A következő sikeres mém tokent keresed? Van egy jó hírünk!

Kétségtelen, hogy a kriptoszektor fantasztikus időszakát éli, amiből szokás szerint kitűnnek a mém projektek.

A következő sikeres mém tokent keresed? Van egy jó hírünk!

A napokban a bitcoin megközelítette a korábbi csúcsértékét, amit egy azonnali 180 fokos fordulat követett. Ahogy az lenni szokott, az altcoinok utánozták a BTC mozgását, és átmenetileg a teljes szektor mérete nagyjából 10 százalékkal esett vissza.

Ennek ellenére a pihenő csak időszakos volt, miután a 60,000 dolláros BTC szintnél a bikák magukhoz tudtak térni. 

Nem meglepő módon a korábbi évek tapasztalatához hűen most is a mém tokenekkel lehet a legmagasabb hozamot elérni. Erre jó példa, hogy míg a BTC értéke 50 százalékkal emelkedett január óta, a Pepe közel 800 százalékra volt képes.

Azonban pontosan az elért eredmények miatt egyre valószínűbb, hogy a high cap kriptók terén korrekció várható.

Többek között ezért is volt képes a napokban listázott, és szó szerint a semmiből érkező Peen a mostanihoz hasonló sikereket elérni.

Mindenki a Peenre pályázik

Sokak szerint a Peen akár a Shiba Inu kezdeti sikereit is képes lehet megismételni, köszönhetően provokatív, mégis szerethető stílusának.

A Peen március 5-én vált elérhetővé, és rövid időn belül döbbenetes eredmények elérésére volt képes. 

A kereskedés első 15 percében az árfolyam több mint 300 százalékot ugrott a 0.000621 dolláros listázási árról. Más szóval akik szemfülesek voltak, azok minimális idő alatt tudták a befektetésük háromszorosát elérni.

Itt azonban még nem volt vége az eseményeknek, mivel a bikák egészen 0.004 dollárig képesek voltak eljutni.

peen / weth

Fontos azonban hogy tudd, a Peen nagyságát sokan megirigyelték, ezért több mű Peen is megjelent. Éppen ezért ha érdekel a token, ne a nevére, hanem a címére (0x676977e752890D2cA0aA6F8d55CC79F9647bE472) keress rá.

Ezzel a megoldással könnyedén elkerülheted az imposztor Peeneket.

Az eddigi sikerek kétségtelenül eltörpülnek a jövőben várható eredmények mellett. Ugyanis a bitcoin felezés napról napra közelebb kerül, így pedig a szektorban is nőttön nő az izgalom.

$PEEN vásárlása itt

Az 1000x-es hozam csak a kezdet

Miközben a Shiba Inu (80%), a DogWifHat (11%) és a Pepe (11%) egyaránt vágtázik előre, a $PEEN-nek minden esélye megvan arra, hogy ennél is nagyobb növekedést érjen el.

Mint azt mostanra már alaposan megtanulhattuk, a kriptoszektorban semmi nem lehetetlen, főleg nem a mostanihoz hasonló időszakban.

Elég ha csak arra gondolunk, hogy a $WIF már a Binance kínálatában szerepel, míg a $MYRO a Binance tőkeáttételes kereskedési felületén keresztül érhető el.

A Peen 500,000 dolláros piaci mérettel indult el, míg a teljes tokenkészlet 800,813,569 $PEEN-t tesz ki.

Hála a kiugró likviditásnak, a kereskedőknek már az első másodpercektől fogva garantálva volt a zökkenőmentes kereskedés, akár nagyobb tételben is.

peen

Ezt igazolja az is, hogy az indulás első óráiban elérte a kereskedés volumen a 4 millió dollárt, míg a projekt mérete a 2 millió dollárig jutott el.

Mivel jelenleg az első kiugrás utáni pihenőt láthatjuk, így a jelenleginél keresve sem lehetne jobb időpontot találni a vásárláshoz.

Hiszen legyünk őszinték, kevés borzalmasabb dolog van mint látni a kedvenc tokenünket tündökölni, miközben mi elszalasztottuk a korai csatlakozást. 

Ezt azonban könnyedén el tudod kerülni néhány Peen beszerzésével.

Arról nem is beszélve, hogy amennyiben bekövetkezik a high cap mém kriptók között az eladás, úgy a felszabadult tőke egy része a Peenhez hasonló low cap projekteknél köthet ki.

Elég ha csak arra gondolunk, hogy a Pepe jelenlegi mérete meghaladja a 3 milliárd dollárt. Eközben a Peen írásunk idején mindössze 1 millió dolláros kapitalizációval rendelkezik. Vagyis amennyiben még most csatlakozol, rövid időn belül akár 100-szoros hozamot is elérhetsz!

Érdekel a Peen

A legnagyobb befektetők folyamatosan vadásznak a Peenhez hasonló tokenekre!

Mára a kriptoszektor széles rétegek számára elérhetővé vált, így ázsiától amerikáig kereskedők tömegei kutatnak a következő sikersztori után. 

Meglepő módon például már Kína is arra bíztatja a lakosságát, hogy vásároljanak az éppen beszakadó részvénypiac helyett kriptopénzekből.

Mivel jelenleg kifejezetten jó befektetői hangulat tapasztalható a szektorban, ezért a befektetők is bátrabban vásárolnak rizikósabb projektekből.

Ezért magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy a Peen pontosan jókor jelent meg, hiszen a mikroszkópikus mérete és virális jellege ideális sztárjelöltté teszi. 

Fontos azonban kiemelni, hogy a Peen nem kizárólag egy bármilyen jelentést nélkülöző kriptó. 

Ahogy a fejlesztők is fogalmaznak, a Peen több egyszerű viccnél, a Peen egy mozgalom.

A WOO alelnöke, Ben Yorke a Bloombergnek adott interjúban beszélt arról, hogy a jelenlegi bikapiac különbözik a korábbiaktól. Míg az előző években a felhasználási mód volt az elsődleges, jelenleg inkább a mém tokenek vannak előtérben a befektetők számára.

Ezért előfordulhat, hogy a Peen egy hosszú trend előfutárává válhat, a most csatlakozók legnagyobb örömére.

Amennyiben szeretnél a kezeid között tudni egy kis Peent, abban az esetleg látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Irány a Peen weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Szent Péternél kopogtat a BTC, annyira magas az árfolyam

Beköszöntött a mémkánaán? Intergalaktikus szinteken a SOL mémtokenek

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás:

Pozitív nyitás várható a magyar tőzsdén

Pozitív nyitás várható csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2024. 04. 18. 10:00
Megosztás:

Erősödtek az ázsiai indexek

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 09:30
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 18. 09:00
Megosztás: