A Base Dawgz a legjobb, új mém érme címére pályázik, most érdemes vásárolni

Az új mém érme, a Base Dawgz (DAWGZ) kedden indította el az előértékesítését, és a friss hírek szerint ez most a legjobb kripto, amivel érdemes gazdagítani a portfóliódat.

A Base Dawgz a legjobb, új mém érme címére pályázik, most érdemes vásárolni

Az erről beszámoló források közé tartozik a FinTech térben a Finbold és a TheBitTimes, amelyek nyomon követik az új mém érmék bevezetését.

A Base Dawgz valóban erősen indult, az első napon több mint 200 ezer dollárt gyűjtött össze, ami a felfelé ívelő potenciálját mutatja a befektetőknek.

Multi-chain alapjainak és innovatív share-to-earn hasznosságának köszönhetően nem lenne meglepő, ha a Base Dawgz hamarosan felkeltené a kriptobálnák figyelmét is.

Base Dawgz - Ez a legjobb kripto, amit most érdemes megvenni?

A Base mém érmék voltak az első számú megtestesítői a mostani kripto bika ciklusnak. A CoinGecko adatai szerint ezeknek a mém érméknek a piaci kapitalizációja mostanra meghaladja a 2 milliárd dollárt. A 110 millió felhasználóval bíró Coinbase esetében ez az érték várhatóan még magasabb lesz. Ennek ellenére a szakértők úgy gondolják, hogy a befektetők még mindig időben vannak.

Például a Solana mém érme eszközosztályban 2 token is van, amelyeknek az értéke meghaladja az 1 milliárd dollárt, és 13 token, amelyeknek már a 100 millió dollárt is túllépte. Ehhez képest a Base mém érme eszközosztályban csak egyetlen token van az 1 milliárd dolláros piaci értékhatár felett, és mindössze 3 token haladja meg a 100 millió dolláros értéket.

A színpad készen áll egy új token számára, amely ügyesen használhatja ki a nagy potenciállal rendelkező Base mém érmék iránti, növekvő keresletet. És ez a DAWGZ token lehet, amely betöltheti a sikeres újonc szerepét. 

base dawgz

Figyelembe véve, hogy a Brett, a legjobb Base mém token az elmúlt hónapban több mint 150 százalékkal emelkedett, a Base Dawgz jelentős figyelmet kaphat. Ez lehet a következő érme, amely megismételheti ezt a robbanásszerű növekedést.

Brett árfolyam grafikon és elemzés

Bár a DAWGZ token a Base láncon honos, mégis egy több láncot is átfogó érme. Ez az új mém érme a Solana, az Ethereum, a Binance Smart Chain és az Avalanche láncokon is elindul. A projekt honlapja ki is emeli a multi-chain vízióját a küldetési nyilatkozattal együtt, miszerint az érme „zökkenőmentes átjárhatóságot kínál több blokkláncon keresztül, biztosítva, hogy korlátok nélkül szárnyalhass a decentralizált világban”.

Szerezz ingyen kriptót a Base Dawgz innovatív Share-To-Earn és letéti programjával!

A Base Dawgz (DAWGZ) nem egy közönséges, haszon nélküli mém érme, amely kizárólag a hype-ra épít a felfelé ívelés érdekében. Ehelyett az a célja, hogy innovatív hasznosságának köszönhetően a Base mém érmék legjobbja legyen.

A Base Dawgz például bevezeti az újszerű share-to-earn koncepciót, egy olyan módot, amellyel a befektetők ingyen kriptót kereshetnek. Pontokért cserébe megoszthatják a Base Dawgz ismertetőjét a közösségi médiában. Ezeket a pontokat aztán az előértékesítés befejezése után DAWGZ tokenekre lehet majd átváltani.

A befektetők nemcsak ingyenes kriptót kereshetnek ezen a programon keresztül, de tartalmaik valószínűleg növelni fogják a Dawgz népszerűségét a közösségi médiában. Ez aztán még nagyobb felfelé ívelő potenciált eredményez a mém érmének.

Emellett a befektetők az előértékesítés alatt le is köthetik a tokeneket, és passzív jövedelmet halmozhatnak fel. (Meg kell azért jegyeznünk, hogy az előértékesítés lekötési funkciója jelenleg csak az Ethereum-láncon érhető el.)

kripto ico

A Base Dawgz a token-készletének jelentős részét, összesen 20 százalékát a lekötési programra, további 15 százalékát pedig közösségi jutalmakra fordítja.

Az érdeklődők a basedawgz.com weboldalon vagy a hivatalos tartalék oldalak egyikén, például a basedawgz.io oldalon keresztül juthatnak el a mém érme megvásárlásához a tőzsdén kívüli widgetet használva.

A multi-chain státuszának köszönhetően a befektetők tehát öt különböző láncon vásárolhatják meg a mém érmét, és élvezhetik az egyes láncok kiemelkedő jellemzőit. A DAWGZ token jelenleg 0,00479 dollárért kapható. Ez az ár azonban néhány nap múlva emelkedik, amivel a korai vásárlók kapnak némi ösztönzést. 

A befektetők követhetik a Base Dawgz X és Telegram fiókját is, hogy értesüljenek az összes új fejleményről.

Csatlakozz te is a Base Dawgz előértékesítéséhez

Ez is érdekelhet:

A PlayDoge előértékesítés egy hét alatt 1,5 milliót gyűjtött

Ez az új Telegram gaming token lehet a következő Notcoin?

Hogyan találjuk meg időben a nagy profitot termelő mém érméket?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás: