Beköszöntött a mémkánaán? Intergalaktikus szinteken a SOL mémtokenek

Az előző években megfigyelt trendekhez hasonlóan a bitcoin sikere magával tudta rántani a mém tokenek szektorát is. A Pepe és a DogWifHat értéke 30 nap alatt több mint 600 százalékkal emelkedett, míg a Shiba Inu esetében 190 százalékról beszélhetünk.

Beköszöntött a mémkánaán? Intergalaktikus szinteken a SOL mémtokenek

Szintén említésre méltó az előző hetek sztárja, a Smog, aminek egy hét alatt sikerült megduplázni az értékét.

Ennek egyenes következményeként a szektor mérete napok alatt növekedett 15 százalékkal, így már jelenleg 46 milliárd dolláros összesített értékkel rendelkeznek a mém tokenek.

Ami talán még ennél is lenyűgözőbb, hogy az eddigi tempóban egyáltalán nincs lassulás. Az előző 24 órában a DogWifHat értéke 15 százalékkal emelkedett, vagyis a befektetők kitartóan vásárolják a WIF Solana tokenek továbbra is.

Ez azonban eltörpül a PepeSol sikere mögött, ami ebben az időszakban több mint 1000 százalékos emelkedést tudott felmutatni.

Ráadásul 30 napos szinten a SOL békás token esetében döbbenetes, közel 16,000 százalékos erősödésről beszélhetünk.

A PepeSolhoz hasonlóan a Smog is egy mém token, aminek az árfolyama a legtöbb elemző szerint rövidesen követheti a PepeSol sikerét.

Smog token vásárlása itt

Amerre a bitcoin jár, arra indulnak az altcoinok

Mostanra bátran ki lehet jelenti, hogy ismét tombol az altcoinok szezonja, hála a szektorban tapasztalt kiugróan pozitív hangulatnak. A bizalom növekedésével a befektetők is bátrabban vállalnak rizikót a nagyobb hozam elérése érdekében.

A legmagasabb hozamot pedig kétségtelenül a felhasználási móddal nem rendelkező kriptók piacán, vagyis a mém tokenek között érdemes keresni.

Bár a legnagyobb szereplői a mémszektornak már javában vágtáznak, egy népszerű ám továbbra is alacsony méretű token még várat magára. A Smog értéke ugyan sokat erősödött, továbbra is viszonylag alacsony mérettel rendelkezik.

Más szóval nem zárható ki, hogy a sárkányos token lehet a következő, amivel a most csatlakozók legendás hozamokat érhetnek el.

smog usd árfolyam grafikon

Ilyen airdropra még nem volt példa - nem hisznek a befektetők a szemüknek

A Smog sokak számára már csak azért is izgalmas lehet, mivel a token a Solana hálózatát használja. Ezért még a mostani időszak során is az ERC-20 tokenekhez képest elenyésző gázdíjakkal kell számolni csatlakozás esetén.

Ez azért is lenyűgöző, mivel a DappRadar adatai szerint az előző 7 napban a Solana volt a legnépszerűbb hálózat tranzakciós volumen tekintetében. Míg az ETH esetében 1.2 millió tranzakcióról beszélhetünk, a SOL hálózatán ebben az időszakban 98 millió tranzakció valósult meg.

Azonban ez egy kicsit sem meglepő az alacsony díjak és a gyors tranzakciók fényében.

A SMOG mindezt maximálisan kihasználja, ráadásul még ingyenes kriptót is biztosít a közösség számára. 

A Smaug a sárkányról elnevezett kriptó követői ugyanis egyszerű feladatok elvégzését követően kiugróan sok ingyenes kriptóhoz juthatnak hozzá.

Érdekel a Smog

Ez viszont még mindig semmi, hiszen szem előtt kell tartani azt is, hogy a SMOG alig 1 hónapja érhető csak el.

Vagyis szemben az évek óta forgalomba lévő projektekkel, a SMOG esetében még nem következett be a legnagyobb futam. 

A jövővel kapcsolatban ugyan biztosan nem lehet mondani, sokan azonban úgy vélik, a Smog képes lesz követni a Dogwifhat sikereit is. 

A két token kísértetiesen egyforma utat jár be, ez alapján pedig egy 11,000 százalékos futam esélye sem zárható ki a következő napok és hetek során.

A Smog a megjelenése idején 0.001419 dolláros értéken mozgott, azonban mostanra már csak 0,1 dolláros szinten lehet belőle vásárolni. Ennek ellenére a piaci mérete továbbra is 80 millió dollár alatt van, vagyis hely bőven maradt még a növekedéshez.

WIF USD árfolyam grafikon

Érthető módon a Smog sikereit látva a projekt közösségi médiában látható népszerűsége is ugrásszerűen emelkedik. Twitteren már 31,000 követő felett jár a Smog, míg Telegramon 16,500 taggal büszkélkedhetnek a fejlesztők.

Mindezek mellett a Zealy-n található airdrop felületéhez már több mint 14000 kereskedő csatlakozott. A platform segítségével hétköznapi feladatok teljesítését követően pontokat lehet szerezni, aminek arányában kaphatunk majd a rendszeres airdropokból. Itt elolvashatod a SMOG árfolyam-elemzés cikkünket is.

Ezekre napi, heti és havi szinten is sor fog kerülni, eltérő mennyiségben.

Passzív jövedelem érdekel? A Smognál azt is megkapod!

Végezetül fontos eleme még a Smog ökoszisztémájának a passzív bevétel biztosítása. Azok a felhasználók akik lekötik a tokenjeiket, írásunk idején 42 százalékos éves hozamra számíthatnak. 

Ami még ennél is jobb, hogy ha a honlapon keresztül végzed el a vásárlást, abban az esetben 10 százalék további token kerül a birtokodba.

Ez azért lehetséges, mivel a Smog több hálózatot is képes egyszerre használni. Más szóval nem csupán alacsony kereskedési díjakban részesülhetsz, hanem az Ethereum hálózatán stakelheted is a tokeneket.

Jó viszont ha tudod, hogy a vásárláshoz egy Solanával kompatibilis kriptotárcára lesz majd szükséged, mivel a MetaMask jelenleg nem képes kezelni a SOL hálózatát.

SOL használata esetén a Jupiter DEX-en keresztül tudod elvégezni a vásárlást USDT, SOL és BONK segítségével. Alternatívaként azonban a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül mód van bankkártyával illetve ETH-val is a fizetésre.

Ha felkeltette az érdekődésed a Smog és nem szeretnél lemaradni a következő 100x-es kriptóról, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Itt tudsz SMOG-ot vásárolni

Ezek is érdekelhetnek:

Szárnyalnak a mém érmék, a kutya után egy béka lehet a befektetők kedvence?

A Green Bitcoin annyira kapós, hogy máris rekordot állított fel

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás: