Minél előbb szerezz be egy állóporszívót! Mutatjuk, miért

A porszívózás nem tartozik a legutáltabb házimunkák közé, mégis itt az ideje a ráncfelvarrásnak. Ezt a ráncfelvarrást, az innovációt az állóporszívók hozzák el számunkra, amik már elérhetőek bárki számára. Egyre többen használják a porszívók új generációját, ami nem véletlen. Lássuk, miért kell neked is minél előbb beszerezned egy állóporszívót, ha még eddig nem tetted!

Az állóporszívó nagyon praktikus

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nagyon utálom a porszívó zsinórját és a hosszú csövét is. Valahogy mindig útban van mindkettő. Olyan körülményesnek érzem őket. Korábban sokszor tettem fel magamnak porszívózás közben a kérdést, hogy komolyan nincs erre jobb megoldás? És örömmel konstatáltam, amikor megjelentek az első állóporszívók, hogy de bizony van jobb megoldás.

Ezek az innovatív állóporszívók megszüntetik a folyamatos kábelezést, mivel akkumulátorról működnek. Egyetlen fej helyett több fej közül választhatunk, és játszi könnyedséggel cserélhetünk fejet a porszívónkon. Nagyon praktikus az a megoldás is, hogy könnyen varázsolhatunk belőle morzsaporszívót.

Kifejezetten szeretem, hogy könnyű és pont jó helyen van a súlypontja ahhoz, hogy elérhessek vele a padlótól a plafonig mindent. És még csak a zsinórra vagy a nagy porszívó testre sem kell figyeljek, nem kell felemeljek semmit pluszban. Én az Eufy állóporszívójában találtam meg azt, amit kerestem, így bátran merem ajánlani a Moon Store termékét, nem fogsz csalódni.

Innovatív és kiváló teljesítménnyel bír

Egy állóporszívó maga az innováció. Nem elég, hogy több fej közül választhatunk, de még motorizált (Direct-drive) tisztítófejjel is rendelkezik, ami új szint a szőnyegtisztításban. Meg van oldva benne a porzárás, több réteges szűrőrendszer óvja és maximalizálja a motor teljesítményét. Ez a fejlett szűrőrendszer arra is jó, hogy magában tartsa az allergéneket. Természetesen mindezt porzsák nélkül, könnyű, egy mozdulatos üríthetőséget biztosítva. Mindemellett a fali tartókonzol már maga a mennyország, ugyanis nagyon könnyűvé teszi a tárolását. Ráadásul így mindig kéznél lehet, ha olyan helyre szereljük a falra, ahol a legtöbbet használjuk majd.

Egyszerűen szép és nagyon menő

Ha már említettem a fali konzolt, akkor azt is meg kell említsem, hogy mennyire menő már ez a megoldás. Amíg a régi (hagyományos) porszívóknál a tárolás komoly gondot okozott sokaknak, addig az Eufy megoldja és menővé teszi azt. Persze ehhez szükség van arra a designra, amit az Eufy tervezői gárdája letett az asztalra. Kiváló formatervezés jellemzi az állóporszívójukat, így már talán te is érted, hogy miért szereltetik fel veled szem elé, a falra.

Én áldom a tervező nevét, aki megalkotta az állóporszívót. Egyszerűen könnyebbé tette az életemet. És szerintem ez a lényeg. Azért vásárolunk ilyen innovatív eszközöket, hogy szolgáljanak minket, segítsenek minket, biztosítsák a kényelmünket.

Hozzászólások

Nem elég a COVID, még a levegő is rossz

Tovább romlott a levegőminőség a magas szálló por koncentráció miatt.
2021. 03. 05. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Jön az új Black Jack sorsjegy a lottózókba - de mennyibe kerül?

A Szerencsejáték Zrt. március 5-től egy újabb taggal, a Mega Black Jack sorsjeggyel bővíti népszerű Black Jack sorsjegycsaládját, amelynek főnyereménye 50 millió forint. Az új sorsjegy az eddigiektől eltérően egy „játék a játékban” megoldással fokozza a sorsjegy nyújtotta izgalmakat, ráadásul így az elérhető nyeremény is megduplázható.
2021. 03. 05. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

310,2 milliárd forint adózott eredményt ért el az OTP

Az OTP Bankcsoport az egy évvel korábbinál 33 százalékkal alacsonyabb, 78,562 milliárd forint konszolidált korrigált adózott nyereséget ért el 2020 utolsó negyedévében, egész éves adózott eredménye pedig 26 százalékos csökkenéssel 310,268 milliárd forint lett 2020-ban.
2021. 03. 05. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Peking 6 százalék feletti gazdasági növekedést tűzött ki az idei évre

Peking 6 százalék feletti gazdasági növekedést tűzött ki 2021-re - közölte Li Ko-csiang kínai miniszterelnök pénteken, az Országos Népi Gyűlés éves ülésszakának megnyitóján.
2021. 03. 05. 09:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyengült a forint péntek reggelre

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben. A forint az euróval és a dollárral szemben idei leggyengébb árfolyama közelében mozog.
2021. 03. 05. 09:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyenge kezdés várható a tőzsdéken

Indexcsökkenésre lehet számítani pénteken az európai értékpapírpiacok nyitásakor. A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján a főbb piacokon az indexek 0,4-0,7 százalékos csökkenése valószínűsíthető a kereskedés kezdetén.
2021. 03. 05. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

Hasznos információkat osztott meg a turizmusról, a szállodák üzemeltetéséről, a belföldi szálláshelyek aktuális helyzetéről, arculatváltásról, újításokról, a covid hatásról Klemm Balázs, a turizmus véleményformáló szakembere. A magyarországi és székelyföldi érdekeltségű cég, a Hotel & More Group tulajdonosa, vezérigazgatója beszélt a 2020-as és a 2021-es turisztikai idényről és a szektor jövőbeli kilátásairól.
2021. 03. 05. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Tömegesen oltják az oktatásban dolgozókat Szlovéniában

Szlovéniában hétfőtől megkezdik az iskolai és óvodai dolgozók tömeges oltását, és a középiskolások is visszatérhetnek az iskolapadokba - jelentette be Simona Kustec oktatási miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2021. 03. 05. 07:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Újabb fejlesztéssel óvják a madarakat az áramvezetékektől

Újabb hazai fejlesztéssel óvják a madarakat az áramvezetékektől, az E.ON Hungária Csoport villamos hálózatán bevezetett újítások hatására a nagytestű madarak nagyobb biztonságba kerülnek Székesfehérvár közelében - közölte az E.ON Hungária Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2021. 03. 05. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nőtt a DIGI bevétele

Nőtt a DIGI telekommunikációs csoport bevétele 2020-ban, a növekedéshez leginkább fő piacai, Románia és Spanyolország járult hozzá.
2021. 03. 05. 06:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Még mindig kevés a női informatikus Magyarországon

Ugyan egyre több nőt foglalkoztatnak a magyarországi IT-szektorban, ám még mindig jóval az uniós átlag alatt van arányuk, elsősorban azért, mert túl kevés nő vesz részt informatikai képzéseken, így az IT-állásokra is csak kevesen jelentkeznek - derül ki az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) kutatásából.
2021. 03. 05. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nem enyhült a magyarok költekezési kedve

Az idén januárban nominálisan csaknem 940 milliárd forintot költött el a lakosság a kiskereskedelmi üzletekben, hasonlóan az egy évvel korábbi értékhez, ami azt mutatja, hogy a költekezési kedv nem lassult - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kereskedelempolitikáért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára a KSH adataira reagálva csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2021. 03. 05. 05:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A járvány ellenére erős 2020-as évet zárt a biztosítási szektor

Tavaly a biztosítási szektor díjbevételei új csúcsra, 1204 milliárd forintra emelkedtek - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) elnöke a szervezet csütörtöki online sajtótájékoztatóján.
2021. 03. 05. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Opus elemzés

2021. 03. 05. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nutex elemzés

2021. 03. 05. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 03. 05. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 03. 05. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 03. 05. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 03. 05. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ha 1971-1991 között születtél, akkor izgulhatsz!

A 30-50 éves korosztály képviselői, akik jellemzően még aktívak, dolgoznak és a nagy robotban és rohanásban nincs igazán idejük a jövőjükre gondolni és azt tudatosan megtervezni. Ennek a korosztálynak a szülei általában élnek még, nyugdíjas éveikben vannak most és átlagosan kb. 100-130 ezer forint havi állami nyugdíjukból próbálnak megélni. Ez a jelenlegi helyzet. De mi vár ránk a jövőben? Mi vár a jövő nyugdíjasaira? Mutatjuk, számolunk.
2021. 03. 05. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások: