A Base Dawgz a legjobb, új mém érme címére pályázik, most érdemes vásárolni

Az új mém érme, a Base Dawgz (DAWGZ) kedden indította el az előértékesítését, és a friss hírek szerint ez most a legjobb kripto, amivel érdemes gazdagítani a portfóliódat.

A Base Dawgz a legjobb, új mém érme címére pályázik, most érdemes vásárolni

Az erről beszámoló források közé tartozik a FinTech térben a Finbold és a TheBitTimes, amelyek nyomon követik az új mém érmék bevezetését.

A Base Dawgz valóban erősen indult, az első napon több mint 200 ezer dollárt gyűjtött össze, ami a felfelé ívelő potenciálját mutatja a befektetőknek.

Multi-chain alapjainak és innovatív share-to-earn hasznosságának köszönhetően nem lenne meglepő, ha a Base Dawgz hamarosan felkeltené a kriptobálnák figyelmét is.

Base Dawgz - Ez a legjobb kripto, amit most érdemes megvenni?

A Base mém érmék voltak az első számú megtestesítői a mostani kripto bika ciklusnak. A CoinGecko adatai szerint ezeknek a mém érméknek a piaci kapitalizációja mostanra meghaladja a 2 milliárd dollárt. A 110 millió felhasználóval bíró Coinbase esetében ez az érték várhatóan még magasabb lesz. Ennek ellenére a szakértők úgy gondolják, hogy a befektetők még mindig időben vannak.

Például a Solana mém érme eszközosztályban 2 token is van, amelyeknek az értéke meghaladja az 1 milliárd dollárt, és 13 token, amelyeknek már a 100 millió dollárt is túllépte. Ehhez képest a Base mém érme eszközosztályban csak egyetlen token van az 1 milliárd dolláros piaci értékhatár felett, és mindössze 3 token haladja meg a 100 millió dolláros értéket.

A színpad készen áll egy új token számára, amely ügyesen használhatja ki a nagy potenciállal rendelkező Base mém érmék iránti, növekvő keresletet. És ez a DAWGZ token lehet, amely betöltheti a sikeres újonc szerepét. 

base dawgz

Figyelembe véve, hogy a Brett, a legjobb Base mém token az elmúlt hónapban több mint 150 százalékkal emelkedett, a Base Dawgz jelentős figyelmet kaphat. Ez lehet a következő érme, amely megismételheti ezt a robbanásszerű növekedést.

Brett árfolyam grafikon és elemzés

Bár a DAWGZ token a Base láncon honos, mégis egy több láncot is átfogó érme. Ez az új mém érme a Solana, az Ethereum, a Binance Smart Chain és az Avalanche láncokon is elindul. A projekt honlapja ki is emeli a multi-chain vízióját a küldetési nyilatkozattal együtt, miszerint az érme „zökkenőmentes átjárhatóságot kínál több blokkláncon keresztül, biztosítva, hogy korlátok nélkül szárnyalhass a decentralizált világban”.

Szerezz ingyen kriptót a Base Dawgz innovatív Share-To-Earn és letéti programjával!

A Base Dawgz (DAWGZ) nem egy közönséges, haszon nélküli mém érme, amely kizárólag a hype-ra épít a felfelé ívelés érdekében. Ehelyett az a célja, hogy innovatív hasznosságának köszönhetően a Base mém érmék legjobbja legyen.

A Base Dawgz például bevezeti az újszerű share-to-earn koncepciót, egy olyan módot, amellyel a befektetők ingyen kriptót kereshetnek. Pontokért cserébe megoszthatják a Base Dawgz ismertetőjét a közösségi médiában. Ezeket a pontokat aztán az előértékesítés befejezése után DAWGZ tokenekre lehet majd átváltani.

A befektetők nemcsak ingyenes kriptót kereshetnek ezen a programon keresztül, de tartalmaik valószínűleg növelni fogják a Dawgz népszerűségét a közösségi médiában. Ez aztán még nagyobb felfelé ívelő potenciált eredményez a mém érmének.

Emellett a befektetők az előértékesítés alatt le is köthetik a tokeneket, és passzív jövedelmet halmozhatnak fel. (Meg kell azért jegyeznünk, hogy az előértékesítés lekötési funkciója jelenleg csak az Ethereum-láncon érhető el.)

kripto ico

A Base Dawgz a token-készletének jelentős részét, összesen 20 százalékát a lekötési programra, további 15 százalékát pedig közösségi jutalmakra fordítja.

Az érdeklődők a basedawgz.com weboldalon vagy a hivatalos tartalék oldalak egyikén, például a basedawgz.io oldalon keresztül juthatnak el a mém érme megvásárlásához a tőzsdén kívüli widgetet használva.

A multi-chain státuszának köszönhetően a befektetők tehát öt különböző láncon vásárolhatják meg a mém érmét, és élvezhetik az egyes láncok kiemelkedő jellemzőit. A DAWGZ token jelenleg 0,00479 dollárért kapható. Ez az ár azonban néhány nap múlva emelkedik, amivel a korai vásárlók kapnak némi ösztönzést. 

A befektetők követhetik a Base Dawgz X és Telegram fiókját is, hogy értesüljenek az összes új fejleményről.

Csatlakozz te is a Base Dawgz előértékesítéséhez

Ez is érdekelhet:

A PlayDoge előértékesítés egy hét alatt 1,5 milliót gyűjtött

Ez az új Telegram gaming token lehet a következő Notcoin?

Hogyan találjuk meg időben a nagy profitot termelő mém érméket?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Energiatárolási beruházásnál kapott megbízást a Siemens Zrt.

A dunántúli Litéren épül az akkumulátoros egység, melyhez a Siemens biztosít energiaelosztó berendezéseket.
2024. 09. 28. 15:00
Megosztás:

A BYD elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik Magyarországon

A BYD kínai autóipari vállalat szegedi beruházásával több ezer munkahelyet teremt majd, és elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik. Ennek érdekében hatékony együttműködést kíván kialakítani a szegedi oktatási intézményekkel - közölte magyarországi PR-cégén keresztül a sencseni társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 28. 14:00
Megosztás:

Válság idején a kockázati tőke kulcsfontosságú a gazdasági növekedés fenntartásában

A Magyar Kockázati– és Magántőke Egyesület (HVCA) idén immár 25. alkalommal rendezte meg éves befektetési konferenciáját 2024. szeptember 24-én a Budapest Music Centerben. A rangos eseményen az idei évben is átadták a már hagyománynak számító Harsányi-díjat, amelyet ezúttal a technológiai és kockázatitőke-ipar kiemelkedő alakja, Jonathan Medved nyert el.
2024. 09. 28. 13:00
Megosztás:

Tovább lassult az infláció az Egyesült Államokban

A személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindex augusztusban 0,1 százalékkal emelkedett havi szinten, a júliusi 0,2 százalék után, ami megfelelt a várakozásoknak.
2024. 09. 28. 12:00
Megosztás:

Minél magasabb pozíciót töltenek be, annál nagyobb a nyomás a nőkön, hogy gyorsan visszatérjenek a szülési szabadságról

Szigorú szabályok védik a gyermeket vállaló alkalmazottakat, mégis számos akadály várhatja azokat, akik a szülési szabadság lejártát követően vissza szeretnének térni a munkába. Sok érintett munkavállaló negatív tapasztalatokról számolt be erről az időszakról, de a munkáltatók többsége (68%) kellően rugalmasnak tartja a szülési szabadságról visszatérő dolgozóknak kínált feltételeket.
2024. 09. 28. 11:00
Megosztás:

Ez a 4 kriptovaluta ígéri a legnagyobb nyereséget a bikapiacon

Ahogy a kriptopiac lendületet vesz, az FXGuys ($FXG), a Fantom (FTM), az Aave (AAVE) és a TRON (TRX) kiemelkednek erős alapjaikkal, innovatív technológiáikkal és növekvő befektetői érdeklődésükkel. Ezek az altcoinok egyre inkább a bikapiaci nyereségek élvonalában tűnnek fel. Lássuk, mi áll e trendek mögött!
2024. 09. 28. 10:00
Megosztás:

Íme a 3 legfelkapottabb kriptovaluta, amelyekre érdemes tétet tenni az altcoin szezon előtt

A Bitcoin csökkenő dominanciája az elmúlt hetekben jelezte, hogy a régóta várt altcoin szezon közeleg, és a kripto befektetők ennek megfelelően pozícionálják magukat. Az altcoin szezon közeledtével a szakértők áttanulmányozták a grafikonokat és a whitepapereket, hogy megtalálják a következő fellendülés előtt a legjobb befektetéseket, és az IntelMarkets (INTL), SUI és Near Protocol (NEAR) kriptovalutákban találták meg őket.
2024. 09. 28. 09:00
Megosztás:

Solana árfolyam előrejelzés: Túlszárnyalhatja-e a SOL a 200 dollárt? A Raboo egyedi AI mém integrációja 1 dolláros spekulációt vált ki

A Solana ismét reflektorfényben van, miután egy nemrégiben tapasztalt bikás fellendülés azt az elvárást erősítette, hogy a SOL hamarosan túllépheti a 200 dolláros határt.
2024. 09. 28. 08:30
Megosztás:

A DTX Exchange (DTX) lenyűgözi a BNB és Ethereum (ETH) kereskedőket az új VIP visszatérítési rendszerével – napi kereskedési nyereség akár 3%-áig

Egy érdekes tény a kriptovalutákkal kapcsolatban az intenzív verseny – folyamatosan jelennek meg új és innovatív projektek.
2024. 09. 28. 08:03
Megosztás:

Öt év múlva elbúcsúzhatunk a mosógélektől?

Az utóbbi években egyre többen fordulnak az öko- és bio tisztítószerek felé, és úgy tűnik, hogy a következő nagy változás a tisztítószerek piacán az agresszív kemikáliák fokozatos háttérbe szorulása lesz. Ezt a változást részben a fenntarthatóság iránti elkötelezettség és az egészségtudatosság hajtja, amelyek együtt arra késztetik a vásárlókat, hogy megfizethető, környezetbarát és a család egészségét biztosító alternatívákat keressenek.
2024. 09. 28. 07:00
Megosztás:

A jövőben átláthatóbban tünteti fel az árakat a CCC

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa elfogadta a CCC Kft. vállalásait és jogsértés vagy annak hiányának megállapítása nélkül lezárta az eljárást. A cég részben már az eljárás során is beszüntette kifogásolt átfeltüntetési gyakorlatait, emellett pedig vállalta a tartós leárazásaival kapcsolatos kommunikációjának megváltoztatását. A nemzeti versenyhatóság 2023-ban indított versenyfelügyeleti eljárásokat három hazai online ruha- és cipőkereskedővel szemben. A CCC vizsgálata az első, melyet lezárt a GVH.
2024. 09. 28. 06:00
Megosztás:

Turisztikai konjunktúra Magyarországon: rekord számokkal ünnepli hazánk a Turizmus Világnapját

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UN Tourism) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját.
2024. 09. 28. 05:00
Megosztás:

Őrület! Új skizofrénia elleni gyógyszert dobnak a piacra

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság csütörtökön jóváhagyta a Bristol Myers Squibb Cobenfy nevű, skizofrénia kezelésére szolgáló gyógyszerét.
2024. 09. 28. 04:00
Megosztás:

Félted a pénzed, magyar befektető?! Tedd akkor svájci frankba!

Amikor kimondjuk azt a szót, hogy Svájc, mindenkinek először a svájci bicska vagy a svájci csoki jut eszébe, ennél azonban sokkal többről van szó. Svájc a világ egyik legstabilabb országa és a legfrissebb ranglista alapján a világ második legversenyképesebb országa is, Szingapúr után.
2024. 09. 28. 03:00
Megosztás:

100.000 vendégmunkás jött eddig Magyarországra - 2025-ben mi vár ránk?

Az elmúlt három évben több mint 100 ezer vendégmunkás érkezett hazánkba, közülük sokan távoli országokból – a Fülöp-Szigetekről, Indonéziából, Mongóliából vagy Kirgizisztánból –, akiket 2021 óta egyszerűsített módon foglalkoztathatnak a vállalatok. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a munkaadók oldalán számos tévhit uralkodik a harmadik országbeli (nem EU tagállam) munkavállalók és foglalkoztatásuk kapcsán, ami miatt az ideérkező vendégmunkások nem megfelelő bánásmódot és munkakörülményeket tapasztalnak.
2024. 09. 28. 02:00
Megosztás:

Íme a friss rezsicsökkentett lakossági gázárak 2024 októbertől

Az Energiaügyi Minisztérium (EM) a kapcsolódó szabályozás módosításával garantálja a rezsicsökkentett árak fenntartását az idei utolsó negyedévben is. A rezsicsökkentésnek köszönhetően legolcsóbban a magyar családok jutnak földgázhoz Európában - közölte az EM csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 28. 01:00
Megosztás:

A Neiro 217%-ot nőtt, miközben a bálnák a Pepe Unchained-et pumpálják

A First Neiro on Ethereum mindössze néhány héttel a listázása után hatalmasat ment.
2024. 09. 28. 00:01
Megosztás:

Meghirdették a KKV Technológia Plusz Budapest Hitelprogramot

Meghirdették a KKV Technológia Plusz Budapest Hitelprogramot, amely a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) Pluszban 73 milliárd forint hitelkerettel rendelkezik - jelentette be Szabados Richárd, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kis- és középvállalkozások fejlesztéséért és technológiáért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 09. 27. 23:00
Megosztás:

Miközben a szakértők az XRP emelkedésére figyelnek, ez az olcsó kihívó lehet az igazi sztár, akár 7000%-os növekedéssel

Miközben a piaci elemzők az XRP lenyűgöző emelkedéséről beszélnek, egy másik, olcsóbb kriptovaluta lehet az, amely rendkívüli nyereségre készül. Az akár 7000%-os növekedési potenciállal rendelkező "underdog" egyre több figyelmet vonz. Ha mélyebben beleásunk, mely digitális érmék állnak készen kiemelkedő növekedésre, váratlan lehetőségek tárulhatnak fel a folyamatosan fejlődő kriptovaluta piacon. Ismerje meg azokat a kihívókat, amelyek versengenek a figyelemért.
2024. 09. 27. 22:30
Megosztás:

Finomhangolni kellene az otthonfelújítási programot

Az Energiaügyi Minisztérium (EM) kezdeményezésére az otthonfelújítási program finomhangolását szolgáló javaslatokat tekintettek át az érintett tárcák, pénzügyi és szakmai közreműködő szervezetek képviselői - jelentette be hivatalos Facebook-oldalán a minisztérium pénteken.
2024. 09. 27. 22:00
Megosztás: