A kriptó elemző Michaël Van De Poppe pozitív Bitcoin (BTC) ár jóslattal állt elő, miközben az Arbitrum (ARB) és a KangaMoon (KANG) tovább emelkedik

A közelmúltban a kripto elemző, Michaël Van De Poppe, okot adott az befektetőknek, hogy higgyenek a Bitcoinban (BTC).

A kriptó elemző Michaël Van De Poppe pozitív Bitcoin (BTC) ár jóslattal állt elő, miközben az Arbitrum (ARB) és a KangaMoon (KANG) tovább emelkedik

Míg ő bizakodó ebben a kriptó óriásban, az Arbitrum (ARB) és a KangaMoon (KANG) követi ugyanezt az emelkedő utat. Lehet, hogy már ismered az ARB-t, de a KANG egy 3. szakaszban lévő előértékesítési csillag, ami 2024-ben a következő 100-szorosat ugró mém-coin lehet. Fedezzük fel, miért.

Michaël Van De Poppe: Szuperciklus várható a Bitcoin (BTC) piacán

A kripto elemző, Michaël Van De Poppe, nemrég felkorbácsolta a piacot a Bitcoin (BTC) kapcsán tett kijelentésével. Egy új tweetje szerint valószínűleg elértük a Bitcoin elő-halving magasságát. Ez az esemény igen biztató, mert az előző halving események során sosem ért el ATH-t (all-time-high). Poppe úgy véli, hogy ez a ciklus hatalmas lesz, olyannyira, hogy a Bitcoin számára egy szuperciklus következhet be.

Ami a Bitcoin árfolyam mozgását illeti, az az elmúlt 30 napban 43 030 dollárról 66 049 dollárra ugrott. A piaci kapitalizációja ezen idő alatt 845 milliárd dollárról 1,29 billió dollárra emelkedett. Továbbá, 27 technikai mutató vásárlási jelzést mutat a Bitcoin kriptovalutára. Mindezek miatt a piaci elemzők előrejelzik, hogy a Bitcoin árának 2024 második negyedévében 88 179 dollárra való felugrása várható.

More Crypto Online: Az Arbitrum árfolyama ugrani fog

Eközben az Arbitrum (ARB) is növekedést mutat. Például az Arbitrum árfolyama az elmúlt hónapban 1,75 dollárról 2,07 dollárra emelkedett. Ezzel párhuzamosan az Arbitrum piaci kapitalizációja 2,23 milliárd dollárról 2,63 milliárd dollárra pumpálódott fel. A More Crypto Online YouTube-csatorna mögött álló kripto elemző szerint ez az érték hamarosan elérheti a 2,50 dollárt.

A kriptóra vonatkozó technikai elemzés is fényes jövőt mutat, mivel az ARB a 21 napos EMA felett kereskedik. Ráadásul az Arbitrum tokenre vonatkozó 20 technikai mutató zöld jelzést mutat. Ennek következtében szakértők pozitív Arbitrum árfolyam előrejelzést tettek. Azt prognosztizálják, hogy a potenciális emelkedés 2024 második negyedévében elérheti a 2,85 dollárt.

tőzsdei árfolyam kriptó árfolyamok

KangaMoon (KANG): Új fenomén a Meme-coinok között

A KangaMoon (KANG) egy olyan meme érme, amely valódi hasznossággal rendelkezik a hype alapú tokenek tengerében. Érdemes tudni, hogy a KANG hamarosan hivatalosan elfogadott játékpénzzé válik a KangaMoon játékában, valós értéket biztosítva egy meme érmének.

A korai befektetők már 125%-os megtérülést tapasztalnak befektetésükre. Az előértékesítés 3. szakaszában egy KANG ára jelenleg mindössze 0,01125 dollár. Ennek következtében számos befektető siet, hogy megvásárolja ezt az innovatív meme érmét. Valójában a KangaMoon már több mint 650 ezer dollárt gyűjtött össze, és hamarosan eléri a 700 ezer dollárt.

Ha figyelembe vesszük, hogy a P2E NFT piac 2022-ben 329 millió dollárt ért, és gyorsan növekszik, a KangaMoon növekedési potenciálja kiváló lehet. Néhány piaci megfigyelő szerint a KANG "100-szoros" lehet az első negyedévben történő bevezetésekor egy Tier-1 CEX-en. Regisztrálj a cikk alján lévő linken, hogy kihasználhasd ezt a növekedést, és minden vásárláson 10%-os bónuszt is kapj.

Vagy, ha ingyenes KANG érméket szeretnél szerezni, csak részt kell venni a közösségben. Például megoszthatjuk a projekt közösségi médiás bejegyzéseit, vagy akár kommentelhetjük azokat. Ezek a tulajdonságok a KangaMoon-t az egyik legjobb meme érmévé teszi, jelenleg amelyet érdemes figyelemmel kísérni.

Túlragyoghatja a KangaMoon a Bitcoint és az Arbitrumot is?

A KangaMoon piaci kapitalizációja most 11,25 millió dolláron áll, ami jelentősen alacsonyabb, mint a Bitcoiné és az Arbitrumé. Most a KANG nem igényel sok új befektetést annak érdekében, hogy az ára elérje azt a szintet, amelyet a legtöbb kereskedő elvá tőle. Ennek eredményeként ez az újonc kiemelkedhet a kripto óriások közül is az árnövekedésében, ami a KANG-ot az egyik legjobb új meme érmévé teheti.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás:

A Wizz Air zöld üzemanyagra szeretne váltani

A Wizz Air az évtized végére járatainak 10 százalékát tervezi üzemeltetni fenntartható repülőgép-üzemanyaggal (SAF) - közölte a légitársaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 13. 23:00
Megosztás:

Már nyártól kétszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a hazai élelmiszeripari vállalkozók

Mintegy 480 milliárd forint értékű forrást szán az élelmiszeripari fejlesztésekre a gazdasági kormányzat a Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terv keretében. Az ehhez kapcsolódó, a napokban közzétett pályázatok számos tekintetben a korábbiaknál is kedvezőbb feltételekkel nyújtanak támogatást az érintett piaci szereplőknek – mondta dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön az Agroinform.hu közel 400 résztvevővel lezajlott online konferenciáján.
2024. 04. 13. 22:00
Megosztás:

Már öt banknál lehet akár 10% önerővel lakáshitelt felvenni

Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással. A Bankmonitor szakértői szerint ennek azért van jelentősége, mert az egyes pénzintézetek hitelbírálati gyakorlata nagyon különböző, emiatt előfordulhat, hogy míg az egyik bank meghitelez valakit, egy másik elutasítja őt, vagy a szükségesnél kisebb hitelösszeget ad a számára.
2024. 04. 13. 21:00
Megosztás:

Rekordév után emelt osztalékfizetésről és új igazgatósági tagokról döntött a Waberer’s közgyűlése

Budapest, 2024. április 12. – Rekordévet zárt a Waberer’s International 2023-ban is, így az előző évit meghaladó mértékű, részvényenként 120 forintos osztalék fizetéséről döntött a társaság éves rendes közgyűlése. A részvényesek emellett elfogadták a vállalat beszámolóját, valamint két új Igazgatósági és egy új Felügyelőbizottsági tagot is választottak. A Waberer’s a közgyűléssel egyidőben publikálta első Fenntarthatósági jelentését is.
2024. 04. 13. 20:00
Megosztás:

Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás

1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt. Nélkülük ma teljesen máshogy nézne ki a Holdjáró, kevesebbet tudnánk a napszél jelenségről vagy a vízről a Marson, többük munkásságára pedig a NASA is felfigyelt. Az április 12-i Űrhajózás Világnapja alkalmából a National Geographic – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtött 5+1 olyan kiváló magyar tudóst és felfedezést, amik előremozdították az űrkutatást.
2024. 04. 13. 19:00
Megosztás:

Egy megdöbbentő kétharmad - ezúttal a lakáshitel piacon

Egy év alatt kétharmadával ugrott meg, és történelmi csúcsra, 15,5 millió forint fölé emelkedett a felvett lakáshitelek átlagos összege. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a növekedésnek egyértelműen az év elején jól debütáló CSOK Plusz az oka. A magasabb kölcsönök nagyobb arányban fedezik a lakás vételárát, ráadásul a fiatal igénylők esetében egyre több banknál elég 10 százalékos önerő felmutatása a hiteligényléskor.
2024. 04. 13. 18:00
Megosztás: