A Meme Moguls (MGLS) hasonló mémcoin-szintű profitot hozhat, mint a PEPE és a Shiba Inu (SHIB)? A szakértők optimisták

Egyes mémcoinok sok befektető életetét változtatták meg azzal, hogy rekordszintű hozamokat produkáltak, ilyen volt a Shiba Inu (SHIB) és a PEPE is. Ahogy a kriptopiac ismét bullish hangulatot mutat, a befektetők keresik a következő mémcoint, amely hasonló nyereséget hozhatna. Több szakértő a Meme Moguls (MGLS) mellett teszi le a voksát, egy új projekt előértékesítése során, amely a mémeket ötvözi a játékkal úgy, hogy játék közben még pénzt is lehessen keresni.

A Meme Moguls (MGLS) hasonló mémcoin-szintű profitot hozhat, mint a PEPE és a Shiba Inu (SHIB)? A szakértők optimisták

A Shiba Inu és a Pepe sok embert tett milliomossá rövid idő alatt

A Shiba Inu híres például arról, hogy egy $8,000 befektetést $5.7 milliárdra hízlalt a csúcson, míg a PEPE közel 7,000%-os nyereséget ért el 2021-ben. Azonban mindkét coin küzdött az elmúlt hónapokban, mivel a hype elmúlt. A Shiba Inu több mint 80%-kal esett vissza a történelmi csúcspontjáról, míg a PEPE körülbelül 76%-kal zuhant az elmúlt évben.

Az MGLS egyedi értékajánlatot kínál, amely hosszú távon erősebb, fenntarthatóbb árfolyam teljesítményhez vezethet. Mint egy fantáziakereskedési játék a mémek körében, a Meme Moguls folyamatos közösségi részvételt ösztönöz versenyek, oktatási programok, jutalmak és egyebek ösztönzők révén. Ez segít a játékosoknak jobban kereskedni és megtalálni a következő nagy coin-t, például a Shiba Inu-t vagy a Pepe-t.

Hogyan tud a Meme Moguls értéket termelni?

A Meme Moguls ritka NFT gyűjteményeket épít be a játékélménybe, lehetővé téve ezzel egy másik potenciális bevételi forrást az aktív résztvevők számára. A játékosok meme-témájú NFT eszközöket nyerhetnek meg a játékbeli kihívások teljesítésével. Vagy létrehozhatnak saját személyre szabott NFT avatárokat, hogy kifejezhessék státuszukat és kereskedelmi képességüket.

A legjobb kereskedőknek még arra is lehetőségük van, hogy profitáljanak szakértelmükből, eladva azokat az információkat, amelyekből kezdő kereskedők kívánnak tanulni. Más játékosok megvásárolhatják és eladhatják az NFT-ket, például a skin-eket és a meme eszközöket a piactéren, a MGLS használatával. Ez a körkörös gazdaság hozzájárul az MGLS token iránti szerves kereslet kialakításához, külső hype-faktorokra támaszkodás nélkül.

Mivel az MGLS a meme kultúrát egy fenntartható metaverzumba köti, nem olyan mértékben függ a hype ciklusoktól vagy a hírességek támogatásától, mint ahogy a Shiba Inu és a PEPE esetében. A Play-To-Earn modell ösztönzi a felhasználókat, hogy folyamatos értéket hozzanak létre az elkötelezettség, jutalmak és szórakoztató versenyek révén.

A Meme Moguls egy alulértékelt gyöngyszem, de nem sokáig

Annak ellenére, hogy jelentős felfelé mutató potenciállal bír, az MGLS ma sok kriptobefektető számára még mindig figyelmen kívül marad, mert annyira új. Jelenleg 0,0036 dollárért kapható az előértékesítés fázisában. A piaci kapitalizáció még mindig kevesebb mint 3,5 millió dollár, ami csak azt mutatja, hogy mennyire korai még ez az időszak.

A szakértők kiemelik az erős játékelméleti mechanizmusokat, az alacsony piaci kapitalizációt és a hosszú távú hasznosság iránti fókuszt, mint azokat az okokat, hogy az MGLS miért nőhet meg 100-szorosára ahogy az elfogadása terjed. A népszerű mémek mögött álló megalapozott közösségek, mint a Doge, a Shiba Inu és a Pepe, szintén potenciális új felhasználókat jelentenek, akik idővel áttelepedhetnek az MGLS ökoszisztémájába.

A fejlesztési útvonal további támogatást nyújt a hosszú távú növekedési tételhez. A közelgő funkciók közé tartozik további keresési lehetőségek, a játék új versenymódjain és jutalmakon keresztül. Ahogy több funkció lesz elérhető, az ösztönzők az MGLS vásárlására és tartására méginkább erősödni fognak.

Itt az idő jegyet venni a következő mém-mániára

Azoknak a befektetőknek, akik kimaradtak az előző ciklusban más meme coin-ok rendkívüli nyereségeiből, a Meme Moguls most új lehetőséget kínál, valós alkalmazásokkal a hátterében. A projekt beépíti a Shiba Inu és a Pepe áttörő érzéseinek legjobb aspektusait, miközben csökkenti azokat a gyengeségeket, amelyek hatással vannak az árfolyam fenntarthatóságára.

Ahogy a meme-mánia visszatér a kriptoszektorba, a Meme Moguls, az új trend nyertesi között lehet majd, mind nagy nevű elődjei. A beépített ösztönzőknek hozzá kell járulniuk a rugalmasabb és tartós növekedéshez. Valamint a 3,5 millió dolláros piaci kapitalizáció hatalmas növekedési lehetőséget kínál háromjegyű százalékos nyereségekhez.

A kockázat-tűrő befektetők számára, akik hajlandóak a tőkéjükből egy kisebb részt az MGLS-re áldozni, életre szóló gazdagsággá válhat, ha a projekt teljesíti az elvárásokat. Az előértékesítés státusza még elég korai ahhoz, hogy kihasználják az esélyt, mielőtt az árfolyam esetleg kitörne. És összehasonlítva a tiszta spekulatív meme coin-okkal, az MGLS beépít egy olyan hasznossági és közösségi tulajdoni szintet, amely fenntarthatja az értékteremtést még a jelenlegi hype ciklus elhalása után is.

Látogass el a Meme Moguls oldalára.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: