Az elemző szerint az XRP nem fogja elérni az 5 dollárt, és a Shiba Inu sem fogja elérni az 1 dollárt – de ez a 0,00025 dolláros POL token akár 39 900%-os hozamot is hozhat

Ahogy az olyan nagyobb kriptovaluták, mint az XRP és a Shiba Inu új csúcsok elérésével kapcsolatos kétségekkel néznek szembe, a figyelem egyre inkább a kevésbé ismert, de nagyobb növekedési potenciállal rendelkező tokenek felé fordul. A befektetők olyan alacsony árú eszközöket keresnek, amelyek ötvözik az innovációt az erős közösségi támogatással, hogy lehetőségeket találjanak a jelentős hozamokra.

Az elemző szerint az XRP nem fogja elérni az 5 dollárt, és a Shiba Inu sem fogja elérni az 1 dollárt – de ez a 0,00025 dolláros POL token akár 39 900%-os hozamot is hozhat

Az egyik ilyen token az XYZVerse, egy memecoin, amely a futball, kosárlabda és más sportágak rajongóit egyesíti. Célja az impozáns növekedés elérése, és arra törekszik, hogy túlszárnyalja a közelmúltban kiemelkedő nyereséget hozó tokeneket.

Az "All-Sports" mémtoken: nem engedheted meg, hogy kihagyd!

Az XYZ a belépőd egy sportok által vezérelt, mémekkel teli forradalomba. Gondolj rá úgy, mint az XYZVerse ökoszisztéma MVP-jére, ahol a degenek nagyot kaszálhatnak a predikciós piacok növekvő igényéből.

Képzeld el: a Polymarket 1 milliárd dolláros kereskedelmi volumenét az amerikai elnökválasztás alatt – most add hozzá a memecoinok hype-ját és a sportfogadás izgalmát. Több millió sportrajongó készen áll, hogy pályára lépjen és kihasználja az XYZVerse ökoszisztéma lehetőségeit – és a jutalmaid az égig fognak érni!

>>> Az XYZ előértékesítés az első negyedévi esélyed, hogy beszállj a hihetetlen robbanás előtt! <<<

2024-ben a memecoinok lesznek a kriptovilág vitathatatlan bajnokai, és az XYZ készen áll, hogy elsöpörje a versenyt. Az előértékesítési terv 99 900%-os növekedést céloz meg a TGE által. Felejtsd el a BOME 5000%-os emelkedését vagy a WIF 1000%-os rallyját – az XYZ mindenkit túl fog szárnyalni!CEX és DEX a kriptovilágban

 

A közelgő listázások a nagy CEX és DEX platformokon, az auditált okosszerződésekből álló sziklaszilárd védelem, valamint a teljesen ellenőrzött csapat miatt az XYZ már most az élvonalban van. Az első lépés előnye kulcsfontosságú – szállj be, mielőtt a tömeg betódul a pályára, és a nyereséged sokkal nagyobb lesz!

Ne maradj le a meccsről!

>> Szerezd meg az XYZ tokenjeidet most <<

és légy része a következő hatalmas kripto-bajnokságnak! 

XRP (XRP): Az XRP ára az utóbbi időben volatilis

Az elmúlt héten ára 3,56%-kal csökkent. Az elmúlt hónapban a csökkenés még meredekebb volt, 11,11%. Az elmúlt hat hónap alatt az árváltozás minimális volt, mindössze 0,53%-os csökkenéssel. Jelenleg az XRP 0,53 és 0,57 dollár között kereskedik.

A technikai mutatók mozgásra utalnak. A relatív erősség index (RSI) 32,73-on áll, ami arra utal, hogy a token közelít a túladott zónához. A MACD szint -0,0032, ami medvepiaci trendet jelez. A 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,53 dollár, kissé a 100 napos átlag alá esik, amely 0,54 dollár. Ez jelezheti az ár irányának változását a közeljövőben.

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) ára jelentős ingadozásokat mutatott az utóbbi időben. Az elmúlt héten körülbelül 3,84%-kal csökkent, 0,00001774 és 0,00001996 dollár között mozgott. Az elmúlt hónapban azonban a SHIB több mint 20,63%-ot nyert. Ennek ellenére az érme értéke körülbelül 31,78%-kal csökkent az elmúlt hat hónapban.

A közelmúltbeli havi növekedés arra utal, hogy a SHIB talán visszanyeri a lendületét. A relatív erősség index (RSI) 31,37, ami azt jelzi, hogy a token közelít a túladott zónához. A 27,36-os sztochasztikus érték egy esetleges árfordulatra utal. A 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,00001769 dollár, kissé a 100 napos átlag alatt van, ami felfelé irányuló trendet jelezhet, ha a rövidebb távú átlag a hosszabb fölé kerül.

A legközelebbi ellenállás 0,00002087 dollárnál van. Ha ezen áttör, a SHIB elérheti a második ellenállást 0,00002309 dollárnál, ami körülbelül 4,57%-os és 15,70%-os növekedést jelentene a jelenlegi 0,00001996 dollárról.

Összefoglalás

Miközben az XRP és a Shiba Inu továbbra is erős marad, az XYZVerse (XYZ) egyedi módon ötvözi a mémkultúrát és a sportot, és jelentős növekedést céloz meg egy közösségvezérelt ökoszisztémában.

További információk az XYZVerse (XYZ) tokenről itt érhetők el:

Weboldal

Telegram, X

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nagy érdeklődés övezheti az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználását

Óriási érdeklődés övezheti jövőre az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználását a Duna House (DH) várakozásai szerint; az ingatlanközvetítő cég az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatait idézve hangsúlyozza: csak az idei első negyedévig mintegy 2100 milliárd forintnyi megtakarítás volt az önkéntes pénztári számlákon.
2024. 10. 25. 13:00
Megosztás:

Ritkítják kínai járataikat a nagy légitársaságok

A nemzetközi légitársaságok ritkítják Kínába irányuló járataikat. Néhányan, pl. a Virgin Atlantic és a Scandinavian Airlines viszont teljesen ki is vonulnak az országból.
2024. 10. 25. 12:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 12:00
Megosztás:

Mentőszolgálat: van elég orvos az ügyeleteken

Van elég orvos az ügyeleteken, a biztonságos betegellátás valamennyi személyi és tárgyi feltételét biztosítják, a betegforgalmat folyamatosan figyelik és elemezik - írta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 10. 25. 11:30
Megosztás:

A CrytoCoin felhőalapú számítási kapacitással akár napi 5000 dollárt is kereshet

Egy interjú szerint Anderson tengeri szélerőmű-telepítéssel foglalkozik. Öt évvel ezelőtt indított el egy kriptovaluta felhőalapú bányászati programot szélerőmű-berendezések energiáira támaszkodva. Az első felhőbányászata élete legnagyobb anyagi sikerét hozta. Jó szándék vezérelte, hogy ezt az egyszerű pénzkeresési lehetőséget népszerűsítse, hogy mások is könnyedén profitálhassanak belőle. Azonban a későbbi magas költségek és az a tény, hogy nem volt professzionális bányászgép-karbantartási ismerete, arra kényszerítették, hogy leállítsa ezt a tevékenységét.
2024. 10. 25. 11:17
Megosztás:

Befektetői felmérés: a közel-keleti válság eszkalációját tartja a legnagyobb világgazdasági kockázatnak a globális üzleti szektor

A közel-keleti válság eszkalációját tartja a világgazdasági kilátásokat terhelő legnagyobb kockázatnak a globális üzleti szektor az egyik legtekintélyesebb pénzügyi-gazdasági elemzőműhely, az Oxford Economics csütörtökön Londonban ismertetett friss globális befektetői felmérése szerint.
2024. 10. 25. 11:00
Megosztás:

Czomba Sándor: továbbra is magas a hazai foglalkoztatottság

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai alapján 2024 szeptemberében mintegy 4 millió 699 ezer főt ért el a foglalkoztatottak száma.
2024. 10. 25. 10:30
Megosztás:

A Tesla vezette a növekedést a tengerentúlon; estek az olajárak

A vártnál jobban alakultak az amerikai októberi BMI adatok: mind a feldolgozóiparban, mind a szolgáltatószektorban emelkedő dinamika figyelhető meg a számokban, ráadásul a heti munkaerőpiaci riportok is kedvezőek lettek.
2024. 10. 25. 09:30
Megosztás:

Emelkedtek a nyugat-európai piacok; továbbra is alacsony BMI-adatok érkeznek a kontinens gazdaságairól

A csütörtökön megjelent októberi BMI adatok Európában eltérést mutattak a korábbi dinamikától: a német, a francia és az eurozóna feldolgozóipara továbbra is zsugorodik, azonban Németországban enyhébb mértékben, mint korábban, az eurózóna szolgáltatóipari számai viszont a vártnál kedvezőtlenebbül alakultak. A páneurópai STOXX 600 index három egymást követő mínuszban töltött nap után stagnált.
2024. 10. 25. 09:00
Megosztás:

Az elemzők szerint eddig mehet a Bitcoin 2024-ben

A Bitcoin lassan, de biztosan közelít a márciusi csúcshoz, és következetesen menetel felfelé. Az érme továbbra is a kripto piac legmeghatározóbb szereplője, gyakorlatilag az egész piac a BTC mozgásának függvényében változik.
2024. 10. 25. 08:30
Megosztás:

Ön is kimaradt a hazai elektromosautó-támogatásból?

Az elektromosautó-támogatás bővítéséről egyre több hír kering, különösen egy, a nagycsaládosok kisegítésére kiterjesztett kormányzati pályázat kapcsán. A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu szakértője ezért megvizsgálta, milyen elektromos autók jöhetnének szóba, ha a támogatást a korábbi pályázat alapján minimum 7 személyes járművekre terjesztenék ki.
2024. 10. 25. 08:00
Megosztás:

Az AbbVie és a Richter új kutatási és fejlesztési együttműködést jelentett be

Az AbbVie és a Richter neuropszichiátriai betegségekhez kötődő új kutatási és fejlesztési együttműködést jelentett be csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatásban.
2024. 10. 25. 07:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 07:00
Megosztás:

A világ egyik legnagyobb piacán terjeszkedik az Nvidia

Az Nvidia a Mumbaiban megrendezett mesterséges intelligencia konferencián egy hindi nyelvű AI-modell elindítása mellett több nagy indiai céggel kötött partneri megállapodást is bejelentett.
2024. 10. 25. 06:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése októberben

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 06:00
Megosztás:

Most ideálisan fejlődhet a repce és az őszi kalászosok

A talaj többnyire kellően nedves, a repce és az őszi kalászosok is ideális körülmények közt fejlődhetnek - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 10. 25. 05:30
Megosztás:

Hány lakás fér ma Fortuna bőségszarujába?

„Nagyobb összegek befektetésénél az ingatlan mindig kézenfekvő megoldás – emlékeztet Valkó Dávid, az OTP Ingatlanpont vezető elemzője – és most különösen is ígéretes lehet, hogy túl vagyunk egy piaci döccenőn és látszik, hogy az árak újra elindultak felfelé.” Bár a lakáspiacot érintő jövő évi szabályozásban még nagyon sok a bizonytalanság, az elemző szerint az eddigi információk, illetve várakozások inkább a drágulás gyorsulását vetítik előre.
2024. 10. 25. 05:00
Megosztás:

Felvételi 2025 - Hatalmas az érdeklődés a BGE nyílt napjai iránt

Újabb nyílt napot tart november 12-én és december 10-én a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), Magyarország 4. legnagyobb egyeteme a Budapest Kongresszusi Központban októberben rendezett nagysikerű alkalom folytatásaként. Októberben, az ország legnagyobb nyílt napján, három helyszínen több mint 4 000 középiskolás vett részt, akik az általános, felvételi és alapszakos tájékoztatókon kívül mintaelőadásokat is meghallgathattak, majd a program végén ellátogathattak a BGE zuglói és belvárosi kampuszaira is. Regisztráció és további információ a kezddabgevel.uni-bge.hu oldalon.
2024. 10. 25. 04:30
Megosztás:

MEGJELENT, HIVATALOS! Önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználásának szabályai

Ahhoz, hogy a magyar gazdaság 2025-ben 3-6 százalék közötti növekedést érhessen el, a kormány 21 intézkedésből álló, Új Gazdaságpolitikai Akciótervet fogadott el. Ennek egyik pillére a megfizethető lakhatás biztosítása, hiszen az otthonteremtés generációkon átívelően a legfontosabb öngondoskodási kérdés, ami elengedhetetlen a fiatalok boldogulása és a családok jóléte szempontjából.
2024. 10. 25. 04:00
Megosztás:

Kétszer annyi pénzt tesz félre az átlag magyar havonta, mint öt éve - mennyit?

Egyre többen rendelkeznek megtakarítással, a havonta átlagosan félretett összeg pedig öt év alatt több mint a duplájára nőtt, idén már meghaladja a 46 ezer forintot. A legtöbben még mindig a hagyományos eszközökre esküsznek, elsősorban valamilyen biztosításban, illetve megtakarítási számlákon tesznek félre, de egyre nő a nyugdíjpénztári megtakarítások és az értékpapír-befektetések szerepe is. A kriptodeviza aránya a megtakarításokon belül több mint a duplájára nőtt két év alatt.
2024. 10. 25. 03:30
Megosztás: