A DTX Exchange reményt ad a kripto kereskedőknek a negatív piaci helyzetben, miközben az ETH 3000 dollárra esik és az XRP 0,40 dollárra csúszik

A közelmúlt piaci korrekciója hátrányos helyzetbe hozta a kriptokereskedőket, mivel az elmúlt hetekben jelentős csökkenés történt a kriptovaluták piacán. Az Ethereum ETF-ről szóló hírek után az ETH árfolyama közel járt a történelmi csúcshoz, azonban mostanra több mint 23%-ot esett, és a 3000 dolláros pszichológiai szint alá süllyedt.

A DTX Exchange reményt ad a kripto kereskedőknek a negatív piaci helyzetben, miközben az ETH 3000 dollárra esik és az XRP 0,40 dollárra csúszik

Az Ethereum mellett az XRP is jelentős medvepiaci lendületet mutatott. Az XRP árfolyama nemrégiben áttörte a 0,40 dolláros jelentős támasz szintet, azonban gyorsan visszakapaszkodott fölé, és jelenleg 0,435 dolláron kereskedik. Ez a korrekció jelentős veszteséget eredményezett a kriptokereskedők számára. Az egyetlen token, amely megduplázódott az elmúlt hónapban, a DTX Exchange, amely segített a kereskedőknek visszaszerezni veszteségeik egy részét.

Képes lesz-e az ETH árfolyama tartani a 3000 dolláros szintet?

Az elmúlt hetekben közel 23%-os esést követően az ETH árfolyama próbál támogatást találni a 3000 dolláros szint fölött. Ez a helyreállás, valamint más keresleti és befektetési hangulati mutatók arra utalnak, hogy a kriptovaluta talán megállította a lejtmenetet az Egyesült Államokban ebben a hónapban várható spot Ethereum ETF-ek bevezetése előtt. Az árfolyam-helyreállások gyakoriak a medvepiacok során, de az ETH árfolyamának 3000 dollár fölé emelkedése fordulópontot jelenthet.

A hétvégén, miközben a szélesebb kriptopiac jelentősen visszapattant a pénteki visszaesés után, az ETH árfolyama küszködött. Például az XRP 17%-ot emelkedett, és a BTC is kétszámjegyű növekedést mutatott. Ez azt jelzi, hogy az Ethereum iránti kereslet gyenge, miközben a bikák visszatérnek a piacra. A fő medvepiaci tényező az újonnan jóváhagyott Ethereum ETF-ek bevezetésének késése, amely uralta a híreket.

XRP vs SEC per aktualitásai

A legújabb bírósági rendelet, amely részben jóváhagyta és részben elutasította az összefoglaló ítéletre irányuló indítványt, egy kerületi bíró a peres eljárást egyeztetésre utalta és határidőket szabott az indítványok benyújtására. A bíró közvetetten egyetértett az SDNY bíróság döntésével, miszerint az XRP programozott eladásai nem értékpapírok.

A bíró 28 napot adott a feleknek július 26-ig, hogy értesítést nyújtsanak be arról, hogy még mindig kérik-e négy szakértő tanúvallomásának kizárását. Az XRP indítványa Steven P. Feinstein tanúvallomásának kizárására okafogyottá vált, és a felperesek indítványait S.P. Kothari és M. Laurentius tanúvallomásainak kizárására szintén okafogyottá váltak.

Az XRP árfolyama helyreállt, elérve a 24 órás csúcsot 0,437 dolláron, ami 0,77%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában. Ez az emelkedő lendület alacsony kereskedési volumenekkel járt, a bálnák felhalmozása és ismert befektetők, például Bill Morgan pro XRP ügyvéd vásárlásai miatt.

DTX megmenti a befektetőket és kereskedőket a bukástól

DTX Exchange kripto ICO

A piaci korrekció során, beleértve az olyan érméket, mint az Ethereum és az XRP, ahol az ETH árfolyama áttörte a 3000 dolláros, és az XRP a 0,4 dolláros szintet, a DTX Exchange lett a kereskedők és befektetők megmentője.

A DTX Exchange (DTX) gyorsan a kereskedelmi ipar jelentős szereplőjévé válik. Az 1000x tőkeáttételt kínáló és a CEX és DEX legjobb jellemzőit ötvöző DTX lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy különböző pénzügyi piacokon tevékenykedjenek. A platform likviditási pooljai és kereskedési jellemzői biztosítják a felhasználók számára az elérhető kereskedési élményt.

A projekt sikeresen 2 millió dollárt gyűjtött egy privát magvető körben, és már túlteljesítette a piaci várakozásokat azzal, hogy az előértékesítés második szakaszában 868 ezer dollárt gyűjtött, több mint 50%-os token eladással. A DTX token ára 0,04 dollár, és várhatóan 2024-ben az elsődleges piacon 1 dollár fölé fog emelkedni.

További információk:

Látogassa meg a DTX előértékesítést

Olvassa el a Fehér könyvet

Csatlakozzon a DTX közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás:

Júniusban csökkentek a termelői árak Oroszországban

Oroszországban január óta júniusban csökkentek először a termelői árak havi összevetésben, miközben lassult az éves szintű növekedés.
2024. 07. 19. 23:00
Megosztás: