Horoszkóp a pénzügyeidről, anyagi kilátásokról a jövő hétre

Milyen kilátásokkal indulsz neki a következő hétnek? Érdemes most belevágnod valami komolyabb pénzügyi döntésbe, vagy inkább érdemesebb most kerülnöd a kockázatokat? A szerencse mennyire lesz melletted, vagy épp kár húzogatnod Fortuna fürtjeit, úgysem áll most melléd? Heti horoszkópunkból mindent megtudhatsz. Horoszkóp a március 1-7. időszakra.

Horoszkóp a pénzügyeidről, anyagi kilátásokról a jövő hétre

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Ha anyagi gondok miatt aggódsz és szorongsz, ne tedd. A legtöbb egészségügyi probléma épp emiatt van, hogy szorongunk, aggódunk, félünk a jövő bizonytalanságától. De Neked nincs miért aggódnod, hiszen szorgalmas, becsületes ember vagy. Ha nyitott szemmel jársz (és tedd ezt!), akkor meglátod, szembejön egy kiváló pénzügyi megoldás. Sőt, talán még otthonról sem kell kimozdulnod, mert online lehetőség vár Rád. Hogy ez egy e-mail, üzenet vagy épp egy közösségi médiás poszt formájában jön, azt Neked kell felismerned. Légy résen, figyelj, mert a lehetőség hamar elillanhat!

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Ne hagyd magad felbosszantani se élőszóban sem pedig virtuálisan. Valahogy a héte folyamán jobban megtalálnak Téged a kötekedő, vérszívó emberek, de Te kapcsold be azonnal a „szeretetpajzsodat”. Mert a kötekedő, szurkálódó, gonoszkodó emberek elleni legjobb ellenszer nem más, mint a KEDVESSÉG. Mikor valaki Rád támad próbáld ki! Kérdezz vissza kedvesen, hogy: „Bocsánat, miben tudok Önnek segíteni?” Pénzügyeidben nem lesz nagy változás a héten, ellenben a vérnyomásoddal problémák lehetnek. IDE kattintva nézd meg az ideális vérnyomás értékedet, majd gyorsan ellenőrizd a valóságban.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

A következő hetet többségében olyan dolgokkal töltöd majd, melyeket a „nemszeretem, de muszáj megcsinálni” kategóriaként szoktunk emlegetni. Hidd el, ilyen mindenki életében van, nincs olyan ember a világon, aki megúszhatja az időnként kellemetlen dolgok elvégzését. Csak a hozzáállásodon múlik, hogy mindezt bosszankodva, vagy mosolygósan teszed. Ha tudatosan végig gondolod: mosolygósan sokkal kellemesebb. A nyűgös dolgok mellett ha van időd ugorj be a héten egy lottózóba és adj fel egy szelvényt, mert komoly esélyeid vannak most. IDE kattintva adunk néhány lottó-szám tippet is.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Mikor a jövő hét valamelyik napján a Facebook-ot megnyitod és szokásodhoz híven végiggörgeted az ismerőseid posztjait egy meglepő dolgot fogsz észrevenni. Megdöbbensz, még a lélegzetvételed is megáll a meglepetéstől. Az ismerősöd által posztolt fotó kiveri Nálad a biztosítékot és úgy érzed, valami kemény beszólással el kell mondanod véleményedet. De mielőtt hagyod, hogy a düh átvegye az uralmat okos leszel: „elmész te a fenébe” - és kilépsz az oldalról, és annyiban hagyod a provokációt. Lottót vagy kaparós sorsjegyet vegyél? ITT megírtuk, melyik a jobb.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

A jövő hét folyamán sok minden összecsaphat a fejed fölött és emiatt talán kissé idegesnek, enerváltnak érezheted magad. Lehetséges, hogy látogatók érkeznek Hozzád, vagy nagyobb feladatra készülsz, vagy a családodban szaporodtak meg túlságosan a teendők. A lényeg, hogy próbálj meg úrrá lenni a helyzeten, pihenj, lazíts, mert ha túlságosan feszült maradsz, akkor a helyzet egyre rosszabb lesz. Nyugi! Anyagi helyzetedben semmi komoly változás nem lesz a héten, így koncentrálj egy kicsit magadra és igyekezz alaposan kialudni magadat. Hogy mennyit kéne aludnod? IDE kattintva kiszámoljuk Neked.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Ha egyedülálló vagy, a bolygók jelzése szerint a munkádnak köszönhetően találkozol valakivel, aki fellobantja benned a lángot. De régen is volt ilyen tűz benned! Ez a valaki nem olyan, mint a többi partnered volt: Ő valahogy más. Különleges a megjelenése és a személyisége pedig kifejezetten jó hatással van Rád. Na és a humora!!! Az valami eszméletlen, sohasem lehet mellette unatkozni. Lassan közelíts felé, nehogy elijeszd! Milyen partner illik pontosan Hozzád? IDE kattintva megmutatjuk.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Dolgos időszakot élsz meg most. De ne bánd a sok munkát, hiszen a szorgalmadnak meg is lesz a foganatja, haszna: sok pénz áll a házhoz. DE figyelj nagyon oda, mert amire most gyűjtesz, amire sok pénzt költeni szeretnél ott csapda leselkedik Rád. Légy nagyon elővigyázatos, hogy a szorgos munkával megszerzett pénzedet nehogy eltékozold és nehogy átverés áldozata légy. Okosan olvass utána annak, amire sok pénzt szánsz most. Egy lottót érdemes lenne a héten feladnod, és ha vannak fix számaid, akkor azokat játszd most meg. ITT írtunk róla részletesen.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,3% (KSH, 2020). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Ez a következő hét nagyon sok mozgalmat ígér Neked a pénzügyek területén, nagyon komoly befektetés/üzlet van kilátásban számodra. De figyelj oda, légy résen, mert sok kelepce is van az úton, melyre lépni szándékozol. Ne csodálkozz, hiszen a zsiványok, útonállók mindig is ott leselkedtek az út szélén és lecsaptak az áldozataikra. De Te résen leszel, figyelsz, és nem hagyod, hogy holmi csalók megtévesszenek. Kerüld a héten az alkoholfogyasztást, most nagyon józan fejűnek kell maradnod. IDE kattintva mutatjuk, hogy egyébként mennyi alkoholt szabad fogyasztanod.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ha nem vagy elégedett a testsúlyoddal az már önmagában is jó jel. Igen, az! Hiszen felismerted, tudatában vagy annak, hogy tenned kell valamit. Valóban, a fogyás egy nagyon nehéz feladat, főleg amiatt, hogy sokkal időigényesebb dolog, mint meghízni. Ahhoz, hogy egy bizonyos súlyt leadj kb. 3-szor annyi időre van szükséged, mint amennyit a hízás vett igénybe. Tehát a fogyás leginkább türelmet igényel. Kattints IDE és gyorsan kiszámoljuk Neked, hogy hány kiló feleslegtől kéne megszabadulnod.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Az egészségi állapotod nem túlzottan acélos most. Valahogy azt érzed, hogy mindig valami nyavaja támad Rád és valahogy egyre nehezebben tudsz teljesen kigyógyulni véglegesen. Azt azért megsúgjuk: a legtöbb egészségügyi probléma mögött valami lelki, pszichés gond húzódik, így a gyors gyógyulás érdekében a lelkedben kell rendet tenned. Engedd el a félelmedet, lazíts, pihenj! Hidd el az egészséged mindennél többet ér! Kondíciódat IDE kattintva tudjuk megnézni.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Egy pletyka terjed Rólad, úgy, hogy még lehet, hogy éppen Te nem is tudsz Rólad. Az elmúlt hetekben egy összejövetelen vagy közösségi fórumon megsértettél valakit, úgy, hogy igazán nem is vetted észre. Ez az illető, bosszújaként egy aljas pletykát terjeszt Rólad, melynek valamennyi valóságalapja van azért, de a nagy része hamis, és a sértett fél találta ki, hogy lejárasson, megleckéztessen Téged. Légy résen! 

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Kalandosan alakul a napokban a szerelmi életed. Végre történik valami! Azt fogod érzékelni, hogy egyre többen keresik a kegyeidet (élőben és online is) és még az sem kizárt, hogy magad is tevékenyen részt veszel abban, hogy ne csillapodjanak le körülötted a kedélyek. Ami szerencse, hogy a háttérből ügyesen tudod mozgatni a szálakat. Arra figyelj, hogy ne játssz mások érzelmeivel és ne bánts meg senkit ezzel! Milyen partner illik pontosan Hozzád? IDE kattintva megmutatjuk.

Hozzászólások

Siess, ha nincs Ügyélkapud! A NAV már csak 2 napig postázza az adóbevallásodat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) automatikusan elkészíti az szja-bevallási tervezeteket, de akinek nincs ügyfélkapu-regisztrációja, annak az idén is kérnie kell a tervezet postázását, ha szeretné azt papíralapon megkapni - hívta fel a figyelmet az adóhatóság kedden.
2021. 04. 13. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Bankba készülsz ügyintézni? Ne vegyél ki ezért szabadságot, mint sokan!

A koronavírus járvány közepette célszerű minden olyan lehetőséget kihasználni, amellyel ügyeink intézése során csökkenthetjük a személyes kontaktusok számát és a várakozási idő hosszát. Ennek ellenére, banki ügyintézés esetén előre tervezés helyett a lakosság egyharmada szabadságot vesz ki jelenleg is - derül ki az OTP Bank legfrissebb reprezentatív kutatásából. A megoldás az OTP Bank már mobil applikáción keresztül is igénybe vehető időpont foglalási szolgáltatása, amelynek segítségével egyeztetett időpontra érkezve, soron kívül tudjuk pénzügyeinket elintézni, ha bankfiókba kell mennünk.
2021. 04. 13. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Koronavírus - napi friss adatok, halálozás, fertőzések 2021.04.13. kedd

Meghalt 272, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2837 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu kedden, kiemelve: eddig 2 969 647 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 250 582-en már a második adag vakcinát is megkapták.
2021. 04. 13. 09:30
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP részvény - a bikák vagy a medvék az erősebbek?

Keresték az irányt hétfőn az európai és a tengerentúli tőzsdék is, nem volt egyhangú döntés a zárások közelében sem. A magyar BUX index kicsivel több mint 1 százalékot veszített erejéből a hét kezdetén és ehhez az OTP bukdácsolása is hozzájárult, a 13 100-as szinten fejezte be ugyanis a napot a bankpapír.
2021. 04. 13. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Nagyon sokan csökkentenék napelemmel az energiaköltségeiket

A megkérdezettek kétharmada szeretne otthonába napelemes rendszert telepíteni, mert környezettudatos és megtérülő beruházásnak tartja - derült ki az E.ON 1500 fős online, nem reprezentatív felméréséből. Az adatok szerint a válaszadók több mint fele támogatással vagy hitelből szeretné megvalósítani a beruházást. Az elmúlt években folyamatosan nőtt a telepített napelemes rendszerek száma, a növekedésnek az otthonfelújítási támogatás további lendületet adhat.
2021. 04. 13. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nagyobb profitot hozhat a BIANO a magyar bútorkereskedőknek

A BIANO Button, egy mesterséges intelligenciára alapuló eszköz, amelynek segítségével könnyen bebútorozhatod, és berendezheted az otthonodat, vagy az irodádat.
2021. 04. 13. 07:40
Megosztás:
Hozzászólások:

Elindult a kistelepülési boltfejlesztés

Hétfőtől lehet pályázni arra a 48 milliárd forintra, amellyel a kormány támogatja kistelepülési boltok létestését, fejlesztését a Magyar falu programban - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos sajtótájékoztatón, Budapesten.
2021. 04. 13. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Javult a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben

Februárban a vártnál jóval nagyobb mértékben nőtt a kiskereskedelmi forgalom az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat hétfői jelentése alapján.
2021. 04. 13. 06:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Erősödik a szervezett bűnözés - Figyelmeztet az Europol

Az Európai Unió bűnüldöző hatósága, az Europol hétfőn kiadott jelentésében a koronavírus-járvány következtében megerősödő szervezett bűnözés kockázataira figyelmeztetett.
2021. 04. 13. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A Hiventures 250 millió forintot fektetett a DrPort magánegészségügyi startupba

Az egészségpénztári kártya használatát megkönnyítő fejlesztést segít az MFB csoporthoz tartozó Hiventures 250 millió forint befektetésével az egészségügyi szolgáltatások digitalizálására specializálódott DrPort magánegészségügyi startupba - közölte a DrPort Europe Kft. hétfőn az MTI-vel.
2021. 04. 13. 05:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Izraelben már kialakulhatott a közösségi immunitás

Izraelben kialakulhatott valamiféle közösségi immunitás a koronavírussal szemben a Weizmann Intézet szakértője szerint - jelentette a The Times of Israel című angol nyelvű hírportál.
2021. 04. 13. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Bírságbombán ülnek azok a párok, akik gyerek nélkül maxolják ki a CSOK-ot

A családi otthonteremtési kedvezményhez (csok) kapcsolódóan 2021. januártól több kedvezmény is elérhető: használt és új lakás vásárlása esetén nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni, új lakás vásárlásánál pedig visszaigényelhető az 5 százalékos általános forgalmi adó, azaz az áfa is. Csak ez a két támogatási forma több millió forintos segítséget jelenthet a családok számára, az óvatosság azonban nem árt, hiszen a csokhoz hasonlóan ezeknél is előfordulhat, hogy vissza kell fizetni az igénybe vett támogatást. Összefoglaltuk, mely esetekben kerülhet sor a visszafizetésre, és hogy ez mekkora terhet róna a családokra.
2021. 04. 13. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

CIG Pannónia elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

4IG elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Heti Horoszkóp - anyagi csőd vagy nyereség vár?

Pénzügyi heti horoszkópunk a heti anyagi kilátásaidra világít rá elsősorban. Mire számíthatsz a héten? Befektetések, hitelfelvétel, pénzügyi nyereség, veszteség vár? Mutatjuk a csillagok állását! Horoszkópunk az április 12-18 időszakra vonatkozik.
2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Oroszországnak nagy tervei vannak a világűrben

Oroszország kész folytatni a nemzetközi együttműködést a világűrben - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy, az űrágazat fejlesztéséről hétfőn, az első űrhajós, Jurij Gagarin űrrepülésének 60. évfordulóján rendezett videokonferencián.
2021. 04. 13. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások: