A Shiba Inu-t simán lenyomhatja a Shiba Shootout

A Shiba Inu értéke az utóbbi időszakban kifejezetten a vörös zónában mozolódik.

A Shiba Inu-t simán lenyomhatja a Shiba Shootout

A CoinMarketCap adatai szerint az elmúlt hónapban 29,17%-ot csökkent az értéke, igaz az elmúlt 24 óra 2,35%-os növekedésével már némi javulás is látszik.

Ez ugyan hozhat némi vigaszt, de még messze van a várva-várt megváltás. Azt azonban hozzá kell tennünk, hogy az időnként tapasztalt égetési rátanövekedés viszont pozitívan befolyásolhatja az árfolyamot. 

Shiba Inu árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Cikkünk a Shiba Inu lehetséges árfolyam-alakulásával foglalkozik egészen a 2024-es év végéig. Ám a cikkben a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) érmét is szóba ejtjük, mint a SHIB egyik esélyes versenytársát.

A Shiba Shootout vonzó sztorival veszi le a lábukról a befektetőket

A Shiba Shootout a Shiba Inu kutya témával hozakodott elő, ami már most is a kripto rajongók nagy kedvence, tehát a mém érmék jól bevált receptje a sikerre. Azért, hogy a befektetők valami újat is lássanak, a projekt egy különleges csavart alkalmaz, és hamisítatlan vadnyugati hangulatot csempész a blokklánc világába. A Shiba Shootout fókuszában Shiba Gulch színpompás városa áll, amit egyedi karakterek népesítenek be. Az élén maga Shiba áll, aki egy bátor és karizmatikus figura, aki szigorúan betartatja a törvényt és a rendet teremt ebben a forrongó határvárosban.

shiba shootout kripto ico

A város híres lakói közé sorolhatók a Shiba Mesterlövészek. A bölcs mesterlövész tagok gyakorlatilag szórakoztató és kreatív mémeket készítenek. A művészi tehetséggel megáldott közismert mesterlövészek széltében-hosszában bejárják Shiba Gulch-ot, és megosztják alkotásaikat, hogy erős bajtársiasságot alakítsanak ki a résztvevők között. Képzeld el, ahogyan a digitális nap lenyugszik Shiba Gulch felett, és a város azon nyomban mém versenyek, mém csaták és más szórakoztató tevékenységek nyüzsgő központjává válik. 

A Shiba Shootout új köntöst borít a népszerű Shiba Inu kutya vállára, és ezzel lehetőséget ad a felhasználók közötti barátságos versenyre, valamint a kreativitásuk bemutatására. A vadnyugati témafelvetés és a blokklánc technológia mixe egy dinamikus környezetet teremt, ahol a lelkes résztvevők mémeket osztanak meg, barátságokat kötnek, és megmártózhatnak a Shiba Inu szellemével átitatott digitális világban. Az innováció és a nosztalgia e szerencsés elegye magával ragadó, szórakoztató, és biztosíthatja a Shiba Shootout kiemelt helyét a mém érmék között.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

A befektetők egyszerűen imádják a Shiba Shootout funkcióit 

A Shiba Shootout dizájnja kifejezetten vonzó, de persze a befektetők nem elégednek meg ennyivel, és szerencsére valójában is sokkal többet várhatnak ettől az innovatív projekttől. A legvonzóbb funkciók közé sorolható a Posse Rewards program, azaz egy ajánlási kezdeményezés, mely arra kívánja motiválni a felhasználókat, hogy megosszák ezt a különleges mém érmét. A program résztvevőit busásan jutalmazzák, akik maguk is bónuszokban részesülnek, de ezen túl a közösségbe hozott barátaik is kapnak bónuszokat. 

kriptó bónusz

A Shiba Shootout egyik erőssége nagyszámú és aktív közössége, akik Campfire Stories foglalkozásokon vehetnek részt. Ezek a rendszeresen megtartott alkalmak lehetőséget adnak a hasonlóan gondolkodók számára, hogy összegyűljenek, bölcsebbekké váljanak, és élvezzék a szabad társasági életet. Ezen túl az érmebirtokosoknak van beleszólási joga a komoly döntésekbe is, mely lehetőséggel a fejlesztők szintén a vadnyugat szellemét támogatják.

A Lucky Lasso Lottery azoknak ad jó esélyt, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a befektetésükből. A $SHIBASHOOT tokenek tulajdonosai sorsoláson vehetnek részt, és megcélozhatják a komoly nyereményeket. Mivel a nyeremények egy részét jótékonysági célokra adományozzák, a projekt kap egy emberbarát dimenziót. 

A Savings Saddlebags (Megtakarítási Nyereménytáska) alkalmat ad az automatikus kifizetésekre, így kényelmesen lehet kezelni a bevételeket.

A hosszú távú befektetésre vágyók szeretni fogják a Cactus Stakinget. Ez a funkció bámulatos, 1875%-os APY-val ajándékozza meg azokat, akik lekötik a tokenjeiket. Ne is keresgélj tovább, ez a piacon jelenleg elérhető egyik legmagasabb éves százalékos hozam. A lenyűgöző mértékű megtérülés miatt ez a mostani pillanat a legalkalmasabb arra, hogy csatlakozz a Shiba Shootout projektjéhez!

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Shiba Inu árfolyam-előrejelzés 2024 végéig

A CoinMarketCap adatai szerint a SHIB árfolyama jelenleg 0.00001658 dollár, és az elmúlt héten 3,23%-kal csökkent az értéke. A Shiba Inu égetési rátája azonban az elmúlt nap során sajnálatos módon 89,38%-os csökkenést villantott. 

shiba inu kripto

Forrás: Shibburn 

Ezek előtt ugyan volt egy 1611.81%-os emelkedés az égetési rátában, amelyről a Shibburn számolt be: ekkor négy tranzakcióval 17 695 347 SHIB tokent távolítottak el véglegesen a forgalomból. Ez jelentős mozgás volt a SHIB ökoszisztémán belül, melytől az általános kínálati dinamika és a piaci hangulat változását várták.

A befektetők természetesen szoros figyelemmel követik a fejelményeket, hiszen az esetleges drasztikus égések hatással lehetnek a token szűkösségére és értékére. Ez a nemrégi kiugrás az égetések arányában méltón bizonyítja a kriptopénzpiac dinamikus jellegét, ahol a tokenomikában létrejövő gyors változások nagy következménnyel járhatnak az érmetulajdonosokra, illetve a szélesebb közösségre nézve is. 

Az égetési ráta ingadozása esetén ésszel kell lenni, és folyamatosan értékelni kell a hatását a SHIB ökoszisztémájára és az egész kriptotérben betöltött szerepére.

De vajon milyen értékeket érhet el a SHIB 2024 végére? Erre a kérdésre a Shiba Inu árak technikai elemzése során kapunk némi betekintést. Az elemzések alapján a Shiba Inu legalacsonyabb ára 0,0000155 dollár, a legmagasabb pedig 0,0000261 dollár lesz. Az átlagos kereskedési árfolyam az év során 0,0000367 dollár körül alakul majd. 

Ez a pozitív árfolyam-előrejelzés tükrözi a kriptopénz-piacon belüli volatilitást és egyúttal a növekedési potenciált is. 

A javaslatunk az, hogy 2024-ben tartsd szoros figyelemmel a trendeket, és diverzifikáld a portfóliódat új, nagy növekedési potenciált ígérő mém érmékkel, mint amilyen a Shiba Shootout is.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Következtetés 

A Shiba Shootout egy remek sztorit göngyölít fel, és mellé jókora hozamot is kínál. Profitálj te is a projektből, és vegyél részt a virágzó közösségi életben a Posse Rewards, a Campfire Stories, a Lucky Lasso Lottery és a Cactus Staking funkciókon keresztül. 

A Shiba Shootout-ot a gazdag kreativitás, az élénk közösség, és a pénzügyi ösztönzők teszik jó választássá a mém érmék világában. Ezekkel a fantasztikus funkciókkal a SHIBASHOOT könnyen túlszárnyalhatja a Shiba Inu-t. Biztosítsd időben az érméidet!

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Tépik a mém érméket, a Pepe több mint 30%-ot zuhant – A Pepe Unchained jó alternatíva lehet?

A szakértők egy új blokklánc érméire voksolnak

13 új kriptovaluta befektetés 2024-ben

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mitől szűz valójában az extra szűz olívaolaj?

Mitől szűz az extra szűz olívaolaj? Miért drágább és mennyiben más, mint az ami nem extra szűz? Milyen elvárások vannak az extra szűz olívaolajjal szemben? Milyen technológiát használnak az olaj sajtolásakor és mitől függ, hogy egy olaj milyen minőségű lesz? Milyen egyéb minőségi kategóriák vannak az olívaolajok között?
2024. 10. 23. 05:00
Megosztás:

Nagy Márton: elérhető az 1.000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos átlagkereset

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a mai napon egyeztetett a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) tagjaival, mindazon munkáltatói és munkaadói szervezetek képviselőivel, amelyek részt vesznek a minimálbér meghatározásában.
2024. 10. 23. 04:00
Megosztás:

Nem változtatott a magyar kamaton az MNB - hogy állunk most?

Ezúttal kamattartásról határozott az MNB. Az előzetes várakozásoknak és jegybanki kommunikációnak megfelelően 6,50 százalékon maradt a hazai alapkamat.
2024. 10. 23. 03:00
Megosztás:

Ha ez a 8 tárgy a hálószobádban van, akkor meghatározza, mennyi pénz áll a házhoz!

Van néhány tárgy, amelyről az ezoterikus hagyományok azt tartják, hogy befolyásolhatják a pénzügyeidet. Ezek a hétköznapi tárgyak nemcsak dekorációk, hanem jelek, amelyek felfedik, mennyire lesz sikeres anyagilag a jövőd.
2024. 10. 23. 02:00
Megosztás:

Megvizsgáltuk az Algopyrint! Kiderült, miért működik ilyen hatékonyan

Az Algopyrin, ez a jól ismert fájdalomcsillapító, évtizedek óta kíséri mindennapjainkat. De mi teszi különlegessé? A gyógyszerpiacon számtalan fájdalomcsillapító verseng a figyelmünkért, mind azt ígérve, hogy gyorsan és hatékonyan enyhítik a fájdalmat. Mégis, amikor igazán elviselhetetlen fej- vagy fogfájás üti fel a fejét, sokan újra és újra az Algopyrint választják.
2024. 10. 23. 01:00
Megosztás:

Megütötték rendesen a GE részvényeit

Harmadik negyedéves jelentését követően mélyrepülésbe kezdett a GE Aerospace árfolyama, a piacnyitás óta már 8 százalékot csökkent.
2024. 10. 23. 00:30
Megosztás:

Az ApeCoin árfolyam 130%-ot ugrott az ApeChain bevezetése után – a Pepe Unchained lehet a következő?

Az ApeCoin (APE) legutóbb 130%-os növekedésével került a figyelem középpontjába. A látványos emelkedés az ApeChain nevű, Layer 3 blokklánc elindításának köszönhető, amely új lehetőségeket kínál az APE token felhasználására.
2024. 10. 23. 00:01
Megosztás:

Egy veterán kriptobefektető szerint egy olcsó XRP rivális 30 nap alatt 20 000%-os növekedést érhet el

Egy tapasztalt kereskedő szerint egy megfizethető XRP rivális akár 20 000%-os növekedést is elérhet egy hónap alatt. Az ilyen hatalmas nyereség lehetősége lázba hozta a kriptovaluta rajongókat, miközben az új kitörési sztárt keresik a digitális valuta világában. A piacok folyamatos változásával a befektetők arra törekednek, hogy felfedezzék, mely feljövő érmék hozhatnak rendkívüli hozamokat.
2024. 10. 22. 23:30
Megosztás:

Ezek lehetnek az 5 leggyorsabban dráguló altcoin, amelyet érdemes megvásárolni idén októberben, akár 8000-szeres hozamot is hozhat 2024 decemberéig

Október kiváló lehetőséget kínál bizonyos altcoinokba való befektetésre, amelyek akár 8000-szeres értéknövekedést is elérhetnek 2024 decemberére. Fedezze fel azt az öt gyorsan növekvő kriptovalutát, amelyek kis befektetéseket jelentős vagyonná alakíthatnak. Ez a cikk bemutatja a kriptopiac potenciális játékmódosítóit.
2024. 10. 22. 23:00
Megosztás:

Kötelező altcoinok, amelyek akár 15-szörös növekedést érhetnek el az év végéig – Plusz 1 új érme, amit érdemes felfedezni

Ahogy a kriptopiac potenciális növekedésre készül, bizonyos altcoinok felkeltették a szemfüles befektetők figyelmét. Ezek a digitális eszközök akár tizenötszörös értéknövekedést is elérhetnek az év végéig. Emellett egy új szereplő is hullámokat kelt a kripto szférában. Ideje megvizsgálni, mely érmék mutathatnak jelentős növekedési potenciált.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

2024 első három negyedévében is európai második a magyarországi e-autóflotta bővülése

Málta után Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos autók száma az idei első kilenc hónapban - olvasható az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalának keddi bejegyzésében.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

Ahogy a kriptotőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme (DOGEN) a szakértők szerint 17 000%-kal szárnyalhatja túl a DOGE-t

Egy új szereplő a kripto világában készül túlszárnyalni a Dogecoint, az elemzők szerint pedig akár 17 000%-os növekedést is elérhet. Ahogy a tőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme egyre nagyobb figyelmet kap. Ez a cikk feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 22. 21:30
Megosztás:

Rejtett tartalék a munkaerőpiacon: karrierszünet után visszatérőket vár a Morgan Stanley

Szülési szabadság, hozzátartozók ápolása, betegségből való felépülés vagy éppen továbbtanulás – akármilyen okból is szakítja meg valaki a karrierjét hosszabb időre, sokaknak nem könnyű visszarázódni a munka világába. Pedig ezek az inaktív szakemberek fontos tartalékot jelenthetnek egy olyan kifeszített munkaerőpiaci környezetben, mint a mostani. A Morgan Stanley budapesti irodája immár kilencedik alkalommal hirdette meg Return to Work – Lendülj újra munkába! programját, amelynek keretében a karrierjüket bármilyen okból megszakítóknak segít visszarázódni. A 16 hetes képzésre október végéig lehet jelentkezni.
2024. 10. 22. 21:00
Megosztás:

A PEPE legutóbbi megbotlása utat nyitott Dogen 11.000%-os ralija előtt, miközben a Dogecoin küzd, hogy visszaszerezze a mémcoinok trónját

A mémérmék világa gyors ütemben változik, ahogy egy token hibái mások számára megnyitják az utat a fellendülésre. Míg egy jól ismert kedvenc azon küzd, hogy visszaszerezze vezető pozícióját, egy váratlan versenyző elképesztő nyereségekkel tört előre. Ez a cikk a kriptomém világ változó dinamikáját tárgyalja, és feltárja, mely érmek mutathatnak ígéretes növekedést.
2024. 10. 22. 20:30
Megosztás:

Japán hitelminősítő ajánlja befektetésre Magyarországot

A japán R&I hitelminősítő megerősítette Magyarország befektetésre ajánlott besorolását stabil kilátások mellett - mondta keddi videóüzenetében a pénzügyminiszter.
2024. 10. 22. 19:30
Megosztás:

Így élénkülhet jövőre a lakáspiac

A fiatalokat hozhatja helyzetbe a kormányhatározatba foglalt, 21 pontból álló Új Gazdaságpolitikai Akcióterv, amely támogatásokkal és korlátozásokkal élénkítené jövőre a lakáspiac forgalmát - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 22. 19:00
Megosztás:

Csinálj 500 dollárból akár 1 milliót ezzel a mesterséges intelligencia alapú kriptovalutával, amely várhatóan túlszárnyalja a Shiba Inut és a Chainlinket a 2024-es altcoin őrületben

Egy 500 dolláros befektetés elképesztő módon akár 1 millió dollárrá is változhat egy forradalmi mesterséges intelligencia (AI) alapú kriptovalutával, amely jelenleg nagy figyelmet kap. A digitális eszköz várhatóan túlszárnyalhat olyan jelentős tokeneket, mint a Shiba Inu és a Chainlink, miközben exponenciális növekedés előtt áll a 2024-es altcoin-őrületben. Ez a cikk bemutatja, hogyan válhat ez az új kriptovaluta játékváltóvá a befektetők számára, akik rendkívüli hozamokra vágynak.
2024. 10. 22. 18:30
Megosztás:

Így fejlesztik az agrárképzéseket

Innovatív fejlesztések történtek az agrárszakképzésben - jelentette ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszergazdaságért és agrárszakképzésért felelős államtitkára a Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium okostanterem átadó ünnepségén az AM keddi közleménye szerint.
2024. 10. 22. 18:00
Megosztás:

Az IMF nem változtatott idei globális gazdaságnövekedési előrejelzésén

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint nem változtak a világgazdaság idei és jövő évi kilátásai a szervezet előző, áprilisi előrejelzése óta.
2024. 10. 22. 17:30
Megosztás:

Nem módosította az alapkamatot a monetáris tanács

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa nem változtatott keddi ülésén az alapkamaton, amely így változatlanul 6,5 százalék, nem változott a kamatfolyosó két széle sem.
2024. 10. 22. 17:00
Megosztás: