Heti Horoszkóp - pénzügyi, anyagi téren mire számíthatsz?

A ProfitLine.hu pénzügyi, gazdasági magazin hétvégi kiadásában rendszeresen foglalkozunk a jövővel, annak is főleg pénzügyi, anyagi vonatkozásaival. Szakértő asztrológusaink összeállították az egyes csillagjegyek szülötteinek jövő heti pénzügyi kilátásait, esélyeit. Lássuk, mit mutatnak a csillagok! Heti horoszkóp március 8-14. időszakra.

Heti Horoszkóp - pénzügyi, anyagi téren mire számíthatsz?

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Mostanában a szokásosnál kicsit több alkoholt fogyasztasz, de ez még nem jelenti azt, hogy úton lennél az alkoholizmus irányában, hanem egyszerűen lazítani szeretnél egy kicsit és ezt így tudod a legegyszerűbben előidézni. Erős vagy és tudod, hogy nem ez a helyes út... Az igazi, vagány, bevállalós út az lenne, ha meg mernéd lépni az életed lépését... Tudod Te azt jól, hogy mit... Amire már évek óta készülsz. Itt az idő! Pénzügyeidben nem vár jelentős változás Rád a héten, ellenben a vérnyomásoddal problémák lehetnek. IDE kattintva nézd meg az ideális vérnyomás értékedet, majd gyorsan ellenőrizd le a valóságban is!

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Állandóan a telefonodat bámulod. Egyre gyakrabban nyúlsz utána, mintha drog lenne. Ezt úgy hívják, hogy: függőség. Igen, Te is jól tudod, csak nehezen tudsz küzdeni ellene. Ma itt az idő és kezdd el! Próbáld ki, hogy bezárod a telefonodat egy fiókba, lehalkítva és legalább 2 órán keresztül nem nyúlsz hozzá. És próbáld meg a gondolataidból is száműzni. Sétálj egy nagyot a friss levegőn. Meglátod, újjászületsz! Az újjászületés mellett, anyagilag is újjászülethetsz, így ha van lehetőséged rá, akkor sétálj be a héten egy lottózóba és adj fel egy lottószelvényt, mert most jelentős esélyeid vannak a nyerésre. IDE kattintva adunk néhány lottó-szám tippet is.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Egy számodra kellemetlen szituációba keveredsz a héten, ahol két kedves ismerősöd összeveszésében kellene a döntőbíró szerepét eljátszanod. Szerencsére diplomácia érzékedet veszed elő, hiszen jól tudod, hogy bármelyik fél mellé is állnál a meddő vitában, abból a végén még Te jönnél ki vesztesen. De Te ügyesen lavírozol és a két érv között félúton megtaláljátok az igazságot, így a két vitapartner felnéz Rád, mint megmentőre. Szerencsés csillagzat áll feletted a héten, nyúlj bármihez, az be fog jönni. Ha két dolog közül kell választanod, most bátran válaszd a kockázatosabbat, mert be fog jönni a rizikóvállalás! Akár egy új munkahely is felcsillan, magas fizetéssel. Ide kattintva kiszámolhatod, hogy mennyi pénzt kellene keresned a tudásod alapján.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a hét közepén fel kell készülnöd arra, hogy partnered valami teljesen csip-csup dolog miatt belédköt, vagy igyekszik piszkálni Téged. Az ilyen dolgok nem azért vannak, mert ténylegesen Veled van baja, hanem a munkahelyén érték olyan negatív hatások, amiket sajnos hazavisz és Rád borít. Ne haragudj rá ezért és igyekezz Őt megszeretgetni. „Én egyébként úgy szeretlek Téged”- ezt mondd neki. Anyagi helyzetedben semmi komoly változás nem lesz a héten, így koncentrálj egy kicsit magadra és igyekezz alaposan kialudni magadat. Hogy mennyit kéne aludnod? IDE kattintva kiszámoljuk Neked. 

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Alapvetően semmi gondod nincs a munkahelyeddel, valamiért mégis folyamatosan azon gondolkodsz, hogy váltanod kellene. Ez hét folyamán is gyakran az eszedbe jut, de óva intenek a csillagok! A gazdasági helyzet most nem annyira rózsás ahhoz, hogy ugrabugrálj, főleg úgy, hogy egy új munkahelynek nagyon sok új kockázati tényezői vannak. Új főnök, új kollégák, új gondok. Picit ha lehiggadsz, rájössz: tök jó helyed van most! Ne kockáztass, most nincs itt az ideje.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Szerelmi életed elég kesze-kusza, és ezzel most nagyon udvariasan és finoman fogalmaztunk. A párod, aki melletted van (vagy akit leginkább párodnak tekint a külvilág) úgy érzi, hogy ő életed szerelme, mindeközben Te folyamatosan ki-ki kacsingatsz a kapcsolatból. Miért nem teszed tisztába a helyzetet és mondod el neki őszintén, hogy mi a szitu? Hidd el, az őszinteségnél jobb gyógyír nincs semmilyen lelki gondra. Milyen valódi partner illik Hozzád? IDE kattintva megmutatjuk.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Amire most igazán vágysz, amit most szeretnél azt Te is jól tudod: hiú ábránd. Nehéz beismerni magadnak, de hidd el, sokkal jobb elfogadni és ELENGEDNI. Ez MOST nem a Te időd. És ebben a kijelentésben a MOST a fontos. Te időd majd egy másik alkalommal jön el, és TE akkor leszel igazán erős, és fogod kiérdemelni. És Téged erősít az, hogy most intelligensen tudsz továbblépni. Nyugi. Tényleg, nyugi. Engedd el a félelmedet, lazíts, pihenj! Hidd el az egészséged mindennél többet ér! Kondíciódat IDE kattintva tudjuk megnézni.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,3% (KSH, 2020). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Légy ezen a héten olyan, mint egy nagy hatalmas folyó, mint a Nílus, vagy az Amazonas, vagy épp a Duna. Mely erős, és mindent elsöpörni képes, de alapvetően nyugodt és megfontolt is egyben és elbírja a hátán hánykolódó bárkákat, hajókat. Légy most nyugodt és hagyd, hogy a dolgok hadd follyanak a maguk medrében csendesen tovább. Te pedig csak bölcsen figyelj, és ne csinálj semmit, ne avatkozz a dolgokba. Az élet elrendezi magától. Kerüld a héten az alkoholfogyasztást, most nagyon józan fejűnek kell maradnod. IDE kattintva mutatjuk, hogy egyébként mennyi alkoholt szabad fogyasztanod.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

A héten valakivel konfrontálódni leszel kénytelen. Megszokhatták, hogy higgadtan, nyugodtan reagálsz dolgokra, de most ne ezt tedd! Húzz egy váratlant és lepj meg vele mindenkit, ezzel viszont erősítsd Önmagadat. Légy ebben a harcban egy nagy, bölcs elefánt és mikor senki sem számít rá akkor taposs oda egy nagyot, hogy ezzel mindenki tudomására hozd: én is itt vagyok, velem is számolnotok kell, mert én sem vagyok „kisnyuszi”. Egy lottót érdemes lenne a héten feladnod, és ha vannak fix számaid, akkor azokat játszd most meg. ITT írtunk róla részletesen.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Ha nem vagy teljesen kibéküve a testsúlyoddal az már önmagában is jó jel, a változás üzenete. Igen, az! Hiszen felismerted és tudatában vagy annak, hogy tenned kell valamit, változtatnod kell egy nagyot! Tény, hogy a fogyókúra egy embertpróbáló, nehéz feladat, főleg amiatt, hogy sokkal időigényesebb dolog, mint meghízni. Ahhoz, hogy egy bizonyos súlyt leadj kb. 2-3-szor annyi időre van szükséged, mint amennyit a hízás vett igénybe. Tehát a fogyás leginkább türelmet igényel. Kattints IDE és gyorsan kiszámoljuk Neked, hogy hány kiló feleslegtől kéne megszabadulnod.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Nincs okod aggodalomra, hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz. A sötét felhőket egy titokzatos szellő messzire fújja Tőled és semmi sem áll többé a vágyaid útjába. De egy fontos döntést meg kell hoznod a héten és ezt nem halogathatod tovább! Ugye, Te is tudod? Nem kell félned ettől, nem kell szoronganod sem. Vállald fel Önmagad! Lépj a tettek útjára és meglátod másképp fogsz a tükörbe nézni utána! A szerencse is melléd állhat. Lottót vagy kaparós sorsjegyet vegyél? ITT megírtuk, melyik a jobb.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Új örömök, pezsgés, csillogás: valami új dolog vár Rád, amire eddig titokban sem mertél reménykedni. Szorongásaidat ereszd szélnek, kínlódjon vele más, aki akar, de Te nem! Neked most nyitottnak kell lenned, hogy teljes energiáddal befogadhasd az új és fantasztikus dolgot, ami rövidesen az életedbe érkezik majd! Add át magad az élvezetnek, mert az elmúlt évek „böjtölésének” immár vége. És hogy milyen szerelmi társ, partner illik pontosan Hozzád? IDE kattintva megmutatjuk.

Hozzászólások

OTP részvény befektetési kilátások

Fundamentumok alapján ez a hét leginkább az árak drágulásáról szólhatnak, jönnek ugyanis az inflációs adatok Európából és USA-ból is.
2021. 04. 12. 07:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Horvátország részben fedezné a Covid-tesztek árát a hazatérők számára

A horvát idegenforgalmi minisztérium részben fedezné a koronavírustesztek árát azon turisták esetében, akiknek hazatéréskor negatív tesztet kell felmutatniuk a határon - mondta Nikolina Brnjac tárcavezető vasárnap az RTL horvát kereskedelmi televíziónak adott interjújában.
2021. 04. 12. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Trump szerint a republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban

A republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban, és 2024-ben egy republikánus fog nyerni az elnökválasztáson - mondta sajtóinformációk szerint Donald Trump volt amerikai elnök szombaton Floridában, a Republikánus Országos Bizottság (RNC) adományozói találkozóján.
2021. 04. 12. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Chipben a jövő: íme a következő évek egyik nagy befektetési sztorija!

A következő évek egyik fontos trendje lehet a mikrochipek még szélesebb körű felhasználása, ez pedig befektetésként is vonzóvá teheti a szektort - olvashatjuk az AEGON Alapkezelő blogbejegyzésében. A hosszútávú trendek szinte kivétel nélkül abba az irányba mutatnak, hogy még több félvezetőre lesz szüksége a világnak, amiből a gyártók is jelentősen profitálhatnak.
2021. 04. 12. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

CIG Pannónia elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Delta elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

1000%-os cigaretta drágulás Magyarországon? Nem, annál is több! Jobban drágul, mint a tőzsde!?

Egy nagyon izgalmas, de mégis megosztó témával foglalkozunk cikkünkben, ami nem más, mint a dohányzás és annak anyagi terhei. Szinte tutira vesszük, hogy a cikkünk utáni kommenteknél kapunk majd hideget és meleget is a megrögzött dohányosoktól vagy épp a dohányzást ellenzőktől. De nem félünk, vállaljuk ennek kockázatát!
2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Párizs szerint trükköznek a németek az orosz vakcinával

Clément Beaune francia Európai-ügyi államtitkár kommunikációs trükknek nevezte vasárnap azt, hogy Németország tárgyalást kezd Oroszországgal az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen kifejlesztett Szputnyik V orosz vakcina beszerzéséről kétoldalú alapon, az Európai Uniótól függetlenül.
2021. 04. 12. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Így alakul a magyar-román kereskedelmi forgalom - ábrán mutatjuk

A magyar-román kereskedelmi forgalom alakulása; behozatal; kivitel; milliárd forint
2021. 04. 12. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Montenegróban visszatérnek az iskolába az érettségizők

Hétfőtől újra tantermi oktatást vezetnek be az érettségiző diákok számára Montenegróban - közölte a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb.
2021. 04. 11. 23:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Kiléptetné Németországot a unióból a Bundestag legnagyobb ellenzéki pártja

Hivatalosan felvette politikai céljai közé Németország európai uniós (EU-) tagságának megszüntetését vasárnap véget ért drezdai kongresszusán a német szövetségi parlament (Bundestag) legnagyobb ellenzéki pártja, az Alternatíva Németországnak (AfD).
2021. 04. 11. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ismét jön a hideg és a hó is

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2021. 04. 11. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Covid-19 elleni gyógyszert szabadalmaztak Oroszországban

Oroszországban szabadalmaztak egy új, MIR-19 elnevezésű koronavírus elleni gyógyszert - jelentette be vasárnap a szert fejlesztő Szövetségi Orvosbiológiai Ügynökség (FMBA) Immunológiai Intézete.
2021. 04. 11. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Elvitték a hatos lottót!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 14. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2021. 04. 11. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Drágul a cigitömés! Mutatjuk a hétfőtől dráguló dohányárukat

A NAV hivatalos oldalán, most újabb árváltozással kapcsolatos információ jelent meg, melyben alapvetően finomra vágott fogyasztási dohánytermékek drágulásáról tájékoztatják a fogyasztókat. Az árváltozás 2021. április 12-től érvényes, így aki az érintett dohánymárkákat fogyasztja, annak érdemes lehet a hétvégén - még a régi áron - megvásárolnia a vágott dohányt.
2021. 04. 11. 18:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ezt okozta a lakásfelújítási támogatás bevezetése

A lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően kapósabbak lettek a korszerűsítendő ingatlanok.
2021. 04. 11. 17:30
Megosztás:
Hozzászólások: