A Meme Moguls (MGLS) hasonló mémcoin-szintű profitot hozhat, mint a PEPE és a Shiba Inu (SHIB)? A szakértők optimisták

Egyes mémcoinok sok befektető életetét változtatták meg azzal, hogy rekordszintű hozamokat produkáltak, ilyen volt a Shiba Inu (SHIB) és a PEPE is. Ahogy a kriptopiac ismét bullish hangulatot mutat, a befektetők keresik a következő mémcoint, amely hasonló nyereséget hozhatna. Több szakértő a Meme Moguls (MGLS) mellett teszi le a voksát, egy új projekt előértékesítése során, amely a mémeket ötvözi a játékkal úgy, hogy játék közben még pénzt is lehessen keresni.

A Meme Moguls (MGLS) hasonló mémcoin-szintű profitot hozhat, mint a PEPE és a Shiba Inu (SHIB)? A szakértők optimisták

A Shiba Inu és a Pepe sok embert tett milliomossá rövid idő alatt

A Shiba Inu híres például arról, hogy egy $8,000 befektetést $5.7 milliárdra hízlalt a csúcson, míg a PEPE közel 7,000%-os nyereséget ért el 2021-ben. Azonban mindkét coin küzdött az elmúlt hónapokban, mivel a hype elmúlt. A Shiba Inu több mint 80%-kal esett vissza a történelmi csúcspontjáról, míg a PEPE körülbelül 76%-kal zuhant az elmúlt évben.

Az MGLS egyedi értékajánlatot kínál, amely hosszú távon erősebb, fenntarthatóbb árfolyam teljesítményhez vezethet. Mint egy fantáziakereskedési játék a mémek körében, a Meme Moguls folyamatos közösségi részvételt ösztönöz versenyek, oktatási programok, jutalmak és egyebek ösztönzők révén. Ez segít a játékosoknak jobban kereskedni és megtalálni a következő nagy coin-t, például a Shiba Inu-t vagy a Pepe-t.

Hogyan tud a Meme Moguls értéket termelni?

A Meme Moguls ritka NFT gyűjteményeket épít be a játékélménybe, lehetővé téve ezzel egy másik potenciális bevételi forrást az aktív résztvevők számára. A játékosok meme-témájú NFT eszközöket nyerhetnek meg a játékbeli kihívások teljesítésével. Vagy létrehozhatnak saját személyre szabott NFT avatárokat, hogy kifejezhessék státuszukat és kereskedelmi képességüket.

A legjobb kereskedőknek még arra is lehetőségük van, hogy profitáljanak szakértelmükből, eladva azokat az információkat, amelyekből kezdő kereskedők kívánnak tanulni. Más játékosok megvásárolhatják és eladhatják az NFT-ket, például a skin-eket és a meme eszközöket a piactéren, a MGLS használatával. Ez a körkörös gazdaság hozzájárul az MGLS token iránti szerves kereslet kialakításához, külső hype-faktorokra támaszkodás nélkül.

Mivel az MGLS a meme kultúrát egy fenntartható metaverzumba köti, nem olyan mértékben függ a hype ciklusoktól vagy a hírességek támogatásától, mint ahogy a Shiba Inu és a PEPE esetében. A Play-To-Earn modell ösztönzi a felhasználókat, hogy folyamatos értéket hozzanak létre az elkötelezettség, jutalmak és szórakoztató versenyek révén.

A Meme Moguls egy alulértékelt gyöngyszem, de nem sokáig

Annak ellenére, hogy jelentős felfelé mutató potenciállal bír, az MGLS ma sok kriptobefektető számára még mindig figyelmen kívül marad, mert annyira új. Jelenleg 0,0036 dollárért kapható az előértékesítés fázisában. A piaci kapitalizáció még mindig kevesebb mint 3,5 millió dollár, ami csak azt mutatja, hogy mennyire korai még ez az időszak.

A szakértők kiemelik az erős játékelméleti mechanizmusokat, az alacsony piaci kapitalizációt és a hosszú távú hasznosság iránti fókuszt, mint azokat az okokat, hogy az MGLS miért nőhet meg 100-szorosára ahogy az elfogadása terjed. A népszerű mémek mögött álló megalapozott közösségek, mint a Doge, a Shiba Inu és a Pepe, szintén potenciális új felhasználókat jelentenek, akik idővel áttelepedhetnek az MGLS ökoszisztémájába.

A fejlesztési útvonal további támogatást nyújt a hosszú távú növekedési tételhez. A közelgő funkciók közé tartozik további keresési lehetőségek, a játék új versenymódjain és jutalmakon keresztül. Ahogy több funkció lesz elérhető, az ösztönzők az MGLS vásárlására és tartására méginkább erősödni fognak.

Itt az idő jegyet venni a következő mém-mániára

Azoknak a befektetőknek, akik kimaradtak az előző ciklusban más meme coin-ok rendkívüli nyereségeiből, a Meme Moguls most új lehetőséget kínál, valós alkalmazásokkal a hátterében. A projekt beépíti a Shiba Inu és a Pepe áttörő érzéseinek legjobb aspektusait, miközben csökkenti azokat a gyengeségeket, amelyek hatással vannak az árfolyam fenntarthatóságára.

Ahogy a meme-mánia visszatér a kriptoszektorba, a Meme Moguls, az új trend nyertesi között lehet majd, mind nagy nevű elődjei. A beépített ösztönzőknek hozzá kell járulniuk a rugalmasabb és tartós növekedéshez. Valamint a 3,5 millió dolláros piaci kapitalizáció hatalmas növekedési lehetőséget kínál háromjegyű százalékos nyereségekhez.

A kockázat-tűrő befektetők számára, akik hajlandóak a tőkéjükből egy kisebb részt az MGLS-re áldozni, életre szóló gazdagsággá válhat, ha a projekt teljesíti az elvárásokat. Az előértékesítés státusza még elég korai ahhoz, hogy kihasználják az esélyt, mielőtt az árfolyam esetleg kitörne. És összehasonlítva a tiszta spekulatív meme coin-okkal, az MGLS beépít egy olyan hasznossági és közösségi tulajdoni szintet, amely fenntarthatja az értékteremtést még a jelenlegi hype ciklus elhalása után is.

Látogass el a Meme Moguls oldalára.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás: