Heti horoszkóp - avagy mekkora fordulatot hoz Neked a május?

Mire számíthatsz a jövő héten? Mit hoz Számodra a május, mi van a csillagokban megírva? Szerelem, egészség, pénzügyek, család - heti horoszkópunk mindenre választ ad.

Heti horoszkóp - avagy mekkora fordulatot hoz Neked a május?

Heti horoszkóp 2021. május 17. (hétfő) - május 23. (vasárnap)

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Az élet nem mindig habostorta, tudod jól. Lehetséges, hogy kicsit nehezebben ment ma a felkelés és fáradt, ólmos testrészeid nehezebben indultak reggeli útjukra. Egyetlen megoldás van az ilyen "nemszeretem" napokon: megrázod magad, és elindulsz. Egy nagy séta a friss levegőn csodákra képes, és bárki is jön szembe, arra mosolyogj és köszönj egy jó nagyot! Jó napot! És máris jó napod lesz ettől.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Egész nap valahogy nehezen tudsz megszabadulni egy érzéstől: „úgy ennék valamit”. Szinte mint egy várandós kismama olyan kívánós vagy ma, és kedvenc ételeid képei jelennek meg sorra lelki szemeid előtt. Ne ess kétségbe! Nincs semmi baj, csak a tested jelzi, hogy egy kis kényeztetésre vágyik. Dobd most félre a diétádat és add meg magadnak azt az örömet, hogy egy kis sütit, vagy finomságot habzsolj!

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Reggel, mikor kikászálódtál az ágyból, kissé enerváltan, fáradtan ébredve és úgy érezted, hogy „na, megint csak egy unalmas nap következik a sok közül”, hát tévedtél. Csak rajtad múlik ma, hogy mindez ne így történjen! Ne hagyd el magad, ne engedd, hogy a saját mocsarad lehúzzon! Jelezd, hogy Te vagy a főnök és Te irányítod saját hajódat! Öltözz, húzz cipőt és indulj! Hová? Bárhová! Sétálni, kirándulni: ki a természetbe!

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Fárasztó napok vannak mögötted és méltán büszke lehetsz magadra, hiszen az elmúlt hetet nagyon tevékenyen töltötted. Így ne csodálkozz, ha esetleg úgy érzed, hogy a tested/szellemed néminemű pihenésért kiált. Nem csoda, hiszen emberből vagy Te is, sejtjeidnek regenerálódásra van szüksége. Lassíts egy picit, főzz le egy finom teát/kávét, ülj be kedvenc foteledbe és olvass 1 órát. Lazíts, megérdemled!

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Családtagjaid közül az elmúlt napokban - akarata ellenére - megbántott valaki. Te ezt egy kicsit jobban mellre szívtad, mint azt a helyzet komolysága kívánná. Érzékenyebb vagy most a rezgésekre. Újra és újra eszedbe jut a dolog és szíved mélyén fáj, rosszul esik a bántás. De légy erős, rázd meg magad! Nem omlott össze a világ és hidd el, hogy aki megbántott, nem gondolta komolyan. Engedd el, nincs semmi baj!

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Anyagi jellegű problémák, kérdések foglalkoztatnak mostanság. Számolsz, kalkulálsz de valahogy nem akar kijönni a végeredmény, valahogy mindig hibás a számítás. Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Mindenkinek tudnia kell jól beosztani a pénzét, és ne gondold, hogy akinek sokkal több van, annak nincsen sokkal nagyobb baja ezzel. Megsúgunk Neked valamit: ha most ellazulsz, jövő héten váratlan pénzügyi segítséget kapsz.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ha úgy érzed, hogy érzelmi viharban lennél mostanság, akkor ne csodálkozz: külső negatív energiák támadnak, bombáznak. De ne aggódj, energiapajzsod kitarthat. Tudnod kell, hogy a negatív energiák ellen - akár csak a fizikában - a pozitív energiák aktiválásával tudsz védekezni. Így ne hagyd, hogy a sok-sok negatívum betörjön a lelkedbe, hanem igyekezz minél több jó dolgot cselekedni. Légy pozitív!

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Tele a van a hócipőd mindenkivel? Túl sok a súrlódás, konfliktushelyzet mostanában és úgy érzed, mintha mindenki Téged „találna meg” mindenféle ügyes bajos dolgaival, problémáival? Nem kell mindig a lelki szemetesláda szerepét játszanod. Rendben van, hogy Te egy nyitott személyiség vagy, így mindenki Benned látja a „menekülést”, de valahol tudnod kell határt szabnod. Húzz túracipőt és sétálj egy nagyot. Egyedül!

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Napi robot, munka, család, dolog-dolog-dolog, mindig csak a teendők járnak a fejedben. Mi lenne, ha a mai napot Énidőnek kiáltanád ki? Neked is jár egy kis pihenés! Tedd félre a dolgokat, hidd el, megvárnak, senki nem végzi el helyetted. Tedd félre a telefonodat is. Nézz meg egy jó filmet, olvass egy jó könyvet, vagy csak dőlj el a kanapén és hallgass egy kis zenét. De csak azt csináld! Minden más várhat...

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Nagy terved van. Egy ideje már érleled, d édelgeted, nem mered mondani szinte senkinek. Időnként azt érzed, hogy túl nagy falat Neked, de ne hidd! Ne légy kishitű, bízz magadban, bízz az erődben és bármi is légyen az, amit tervezel van létjogosultsága. Kapkodni nem kell, de tudd: az alapos megfontolás nem egyenlő az időhúzással. Szóval gondold át alaposan, tervezd meg pontosan és figyeld a pillanatot. Elérkezik hamar!

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Ne hidd, hogy egyedül vagy azzal a gondolattal, hogy „de jó lenne egy pár hétig egy lakatlan szigeten”. Elfáradtál, kimerültél, a napi rutin felzabálta az energiakészletedet. Pedig Neked aztán vannak tartalékaid, de időnként azok is elfogynak sajna és ilyenkor „tankolni kell”. Ha egy lakatlan szigetre most nem is tudsz elmenni, de ha húzol egy kényelmes cipőt és sétálsz 1-2 órát, meglátod jó energiákkal fogsz találkozni!

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

A szerelem különleges dolog. A szerelem az egyik legizgalmasabb dolog, hiszen olyan megfoghatatlan, olyan leírhatatlan, olyan misztikus. Vágysz rá. Zsigereidben vágyakozol utána, és nehezen tudod elképzelni, hogy megtalál. Most jól állnak szerelmi csillagaid, csak egy dologra van szükség, hogy fényük elérjen: hagyd, hogy megérintsen! Egy üzenet, egy bejegyzés, egy hívás a következő napokban érkezik. Ő lesz az!

Hozzászólások

Tizenhárom éves csúcson német termelői infláció

Tizenhárom éves csúcsra ugrott a termelői árak emelkedésének üteme májusban Németországban, a meredek, a vártnál is jóval erősebb növekedés tovább erősítheti az inflációs aggodalmakat.
2021. 06. 18. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Beruházási támogatást kap a Seqomics Kft.

Az Egészségipari támogatási programon belül 330 millió forintot kapott a mórahalmi Seqomics Kft. - jelentette be Varga Mihály pénteken.
2021. 06. 18. 13:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP SZÉP kártyás feltöltések összege meghaladta az 1000 milliárd forintot

Idén lesz tíz éve, hogy az OTP Pénztárszolgáltató a piacon elsőként elérhetővé tette a Széchenyi Pihenőkártyát, vagy ahogyan sokan ismerik, az OTP SZÉP kártyát. A juttatás mára a belföldi turizmus és vendéglátás egyik motorjává vált, 1,7 millióan használják, a költés pedig tavaly megközelítette a 200 milliárd forintot. Az elmúlt tíz évben a magyar munkavállalók több mint 1000 milliárd forintnyi feltöltést kaptak OTP SZÉP kártyáikra, ekkora összeg állt rendelkezésére annak a több tízezer hazai vállalkozásnak, amelyek csatlakoztak az OTP elfogadóhelyi hálózatához.
2021. 06. 18. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Környezettudatos beruházás Zalaegerszegen: szárazföldi lazacfarmot tervez a Zalmon Kft.

Világszínvonalú beruházás keretében szárazföldi lazacfarmot hozhat létre a Zalmon Kft. Zalaegerszegen. A magyar cég a csúcstechnológiával működő telepének építését a tervek szerint 2022 elején kezdheti meg. A régió első szárazföldi lazacfarmjának célja, hogy az európai lazacellátásban jelentkező egyre növekvő igényeket hatékony és felelősségteljes módon szolgálja ki, ezáltal változtatva az egyre kevésbé fenntartható tengeri lazactenyésztési gyakorlatokon.
2021. 06. 18. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Közzétette az NMHH a 2020-as beszámolóit

Már letölthető a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tavalyi munkáját összegző két kiadvány: a hatóság elektronikus hírközléssel kapcsolatos tevékenységéről és a postapiacról szóló jelentése, valamint a médiatanács működéséről szóló országgyűlési beszámoló.
2021. 06. 18. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Egyre többen támogató áll az USA új infrastruktúra tervezete mögött

Már 11 republikánus és 10 demokrata szenátor is támogatja a legfrissebb infrastruktúra tervezetet, ami közel ezermilliárd dollárt költene a következő 5 év során.
2021. 06. 18. 11:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A Vespucci Partners a világ élvonalába repítette a magyar startupokat

Hatalmas sikert ért el két, a Vespucci Partners portfóliójába tartozó magyar startup, a Poliloop és a Haris Digital, előbbi a 2., utóbbi a 3. helyet szerezte meg kategóriájában a SelectUSA Investment Summiton. Amerika egyik legrangosabb startuprendezvényén olyan cégek kapnak lehetőséget a bemutatkozásra, melyek a világ legfontosabb piacát vették célba. A döntéshozók ezt követően értékelik, hogy a startupok mennyire állnak készen az USA-ban való megjelenésre. „Külön öröm számunkra a Poliloop és a Haris Digital kimagasló eredménye a Vespucci Partnersnél, hiszen ez a hibrid modellünk sikerességét validálja” – kommentálta a sikert a budapesti székhelyű kockázatitőkealap-befektető társalapítója, Sohajda Júlia.
2021. 06. 18. 11:15
Megosztás:
Hozzászólások:

A japán nemzeti bank meglepte a piacokat

A BoJ meglepte a befektetőket azzal, hogy csatlakozott a többi központi bankhoz az éghajlatváltozás mérséklésében, míg az irányadó kamatokat változatlanul hagyta.
2021. 06. 18. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nagyot zuhant az arany ára - mi áll a háttérben?

Az arany 1.783 dollárig zuhant, miután a Fed hamarabb szeretné az ultralaza monetáris politikát megszüntetni, mint amire a piac számított - vélik az ERSTE elemzői.
2021. 06. 18. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az erős dollár pofozza lefelé az olaj árfolyamát

A WTI 70,7 dollárra gyengült az erős dollár következtében, miközben továbbra is erős a spekuláció, hogy a koronavírus járvány visszahúzódásával a második félévben nőhet a kőolaj iránti kereslet - áll az ERSTE mai elemzői anyagában.
2021. 06. 18. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Hétezer hamis márkajelzésű ruhát találtak egy teherautóban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétezer hamis márkajelzésű ruházati termékekre bukkantak egy Horvátországból Szlovákiába tartó teherautóban Rajkánál.
2021. 06. 18. 09:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Nem lesz sok mozgás a tőzsdéken

Pici elmozdulásokkal, vegyesen nyithatnak a főbb nyugat-európai értéktőzsdék pénteken. Nem várható olyan adat vagy esemény, amely új irányt diktálhatna a piacoknak, miután az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve hangnemének szigorodása meglepetést okozott a hét második felében.
2021. 06. 18. 09:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyengült a forint péntek reggelre

Tovább gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon péntek reggel.
2021. 06. 18. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Menjünk ki a levegőre gyermekünkkel

A mozgásszegény életmód veszélyes, gyermekeknél különösen. Nem csupán az elhízás miatt, hanem mert fejlődésüket is komolyan hátráltathatja. A mozgással egyértelműen elkerülhetők az egészségre veszélyes plusz kilók, de csak segítségével fejlődik a gyermekek sok nagyon fontos képessége is.
2021. 06. 18. 07:45
Megosztás:
Hozzászólások:

Vállalkozó nők ötleteit díjazta a Hiventures

Idén is díjazta vállalkozó nők legjobb ötleteit a Startupher programon keresztül a Hiventures - közölte a tőkebefektető társaság az MTI-vel csütörtökön.
2021. 06. 18. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Elő a kreativitással, vár az élelmezési világnapi rajzverseny!

5 és 19 év közötti gyermekek és fiatalok, legyetek bárhol a világon, engedjétek szabadjára a fantáziátokat és rajzoljátok, fessétek le az étel útját!
2021. 06. 18. 06:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Fémporból alkotni - a jövő technológiájával

Több mint 30 évvel ezelőtt az AFT mérnökei kitaláltak egy olyan nagyszerű és új eljárást, ami egyesítette a hagyományos porkohászati eljárást a műanyag-fröccsöntéssel: ennek eredményeként létrejött a ma ismert MIM technológia (Metal Injection Molding). 2001 óta fejlesztenek Magyarországon, és gyártanak termékre szabott fémalkatrészeket partnereiknek. Ezzel a kezükben lévő 30 éves tudással és tapasztalattal mára képesek több milliós darabszámban, rendkívül gyorsan, precíz pontosságú fém alkatrészeket gyártani, melyeket szinte minden területen - az autóiparban, a fegyvergyártásban, de még az űrtechnológiában is - használnak.
2021. 06. 18. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

VPN-szolgáltatókat blokkol Oroszország

Elkezdte blokkolni a VyprVPN és az Opera VPN szolgáltatót csütörtökön az orosz tömegtájékoztatási és távközlési felügyelet (Roszkomnadzor).
2021. 06. 18. 05:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A brit felnőttek több mint 80 százalékát beoltották

A csütörtökön ismertetett legfrissebb adatok szerint a brit felnőtt lakosság több mint 80 százaléka megkapta a koronavírus elleni oltás első dózisát, és csaknem 60 százaléknak mindkét adagot beadták.
2021. 06. 18. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Delta elemzés

2021. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások: