A következő sikeres mém tokent keresed? Van egy jó hírünk!

Kétségtelen, hogy a kriptoszektor fantasztikus időszakát éli, amiből szokás szerint kitűnnek a mém projektek.

A következő sikeres mém tokent keresed? Van egy jó hírünk!

A napokban a bitcoin megközelítette a korábbi csúcsértékét, amit egy azonnali 180 fokos fordulat követett. Ahogy az lenni szokott, az altcoinok utánozták a BTC mozgását, és átmenetileg a teljes szektor mérete nagyjából 10 százalékkal esett vissza.

Ennek ellenére a pihenő csak időszakos volt, miután a 60,000 dolláros BTC szintnél a bikák magukhoz tudtak térni. 

Nem meglepő módon a korábbi évek tapasztalatához hűen most is a mém tokenekkel lehet a legmagasabb hozamot elérni. Erre jó példa, hogy míg a BTC értéke 50 százalékkal emelkedett január óta, a Pepe közel 800 százalékra volt képes.

Azonban pontosan az elért eredmények miatt egyre valószínűbb, hogy a high cap kriptók terén korrekció várható.

Többek között ezért is volt képes a napokban listázott, és szó szerint a semmiből érkező Peen a mostanihoz hasonló sikereket elérni.

Mindenki a Peenre pályázik

Sokak szerint a Peen akár a Shiba Inu kezdeti sikereit is képes lehet megismételni, köszönhetően provokatív, mégis szerethető stílusának.

A Peen március 5-én vált elérhetővé, és rövid időn belül döbbenetes eredmények elérésére volt képes. 

A kereskedés első 15 percében az árfolyam több mint 300 százalékot ugrott a 0.000621 dolláros listázási árról. Más szóval akik szemfülesek voltak, azok minimális idő alatt tudták a befektetésük háromszorosát elérni.

Itt azonban még nem volt vége az eseményeknek, mivel a bikák egészen 0.004 dollárig képesek voltak eljutni.

peen / weth

Fontos azonban hogy tudd, a Peen nagyságát sokan megirigyelték, ezért több mű Peen is megjelent. Éppen ezért ha érdekel a token, ne a nevére, hanem a címére (0x676977e752890D2cA0aA6F8d55CC79F9647bE472) keress rá.

Ezzel a megoldással könnyedén elkerülheted az imposztor Peeneket.

Az eddigi sikerek kétségtelenül eltörpülnek a jövőben várható eredmények mellett. Ugyanis a bitcoin felezés napról napra közelebb kerül, így pedig a szektorban is nőttön nő az izgalom.

$PEEN vásárlása itt

Az 1000x-es hozam csak a kezdet

Miközben a Shiba Inu (80%), a DogWifHat (11%) és a Pepe (11%) egyaránt vágtázik előre, a $PEEN-nek minden esélye megvan arra, hogy ennél is nagyobb növekedést érjen el.

Mint azt mostanra már alaposan megtanulhattuk, a kriptoszektorban semmi nem lehetetlen, főleg nem a mostanihoz hasonló időszakban.

Elég ha csak arra gondolunk, hogy a $WIF már a Binance kínálatában szerepel, míg a $MYRO a Binance tőkeáttételes kereskedési felületén keresztül érhető el.

A Peen 500,000 dolláros piaci mérettel indult el, míg a teljes tokenkészlet 800,813,569 $PEEN-t tesz ki.

Hála a kiugró likviditásnak, a kereskedőknek már az első másodpercektől fogva garantálva volt a zökkenőmentes kereskedés, akár nagyobb tételben is.

peen

Ezt igazolja az is, hogy az indulás első óráiban elérte a kereskedés volumen a 4 millió dollárt, míg a projekt mérete a 2 millió dollárig jutott el.

Mivel jelenleg az első kiugrás utáni pihenőt láthatjuk, így a jelenleginél keresve sem lehetne jobb időpontot találni a vásárláshoz.

Hiszen legyünk őszinték, kevés borzalmasabb dolog van mint látni a kedvenc tokenünket tündökölni, miközben mi elszalasztottuk a korai csatlakozást. 

Ezt azonban könnyedén el tudod kerülni néhány Peen beszerzésével.

Arról nem is beszélve, hogy amennyiben bekövetkezik a high cap mém kriptók között az eladás, úgy a felszabadult tőke egy része a Peenhez hasonló low cap projekteknél köthet ki.

Elég ha csak arra gondolunk, hogy a Pepe jelenlegi mérete meghaladja a 3 milliárd dollárt. Eközben a Peen írásunk idején mindössze 1 millió dolláros kapitalizációval rendelkezik. Vagyis amennyiben még most csatlakozol, rövid időn belül akár 100-szoros hozamot is elérhetsz!

Érdekel a Peen

A legnagyobb befektetők folyamatosan vadásznak a Peenhez hasonló tokenekre!

Mára a kriptoszektor széles rétegek számára elérhetővé vált, így ázsiától amerikáig kereskedők tömegei kutatnak a következő sikersztori után. 

Meglepő módon például már Kína is arra bíztatja a lakosságát, hogy vásároljanak az éppen beszakadó részvénypiac helyett kriptopénzekből.

Mivel jelenleg kifejezetten jó befektetői hangulat tapasztalható a szektorban, ezért a befektetők is bátrabban vásárolnak rizikósabb projektekből.

Ezért magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy a Peen pontosan jókor jelent meg, hiszen a mikroszkópikus mérete és virális jellege ideális sztárjelöltté teszi. 

Fontos azonban kiemelni, hogy a Peen nem kizárólag egy bármilyen jelentést nélkülöző kriptó. 

Ahogy a fejlesztők is fogalmaznak, a Peen több egyszerű viccnél, a Peen egy mozgalom.

A WOO alelnöke, Ben Yorke a Bloombergnek adott interjúban beszélt arról, hogy a jelenlegi bikapiac különbözik a korábbiaktól. Míg az előző években a felhasználási mód volt az elsődleges, jelenleg inkább a mém tokenek vannak előtérben a befektetők számára.

Ezért előfordulhat, hogy a Peen egy hosszú trend előfutárává válhat, a most csatlakozók legnagyobb örömére.

Amennyiben szeretnél a kezeid között tudni egy kis Peent, abban az esetleg látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Irány a Peen weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Szent Péternél kopogtat a BTC, annyira magas az árfolyam

Beköszöntött a mémkánaán? Intergalaktikus szinteken a SOL mémtokenek

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének szerdán ismertetett előzetes értékeiből.
2024. 07. 27. 03:00
Megosztás:

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás: