A ChatGPT merész technikai előrejelzést tett a negyedik negyedév kriptovaluta vezetőiről (Spoiler: XRP és Cardano nem szerepel a listán)

A bikapiac és az altcoinszezon közeledik, jelentős mozgások várhatók hamarosan. A piac egyelőre nyugodt, de az altcoinok készen állnak a fellendülésre. A csend ellenére a robbanásszerű növekedés lehetősége igen magas. Kulcsfontosságú kriptovaluták állnak készen a felívelésre, izgalomban tartva a rajongókat. Azonban olyan nevek, mint az XRP és a Cardano feltűnően hiányoznak az előrejelzésből. Ez a cikk bemutatja, mely coinok vezethetik a negyedik negyedévet. Az előrejelzések a ChatGPT merész jóslatán alapulnak, amely meglepő szereplőket sejtet a kripto piacon. Maradj velünk, hogy felfedezd azokat a kriptovalutákat, amelyek várhatóan dominálni fogják a közelgő bikapiacot, és újraértelmezik a piaci környezetet.

A ChatGPT merész technikai előrejelzést tett a negyedik negyedév kriptovaluta vezetőiről (Spoiler: XRP és Cardano nem szerepel a listán)

DOGEN: Az első mémtoken alfa hímeknek, akik a legjobbat követelik

Szabadítsd fel belső alfádat a DOGEN-nel, a mémtokennel, amely azoknak készült, akik szép életet akarnak élni. A DOGEN az alfa kutya, amely soha nem hagyja ki a nagy nyerés esélyét. Ez az a token, amely a győzteseknek készült, akik nem elégednek meg kevesebbel. Gondolj luxusautókra, készpénzkötegekre és gyönyörű nőkre – ez az Alfa DOGEN életstílus!

HODL Like a Boss, Hódítsd meg a piacot!

Készen állsz úgy élni, mint egy Alfa DOGEN, és élvezni az élet legjobb dolgait? A token már a kifutópályán van, és 700%-os felszállásra készül az előértékesítés végére – és ez még csak a kezdet. A DOGEN-nel ezerszeres hozamokra számíthatsz, mivel a mémtokenek vezetik az altcoinszezon legforróbb trendjét.

Minél hamarabb beszállsz, annál többet nyersz! Ez egy olyan üzlet, amelyet mások irigyelni fognak, és te leszel a falka élén.

Lemaradtál a WIF, Popcat vagy Ponke emelkedéséről?

A DOGEN az új kutya a Solana mémtokenek között, a BONK, WIF és Popcat mellett, amelyek lenyűgöző 1000%-os növekedést értek el. Jelenleg alulértékelt, de a DOGEN készen áll arra, hogy új szintre emelje ezt a kriptonarratívát, és esetleg rekordokat döntsön ebben a bikapiacban.

Közösségi alapú token valódi értékkel

A DOGEN nem csak egy rövid életű hype; ez egy növekvő mozgalom. A DOGEN mögötti csapat lézerpontosan a virágzó közösség építésére összpontosít, olyan alfa vezetők számára, akik nem érik be kevesebbel, és készen állnak a piac meghódítására. Ez a token valódi értéket kínál, izgalmas kampányoktól kezdve exkluzív előnyökig a korai befektetők számára. A DOGEN lehetőséget nyújt arra, hogy részese legyél valami maradandónak.

Tartsd meg a DOGEN-t, és hagyd, hogy mások irigykedjenek rád!

Csatlakozz a Dogen Hadsereghez még ma, és hódítsd meg a kriptovilágot!

JUP, PYTH, SOL és WIF kriptovaluta árfolyam prognózis és DOGEN token vásárlás ICO-ja

Jupiter (JUP) bikákat csalogat, az 1,00 dolláros áttörésre készül a volatilis piacon

A Jupiter (JUP) jelenleg 0,63 és 0,85 dollár között kereskedik, nehéz piaci körülmények között. Az elmúlt héten 19,38%-os, ebben a hónapban pedig 21,58%-os esést könyvelhetett el, de a levegőben mégis ott a bizakodás. A legközelebbi ellenállási szint 1,00 dollárnál található, és ha sikerül áttörni, a JUP 1,23 dollárra emelkedhet, ami akár 90%-os növekedést is jelenthet. Az egyszerű mozgóátlagok és az RSI 45,61 közelében vegyes jeleket mutatnak, de a bikák készen állnak. Ha a 0,55 dolláros támogatási szint megtart, a JUP-nak jó esélye van az emelkedésre.

A Pyth Network (PYTH) hamarosan bikák irányítása alá kerülhet

A Pyth Network (PYTH) jelenleg 0,23 és 0,30 dollár között kereskedik. A bikák erő jeleit mutatják, mivel az ár közel van a 0,26 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlaghoz. Bár a MACD enyhén negatív, az RSI semleges körülbelül 52-nél, a sztokasztikus viszonylag magas, ami lehetséges felfelé irányuló lendületet sugall.

Ha a PYTH áttöri a 0,34 dolláros ellenállást, a következő ellenállási szint 0,41 dollárnál lehet, ami körülbelül 40%-os emelkedést jelenthet. Azonban a coinnek 0,21 dollár felett kell tartania, hogy elkerülje a további csökkenést. Figyeld szorosan a 0,30 dolláros szintet; ez kritikus fordulópont a bikás mozgásokhoz.

A Solana áttörhet hamarosan a közelmúltbeli visszaesés ellenére

A Solana (SOL) jelenlegi ára 117 és 151,21 dollár között mozog. A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy a bikák eleinte küzdhetnek, de még ne írd le őket. A legközelebbi ellenállás 173,77 dollár körül található, míg a támogatás 105,35 dollárnál van. A kriptovaluta az elmúlt héten közel 18%-os, az elmúlt hónapban pedig körülbelül 15%-os csökkenést szenvedett el.

Azonban egy hosszabb távú nézet szerény, 3,74%-os emelkedést mutat az elmúlt hat hónapban. A 10 napos átlag 130,49 dollár, így van lehetőség a növekedésre. Ha a SOL áttöri a 173,77 dolláros ellenállási szintet, 35%-os emelkedés is lehetséges. A következő ellenállás a 207,98 dolláros szint felé történő elmozdulás közel 80%-os ugrást jelentene.

A Dogwifhat (WIF) bikás visszapattanás előtt állhat?

A Dogwifhat (WIF) jelenlegi ára 1,20 és 1,77 dollár között ingadozik. Bár az ár nemrég közel egynegyedével esett vissza egy hét alatt, a bikák figyelnek a kulcsfontosságú szintekre. A következő akadály 2,14 dollárnál áll, és ha sikerül áttörni, a WIF 2,71 dollárra emelkedhet, ami körülbelül 55%-kal magasabb, mint a jelenlegi ár. A coin RSI-je azt sugallja, hogy se nem túlvett, se nem túladott, ami kiegyensúlyozott piaci hangulatra utal. Ha a WIF képes megtartani az 1,01 dolláros támogatási szintet, pozitív hullámhatás alakulhat ki, amely erős felfelé ívelő trendet alapozhat meg. A bikák készen állnak, hogy visszanyomják a medvéket.

Következtetés

A JUP, PYTH, SOL és WIF rövid távon némi potenciállal rendelkeznek, de korlátozott nyereségre számíthatnak. Ezzel szemben a DOGEN kiemelkedik azok számára, akik kiválóságra és magas növekedési potenciálra vágynak. 700%-os növekedést vár az előértékesítés végére, és az altcoinszezon során értéke megsokszorozódhat.

Erős közösséget épít, amely a piaci dominanciára törekszik. Emellett a token valódi előnyöket kínál, beleértve a kizárólagos kampányokat és a korai befektetők számára elérhető kedvezményeket. A DOGEN a luxust és a sikert testesíti meg, így vonzó lehetőség az ambiciózus befektetők számára.

Webhely:

https://dogen.meme/

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Olcsóbb üzembentartás nagyobb teljesítményű kipufogóval? 

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy milyen előnyökkel jár egy utángyártott kipufogórendszer. Vajon egy nagy teljesítményű kipufogó javíthatja a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, esetleg versenyautósra változtathatja meg a hangját is?
2024. 09. 15. 10:00
Megosztás:

Koszovóra vonatkozó intézkedéscsomagot fogadott el a szerb kormány

Koszovóra vonatkozó jogi, gazdasági és szociális intézkedéscsomagot fogadott el a szerb kormány a szombati rendkívüli ülésén.
2024. 09. 15. 09:00
Megosztás:

Tényleg megéri megvenni a legolcsóbb apa-fia szetteket?

Manapság egyre népszerűbbek az összeöltözős családi fotózások, sőt, sokan már a hétköznapok során is szívesen viselnek lányaikkal vagy fiaikkal összepasszoló szetteket.
2024. 09. 15. 08:11
Megosztás:

Pécsen és Villányban is kínál programokat az Európai Bordalfesztivál

Négy ország énekegyüttese, több néptánccsoport és zenekar, valamint Berecz András népi énekes is fellép a Pécsen és Villányban zajló 28. Európai Bordalfesztiválon szeptember 20. és 22. között.
2024. 09. 15. 07:00
Megosztás:

Romániában csökkentek a közvetlen külföldi tőkebefektetések

Romániában 21 százalékkal csökkentek a közvetlen külföldi tőkebefektetések az év első hét hónapjában – közölte a Román Nemzeti Bank (BNR) pénteken.
2024. 09. 15. 06:00
Megosztás:

Újabb nyolc vármegyében és a fővárosban is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

Budapesten és további nyolc vármegyében oldja fel szeptember 15-től a tűzgyújtási tilalmat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) - tudatta a szervezet szombaton az MTI-vel.
2024. 09. 15. 05:00
Megosztás:

Az átlagosnál kétszer több hőségnap volt idén nyáron

Az idei nyáron az átlagosnál kétszer több hőségnapot regisztrált a HungaroMet Zrt., azaz olyan napot, amikor a legmagasabb hőmérséklet elérte a 30 Celsius-fokot.
2024. 09. 15. 04:00
Megosztás:

A keleti beruházásokra nyitott európai államok sokat profitálhatnak az új világgazdasági korszakból

A keleti beruházásokra nyitott európai államok sokat profitálhatnak az új világgazdasági korszakból, és a legjobb példa erre éppen Magyarország - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 09. 15. 03:00
Megosztás:

Te is 40 fokon szoktál mosni? Akkor jó nagy baromságot művelsz!

Milyen hőfokon szokott mosni? Ön is 40 fokon mos, ahogy a legtöbb magyar háziasszony (vagy háziúr)? Cikkünkben szakértő segítségével elemezzük, miért nem ez a legjobb választás, és hogyan takaríthatunk meg jelentős mennyiségű villamos energiát, ha a megfelelő hőmérsékleten mossuk ruháinkat, törölközőinket vagy ágyneműnket.
2024. 09. 15. 02:00
Megosztás:

Ha gázkonvektorral fűtenél, be ne kapcsold addig, amíg ezt le nem ellenőrzöd!

A fűtési szezon beköszöntével sokan készülnek arra, hogy újra beindítsák otthonukban a gázkonvektorokat. Bár ez egy hatékony és gyakran használt fűtési megoldás Magyarországon, nagyon fontos, hogy a fűtési szezon előtt néhány elengedhetetlen lépést megtegyünk a biztonság érdekében.
2024. 09. 15. 01:00
Megosztás:

Alig 2 nap alatt 200 ezer dollárt gyűjtött a MEMEBET, ebből egy kriptobálna 50 ezer dollárért vásárolt

Az Ethereum biztonságos, decentralizált hálózata által működtetett Memebet olyan játékélményt ígér, amely egyszerre átlátható és biztonságos. A platform még a Telegramhoz is csatlakozik, így nagyon könnyű használni. Ráadásul nem bonyolult a regisztráció, és nincsen KYC ellenőrzés sem.
2024. 09. 15. 00:01
Megosztás:

AI + Blockchain = Robbanásszerű növekedés! Ez az érme a technológiai befektetések jövője!

A mesterséges intelligencia és a blokklánc technológia kombinációja forradalmi ugrást ígér a technológiai befektetések terén. Az innovációk által megnyitott úton egy új digitális érme emelkedik ki, mint az éllovas. Ez a cikk bemutatja ennek a korszakalkotó kriptovalutának a potenciálját, és felfedi, mely digitális eszközök készülnek lenyűgöző növekedésre. Merülj el, és fedezd fel a technológiai befektetések jövőjét!
2024. 09. 14. 23:00
Megosztás:

Fektess be 200 dollárt ebbe az 5 kriptóba, és szeptember végére szerezhetsz akár 20 000 dolláros hozamot

Fedezd fel a jelentős nyereség lehetőségét azáltal, hogy kis összeget helyezel el stratégiailag bizonyos kriptovalutákban. Ez a cikk öt ígéretes digitális eszközt mutat be, amelyek értéke jelentősen növekedhet szeptember végére. Tudd meg, mely kriptók állnak készen lenyűgöző növekedésre, és miért kínálhatnak jövedelmező hozamot egy szerény, 200 dolláros befektetésre.
2024. 09. 14. 22:00
Megosztás:

Harmadfokúra emelkedik az árvízvédelmi készültség a fővárosban

Hétfőtől harmadfokúra emelkedik az árvízvédelmi készültség szintje Budapesten - közölte a főpolgármesteri hivatal szombaton az MTI-vel.
2024. 09. 14. 21:00
Megosztás:

Jövő pénteken kezdődik a háromnapos Miskolci Piknik

Jövő pénteken keződik a három napon át tartó Miskolci Piknik a vármegyeszékhelyen, ahol többek között a német lemezlovas, Alle Farben is fellép - közölték a szervezők.
2024. 09. 14. 20:00
Megosztás:

A szerb elnök jóváhagyta a kötelező sorkatonai szolgálat visszaállítását

Visszaállíthatják Szerbiában a kötelező sorkatonai szolgálatot, az erről szóló jóváhagyást Aleksandar Vucic szerb elnök már alá is írta, de a kormánynak is jóvá kell hagynia.
2024. 09. 14. 19:00
Megosztás:

Szelektív csődhelyzeti besorolással tartja nyilván Ukrajnát az S&P

Megerősítette Ukrajna devizában fennálló hosszú és rövid futamidejű szuverén kötelezettségeinek szelektív csődhelyzeti (SD) besorolását az S&P Global Ratings, miután lezajlott az ukrán kormány által kezdeményezett eurokötvény-csereprogram.
2024. 09. 14. 17:00
Megosztás:

Létrejött a Magyar Fenntartható Befektetési és Pénzügyi Fórum

A fenntarthatóságot ténylegesen segítő hazai befektetések növelésre, a fenntarthatósági fordulat gyorsítására létrejött a Magyar Fenntartható Befektetési és Pénzügyi Forum (HuSiF) - közölte a fórum szervezője az Aquincum Sustainable Finance Nonprofit Kft. az MTI-vel.
2024. 09. 14. 16:00
Megosztás:

Nemzetközi rendőr lovasverseny is lesz a Nemzeti Vágtán

Idén sok más program mellett nemzetközi rendőr lovasversenyt is rendeznek a Nemzeti Vágtán, amely október 4-től 6-ig zajlik a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban.
2024. 09. 14. 15:00
Megosztás:

Pénzügyi döntést hozna? Erre mindenképpen figyeljen oda!

Kik azok a finfluenszerek és milyen tevékenységet végeznek? Hogyan képesek befolyásolni a fogyasztókat, és milyen kockázatokat rejthet a tevékenységük? Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) legújabb tájékoztatója. A versenyhatóság a Gondolja Végig Higgadtan információs sorozatában most a finfluenszerekre, vagyis azokra az influenszerekre hívja fel a fogyasztók figyelmét, akik a közösségi média felületeiken különböző pénzügyi eszközöket, szolgáltatásokat népszerűsítenek.
2024. 09. 14. 14:00
Megosztás: