A WienerAI, az új mém érme előértékesítése átlépte az 5 millió dollárt – vajon 10-szerezhet?

A virális mém érmék és a mesterséges intelligencia elemeit ötvöző WienerAI felkeltette a hagyományos befektetők és a degen kereskedők figyelmét.

A WienerAI, az új mém érme előértékesítése átlépte az 5 millió dollárt – vajon 10-szerezhet?

A WienerAI ($WAI) előértékesítése nagyon pörög, és már az 5 millió dolláros határt is átlépte.

Az előértékesítés tovább zakatol, a piaci szereplők így jelenleg 0,000717 dolláros nyomott áron vásárolhatnak. 

Az ár azonban emelkedni fog az előértékesítésben, a potenciális vásárlók így nem késlekedhetnek.

A következő áremelkedés két nap múlva esedékes, vagy akkor, amikor a gyűjtés átlépi az 5,6 millió dollárt.

A WienerAI közel 100 milliárdos piacra lő

A mém érme és a mesterséges intelligencia piac együttes értéke 92 milliárd dollár, a WienerAI pedig azon kevés kriptovaluták egyike, amely mindkét résre lő.

Habár a tacskó megjelenése a mém érmék játékos mivoltára épít, ez csak egy szelet a WienerAI vonzerejében.

A projekt emellett egy vezető AI trading botot is fejleszt, amely a kripto kereskedés legégetőbb problémáit kívánja megoldani.

A felhasználók feltehetik kérdéseiket a botnak, amely prediktív technológiája segítségével átnézi a piacot a legmegfelelőbb kereskedési lehetőségekért.

Megkérheted például a robotot, hogy keressen alacsony piaci kapitalizációjú projekteket egy népszerű piaci szegmensben.

Ezután összeszedi az adatokat, és a legalkalmasabb lehetőségekkel tér vissza – a kereskedők így több órányi kutatást spórolhatnak meg.

WienerAI kriptodeviza ICO

A projekt emellett a láncon belüli kereskedés zavaros kérdésével is foglalkozik.

Bárki, aki vásárolt már kriptovalutát decentralizált tőzsdéken, jól tudja, hogy a felhasználói élményen még van mit csiszolni.

A MEV robotok dominanciája, a hosszú várakozási idők és a sikertelen tranzakciók minden nap előfordulnak.

A WienerAI ezzel szemben azonnali, MEV robotoknak ellenálló, felhasználóbarát és díjmentes kereskedés-végrehajtást kínál, ami hatalmas ugrás a jelenlegi lehetőségekhez képest.

WienerAI kripto előértékesítés

A zökkenőmentes kereskedés-végrehajtás, valamint a mesterséges intelligencia támogatás a WienerAI-t az egyik legígéretesebb új kripto projektté teszik.

A mém érme jellege pedig a piaci igényeket elégíti ki, amely hozzájárul a széleskörű elfogadáshoz.

Közeleg a következő AI érme bikafutam, ami a $WAI-ra nézve nagyszerű

Az elmúlt hónapok alatt a mém érméket nem lehetett megállítani, az új szereplők továbbra is nagy port kavarnak a piacon.

A Brett ebben a hónapban 300+%-ot emelkedett, míg a Dog (Runes) mindössze 6 hét alatt 700 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el. Miheztartás végett a Bitcoinnak ugyanehhez több mint négy évre volt szüksége.

Brett kriptodeviza árfolyam

A mesterséges intelligencia kriptovaluták is részesedtek a sikerből idén, a Fetch.ai és a Bittensor több mint hatszorosukra nőttek.

Az elmúlt három hónap során azonban az AI szektor konszolidálódott, az iparági szakértők pedig arra számítanak, hogy hamarosan véget ér ez a tendencia.

Amennyiben az AI érmék a várakozásoknak megfelelően valóban emelkedni kezdenek, miközben a mém érmék fenntartják lendületüket, a WienerAI egy igazán kedvező bevezetési környezetbe csöppenhet.

Az elismert elemzők bikásak a WienerAI-val kapcsolatban, és tízszeres hozamot jósolnak 

Mivel a WienerAI előértékesítés átlépte az 5 milliós bevételt, a projekt az egyik legmenőbb kripto jelenleg.

Érthető hát, hogy a kiemelkedő iparági szakértők figyelmét is felkeltette.

Egy nemrég a CryptoNews YouTube csatornán megjelent videóban azt taglalták, hogy a WienerAI a tőzsdei bevezetés után akár tízszeresére is nőhet.

https://www.youtube.com/watch?v=lQrACIXAxwQ

ClayBro és Meme Coin Max szintén 10-szeres hozamot jósol a befektetőknek.

Habár a projekt mém érme mivolta és AI felhasználási lehetőségei izgalmasak, nem csak ezek miatt pörgött fel.

A 200%-os letéti hozam és a robusztus tokenomika biztosítják a WienerAI hosszú távú jövőjét

Az elmúlt évek alatt a staking népszerű módszer lett a projektek keresleti és kínálati dinamikájának egyensúlyozására.

A WienerAI letéti mechanizmusa azonban az óriási jutalmak miatt kiemelkedik.

Az olyan érmék, mint a Solana vagy az Ethereum, 8, illetve 7%-os letéti hozamot biztosítanak.

Ezzel szemben a WienerAI befektetők ennek sokszorosát érhetik el, jelenleg 211%-ot.

kriptodeviza

Azoknak viszont, akik szeretnének magas letéti jutalmakban részesülni, igyekezniük kell.

A $WAI letétek változó éves hozamot kínálnak, a tét készlet méretének függvényében. Ez annyit jelent, hogy minél több tokent helyeznek letétbe, annál alacsonyabbak lesznek a jutalmak.

Ahogy nő a felhajtás a WienerAI körül, úgy csökken annak a lehetősége, hogy nyomott áron szállhass be és maximalizálhasd a letéti jutalmaidat.

Ne késlekedj tehát és ne szalaszd el a WienerAI előértékesítést. Látogasd meg a projekt weboldalát, vásárolj tokeneket és helyezd őket letétbe a maximális profitért! 

Látogass el a WienerAI előértékesítés oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

Az új P2E játék, az eTukTuk előértékesítése száguld a 3,5 millió felé

3 play-to-earn érme, amivel nagyot kaszálhatsz

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ez a 3 mém érme ICO csinálhat belőled milliomost?

A legtöbb befektető álma, hogy egy napon milliomossá váljon, és elérje a pénzügyi függetlenséget. A gazdagsághoz vezető út azonban nem egyszerű, és tele van viszontagságokkal.
2024. 09. 29. 00:01
Megosztás:

A kriptovaluta bálnák az RWA altcoinokat támogatják 2000%-os hatalmas nyereség reményében 2025 januárjára

Nagy befektetők hatalmas téteket helyeznek el egy speciális digitális valuta típusban, céljuk a megdöbbentő hozam elérése 2025 elejére. Ezek a kevéssé ismert érmék egyre nagyobb figyelmet kapnak. A körülöttük zajló felhajtás óriási profit hullámokat sejtet. A kíváncsi olvasók felfedezhetik, mely altcoinok állnak készen robbanásszerű növekedésre, ahogy ez az izgalmas cikk részletezi.
2024. 09. 28. 23:30
Megosztás:

Kibertámadás érte a holland rendőrséget

Kibertámadás során ismeretlenek megszerezték a holland rendőrség kötelekében dolgozó összes rendőr nevét és elérhetőségét - jelentette be David van Weel, az ország biztonsági és igazságügyi minisztere pénteken a parlamenthez írott levelében, de hozzátette, hogy a hackerek nem jutottak hozzá nyomozásokkal kapcsolatos információkhoz.
2024. 09. 28. 23:00
Megosztás:

A Shiba Inu és a Pepe emelkedőben van, de az igazi főnyeremény a 100-szoros áttörést hozó sztár, Raboo lehet

100-szoros mémérmék... nem a kivételek, hanem a szabályok. Lehet, hogy a Dogecoinnak tulajdonítják a kezdést, de a Shiba Inu és a Pepe Coin mutatta meg a világnak, hogyan lehet a mémérmékkel elképzelhetetlen gazdagságot teremteni. A mémek nem „értelmetlenek”. Valójában a „kultúra egységei”, és így működik az internet.
2024. 09. 28. 22:00
Megosztás:

Ingyenes koncertekkel ünnepli a zene világnapját a Magyar Zene Háza

Ingyenes koncertekkel és filmvetítéssel ünnepel a Magyar Zene Háza október 1-jén, a zene világnapján.
2024. 09. 28. 21:00
Megosztás:

Klaus Iohannis nem jelölteti magát a parlamenti választásokon

A második elnöki mandátuma végéhez közeledő Klaus Iohannis román államfő pénteken közösségi oldalán cáfolta, hogy indulni akarna a december elsején tartandó parlamenti választásokon, és elutasította, hogy a parlament törvénymódosítással tegye lehetővé számára a választásokon való részvételt.
2024. 09. 28. 20:00
Megosztás:

Ezt az 5 kriptót vedd az októberi nagy kitörés előtt – várhatóan 5000%-os nyereség

2024 októbere fordulópontnak ígérkezik a kriptovaluta-rajongók számára. A piaci mutatók jelentős kitörésre utalnak, és bizonyos digitális valuták rendkívüli növekedés előtt állnak. Ez a cikk öt kriptovalutát mutat most be, amelyek várhatóan ugrásszerűen növekedhetnek, és elképesztő hozamokat kínálhatnak. Fedezd fel, mely érmék hozhatnak lenyűgöző nyereséget, ahogy a piac készül erre a várt fellendülésre.
2024. 09. 28. 19:30
Megosztás:

Újabb intézkedések lépnek életbe a gyermekes családok támogatására

Újabb intézkedések lépnek életbe a gyermekes családok támogatására: október 1-jétől könnyebben vehetik igénybe a csok pluszt, a falusi csok-ot és a Babaváró támogatást a speciálisan adózók és az őstermelők - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) szombaton az MTI-vel.
2024. 09. 28. 19:00
Megosztás:

21 cég részesült elismerésben a 2024-es Kiválóan Vezetett Vállalatok díjátadóján

Szeptember 26-án, egy díjátadó gála keretein belül lezárult a Deloitte Private 2024-es Best Managed Companies mentorprogramja, mely a hazai magánvállalatok támogatására és elismerésére jött létre. Az idei év során 8 új cég csatlakozott a magyar, és egyben a nemzetközi Best Managed közösséghez, összesen pedig 21 hazai magánvállalat érdemelte ki a minősítést.
2024. 09. 28. 18:30
Megosztás:

5 olyan kriptovaluta 5 dollár alatt, amelyek felülmúlhatják a Tron (TRX) 7,300%-os rallyját

Megfizethető kripto befektetési alternatívák feltérképezése a Tron (TRX) helyett, potenciálisan hatalmas megtérüléssel. Ez a cikk öt ígéretes altcoint mutat be, amelyek ára 5 dollár alatt van, és amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak, esetleg meghaladva a Tron lenyűgöző, 7300%-os rallyját. Fedezd fel, mely érmék lehetnek a következő nagy teljesítők az egyre változó kriptovaluta piacon!
2024. 09. 28. 18:00
Megosztás:

Orbán Viktor Csehországba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen felköszönti 80. születésnapján Milos Zeman korábbi cseh köztársasági elnököt - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az erről szóló cseh sajtóértesüléseket.
2024. 09. 28. 17:00
Megosztás:

Magyarország továbbra is kiemelkedő eredményeket mutat az innováció terén a 2024-es Global Innovation Index rangsorban

A World Intellectual Property Organization (WIPO) szeptember 26-án tette közzé a Global Innovation Index (GII) legfrissebb kiadását, amely megerősítette Magyarország nemzetközi innovációs pozícióját: a tavalyi év után megőriztük 23. helyünket az európai és 34. helyünket a magas jövedelmű országok között - ismerteti a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 09. 28. 16:00
Megosztás:

Energiatárolási beruházásnál kapott megbízást a Siemens Zrt.

A dunántúli Litéren épül az akkumulátoros egység, melyhez a Siemens biztosít energiaelosztó berendezéseket.
2024. 09. 28. 15:00
Megosztás:

A BYD elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik Magyarországon

A BYD kínai autóipari vállalat szegedi beruházásával több ezer munkahelyet teremt majd, és elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik. Ennek érdekében hatékony együttműködést kíván kialakítani a szegedi oktatási intézményekkel - közölte magyarországi PR-cégén keresztül a sencseni társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 28. 14:00
Megosztás:

Válság idején a kockázati tőke kulcsfontosságú a gazdasági növekedés fenntartásában

A Magyar Kockázati– és Magántőke Egyesület (HVCA) idén immár 25. alkalommal rendezte meg éves befektetési konferenciáját 2024. szeptember 24-én a Budapest Music Centerben. A rangos eseményen az idei évben is átadták a már hagyománynak számító Harsányi-díjat, amelyet ezúttal a technológiai és kockázatitőke-ipar kiemelkedő alakja, Jonathan Medved nyert el.
2024. 09. 28. 13:00
Megosztás:

Tovább lassult az infláció az Egyesült Államokban

A személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindex augusztusban 0,1 százalékkal emelkedett havi szinten, a júliusi 0,2 százalék után, ami megfelelt a várakozásoknak.
2024. 09. 28. 12:00
Megosztás:

Minél magasabb pozíciót töltenek be, annál nagyobb a nyomás a nőkön, hogy gyorsan visszatérjenek a szülési szabadságról

Szigorú szabályok védik a gyermeket vállaló alkalmazottakat, mégis számos akadály várhatja azokat, akik a szülési szabadság lejártát követően vissza szeretnének térni a munkába. Sok érintett munkavállaló negatív tapasztalatokról számolt be erről az időszakról, de a munkáltatók többsége (68%) kellően rugalmasnak tartja a szülési szabadságról visszatérő dolgozóknak kínált feltételeket.
2024. 09. 28. 11:00
Megosztás:

Ez a 4 kriptovaluta ígéri a legnagyobb nyereséget a bikapiacon

Ahogy a kriptopiac lendületet vesz, az FXGuys ($FXG), a Fantom (FTM), az Aave (AAVE) és a TRON (TRX) kiemelkednek erős alapjaikkal, innovatív technológiáikkal és növekvő befektetői érdeklődésükkel. Ezek az altcoinok egyre inkább a bikapiaci nyereségek élvonalában tűnnek fel. Lássuk, mi áll e trendek mögött!
2024. 09. 28. 10:00
Megosztás:

Íme a 3 legfelkapottabb kriptovaluta, amelyekre érdemes tétet tenni az altcoin szezon előtt

A Bitcoin csökkenő dominanciája az elmúlt hetekben jelezte, hogy a régóta várt altcoin szezon közeleg, és a kripto befektetők ennek megfelelően pozícionálják magukat. Az altcoin szezon közeledtével a szakértők áttanulmányozták a grafikonokat és a whitepapereket, hogy megtalálják a következő fellendülés előtt a legjobb befektetéseket, és az IntelMarkets (INTL), SUI és Near Protocol (NEAR) kriptovalutákban találták meg őket.
2024. 09. 28. 09:00
Megosztás:

Solana árfolyam előrejelzés: Túlszárnyalhatja-e a SOL a 200 dollárt? A Raboo egyedi AI mém integrációja 1 dolláros spekulációt vált ki

A Solana ismét reflektorfényben van, miután egy nemrégiben tapasztalt bikás fellendülés azt az elvárást erősítette, hogy a SOL hamarosan túllépheti a 200 dolláros határt.
2024. 09. 28. 08:30
Megosztás: