Arthur Hayes szerint továbbra is lehetséges az 1 millió dolláros bitcoin

A BitMEX alapítója, Arthus Hayes korábban többek között azzal vált híressé, hogy 2030-ra a BTC árfolyamát 1 millió dollárra jósolta.

Arthur Hayes szerint továbbra is lehetséges az 1 millió dolláros bitcoin

A kijelentésre tavaly májusban került sor, amikor a bitcoin éppen egy bikafutamon esett át, aminek következtében a digitális arany értéke 35,000 dollár fölé került.

Jelenleg a teljes kriptoszektorban érzékelhető zsongás, ezért nem meglepő, hogy egyre több kriptobálna figyel fel a bitcoin mellett a Bitcoin Minetrixre (BTCMTX) is. Mivel utóbbi listázása a következő bitcoin felezésre előtt lesz esedékes, ezért sokan úgy vélik, a jövő év egyik legnagyobb dobása lehet a projekt.

BTCMTX tokenek vásárlása itt

Hayes szerint a geopolitikai események indították be a BTC árfolyamát

Egy október 24-én publikált blogbejegyzésben a BitMEX-alapító megosztotta nézeteit, miszerint a most látható bikafutam oka elsősorban a Gázai övezetben kialakult konfliktusnak tudható be.

Miközben ugyanis az Egyesült Államok párhuzamosan több háborúban is szerepet vállal, az amerikai jegybanknak (Fed) nem sikerül érdemben visszaszorítani az inflációt. Pontosan ezért Hayes azon a véleményen van, hogy egyre többen fognak olyan inflációtürő eszközökbe befektetni, amilyen a BTC is.

Írásában rámutat, hogy a bitcoin értéke összesen 15%-kal ugrott meg azt követően, hogy az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden az ukrajnai és izraeli háborúról kezdett beszélni.

The Periphery

Hayes továbbra is kitart jóslata mellett, miszerint a központi bankok és a Fed nem lesz képes az infláció megfékezésére, ami végső soron a BTC felemelkedéséhez fog vezetni. 

“Amint a befektetők felismerik, hogy a fix alapozású kötvények nem biztonságosak, hihetetlen mértékű likviditás fog megjelenni a kriptoszektorban.”

Végül írásában arra a következtetésre jut, miszerint a most körvonalazódó események a globális piac volatilitásához fognak vezetni. Ezzel a folyamattal szemben pedig a bitcoin tökéletes eszköz lehet.

Dominál a BTC

Természetesen nem Arthur Hayes az egyetlen, aki szerint a bitcoin árfolyamával kapcsolatban hamarosan elképesztő értékeket láthatunk majd.

Piaci dominancia tekintetében írásunk idején a bitcoin mérete a teljes kriptoszektor több mint felét, összesen 53%-át teszi ki amihez hasonlóra utoljára 2.5 éve volt példa.

Az adatok alapján arra lehet következtetni, hogy az előrelátó befektetők már most elkezdek betárazni BTC-ből a következő felezésre.

Az eddigi tapasztalok alapján ugyanis ki lehet jelenteni, hogy a felezést követően a legnépszerűbb kripto értéke a sokszorosára ugrik.

bitcoin dominance

A most látható események alapján ezért sokan úgy vélik, jelenleg a szektorban a következő nagy bikafutam ciklusának első felvonását láthatjuk.

Továbbá az október hagyományosan egy jó időszak a kriptopénzek számára, ezért is hivatkoznak sokan az őszi hónapra “uptober”-ként.

A kriptobálnák egyre nagyobb aktivitást mutatnak, ami alapján szintén arra lehet gondolni, hogy a lakossági befektetők mellett már az intézmények is szívesen fektetnek kriptopénzekbe.

Ezért mindent összevetve ha azon törted volna a fejed, hogy mikor érdemes beszállni a kriptoszektorba, a mostaninál nehéz lenne ideálisabb alkalmat találni.

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

A bitcoin mellett a Bitcoin Minetrix is fantasztikus népszerűségnek örvend

Ahogy a BTC szerepe felértékelődik, a legtöbb befektető olyan projektekre kezdett el vadászni, melyek képesek lehetnek a bitcoin sikereit is túlszárnyalni.

Ilyen kezdeményezés a Bitcoin Minetrix is, aminek segítségével egyszerűen, mégis biztonságosan profitálhatsz a bitcoin bányászásával.

Szemben a legtöbb, felhőalapú bányászatot kínáló oldallal, a Bitcoin Minetrix készítői egy olyan ökoszisztémát alkottak meg amivel a befektetésedhez és a jutalmadhoz bármikor hozzá lehet majd férni.

Bitcoin minetrix

Az ökoszisztémában mód nyílik a stakelésre, vagyis a tokenek lekötésére, amivel állandó és előre kiszámítható bevételhez juthatsz majd hozzá. Ennek köszönhetően semmilyen költséges eszköz megvásárlására nincs szükség, mindössze az ERC-20 BTCMTX tokenekkel kell rendelkezned.

Dióhéjban, a BTCMTX érméidet le kell kötnöd, amiért cserébe ERC-20 forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni. Ezek elégetésével felhőalapú bányászati teljesítményt kapsz, amivel az állandó passzív bevételed mértékét tudod majd növelni. 

Írásunk idején a készítőknek már több mint 2.5 millió dollárt sikerült gyűjteni kicsivel több mint 1 hónap leforgása alatt. A BTCMTX tokenekben rejlő lehetőségek miatt előreláthatólag a gyűjtés üteme a 10 millió dolláros célösszeg közeledtével csak gyorsulni fog. 

Az első szakasz során mindössze 0.0112 dollárért voltak elérhetők a tokenek. Azonban a szakaszokra osztott jellege miatt az előértékes végéhez közeledve egyre magasabb áron lesz csak lehetőség a csatlakozáshoz.

Az egyre fokozódó érdeklődésre egy ékes példa, hogy a projekt X-oldal követőinek száma meghaladja a 4300-at.

Szintén említésre méltó a Bitcoin Minetrix Telegram közösségének növekedése. Az előző héten kiugróan sok újonnan csatlakozó taggal bővült a közösség, ami a várható siker egyik záloga lehet.

A jövőben a csapat a BTCMTX tokenek számos centralizált- és decentralizált tőzsdén is listázni fogja, így mindenki számára könnyen hozzáférhető lesz a projekt. 

Lényeges kiemelni, hogy a csatlakozást ETH, UST, BNB és MATIC mellett akár bankkártyával is el lehet végezni. Vagyis mindössze egy ingyenes MetaMask tárcára van szükséged, hogy te is részese legyél a következő év nagy sikertörténetének. 

Szeretnék csatlakozni a Bitcoin Minetrixhez

Ez is érdekelhet: 

Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

3 AI kriptó, amit nem szabad kihagynod

15 új kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kedden nyílik meg Magyarország első Primarkja

Kedden megnyitja első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház Budapesten, a teljes beruházásra 8 millió eurót (mintegy hárommilliárd forintot) fordítottak - közölte Maciej Podwojski, a Primark kelet-közép-európai vezetője hétfőn, az új üzlet sajtóbemutatóján.
2024. 05. 27. 18:30
Megosztás:

Szerződést kötött egymással az Eco-First és a Mol

Hosszú távú szolgáltatási szerződést kötött az Alteo kizárólagos tulajdonában álló Eco-First Kft. és a Mol Nyrt., magas inerttartalmú földgáz hasznosítása érdekében - tette közzé az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 05. 27. 18:00
Megosztás:

Tovább erősödhet hazánk kapcsolata Svájccal

Magyarország növekvő gazdasági teljesítménye és versenyképes adórendszere jó üzleti környezetet kínál a Svájcból érkező vállalkozásoknak, miközben a magyar cégek jelenléte is egyre erősebb Svájcban - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter, miután hivatalában fogadta Karin Keller-Suttert a svájci társtárca vezetőjét.
2024. 05. 27. 17:30
Megosztás:

Az amerikai tőzsdék zárva, pluszban állnak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Az amerikai tőzsdék hétfőn nem nyitottak ki szövetségi ünnep miatt, kedden azonban már a szokásos időben kezdődik a kereskedés; a vezető nyugat-európai tőzsdék nyereséggel álltak hétfőn délután háromnegyed négykor.
2024. 05. 27. 17:00
Megosztás:

Kínában folytak egyeztetések a világ pénzügyeiről

Matolcsy György jegybankelnök is meghívást kapott az idén 10. alkalommal megrendezett Tsinghua PBCSF Global Finance Forumra, ahol az innovatív és krízisálló globális pénzügyi rendszer jövőjét, a globális gazdasági fejlődés aktualitásait és a geopolitikai kihívásokat vitatták meg a világ vezető pénzügyi szakemberei - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-vel.
2024. 05. 27. 16:30
Megosztás:

„Vásárold meg most, fizesd ki később” - már Magyarországon is elérhető a BNPL-szolgáltatás

Újfajta, hazánkban még kevéssé ismert szolgáltatást tett elérhetővé az MBH Bank a vállalkozások számára. A halasztott fizetés („Buy now, pay later”, BNPL) lényege az, hogy a vásárló a megvásárolt dolgokat később, akár kamatmentes részletekben fizetheti ki, miközben az eladó azonnal hozzájut az értékesített áru ellenértékéhez.
2024. 05. 27. 16:00
Megosztás:

Komoly gond lehet a nagyvállalatoknak az SAP-váltás

A következő időszakban azoknak az SAP-rendszert használó nagyvállalatoknak is át kell állniuk a megoldás új, S/4HANA változatára, akik maguktól ezt egyébként nem feltétlenül tennék meg, mert a gyártó 2027-től nem támogatja tovább a korábbi kiadásokat. Az új változat sok esetben azonban egy teljesen más architektúra, az átállás sok tekintetben csaknem olyan, mintha egy teljesen új ERP-rendszert kellene bevezetni. Ez komoly kihívásokat támaszthat a felhasználók felé, egy nem megfelelően vezényelt átállás pedig akár jelentősen visszavetheti a cég eredményességét ‒ figyelmeztet a Helix Consulting vezetője.
2024. 05. 27. 15:30
Megosztás:

Gazdaközpontúvá kell tenni az európai mezőgazdaságot

A versenyképesség, a válságkezelés, a fenntarthatóság és a tudásalapú gazdaság lesz az Európai Unió Tanácsának július elsejétől kezdődő féléves magyar elnöksége napirendjén azzal a céllal, hogy az európai mezőgazdaság gazdaközpontúvá váljon - emelte ki a magyar agrárminiszter hétfőn Brüsszelben.
2024. 05. 27. 15:00
Megosztás:

Németországban elmaradt az üzleti hangulat várt javulása májusban

Elmaradt a várakozásoktól, nem javult májusra vonatkozóan az ifo gazdaságkutató intézet németországi üzleti hangulatindexe.
2024. 05. 27. 14:30
Megosztás:

Tartósan vízhiányos időszakot jelentettek

A belügyminiszter az ország teljes területére kihirdette a tartósan vízhiányos időszakot 2024. május 24-i kezdettel - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) hétfőn közös közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 27. 14:00
Megosztás:

Dunaújvárosba érkezik a Zöld Életre Valók roadshow

A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. Zöld Életre Valók komplex e-mobilitási roadshow-ja május 30. és június 1. között Dunaújvárosba látogat - jelentette be az MTI-nek küldött közleményében az ügynökség hétfőn.
2024. 05. 27. 13:30
Megosztás:

Összefog az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem

Együttműködési szerződést írt alá az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem duális képzés elindításáról, amelyben az egyetem hallgatóinak lehetőségük lesz gyakorlati tapasztalatot szerezni a hotelben, a régióban egyedülálló módon - közölte a BDPST Group az MTI-vel hétfőn.
2024. 05. 27. 13:00
Megosztás:

Átadásra kerültek az Év menedzsere elismerések

Átadták az Év menedzsere elismeréseket: a menedzserszövetség Év Menedzsere Díj 2023. évi kitüntetettje Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója lett. A szövetség immár 29. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadót - közölte a szervezet az MTI-vel hétfőn.
2024. 05. 27. 12:30
Megosztás:

A nagykonyhák elengedhetetlen tartozékai: a badellák és a desszert tégelyek

A HoReCa szegmens szereplői számára sokféle berendezés és tartozék beszerzésére van szükség, ezek előzetes pénzügyi tervezést is igényelnek. A konyhák nagy mennyiségű ételt készítenek, melyeket sokszor tárolni, szállítani szükséges, a desszertek esetében pedig olyan megjelenést kell biztosítani, ami ínycsiklandó és garantálja azt, hogy a vásárló kedvet kap rá. Cikkünkben most a badellákat és a desszert tégelyeket vesszük górcső alá.
2024. 05. 27. 12:00
Megosztás:

Hogyan lehet olcsón beszerezni jó minőségű és szép függönyt?

Amikor függönyt vásárolunk, választhatunk a kész függönyök, illetve a méterben kaphatók közül. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, ezért mérlegelni kell az elvárásainkat és a lehetőségeinket, mielőtt letesszük a voksunkat valamelyik mellett.
2024. 05. 27. 11:30
Megosztás:

Már több mint egymillió digitális BKK jegy kelt el

Már több mint egymillió jegyvásárlás történt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) digitális fizetési szolgáltatásan, a Budapest Pay&GO-n - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.
2024. 05. 27. 11:00
Megosztás:

Ne szegjünk szabályt, alapítsunk törvényesen céget!

A cégalapítás számunkra is nagyon vonzó alternatíva lehet, ha van egy alaposan átgondolt üzleti tervünk, és komolyan gondoljuk a vállalkozásunkat. Ha azonban mellette döntünk, akkor fontos, hogy mindent az aktuális törvényi szabályoknak és előírásoknak megfelelően csináljunk.
2024. 05. 27. 10:30
Megosztás:

Már több mint 90 ezer konténervonat fordult meg Kína és Európa között

Útjára indult Kínából a 2011-ben létesített rendszeres Kína-Európa vasúti teherszállító szolgáltatás 90 ezredik szerelvénye - jelentette be a kínai állami vasúttársaság.
2024. 05. 27. 10:00
Megosztás:

Vegyes kezdés az európai tőzsdéken

Vegyes indexekkel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 05. 27. 09:30
Megosztás:

Enyhe pluszban nyithat ma a tőzsde

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken 526,62 pontos, 0,77 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárt.
2024. 05. 27. 09:00
Megosztás: