Pénzügyi heti horoszkóp - a BAK jegyűeket jól átverik

A ProfitLine.hu online pénzügyi magazin hétvégi kiadásában egy új rovattal jelentkezik (minden vasárnap), ami nem más, mint neves hazai asztrológus szakemberek által összeállított heti pénzügyi horoszkóp. Lássuk tehát, mit jósolnak Önnek a csillagok, mit hoz a jövő hét (2021. január 18-tól január 24-ig) pénzügyi szempontból!

Pénzügyi heti horoszkóp - a BAK jegyűeket jól átverik

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Izgalmas időszak következik a pénzügyek terén a KOS számára, hiszen egy olyan döntést kell rövidesen meghoznia, melyet már hónapok óta (évek óta?) halogat. Ez pedig nem más, mint egy komolyabb felújítási, építési munka, melytől eddig leginkább annak finanszírozási nehézségei miatt ódzkodott. Érdemes lehet körülnéznie, mert számos államilag támogatott hitel és lakásfelújítási támogatás is igénybe vehető ilyen célra.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Eljött a kockázatvállalás ideje a BIKA számára, és a csillagok is jól állnak most a spekulatívabb befektetések fölött. Régóta gondolkodik részvénybefektetésen, és kacérkodik is néhány konkrét vállalat értékpapírjával, de eddig nem mert belevágni, mert túl nagynak ítélte annak kockázatát. Valóban az is, hiszen azok az iparágak, melyeket kinézett a kifejezetten kockázatosak közé tartoznak. De most itt az idő, vételre fel és ne feledje el betenni a stop-losst!

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Amennyiben az elkövetkezendő időszakban jelentősebb anyagi kiadást tervez, úgy még egyszer üljön le és számolja át a kiadásokat és elemezze a költségvetését. Az is lehet, hogy érdemes lenne egy szakemberrel is konzultálnia, mert jelentős fordulat következhet be a pénzügyi piacokon. Viszont ha hosszú távon kíván befektetni úgy ne habozzon és hozza meg a megfelő lépéseket, mert félő, hogy komoly lehetőséget szalaszt el. 

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Pénzügyei területén érdemes most számot vetnie a RÁK jegyűeknek, mert az utóbbi időben elég jelentősen megváltozott a piaci környezet. Éppen ezért nem árt, ha konzultál szakemberekkel, mert lehet, hogy olyan lehetőséget ajánlanak, melyet, ha megfogad talán egész életére kiható pozitív eredményeket realizálhat. Vizsgálja meg tartalékait és ennek függvényében döntse el, hogy mely területen kíván az elkövetkezendő időszakban befektetni.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Valaki az elkövetkezendő napokban pénzügyi tanácsért fordul Önhöz, mert úgy gondolja, hogy nagyobb tapasztalattal bír befektetés területén. Vigyázzon a tanácsokkal, mert a piaci környezet most igen változó, így ami ma biztosnak tűnik az holnapra már csak szép állommá válhat. De ha mégis úgy dönt, hogy segít, akkor feltétlenül mondja el, hogy a végleges döntést nem önnek kell meghoznia, hanem a másik félnek. 

 

NAPI horoszkóp ITT

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Pénzügyi területen most igen jó időszak következhet a Szűz csillagjegy számára, ha figyeli a lehetőségeket és nem halogatja a döntést. Sok lehetőség fog kínálkozni, melyek egytől egyik kitűnő eredményekkel kecsegtetnek. Arra viszont vigyázzon, hogy ne kapja el a hév és csak addig nyújtózkodjon ameddig a takaró ér. Azaz ne kockáztassa családja jövőjét csak azért mert hirtelen kapzsivá válik. Tőkéjének csak maximum 30%-át fektesse most be kockázatos eszközökbe, a maradék tőkével egyelőre álljon lesben, várjon kedvezőbb beszállási pontra.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Sokan gondolják úgy, hogy most remek lehetőség szabad pénzeszközeiket befektetni egy igen jó hozamokkal bíró befektetési alapba, melyet mindenki olyan nagyon dicsér. Vigyázzon és legyen körültekintő, mert nem minden arany, ami fénylik. Még az is előfordulhat, hogy azok akik igyekeznek tanáccsal ellátni, nem vizsgálták meg a felmerülő veszélyeket és ezért a tranzakció nem hozza meg a várva várt eredményt. 

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Évek óta halogat egy döntés a SKORPIÓ, melyben nagy szerepet játszanak az anyagiak. Mikor összejött volna a megfelelő összeg, mindig jött valami váratlan helyzet, mely meghiúsította a régen dédelgetett tervét. Ha körültekintően szétnéz a pénzügyi piacon számtalan lehetőséget talál. Amennyiben úgy dönt, hogy belevág és megvalósítja tervét olyan helyről jön majd a segítség, melyre igazán nem számít, s ráadásul anyagi ellenszolgáltatás nélkül. 

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ez a hét most a kockázatkerülésről szól a NYILAS jegyűek számára. Mivel egész héten nagyon le lesz terhelve sok munkával, számos online meeting is rabolja az idejét, sőt még egy idióta Zoom-os oktatásra is be kell jelentkeznie. Fáradt lesz már a hét elején és koncentrációs képessége is csökken. A csillagok állása sem túl biztató így érdemes a kockázatos pénzügyi tranzakciókat elhalasztani. Kerülje a részvényeket, mert nagyon "shortos"-szag van, de megint nem fog bejönni. Jó az a cash, lesz majd jobb időszak a spekulációra.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Bárhogy számol, oszt, szoroz, rádöbben arra, hogy amit rásóztak befektetés az mégsem csillog olyan szépen, sőt! Ha a költségeit jobban megnézi, akkor infarktust is kap. Az a helyes, okosnak tűnő üzletkötő bár nagyon sok szépet mondott a "világ legjobb konstrukciójáról" mégis egyre inkább rádöbben: ismét besétált egy csúfos csapdába, ahonnan nehéz lesz  kimászni. De ne aggódjon! Váratlan pénzügyi segítség érkezik! :)

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Hónapok óta tőri a fejét azon, hogy a nulla százalékos kamatok miatt hová kellene befektetnie megtakarításait. Kacérkodik a lakossági állampapírokkal de az ingatlan befektetéseket is vonzónak találja. Titkon pedig irigykedik azokra, akik a tőzsdén forgatjuk meg a pénzüket, ami bár kockázatos, de komoly nyereség elérésére is lehetősége van. Egy jó tőzsdei bróker a segítségére lehet.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Nehezen jut egyről a kettőre a HALAK jegy szülötte, és a 2020-as év után valahogy a 2021-es sem akar "beindulni" a pénzügyek terén. De jó lenne egy kis kezdő tőke, amiből számos ötletét tudná megvalósítani. Az ötletei életképesek lehetnek és találhat is hozzá kedvező kamatozású hitelt, ha körbeszaglászik a piacon.

Hozzászólások

Gyengén indulhat a hét a tőzsdéken

Indexcsökkenésre lehet számítani hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon. A tőzsdén kívüli forgalomban kialakult árfolyamok alapján a vezető tőzsdeindexek 0,1-0,2 százalék körüli csökkenése várható a kereskedés kezdetén.
2021. 04. 12. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A belföldi turizmus legerősebb időszaka jöhet Magyarországon

A válaszadók 71,7 %-a tervez utazni 2021-ben a TÁRKI és az Everguest felmérése szerint. Háromból két ember belföldön szeretne kikapcsolódni idén: sosem látott népszerűségnek örvend a Balaton és hatalmas lehetőséget kaphat Budapest. Belán Miklós, az Everguest turisztikai tanácsadó cég ügyvezető igazgatójának számításai szerint, akár 1 millió magyar utazhat a fővárosba, ha több kulturális programmal és jó ár-érték aránnyal várják őket. Az itthon elköltött megtakarítások pedig nemcsak a turizmusnak, de a gazdaság újraindításának is nagy segítséget jelenthetnek.
2021. 04. 12. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP részvény befektetési kilátások

Fundamentumok alapján ez a hét leginkább az árak drágulásáról szólhatnak, jönnek ugyanis az inflációs adatok Európából és USA-ból is.
2021. 04. 12. 07:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Horvátország részben fedezné a Covid-tesztek árát a hazatérők számára

A horvát idegenforgalmi minisztérium részben fedezné a koronavírustesztek árát azon turisták esetében, akiknek hazatéréskor negatív tesztet kell felmutatniuk a határon - mondta Nikolina Brnjac tárcavezető vasárnap az RTL horvát kereskedelmi televíziónak adott interjújában.
2021. 04. 12. 07:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Trump szerint a republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban

A republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban, és 2024-ben egy republikánus fog nyerni az elnökválasztáson - mondta sajtóinformációk szerint Donald Trump volt amerikai elnök szombaton Floridában, a Republikánus Országos Bizottság (RNC) adományozói találkozóján.
2021. 04. 12. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Chipben a jövő: íme a következő évek egyik nagy befektetési sztorija!

A következő évek egyik fontos trendje lehet a mikrochipek még szélesebb körű felhasználása, ez pedig befektetésként is vonzóvá teheti a szektort - olvashatjuk az AEGON Alapkezelő blogbejegyzésében. A hosszútávú trendek szinte kivétel nélkül abba az irányba mutatnak, hogy még több félvezetőre lesz szüksége a világnak, amiből a gyártók is jelentősen profitálhatnak.
2021. 04. 12. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

CIG Pannónia elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Delta elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

1000%-os cigaretta drágulás Magyarországon? Nem, annál is több! Jobban drágul, mint a tőzsde!?

Egy nagyon izgalmas, de mégis megosztó témával foglalkozunk cikkünkben, ami nem más, mint a dohányzás és annak anyagi terhei. Szinte tutira vesszük, hogy a cikkünk utáni kommenteknél kapunk majd hideget és meleget is a megrögzött dohányosoktól vagy épp a dohányzást ellenzőktől. De nem félünk, vállaljuk ennek kockázatát!
2021. 04. 12. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Párizs szerint trükköznek a németek az orosz vakcinával

Clément Beaune francia Európai-ügyi államtitkár kommunikációs trükknek nevezte vasárnap azt, hogy Németország tárgyalást kezd Oroszországgal az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen kifejlesztett Szputnyik V orosz vakcina beszerzéséről kétoldalú alapon, az Európai Uniótól függetlenül.
2021. 04. 12. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Így alakul a magyar-román kereskedelmi forgalom - ábrán mutatjuk

A magyar-román kereskedelmi forgalom alakulása; behozatal; kivitel; milliárd forint
2021. 04. 12. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Montenegróban visszatérnek az iskolába az érettségizők

Hétfőtől újra tantermi oktatást vezetnek be az érettségiző diákok számára Montenegróban - közölte a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb.
2021. 04. 11. 23:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Kiléptetné Németországot a unióból a Bundestag legnagyobb ellenzéki pártja

Hivatalosan felvette politikai céljai közé Németország európai uniós (EU-) tagságának megszüntetését vasárnap véget ért drezdai kongresszusán a német szövetségi parlament (Bundestag) legnagyobb ellenzéki pártja, az Alternatíva Németországnak (AfD).
2021. 04. 11. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ismét jön a hideg és a hó is

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2021. 04. 11. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Covid-19 elleni gyógyszert szabadalmaztak Oroszországban

Oroszországban szabadalmaztak egy új, MIR-19 elnevezésű koronavírus elleni gyógyszert - jelentette be vasárnap a szert fejlesztő Szövetségi Orvosbiológiai Ügynökség (FMBA) Immunológiai Intézete.
2021. 04. 11. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Elvitték a hatos lottót!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 14. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2021. 04. 11. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások: