Arthur Hayes szerint továbbra is lehetséges az 1 millió dolláros bitcoin

A BitMEX alapítója, Arthus Hayes korábban többek között azzal vált híressé, hogy 2030-ra a BTC árfolyamát 1 millió dollárra jósolta.

Arthur Hayes szerint továbbra is lehetséges az 1 millió dolláros bitcoin

A kijelentésre tavaly májusban került sor, amikor a bitcoin éppen egy bikafutamon esett át, aminek következtében a digitális arany értéke 35,000 dollár fölé került.

Jelenleg a teljes kriptoszektorban érzékelhető zsongás, ezért nem meglepő, hogy egyre több kriptobálna figyel fel a bitcoin mellett a Bitcoin Minetrixre (BTCMTX) is. Mivel utóbbi listázása a következő bitcoin felezésre előtt lesz esedékes, ezért sokan úgy vélik, a jövő év egyik legnagyobb dobása lehet a projekt.

BTCMTX tokenek vásárlása itt

Hayes szerint a geopolitikai események indították be a BTC árfolyamát

Egy október 24-én publikált blogbejegyzésben a BitMEX-alapító megosztotta nézeteit, miszerint a most látható bikafutam oka elsősorban a Gázai övezetben kialakult konfliktusnak tudható be.

Miközben ugyanis az Egyesült Államok párhuzamosan több háborúban is szerepet vállal, az amerikai jegybanknak (Fed) nem sikerül érdemben visszaszorítani az inflációt. Pontosan ezért Hayes azon a véleményen van, hogy egyre többen fognak olyan inflációtürő eszközökbe befektetni, amilyen a BTC is.

Írásában rámutat, hogy a bitcoin értéke összesen 15%-kal ugrott meg azt követően, hogy az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden az ukrajnai és izraeli háborúról kezdett beszélni.

The Periphery

Hayes továbbra is kitart jóslata mellett, miszerint a központi bankok és a Fed nem lesz képes az infláció megfékezésére, ami végső soron a BTC felemelkedéséhez fog vezetni. 

“Amint a befektetők felismerik, hogy a fix alapozású kötvények nem biztonságosak, hihetetlen mértékű likviditás fog megjelenni a kriptoszektorban.”

Végül írásában arra a következtetésre jut, miszerint a most körvonalazódó események a globális piac volatilitásához fognak vezetni. Ezzel a folyamattal szemben pedig a bitcoin tökéletes eszköz lehet.

Dominál a BTC

Természetesen nem Arthur Hayes az egyetlen, aki szerint a bitcoin árfolyamával kapcsolatban hamarosan elképesztő értékeket láthatunk majd.

Piaci dominancia tekintetében írásunk idején a bitcoin mérete a teljes kriptoszektor több mint felét, összesen 53%-át teszi ki amihez hasonlóra utoljára 2.5 éve volt példa.

Az adatok alapján arra lehet következtetni, hogy az előrelátó befektetők már most elkezdek betárazni BTC-ből a következő felezésre.

Az eddigi tapasztalok alapján ugyanis ki lehet jelenteni, hogy a felezést követően a legnépszerűbb kripto értéke a sokszorosára ugrik.

bitcoin dominance

A most látható események alapján ezért sokan úgy vélik, jelenleg a szektorban a következő nagy bikafutam ciklusának első felvonását láthatjuk.

Továbbá az október hagyományosan egy jó időszak a kriptopénzek számára, ezért is hivatkoznak sokan az őszi hónapra “uptober”-ként.

A kriptobálnák egyre nagyobb aktivitást mutatnak, ami alapján szintén arra lehet gondolni, hogy a lakossági befektetők mellett már az intézmények is szívesen fektetnek kriptopénzekbe.

Ezért mindent összevetve ha azon törted volna a fejed, hogy mikor érdemes beszállni a kriptoszektorba, a mostaninál nehéz lenne ideálisabb alkalmat találni.

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

A bitcoin mellett a Bitcoin Minetrix is fantasztikus népszerűségnek örvend

Ahogy a BTC szerepe felértékelődik, a legtöbb befektető olyan projektekre kezdett el vadászni, melyek képesek lehetnek a bitcoin sikereit is túlszárnyalni.

Ilyen kezdeményezés a Bitcoin Minetrix is, aminek segítségével egyszerűen, mégis biztonságosan profitálhatsz a bitcoin bányászásával.

Szemben a legtöbb, felhőalapú bányászatot kínáló oldallal, a Bitcoin Minetrix készítői egy olyan ökoszisztémát alkottak meg amivel a befektetésedhez és a jutalmadhoz bármikor hozzá lehet majd férni.

Bitcoin minetrix

Az ökoszisztémában mód nyílik a stakelésre, vagyis a tokenek lekötésére, amivel állandó és előre kiszámítható bevételhez juthatsz majd hozzá. Ennek köszönhetően semmilyen költséges eszköz megvásárlására nincs szükség, mindössze az ERC-20 BTCMTX tokenekkel kell rendelkezned.

Dióhéjban, a BTCMTX érméidet le kell kötnöd, amiért cserébe ERC-20 forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni. Ezek elégetésével felhőalapú bányászati teljesítményt kapsz, amivel az állandó passzív bevételed mértékét tudod majd növelni. 

Írásunk idején a készítőknek már több mint 2.5 millió dollárt sikerült gyűjteni kicsivel több mint 1 hónap leforgása alatt. A BTCMTX tokenekben rejlő lehetőségek miatt előreláthatólag a gyűjtés üteme a 10 millió dolláros célösszeg közeledtével csak gyorsulni fog. 

Az első szakasz során mindössze 0.0112 dollárért voltak elérhetők a tokenek. Azonban a szakaszokra osztott jellege miatt az előértékes végéhez közeledve egyre magasabb áron lesz csak lehetőség a csatlakozáshoz.

Az egyre fokozódó érdeklődésre egy ékes példa, hogy a projekt X-oldal követőinek száma meghaladja a 4300-at.

Szintén említésre méltó a Bitcoin Minetrix Telegram közösségének növekedése. Az előző héten kiugróan sok újonnan csatlakozó taggal bővült a közösség, ami a várható siker egyik záloga lehet.

A jövőben a csapat a BTCMTX tokenek számos centralizált- és decentralizált tőzsdén is listázni fogja, így mindenki számára könnyen hozzáférhető lesz a projekt. 

Lényeges kiemelni, hogy a csatlakozást ETH, UST, BNB és MATIC mellett akár bankkártyával is el lehet végezni. Vagyis mindössze egy ingyenes MetaMask tárcára van szükséged, hogy te is részese legyél a következő év nagy sikertörténetének. 

Szeretnék csatlakozni a Bitcoin Minetrixhez

Ez is érdekelhet: 

Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

3 AI kriptó, amit nem szabad kihagynod

15 új kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: