A Shiba Inu-t simán lenyomhatja a Shiba Shootout

A Shiba Inu értéke az utóbbi időszakban kifejezetten a vörös zónában mozolódik.

A Shiba Inu-t simán lenyomhatja a Shiba Shootout

A CoinMarketCap adatai szerint az elmúlt hónapban 29,17%-ot csökkent az értéke, igaz az elmúlt 24 óra 2,35%-os növekedésével már némi javulás is látszik.

Ez ugyan hozhat némi vigaszt, de még messze van a várva-várt megváltás. Azt azonban hozzá kell tennünk, hogy az időnként tapasztalt égetési rátanövekedés viszont pozitívan befolyásolhatja az árfolyamot. 

Shiba Inu árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Cikkünk a Shiba Inu lehetséges árfolyam-alakulásával foglalkozik egészen a 2024-es év végéig. Ám a cikkben a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) érmét is szóba ejtjük, mint a SHIB egyik esélyes versenytársát.

A Shiba Shootout vonzó sztorival veszi le a lábukról a befektetőket

A Shiba Shootout a Shiba Inu kutya témával hozakodott elő, ami már most is a kripto rajongók nagy kedvence, tehát a mém érmék jól bevált receptje a sikerre. Azért, hogy a befektetők valami újat is lássanak, a projekt egy különleges csavart alkalmaz, és hamisítatlan vadnyugati hangulatot csempész a blokklánc világába. A Shiba Shootout fókuszában Shiba Gulch színpompás városa áll, amit egyedi karakterek népesítenek be. Az élén maga Shiba áll, aki egy bátor és karizmatikus figura, aki szigorúan betartatja a törvényt és a rendet teremt ebben a forrongó határvárosban.

shiba shootout kripto ico

A város híres lakói közé sorolhatók a Shiba Mesterlövészek. A bölcs mesterlövész tagok gyakorlatilag szórakoztató és kreatív mémeket készítenek. A művészi tehetséggel megáldott közismert mesterlövészek széltében-hosszában bejárják Shiba Gulch-ot, és megosztják alkotásaikat, hogy erős bajtársiasságot alakítsanak ki a résztvevők között. Képzeld el, ahogyan a digitális nap lenyugszik Shiba Gulch felett, és a város azon nyomban mém versenyek, mém csaták és más szórakoztató tevékenységek nyüzsgő központjává válik. 

A Shiba Shootout új köntöst borít a népszerű Shiba Inu kutya vállára, és ezzel lehetőséget ad a felhasználók közötti barátságos versenyre, valamint a kreativitásuk bemutatására. A vadnyugati témafelvetés és a blokklánc technológia mixe egy dinamikus környezetet teremt, ahol a lelkes résztvevők mémeket osztanak meg, barátságokat kötnek, és megmártózhatnak a Shiba Inu szellemével átitatott digitális világban. Az innováció és a nosztalgia e szerencsés elegye magával ragadó, szórakoztató, és biztosíthatja a Shiba Shootout kiemelt helyét a mém érmék között.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

A befektetők egyszerűen imádják a Shiba Shootout funkcióit 

A Shiba Shootout dizájnja kifejezetten vonzó, de persze a befektetők nem elégednek meg ennyivel, és szerencsére valójában is sokkal többet várhatnak ettől az innovatív projekttől. A legvonzóbb funkciók közé sorolható a Posse Rewards program, azaz egy ajánlási kezdeményezés, mely arra kívánja motiválni a felhasználókat, hogy megosszák ezt a különleges mém érmét. A program résztvevőit busásan jutalmazzák, akik maguk is bónuszokban részesülnek, de ezen túl a közösségbe hozott barátaik is kapnak bónuszokat. 

kriptó bónusz

A Shiba Shootout egyik erőssége nagyszámú és aktív közössége, akik Campfire Stories foglalkozásokon vehetnek részt. Ezek a rendszeresen megtartott alkalmak lehetőséget adnak a hasonlóan gondolkodók számára, hogy összegyűljenek, bölcsebbekké váljanak, és élvezzék a szabad társasági életet. Ezen túl az érmebirtokosoknak van beleszólási joga a komoly döntésekbe is, mely lehetőséggel a fejlesztők szintén a vadnyugat szellemét támogatják.

A Lucky Lasso Lottery azoknak ad jó esélyt, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a befektetésükből. A $SHIBASHOOT tokenek tulajdonosai sorsoláson vehetnek részt, és megcélozhatják a komoly nyereményeket. Mivel a nyeremények egy részét jótékonysági célokra adományozzák, a projekt kap egy emberbarát dimenziót. 

A Savings Saddlebags (Megtakarítási Nyereménytáska) alkalmat ad az automatikus kifizetésekre, így kényelmesen lehet kezelni a bevételeket.

A hosszú távú befektetésre vágyók szeretni fogják a Cactus Stakinget. Ez a funkció bámulatos, 1875%-os APY-val ajándékozza meg azokat, akik lekötik a tokenjeiket. Ne is keresgélj tovább, ez a piacon jelenleg elérhető egyik legmagasabb éves százalékos hozam. A lenyűgöző mértékű megtérülés miatt ez a mostani pillanat a legalkalmasabb arra, hogy csatlakozz a Shiba Shootout projektjéhez!

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Shiba Inu árfolyam-előrejelzés 2024 végéig

A CoinMarketCap adatai szerint a SHIB árfolyama jelenleg 0.00001658 dollár, és az elmúlt héten 3,23%-kal csökkent az értéke. A Shiba Inu égetési rátája azonban az elmúlt nap során sajnálatos módon 89,38%-os csökkenést villantott. 

shiba inu kripto

Forrás: Shibburn 

Ezek előtt ugyan volt egy 1611.81%-os emelkedés az égetési rátában, amelyről a Shibburn számolt be: ekkor négy tranzakcióval 17 695 347 SHIB tokent távolítottak el véglegesen a forgalomból. Ez jelentős mozgás volt a SHIB ökoszisztémán belül, melytől az általános kínálati dinamika és a piaci hangulat változását várták.

A befektetők természetesen szoros figyelemmel követik a fejelményeket, hiszen az esetleges drasztikus égések hatással lehetnek a token szűkösségére és értékére. Ez a nemrégi kiugrás az égetések arányában méltón bizonyítja a kriptopénzpiac dinamikus jellegét, ahol a tokenomikában létrejövő gyors változások nagy következménnyel járhatnak az érmetulajdonosokra, illetve a szélesebb közösségre nézve is. 

Az égetési ráta ingadozása esetén ésszel kell lenni, és folyamatosan értékelni kell a hatását a SHIB ökoszisztémájára és az egész kriptotérben betöltött szerepére.

De vajon milyen értékeket érhet el a SHIB 2024 végére? Erre a kérdésre a Shiba Inu árak technikai elemzése során kapunk némi betekintést. Az elemzések alapján a Shiba Inu legalacsonyabb ára 0,0000155 dollár, a legmagasabb pedig 0,0000261 dollár lesz. Az átlagos kereskedési árfolyam az év során 0,0000367 dollár körül alakul majd. 

Ez a pozitív árfolyam-előrejelzés tükrözi a kriptopénz-piacon belüli volatilitást és egyúttal a növekedési potenciált is. 

A javaslatunk az, hogy 2024-ben tartsd szoros figyelemmel a trendeket, és diverzifikáld a portfóliódat új, nagy növekedési potenciált ígérő mém érmékkel, mint amilyen a Shiba Shootout is.

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Következtetés 

A Shiba Shootout egy remek sztorit göngyölít fel, és mellé jókora hozamot is kínál. Profitálj te is a projektből, és vegyél részt a virágzó közösségi életben a Posse Rewards, a Campfire Stories, a Lucky Lasso Lottery és a Cactus Staking funkciókon keresztül. 

A Shiba Shootout-ot a gazdag kreativitás, az élénk közösség, és a pénzügyi ösztönzők teszik jó választássá a mém érmék világában. Ezekkel a fantasztikus funkciókkal a SHIBASHOOT könnyen túlszárnyalhatja a Shiba Inu-t. Biztosítsd időben az érméidet!

Nézd meg a Shiba Shootout előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Tépik a mém érméket, a Pepe több mint 30%-ot zuhant – A Pepe Unchained jó alternatíva lehet?

A szakértők egy új blokklánc érméire voksolnak

13 új kriptovaluta befektetés 2024-ben

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás: