok? A témával az ado.hu foglalkozott.
2022. 09. 25. 04:01
Megosztás:

Az államfő visszahívását kezdeményezték montenegrói parlamenti pártok

Milo Djukanovic montenegrói köztársasági elnök visszahívását kezdeményezték montenegrói parlamenti pártok, miközben az államfő azt fontolgatja, elnöki határozattal oszlatja fel a parlamentet és kezdeményez előrehozott választást - írta pénteken a Vijesti.me podgoricai hírportál.
2022. 09. 25. 03:00
Megosztás:

A csehek 70 százaléka érzékel életszínvonal-csökkenést

Életszínvonal-csökkenést érzékel a csehek 70 százaléka, közülük mintegy 50 százalék erőteljes romlást tapasztal - derült ki azokból az országos felmérésekből, amelyeknek az összesített eredményét szombaton hozták nyilvánosságra Prágában.
2022. 09. 25. 02:00
Megosztás:

Vízre bukkantak a Ryugu aszteroidából származó mintában

Japán kutatók vízre bukkantak a Földtől 300 millió kilométerre található Ryugu aszteroidából származó kőzetmintában, ami alátámaszthatja a földi élet űrbéli eredetéről szóló elméletet - írta honlapján a The Guardian című brit napilap.
2022. 09. 25. 01:00
Megosztás:

Megindult a teherforgalom Röszkénél

Megindult a teherforgalom a röszkei autópálya-határátkelőhelyen szombat éjszaka - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
2022. 09. 25. 00:01
Megosztás:

Megalakult a Budapesti Agglomerációs Fejlesztési Tanács

Megalakult a Budapest és Pest megye fejlesztését segítő Budapesti Agglomerációs Fejlesztési Tanács, amelynek létrehívásáról júliusban döntött az Országgyűlés - tájékoztatta a területfejlesztési miniszter hivatala pénteken az MTI-t.
2022. 09. 24. 22:00
Megosztás:

Szünetel a kilépő tranzitforgalom a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

A szerb oldalon bekövetkezett műszaki hiba miatt szünetel a tranzitforgalom a röszkei autópálya határátkelőhelyen, Szerbia irányába - közölte a rendőrség szombat este honlapján.
2022. 09. 24. 21:00
Megosztás:

Ezeket a számokat húzták az ötös lottón

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2022. 09. 24. 20:00
Megosztás:

Megjelent a pályázat az Integritási Hatóság igazgatósági tagjainak kiválasztásáért felelős bizottság pozícióinak betöltésére

Megjelent az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság honlapján az Integritási Hatóság Igazgatósági Tagjainak Kiválasztásáért Felelős Alkalmassági Bizottság pozícióinak betöltésével kapcsolatos pályázat.
2022. 09. 24. 19:00
Megosztás:

Zsarolónak nevezte Ursula von der Leyent a lengyel igazságügyi miniszter

Zsarolónak nevezte pénteken az Európai Bizottság elnökét Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter azon kijelentése miatt, amelyet Ursula von der Leyen az amerikai Princeton Egyetemen tett az olasz választások kapcsán.
2022. 09. 24. 18:00
Megosztás:

A német kormány segíteni kíván a mozgósítás elől menekülő oroszoknak

A német szövetségi kormány segíteni kíván az Ukrajna elleni háború miatt Oroszországban elrendelt részleges mozgósítás elől menekülő embereknek, és a kérdés európai uniós szintű megoldására törekedik - mondta a német külügyminisztérium szóvivője pénteken Berlinben.
2022. 09. 24. 17:00
Megosztás:

Mesekönyvet jelentetett meg és családi pályázatot hirdetett a Ferencváros

A Fradi-mesekönyv megjelentetésével egy időben a nagyszülő-unoka köteléket középpontba helyező családi pályázatot írt ki a Ferencváros; a fődíj egy négyszemélyes utazás a törökországi Trabzonban rendezendő november 3-i labdarúgó Európa-liga mérkőzésre.
2022. 09. 24. 16:01
Megosztás:

Az IBA felfüggesztette az ukrán bokszszövetséget

A Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) felfüggesztette az Ukrán Ökölvívó Szövetség tagságát a szervezetben.
2022. 09. 24. 15:00
Megosztás:

Új módszerekkel próbálkoznak csalók az apróhirdetések oldalain

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel, hamis linkekkel próbálják becsapni az eladókat - hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton a police.hu oldalon.
2022. 09. 24. 14:00
Megosztás:

A gazdák végzik a legjelentősebb közszolgáltatást a környezet védelmében

Tánczos Barna, a román kormány környezetvédelmi vízügyi és erdészeti minisztere szerint a gazdák végzik a legjelentősebb közszolgáltatást a környezet védelmében.
2022. 09. 24. 13:00
Megosztás:

Rákkutatásban működik együtt az Állatorvostudományi Egyetem és a Rákvakcina BVM Kft.

Daganatos megbetegedések kezelésére fejlesztett magyar immunterápiás módszerről és lehetséges állatgyógyászati alkalmazásáról írt alá fejlesztési együttműködési megállapodást az Állatorvostudományi Egyetem a Rákvakcina BVM Kft.-vel.
2022. 09. 24. 12:00
Megosztás:

Két dunántúli vasútfejlesztés előkészítése kezdődhet meg

Két nagyszabású dunántúli vasútfejlesztés előkészítése kezdődhet meg - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) szombaton az MTI-vel.
2022. 09. 24. 12:00
Megosztás: