A Shiba Inu-t simán lenyomhatja a Shiba Shootout

A Shiba Inu értéke az utóbbi időszakban kifejezetten a vörös zónában mozolódik.

A Shiba Inu-t simán lenyomhatja a Shiba Shootout

A CoinMarketCap adatai szerint az elmúlt hónapban 29,17%-ot csökkent az értéke, igaz az elmúlt 24 óra 2,35%-os növekedésével már némi javulás is látszik.

Ez ugyan hozhat némi vigaszt, de még messze van a várva-várt megváltás. Azt azonban hozzá kell tennünk, hogy az időnként tapasztalt égetési rátanövekedés viszont pozitívan befolyásolhatja az árfolyamot. 

Shiba Inu árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Cikkünk a Shiba Inu lehetséges árfolyam-alakulásával foglalkozik egészen a 2024-es év végéig. Ám a cikkben a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) érmét is szóba ejtjük, mint a SHIB egyik esélyes versenytársát.

A Shiba Shootout vonzó sztorival veszi le a lábukról a befektetőket

A Shiba Shootout a Shiba Inu kutya témával hozakodott elő, ami már most is a kripto rajongók nagy kedvence, tehát a mém érmék jól bevált receptje a sikerre. Azért, hogy a befektetők valami újat is lássanak, a projekt egy különleges csavart alkalmaz, és hamisítatlan vadnyugati hangulatot csempész a blokklánc világába. A Shiba Shootout fókuszában Shiba Gulch színpompás városa áll, amit egyedi karakterek népesítenek be. Az élén maga Shiba áll, aki egy bátor és karizmatikus figura, aki szigorúan betartatja a törvényt és a rendet teremt ebben a forrongó határvárosban.

shiba shootout kripto ico

A város híres lakói közé sorolhatók a Shiba Mesterlövészek. A bölcs mesterlövész tagok gyakorlatilag szórakoztató és kreatív mémeket készítenek. A művészi tehetséggel megáldott közismert mesterlövészek széltében-hosszában bejárják Shiba Gulch-ot, és megosztják alkotásaikat, hogy erős bajtársiasságot alakítsanak ki a résztvevők között. Képzeld el, ahogyan a digitális nap lenyugszik Shiba Gulch felett, és a város azon nyomban mém versenyek, mém csaták és más szórakoztató tevékenységek nyüzsgő központjává válik. 

A Shiba Shootout új köntöst borít a népszerű Shiba Inu kutya vállára, és ezzel lehetőséget ad a felhasználók közötti barátságos versenyre, valamint a kreativitásuk bemutatására. A vadnyugati témafelvetés és a blokklánc technológia mixe egy dinamikus környezetet teremt, ahol a lelkes résztvevők mémeket osztanak meg, barátságokat kötnek, és megmártózhatnak a Shiba Inu szellemével átitatott digitális világban. Az innováció és a nosztalgia e szerencsés elegye magával ragadó, szórakoztató, és biztosíthatja a Shiba Shootout kiemelt helyét a mém érmék között.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

A befektetők egyszerűen imádják a Shiba Shootout funkcióit 

A Shiba Shootout dizájnja kifejezetten vonzó, de persze a befektetők nem elégednek meg ennyivel, és szerencsére valójában is sokkal többet várhatnak ettől az innovatív projekttől. A legvonzóbb funkciók közé sorolható a Posse Rewards program, azaz egy ajánlási kezdeményezés, mely arra kívánja motiválni a felhasználókat, hogy megosszák ezt a különleges mém érmét. A program résztvevőit busásan jutalmazzák, akik maguk is bónuszokban részesülnek, de ezen túl a közösségbe hozott barátaik is kapnak bónuszokat. 

kriptó bónusz

A Shiba Shootout egyik erőssége nagyszámú és aktív közössége, akik Campfire Stories foglalkozásokon vehetnek részt. Ezek a rendszeresen megtartott alkalmak lehetőséget adnak a hasonlóan gondolkodók számára, hogy összegyűljenek, bölcsebbekké váljanak, és élvezzék a szabad társasági életet. Ezen túl az érmebirtokosoknak van beleszólási joga a komoly döntésekbe is, mely lehetőséggel a fejlesztők szintén a vadnyugat szellemét támogatják.

A Lucky Lasso Lottery azoknak ad jó esélyt, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a befektetésükből. A $SHIBASHOOT tokenek tulajdonosai sorsoláson vehetnek részt, és megcélozhatják a komoly nyereményeket. Mivel a nyeremények egy részét jótékonysági célokra adományozzák, a projekt kap egy emberbarát dimenziót. 

A Savings Saddlebags (Megtakarítási Nyereménytáska) alkalmat ad az automatikus kifizetésekre, így kényelmesen lehet kezelni a bevételeket.

A hosszú távú befektetésre vágyók szeretni fogják a Cactus Stakinget. Ez a funkció bámulatos, 1875%-os APY-val ajándékozza meg azokat, akik lekötik a tokenjeiket. Ne is keresgélj tovább, ez a piacon jelenleg elérhető egyik legmagasabb éves százalékos hozam. A lenyűgöző mértékű megtérülés miatt ez a mostani pillanat a legalkalmasabb arra, hogy csatlakozz a Shiba Shootout projektjéhez!

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Shiba Inu árfolyam-előrejelzés 2024 végéig

A CoinMarketCap adatai szerint a SHIB árfolyama jelenleg 0.00001658 dollár, és az elmúlt héten 3,23%-kal csökkent az értéke. A Shiba Inu égetési rátája azonban az elmúlt nap során sajnálatos módon 89,38%-os csökkenést villantott. 

shiba inu kripto

Forrás: Shibburn 

Ezek előtt ugyan volt egy 1611.81%-os emelkedés az égetési rátában, amelyről a Shibburn számolt be: ekkor négy tranzakcióval 17 695 347 SHIB tokent távolítottak el véglegesen a forgalomból. Ez jelentős mozgás volt a SHIB ökoszisztémán belül, melytől az általános kínálati dinamika és a piaci hangulat változását várták.

A befektetők természetesen szoros figyelemmel követik a fejelményeket, hiszen az esetleges drasztikus égések hatással lehetnek a token szűkösségére és értékére. Ez a nemrégi kiugrás az égetések arányában méltón bizonyítja a kriptopénzpiac dinamikus jellegét, ahol a tokenomikában létrejövő gyors változások nagy következménnyel járhatnak az érmetulajdonosokra, illetve a szélesebb közösségre nézve is. 

Az égetési ráta ingadozása esetén ésszel kell lenni, és folyamatosan értékelni kell a hatását a SHIB ökoszisztémájára és az egész kriptotérben betöltött szerepére.

De vajon milyen értékeket érhet el a SHIB 2024 végére? Erre a kérdésre a Shiba Inu árak technikai elemzése során kapunk némi betekintést. Az elemzések alapján a Shiba Inu legalacsonyabb ára 0,0000155 dollár, a legmagasabb pedig 0,0000261 dollár lesz. Az átlagos kereskedési árfolyam az év során 0,0000367 dollár körül alakul majd. 

Ez a pozitív árfolyam-előrejelzés tükrözi a kriptopénz-piacon belüli volatilitást és egyúttal a növekedési potenciált is. 

A javaslatunk az, hogy 2024-ben tartsd szoros figyelemmel a trendeket, és diverzifikáld a portfóliódat új, nagy növekedési potenciált ígérő mém érmékkel, mint amilyen a Shiba Shootout is.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Következtetés 

A Shiba Shootout egy remek sztorit göngyölít fel, és mellé jókora hozamot is kínál. Profitálj te is a projektből, és vegyél részt a virágzó közösségi életben a Posse Rewards, a Campfire Stories, a Lucky Lasso Lottery és a Cactus Staking funkciókon keresztül. 

A Shiba Shootout-ot a gazdag kreativitás, az élénk közösség, és a pénzügyi ösztönzők teszik jó választássá a mém érmék világában. Ezekkel a fantasztikus funkciókkal a SHIBASHOOT könnyen túlszárnyalhatja a Shiba Inu-t. Biztosítsd időben az érméidet!

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Tépik a mém érméket, a Pepe több mint 30%-ot zuhant – A Pepe Unchained jó alternatíva lehet?

A szakértők egy új blokklánc érméire voksolnak

13 új kriptovaluta befektetés 2024-ben

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nélkülözhetetlen az ember az AI mellett egy friss kutatás szerint

Az AI és az automatizáció jelentősen átalakítja az értékesítési folyamatokat, lehetővé téve a vállalatok számára a valós idejű adatkezelést és a személyre szabott ajánlatok gyors kidolgozását – derül ki a Timeteam Hungary friss kutatásából.
2024. 10. 06. 19:00
Megosztás:

Tegyünk nagy tétet az IntelMarkets (INTL) kriptóra az 50x-es potenciálra, vagy válasszuk a túlárazott Ethereumot (ETH) és Solanát (SOL)? Szakértők szerint ez egy könnyű döntés

A kriptopiac még mindig gyerekcipőben jár a hagyományos pénzügyi rendszerekhez képest, de a potenciálból nincs hiány. A látszólag túlárazott Ethereum (ETH) és Solana (SOL) mellett az IntelMarkets (INTL) egy ígéretes szereplő, amire érdemes odafigyelni.
2024. 10. 06. 18:00
Megosztás:

Új történelmi csúcsra ért a SUI kriptovaluta, miközben a DTX Exchange (DTX) várhatóan megelőzi a Dogecoint ebben a bikapiaci ciklusban

A Sui (SUI) nem lassítja a bikás lendületét, akár van korrekció, akár nincs. A token jó úton halad afelé, hogy ebben a hónapban új történelmi csúcsot (ATH) állítson fel, hacsak nem történik valami meglepetés. Eközben a Dogecoin (DOGE) a piac egészét érintő visszaesés áldozata lett, de a széleskörű vélemény szerint néhány nap múlva visszapattanásra lehet számítani.
2024. 10. 06. 17:00
Megosztás:

Október 8-tól forgalmi változások lesznek a Gyermekvasúton

Karbantartás miatt október 8-tól hétköznapokon forgalmi változások lesznek a Gyermekvasúton - tudatta a Mávinform vasárnap a vasúttársaság honlapján.
2024. 10. 06. 16:00
Megosztás:

Az 5 legjobb kriptovaluta, amelyek várhatóan lehagyják a Dogecoint — 100-szoros megtérülést jósolnak 2025-re

A kriptovaluta piac gyorsan változik, és új érmék kerülnek a figyelem középpontjába. Egyes digitális valuták erőteljes növekedési jeleket mutatnak, és 2025-re túlszárnyalhatják a népszerű nevek teljesítményét. Az előrejelzések szerint hatalmas megtérülést hozhatnak a befektetőknek. Ez a cikk öt ígéretes érmét mutat be, amelyek lenyűgöző növekedés előtt állnak, felkeltve az érdeklődést jövőbeli potenciáljuk iránt.
2024. 10. 06. 15:00
Megosztás:

Szakképzési oktatók adatalapú előrejelzéssel segítik a sikeres szakmaszerzést

Az Esélyteremtő Program (ETP) olyan pályázati lehetőséget kínál a szakképzésben oktatók számára, amelynek célja a korai iskolaelhagyás megelőzése és a diákok sikeres szakmaszerzésének elősegítése. Ezt támogatja a KRÉTA előrejelző rendszere, ami a diákok tanulmányi eredményei és egyéb adatai alapján figyelmezteti a szülőket és a tanárokat a korai iskolaelhagyás kockázatára – közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) vasárnap az MTI-vel.
2024. 10. 06. 14:00
Megosztás:

Lendületesen növekszik Vietnám gazdasági teljesítménye

Lendületesen nőtt a harmadik negyedévben Vietnám bruttó hazai terméke (GDP) és szeptemberi ipari termelése az országot szeptember elején sújtó tájfun ellenére is a statisztikai hivatal jelentése alapján.
2024. 10. 06. 13:00
Megosztás:

Az Egyesült Államok délkeleti részén folytatódott az árvíz utáni kárfelmérés

Az Egyesült Államok délkeleti államaiban szombaton folytatódott az árvíz utáni kárfelmérés, megkezdődött a helyreállítás, miközben tovább kutatnak az áldozatok után.
2024. 10. 06. 12:00
Megosztás:

Egy nagy Shiba Inu (SHIB) befektető milliókat fektet FXGuys-ba (FXG) – Ez lesz a következő nagy áttörés?

A kriptovaluták világában a megfelelő időzítés és előrelátás óriási nyereségekhez vezethet. Egy korai Shiba Inu (SHIB) befektető, aki a mémérme meteorszerű emelkedése során milliókat keresett, nemrégiben áthelyezte a figyelmét – és nyeresége jelentős részét – az FXGuys (FXG) projektbe.
2024. 10. 06. 11:00
Megosztás:

Donald Trump több tízezer támogatója előtt tartott beszédet

A Pennsylvania állam nyugati részén fekvő kisvárosban a becslések szerint több mint 50 ezer támogatója gyűlt össze.
2024. 10. 06. 09:00
Megosztás:

Komoly kihívások előtt a magyar kereskedelmi szektor - Az omnichannel alapvető igény lett

A digitális fejlődés, a globális piac gyors ütemű növekedése és a megváltozott fogyasztói szokások új kihívásokat és lehetőségeket teremtenek mind a gyártók, mind a kereskedők számára. Ez kiemelten igaz a hazai kereskedelem résztvevőire, akik sokszor érzik magukat kiszorulni a fokozódó versenyben. Hogyan javítható a versenyképesség, mi lehet a jó stratégia? Erre keresi a választ az első hazai Omnichannel Scale 2024 kutatás, amely átfogó képet nyújt arról, hogyan képesek a kereskedők megragadni a lehetőségeket, miközben szembenéznek az omnichannel stratégia bevezetésével járó kihívásokkal.
2024. 10. 06. 08:00
Megosztás:

Tokajban történelmi léptékű fejlesztés zajlik

Tokajban történelmi léptékű fejlesztés zajlik, teljesen megújul a belváros - mondta a családokért felelős államtitkár szombaton Tokajban, a Szüreti Napok ünnepélyes megnyitóján.
2024. 10. 06. 07:00
Megosztás:

Országos Mentőszolgálat: Elindult az új ügyeleti rendszer

Az új ügyeleti rendszer 2024. október 1-jén elindult és jól működik Budapesten is.
2024. 10. 06. 06:00
Megosztás:

Új vezetőkkel készül nemzetközi terjeszkedésre a Biggeorge Property

Nemzetközi expanziós terveinek megvalósításához kiváló piaci szakemberekkel erősíti csapatát a Biggeorge Property - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 06. 05:00
Megosztás:

Csökkent az első három negyedévben a német autógyártás

Az év első kilenc hónapjában csökkent a Németországban gyártott és forgalomba helyezett személygépkocsik száma a német autóipar szakmai képviseleti szerve a VDA (Verband der Automobilindustrie e.V.) jelentése alapján. Átlagon felüli mértékben csökkentek az elektromos autók eladásai.
2024. 10. 06. 03:00
Megosztás:

Jöhet a bruttósított magyar nyugdíjrendszer! De ki jár jól ezzel?

A jól ismert nyugdíjszakértő Dr. Farkas András az ATV egyik korábbi adásában a nyugdíjak bruttósításának témáját mutatta be. Mit takar ez pontosan? Kiknek lenne előnyös, és kik számára jelentene veszteséget a nyugdíjak bruttósításának bevezetése?
2024. 10. 06. 02:00
Megosztás:

A BAK mellett még váratlan pénzeső hull 4 csillagjegyre a jövő héten, csak tudd, mire figyelj

Ne feledd, a szerencse változó, de a lehetőségek megragadása a te kezedben van! Sok sikert és anyagi gyarapodást kívánunk ezzel a friss pénzügyi horoszkóppal a jövő hétre!
2024. 10. 06. 01:00
Megosztás:

Új hónap, új esélyek – 3 kripto ICO, amit nem hagyhatsz ki októberben

A negyedik negyedév általában jól alakul a kriptovaluta piacon, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez idén sem lesz másként. Az előértékesítések különösen pörögnek, ráadásul a hozamot is megsokszorozhatják.
2024. 10. 06. 00:01
Megosztás:

Elemzők szerint a Shiba Inu (SHIB) nem fogja elérni az 1 dollárt, a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP), és az ETFSwap (ETFS) áttöri a 15 dolláros szintet

A kriptoelemzők ezen a héten kiemelkedő előrejelzései közé tartozik, hogy a SHIB nem éri el az 1 dolláros szintet, míg a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP). Eközben az újonnan megjelent ETFSwap (ETFS) várhatóan áttöri a 15 dolláros határt, ezzel a legkeresettebb tokenné válva a kriptopiacon.
2024. 10. 05. 23:00
Megosztás:

Vajon a Ripple jogi küzdelmei 10-szeres nyereséget hoznak? A CYBRO még nagyobb potenciállal rendelkező riválisként emelkedik fel

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) és a Ripple Labs közötti folyamatban lévő jogi csata továbbra is árnyékot vet az XRP, a Ripple hálózat natív tokenjének jövőjére.
2024. 10. 05. 22:00
Megosztás: