A SHIB ígéretesen közelít az új csúcshoz; egy Top elemző szerint akár a $0.002-es árfolyam is elérhető

A kriptovilág óvatosan kezd magához térni, és olyan kriptovaluták, mint a Shiba Inu (SHIB), újra felkapottá válnak. Néhány szakértő úgy véli, hogy a SHIB akár elérheti az új mindenkori csúcsot, a 0,002 dolláros árfolyamot is. De mennyire reális ez a cél? Olvass tovább, hogy kiderüljön!

A SHIB ígéretesen közelít az új csúcshoz; egy Top elemző szerint akár a $0.002-es árfolyam is elérhető

A Shiba Inu (SHIB) jelenlegi helyzete: Stabil, de nem kihívások nélküli

A Shiba Inu érme az utóbbi időben a figyelem középpontjába került, mivel próbál visszapattanni az április közepén kezdődött árcsökkenésből. Nemrégiben a Shiba Inu ára jelentősen csökkent, május végén körülbelül 0,00002900 dollárról 0,00001294 dollárra esett vissza, mielőtt a vásárlók újra megjelentek volna.

A Shiba Inu árfolyamának stabilitása egy magas volatilitású időszakot követően állt be, az érme értéke szűk sávban mozog. Az árfolyam csökkenése még mindig messze van a legalacsonyabb szintjétől, és a Relative Strength Index (RSI) egyensúlyban lévő piacot jelez (45,2395). A valós idejű adatok azt is mutatják, hogy a „bálna” beáramlások az elmúlt hónapban ~219%-kal növekedtek. Az elmúlt 24 óra piaci kapitalizációja óvatos jeleket mutat, sok birtokos vár a világosabb jelekre, mielőtt nagyobb lépéseket tenne. A forgalomban lévő készlet 589 billió SHIB, míg a maximális készlet meghaladja a 999 billió SHIB-et.

Shiba Inu árfolyam előrejelzés az új csúcshoz

Shiba Inu (SHIB) árfolyam elemzés: Elérheti-e a 0,002 Dollárt?

A Shiba Inu árfolyamának 0,002 dolláros szintjének elérése sok vitát kavart. Egyes becslések szerint a SHIB árfolyamának közel 14 500%-kal kellene emelkednie, hogy ezt a szintet elérje. Miután a SHIB nemrég kitört egy csökkenő árból, az optimizmus megnőtt. Az első ellenállási szint, amit figyelni kell, 0,00001558 dollár, ami ~37%-os növekedést jelent a jelenlegi árhoz képest. Ha a SHIB át tud törni ezen a szinten, a következő cél 0,00002640 dollár, ami ~78%-os emelkedés lenne.

Az elemzők által javasolt legnagyobb Shiba Inu árfolyamcél 0,00003954 dollár, ami ~167%-os ugrást jelentene a jelenlegi szintről. A piaci viselkedés és a közösségi tényezők befolyásolják a SHIB sikerének esélyeit. Fontos figyelni a lehetséges visszaesésekre is, ha a SHIB nem tudja áttörni a következő kulcsfontosságú ellenállási szintet 0,00001973 dolláron. Érdemes figyelemmel kísérni a 24 órás kereskedési volumeneket és a „bálna” tevékenységeket, ahogy az más pénzügyi piacokon is szokásos.

SHIB árfolyam kilátásai és lehetséges új csúcspontja

Shiba Inu árfolyam grafikon, SHIB árfolyam elemzés és előrejelzés

Minotaurus ($MTAUR): Diverzifikációs lehetőség a Shiba Inu (SHIB) befektetők számára is

A Shiba Inu (SHIB) komoly figyelmet kap, hiszen több kriptovaluta birtokos gyűjti ezt az érmét. Mivel azonban az érme árfolyamcéljának elérése nem garantált, néhány tulajdonos más ígéretes lehetőségek után néz. Az egyik ilyen a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése. A korai befektetők most megvásárolhatják a projekt natív tokenjét, az $MTAUR-t, ~70%-os kedvezménnyel. Az árfolyam jelenleg 0,0000575 dollár, és a listázási ár 0,00020 dollár, így még kis összegek is jelentős nyereséget hozhatnak, amikor az érme bekerül egy DEX-re. Emellett számos közösségi ösztönző is hozzájárul a projekt vonzerejéhez.

Minotaurus kripto árfolyam grafikon

Pillantás a Minotaurus ($MTAUR) hasznosságára, játékmenetére és egyebekre

A projekt középpontjában egy labirintus navigációs játék áll, amelyben akadályokat kell leküzdeni, ellenségekkel kell harcolni, és kincseket kell megtalálni. A játék cselekményét és környezetét a görög mítoszok ihlették. A játékban nincs két egyforma futam, mivel a játék változatossági lehetőségekkel rendelkezik.

A játékban a felhasználók átválthatják az $MTAUR-t játékon belüli valutára, és hozzáférhetnek a játékon belüli piacokhoz. Ez lehetővé teszi az avatar testreszabását, mini-játékokhoz való hozzáférést, sebességnövelőket, különleges zónák elérését, egyedi fejlesztéseket és játékon belüli ajánlási bónuszokat. Az erős hasznosság és a kiváló játékmenet mellett az $MTAUR birtokosok bónuszokat is szerezhetnek, például vesting ösztönzőket és ajánlási bónuszokat.

A Minotaurus ($MTAUR) ökoszisztémája folyamatosan frissül. A kriptovaluta projektek különböző piacokon működnek; ez a projekt a ~15 milliárd dolláros alkalmi játékpiacon helyezkedik el, amely a Statista szerint évente több mint 9%-kal növekszik. A projekt hiperkaszuális játékmenete összhangban áll a világ minden tájáról érkező felhasználók ízlésével. A SensorTower 2023-ban 5,9 milliárd letöltést jelentett ebben a műfajban.

Továbbá, a Minotaurus ($MTAUR) mögött álló csapat bizonyított múlttal rendelkezik nagy léptékű kriptovaluta projektekben különböző piacokon. A SolidProof és Coinsult által végzett okosszerződés auditok igazolják a projekt biztonságát és átláthatóságát. Azok, akik most csatlakoznak a Minotaurushoz, részesülhetnek a mai $MTAUR árengedményből és extra előértékesítési jutalmakból. Az alacsony árú token pool korlátozott, ezért érdemes gyorsan cselekedni. További részletek az előértékesítésről és a projekt jellemzőiről a weboldalon érhetők el, amely meglehetősen informatív.

Összegzés

Bár a SHIB bullish mintákat mutat, a 0,002 dolláros árfolyam elérése nem lesz könnyű. Ezzel szemben az $MTAUR előre láthatóbb emelkedést kínálhat, fokozatos árnövekedéssel az előértékesítési szakaszok során. E két kriptovaluta projekt különböző piacokat céloz meg, és kézzelfogható előnyöket kínálhat a kriptovaluta rajongóknak.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tovább csökkent a munkabalesetek száma Magyarországon

A munkabalesetek száma 2023-ban tovább csökkent Magyarországon, derül ki a nemzetgazdaság 2023. évi munkavédelmi helyzetéről szóló jelentésből. A munkabaleseti adatok pozitív változása a hazai munkakörülmények, a munkavégzés biztonságának további javulását, a kormány által kialakított munkavédelmi szabályozási környezet hatékonyságát mutatja, amelynek köszönhetően a halálos munkabalesetek száma is immár három éve folyamatos csökkenést mutat - tájékoztatott pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 09. 14. 13:00
Megosztás:

Egy hírhedt Ethereum kereskedő 5 millió dollárt költött NEIRO-ra és erre az ígéretes kripto ICO-ra

Egy merész lépés, amely felkeltette a kripto világ figyelmét: egy legendás Ethereum kereskedő 5 millió dollárt fektetett be a Neiro Ethereum (NEIRO) és a feltörekvő ICO, az ETFSwap (ETFS) projektjeibe. Ez a stratégiai befektetés kiemeli mindkét projekt hatalmas potenciálját, ahogy azok igyekeznek hullámokat kelteni a folyamatosan változó kriptovaluta piacon.
2024. 09. 14. 12:00
Megosztás:

Az MNB nevével hirdetnek bűnözők befektetési programot

Valótlan hirdetéseket tettek közzé bűnözők a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és egy tőzsdei kibocsátó állítólagos befektetési programjáról - közölte az MNB pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 14. 11:00
Megosztás:

Futurisztikus környezetben készülnek Chery modelljei

Az ma már nem titok, hogy a Chery a legnagyobb kínai autóexportőr. Az azonban kevésbé közismert, hogy a vállalat központi fejlesztő- és gyártóüzeme is rekordokkal büszkélkedhet. A létesítmény méretei is impozánsak, ám igazán vezérlő és fejlesztő rendszereivel emelkedik ki a világon.
2024. 09. 14. 10:00
Megosztás:

Van megoldás a terézvárosi Airbnb-tulajdonosok számára

A terézvárosi népszavazás és a közelgő kormányzati szabályozás átrendezheti a budapesti Airbnb-piacot, amely számos ingatlantulajdonos számára jelentős fejtörést hozhat. Akik például hitellel vásárolták meg az ingatlant, most döntési helyzetbe kerülhetnek, különösen akkor, ha a rövid távú bérbeadás nehezebbé válik. A money.hu szakértője szerint több megoldás is szóba jöhet azoknak a tulajdonosoknak, akik az esetleges korlátozás után megfontolják, hogy kiszálljanak a hitelből vagy akár az ingatlanból is.
2024. 09. 14. 09:00
Megosztás:

Támadás a Temu és Shein ellen - kereskedelmi háború robbanhat ki

A Biden-adminisztráció közleményben jelezte, hogy az országba beérkező, 800 dollár értéket meg nem haladó csomagok vám - és adómentességének eltörlésére készülnek.
2024. 09. 14. 08:00
Megosztás:

Újabb fejlesztések szükségesek a magyar borászatban

Ahhoz, hogy a magyar borászat erősítse versenyképességét és a magyar bor elismertségét, mindig újabb és újabb fejlesztésekre, innovációra van szükség - mondta Nagy István agrárminiszter pénteken Pannonhalmán, a TóthBorbirtok új borászati feldolgozó üzemének átadásán az Agrárminisztérium (AM) pénteki közleménye szerint.
2024. 09. 14. 07:00
Megosztás:

A Shiba Inu új riválissal néz szembe: Raboo, az AI mémnyuszi, amely a top 20-ba törekszik

7,9 milliárd dollár. Ez a legalacsonyabban rangsorolt kriptovaluta jelenlegi piaci kapitalizációja a top 20 kriptovaluta listáján. A top 20 kriptovaluta listájára felkerülni nagy teljesítmény, de több mémérme, köztük a Shiba Inu, ezt már elérte.
2024. 09. 14. 06:00
Megosztás:

Élénkült a lakáspiac augusztusban

A lakóingatlanok drágulásának üteme éves összevetésben 6,5 százalékra gyorsult augusztusban a júliusi 6,4 százalék után, a kereslet élénkülésével együtt a lakásárak is egyre nagyobb tempóban emelkednek - közölte az ingatlan.com az MTI-vel pénteken.
2024. 09. 14. 05:00
Megosztás:

Megállapodással ért véget a sztrájk az Audi brüsszeli üzemében

Véget ért a sztrájk az Audi német autógyár brüsszeli üzemében, a szakszervezetek és a vezetőség péntek reggel egyezségre jutott - jelentette a Belga nevű belgiumi hírügynökség.
2024. 09. 14. 04:00
Megosztás:

Eddig tartott a tőzsdei felpattanás?

A Bank of America stratégái szerint a részvénypiacok valószínűleg oldalazni fognak, amíg az amerikai foglalkoztatási adatok nem mutatnak egyértelmű jeleket a gyengülés vagy az erősödés irányába.
2024. 09. 14. 03:00
Megosztás:

Nyugdíjtörvény változás! Változnak a nyugdíjrögzítés szabályai

A nyugdíjrögzítés, azaz a nyugdíj folyósítás nélküli megállapítása nagyon hasznos lehetőség a lehető legjobb összegű nyugdíj elérése érdekében. Mit jelt ez a változás és mire érdemes figyelni? Cikkünk az adó.hu blogportál szakmai bejegyzése alapján készült.
2024. 09. 14. 02:00
Megosztás:

Gázszámla átverés !? Hogy lesz a köbméterből MegaJoule?

A gáz fogyasztás elszámolásánál, illetve a földgáz ajánlatokkal kapcsolatban, visszatérő igény a felhasználók részéről az összehasonlíthatóság. Azonban a szolgáltatók nem feltétlenül ugyanabban a mértékegységben számolják el a felhasznált energiahordozót, így az egyes szolgáltatók árai nem feltétlen hasonlíthatók össze egy az egyben.
2024. 09. 14. 01:00
Megosztás:

3 mém érme, amit nem visel meg a piac vergődése

Az utóbbi időben rájár a rúd a kriptovaluta piacra, amiből a mém érméknek is kijutott. Bár a mém érmék durva ingadozásaikról ismertek, az előértékesítéseket általában nem viselik meg a kedvezőtlen piaci körülmények. Éppen ezért ilyen időszakokban (is) kifejezetten ajánlott beléjük fektetni.
2024. 09. 14. 00:01
Megosztás:

Fűtési alternatívák a rezsicsökkentéshez: A hőszivattyú előnyei és hátrányai

Telepítési és méretezési tanácsok a szakértőtől: az energiahatékonyság és a fenntarthatóság egyre fontosabb szemponttá válik a fűtési rendszerek kiválasztásakor.
2024. 09. 13. 23:30
Megosztás:

Hét bemutatóval várja a közönséget a Nemzeti Színház

Hét bemutatóval, köztük Molnár Ferenc Liliom című drámájával, az Olasz szalmakalap című francia bohózattal, egy angol drámával, Radnóti Miklóst idéző koncertszínházzal, egy kísérleti előadással, valamint két ősbemutatóval várja a közönséget a Nemzeti Színház új évada.
2024. 09. 13. 23:00
Megosztás:

A SUI és FET 30%-ot emelkedett az elmúlt 7 napban: Ez a kriptopiac fellendülésének kezdete?

SUI és FET az elmúlt héten 30%-kal emelkedett, ami izgalmat váltott ki a kripto közösségben. Ez a hirtelen növekedés felveti a kérdést egy esetleges piaci helyreállásról. Lehet, hogy ez egy szélesebb körű emelkedő trend kezdete? Fedezd fel, mely más érmék lehetnek növekedésre készek, és mit jelenthet ez a digitális eszközök jövője szempontjából.
2024. 09. 13. 22:30
Megosztás:

Új elnököt választott a NAK

Papp Zsolt Györgyöt választotta elnöknek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteki közgyűlése - közölte a NAK pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 13. 22:00
Megosztás:

A legjobb kriptovaluták, amelyeket szeptemberben 1 dollár alatt érdemes megvásárolni, hogy decemberben több ezer dolláros profitot érj el

Keresel megfizethető kriptovalutákat, amelyek jelentős hozamot biztosíthatnak év végéig? Ez a cikk bemutat egy listát ígéretes digitális valutákról, amelyek egy dollár alatt kereskednek. Fedezd fel, mely alulértékelt érmék rendelkeznek jelentős növekedési és profit potenciállal a következő hónapokban. Tudd meg, mely kriptók készülnek nagy hatást gyakorolni december előtt.
2024. 09. 13. 21:30
Megosztás:

Több megyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) egyetértésével szombattól Komárom-Esztergom, Somogy, Vas és Zala vármegyében visszavonja a tűzgyújtási tilalmat - olvasható a Nébih honlapján pénteken közzétett tájékoztatóban.
2024. 09. 13. 21:00
Megosztás: