A ChatGPT szerint ezek a kriptovaluták olcsók és érdemes megvenni őket novemberre — Íme a legjobb választások

Ahogy a kriptopiac fejlődik, egy új hullám megfizethető altcoin vonja magára a figyelmet. Ezek a kevésbé ismert digitális eszközök jelentős növekedési potenciált mutatnak, és érdekes lehetőségeket kínálnak a ravasz befektetők számára. Azonosítani, hogy mely érmék állnak kitörés előtt, kulcsfontosságú lehet abban, hogy a gyorsan változó kriptovilág előtt járjunk.

A ChatGPT szerint ezek a kriptovaluták olcsók és érdemes megvenni őket novemberre — Íme a legjobb választások

Az egyik figyelemre méltó versenyző az XYZVerse (XYZ), egy úttörő mémérme, amely egyesíti a sportrajongókat különböző sportágakban, és összekapcsolja a mémkultúrát a sport iránti lelkesedéssel, hogy figyelemre méltó növekedést érjen el.

Az all-in sportos mémérme, amit nem hagyhatsz ki a pályádról!

Az XYZ az exkluzív VIP belépőjegyed egy sportok által hajtott, mémekkel fűtött forradalomba. Gondolj rá, mint az XYZVerse ökoszisztéma MVP-jére, ahol a lelkes kriptósok nagyot szakíthatnak a növekvő előrejelzési piacokon.

Képzeld el: a Polymarket 1 milliárd dolláros kereskedési forgalmat ért el az amerikai elnökválasztás során – most adj hozzá ehhez a mémérmék felhajtását és a sportfogadások izgalmát. Milliónyi sportrajongó áll készen arra, hogy csatlakozzon a pályára és profitáljon, így az XYZVerse ökoszisztéma folyamatosan bővül, és a jutalmaid az egekbe szökhetnek!

>> Az XYZ előértékesítés az esélyed arra, hogy belépj a robbanásszerű növekedés előtt! <<

2024-ben a mémérmék a kriptovilág vitathatatlan bajnokai lesznek, és az XYZ kész összezúzni a versenytársakat. A potenciálisan ezerszeres megtérülést célzó XYZ előértékesítési terve akár 99 900%-os növekedést vár a TGE-re. Felejtsd el a BOME 5 000%-os emelkedését vagy a WIF 1 000%-os rallyját – az XYZ mindet túlszárnyalja!

A közelgő nagy CEX és DEX listázásokkal, sziklaszilárd védelemmel az auditált okosszerződések formájában és egy teljesen leellenőrzött csapattal, az XYZ már most előrébb jár a játékban. Az első belépési előny kulcsfontosságú itt – lépj be, mielőtt a tömeg megrohamozza a pályát, és a hozamod messze nagyobb lesz!

>> Ne ülj a kispadon! <<

Szerezd be az XYZ tokenjeidet most,

és légy része a következő nagy kriptobajnokságnak!

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE) az elmúlt időszakban változatos árfolyammozgást mutatott. Az elmúlt héten az érme ára 4,04%-kal csökkent. Annak ellenére, hogy ez rövid távon visszaesés, az elmúlt hónapban 24,28%-os növekedést mutatott, és az elmúlt hat hónapban 27,58%-os emelkedést ért el. Ez arra utal, hogy bár van némi volatilitás, a középtávú trend összességében pozitív volt.

Jelenleg a PEPE árfolyama $0,0000097587 és $0,0000113527 között mozog. A legközelebbi ellenállási szint $0,0000120493, ennek áttörése esetén a következő ellenállás $0,0000136433 lehet. A legközelebbi támaszszint $0,0000088613, a másodlagos támasz pedig $0,0000072673. Ezek a szintek befolyásolhatják az érme ármozgását a közeljövőben.

A technikai mutatók vegyes kilátásokat mutatnak. A relatív erősség index (RSI) 40,38-nál van, ami azt jelzi, hogy az érme sem túlvett, sem túladott állapotban nincs. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok $0,0000100436 és $0,0000103452 között vannak, ami arra utal, hogy az árfolyam stabilitást mutathat. A MACD szintje enyhén negatív -0,0000000597, ami esetleges bearish lendületet jelez, míg a stochastic indikátor 29,73-on áll. Ezek a tényezők összességében konszolidációs időszakra utalhatnak, mielőtt jelentős ármozgás következik be.

Sei (SEI)

A Sei (SEI) nagy hullámokat kelt a kriptopiacon. Az ára jelenleg $0,41 és $0,50 között van, és sok befektető érdeklődését felkeltette. Az érme jelentős mozgásokat mutatott az elmúlt időszakban.

Az elmúlt héten a SEI ára 7,43%-kal csökkent. Az elmúlt hónapban azonban 14,73%-kal emelkedett. Az elmúlt hat hónapban viszont 32,22%-os csökkenést mutatott. Ez a vegyes teljesítmény volatilitásra utal, rövid távú nyereségekkel, de hosszabb távú visszaeséssel.

Ha a SEI ára tovább emelkedik, elérheti a $0,55-ös szintet. Ha ezt áttöri, akkor $0,64-ig is emelkedhet, ami a jelenlegi árfolyamhoz képest 28%-os növekedést jelenthet. Ha az árfolyam csökken, $0,37-ig eshet vissza, majd ha ez is áttörik, $0,28-ig, ami körülbelül 32%-os csökkenés lenne. A jelenlegi piaci adatok bizonytalan trendeket sugallnak, a kereskedők pedig figyelik, hogy a SEI felfelé tör-e vagy tovább csökken.

POL (ex-MATIC)

A POL (ex-MATIC) jelenleg $0,37 és $0,39 között kereskedik. Az elmúlt héten az ára 1,81%-kal csökkent. Az elmúlt hónapban 9,23%-ot esett, az elmúlt hat hónapban pedig 4,06%-kal csökkent. Ezek a számok egy folyamatos csökkenő trendet mutatnak.

Az érme ára közel van a 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagaihoz, mindkettő $0,37-nél van, ami erős lendület hiányát jelzi. A relatív erősség index 39,47-en áll, ami a túladott területhez közeledik, ami potenciális visszapattanásra utalhat. A stochastic oszcillátor 22,86-on áll, ami szintén túladott feltételeket jelezhet. Azonban a MACD negatív -0,0017, ami folytatódó bearish hangulatot mutat.

Az ár növekedéséhez a POL-nak át kell törnie a legközelebbi ellenállást $0,40-nál. Ha ezt sikerül áttörni, a következő ellenállás $0,43-nál van, ami körülbelül 8%-os növekedést jelentene. Ha az árfolyam $0,35 alá esik, $0,33-ig is csökkenhet, ami körülbelül 10%-os esést jelentene. Ezek a szintek fontosak az érme következő mozgásainak meghatározásában.

Arbitrum (ARB)

Az Arbitrum (ARB) az elmúlt hat hónapban kihívásokkal szembesült, mivel az ára 47,22%-kal csökkent. Az elmúlt hónapban 4,18%-os csökkenést mutatott. Az elmúlt héten azonban enyhe pozitív változás történt, az árfolyam 1,28%-kal emelkedett. Jelenleg az ARB $0,55 és $0,65 között mozog, ami konszolidációs időszakra utal.

Az RSI 40,11-nél van, ami azt sugallja, hogy az érme közeledik a túladott területhez, de még nem érte el azt. A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok egyaránt $0,58-on vannak, ami semleges rövid távú trendet mutat. A stochastic oszcillátor 26,09-et mutat, ami arra utalhat, hogy hamarosan felfelé mozdulhat az árfolyam.

Az ARB növekedéséhez a legközelebbi ellenállási szintet $0,68-nál kell áttörnie. Ha ez sikerül, a következő ellenállás $0,79-nál van, ami több mint 20%-os növekedést jelentene. Ha az árfolyam a legközelebbi támaszszint alá esik $0,48-nál, $0,38-ig is csökkenhet, ami körülbelül 30%-os esést jelentene. Ezek a szintek kulcsfontosságúak az ARB következő mozgásának meghatározásában.

Összegzés

A 2024-es bikafutás küszöbén a PEPE, SEI, POL és ARB ígéretesek, de az XYZVerse (XYZ) kiemelkedik, mint az első minden sportot lefedő mémérme, amely hatalmas növekedést céloz meg.

További információkat az XYZVerse (XYZ)-ről itt találsz:

Weboldal

Telegram, X

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptodeviza / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Javuló gazdasági környezetet jeleznek az amerikai BMI indexek

Az Egyesült Államokban az S&P Global feldolgozóipari beszerzési menedzser indexe októberben 47,8-ra emelkedett a szeptemberi 47,3-as 15 hónapos mélypontról.
2024. 10. 25. 15:30
Megosztás:

A Richter kiterjeszti az együttműködést az AbbVie-val

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy új együttműködést kezd az AbbVie-val új neuropszichiátriai betegségek gyógymódjainak felfedezése és fejlesztése érdekében.
2024. 10. 25. 15:00
Megosztás:

Közös vállalatot alapított a Status KPRIA Zrt. és az olasz Ansaldo Energia S.p.A.

MAEN - Energetika Zrt. néven közös vállalatot alapított a Mészáros csoport érdekeltségébe tartozó Status KPRIA Zrt. és az olasz Ansaldo Energia S.p.A., az új vállalat erőművi-karbantartási szolgáltatásokat végez majd Magyarországon, illetve kombinált ciklusú gázturbinás erőművek építését, kulcsrakész kivitelezését tervezi a Nyugat-Balkán régióban - közölte a Mészáros csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 25. 14:30
Megosztás:

Fontos változás a magyar gazdáknak

Országjárásra indul a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), hogy a területalapú támogatások tervezett megszüntetéséről tájékoztassák a magyar gazdákat.
2024. 10. 25. 14:00
Megosztás:

Az uniós szálláshelyeken nőtt az Európán kívülről érkező turisták aránya tavaly

Az uniós szálláshelyeken az Európán kívülről érkező külföldi vendégek által eltöltött éjszakák aránya 12,6 százalékról 15,6 százalékra emelkedett 2022 és 2023 között, ami azt jelenti, hogy a nem európaiak által eltöltött vendégéjszakák száma átlagosan 60 millióval, vagyis az év minden estéjén átlagosan 164 ezerrel emelkedett - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtökön.
2024. 10. 25. 13:30
Megosztás:

Nagy érdeklődés övezheti az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználását

Óriási érdeklődés övezheti jövőre az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználását a Duna House (DH) várakozásai szerint; az ingatlanközvetítő cég az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatait idézve hangsúlyozza: csak az idei első negyedévig mintegy 2100 milliárd forintnyi megtakarítás volt az önkéntes pénztári számlákon.
2024. 10. 25. 13:00
Megosztás:

Ritkítják kínai járataikat a nagy légitársaságok

A nemzetközi légitársaságok ritkítják Kínába irányuló járataikat. Néhányan, pl. a Virgin Atlantic és a Scandinavian Airlines viszont teljesen ki is vonulnak az országból.
2024. 10. 25. 12:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 12:00
Megosztás:

Mentőszolgálat: van elég orvos az ügyeleteken

Van elég orvos az ügyeleteken, a biztonságos betegellátás valamennyi személyi és tárgyi feltételét biztosítják, a betegforgalmat folyamatosan figyelik és elemezik - írta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 10. 25. 11:30
Megosztás:

A CrytoCoin felhőalapú számítási kapacitással akár napi 5000 dollárt is kereshet

Egy interjú szerint Anderson tengeri szélerőmű-telepítéssel foglalkozik. Öt évvel ezelőtt indított el egy kriptovaluta felhőalapú bányászati programot szélerőmű-berendezések energiáira támaszkodva. Az első felhőbányászata élete legnagyobb anyagi sikerét hozta. Jó szándék vezérelte, hogy ezt az egyszerű pénzkeresési lehetőséget népszerűsítse, hogy mások is könnyedén profitálhassanak belőle. Azonban a későbbi magas költségek és az a tény, hogy nem volt professzionális bányászgép-karbantartási ismerete, arra kényszerítették, hogy leállítsa ezt a tevékenységét.
2024. 10. 25. 11:17
Megosztás:

Befektetői felmérés: a közel-keleti válság eszkalációját tartja a legnagyobb világgazdasági kockázatnak a globális üzleti szektor

A közel-keleti válság eszkalációját tartja a világgazdasági kilátásokat terhelő legnagyobb kockázatnak a globális üzleti szektor az egyik legtekintélyesebb pénzügyi-gazdasági elemzőműhely, az Oxford Economics csütörtökön Londonban ismertetett friss globális befektetői felmérése szerint.
2024. 10. 25. 11:00
Megosztás:

Czomba Sándor: továbbra is magas a hazai foglalkoztatottság

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai alapján 2024 szeptemberében mintegy 4 millió 699 ezer főt ért el a foglalkoztatottak száma.
2024. 10. 25. 10:30
Megosztás:

A Tesla vezette a növekedést a tengerentúlon; estek az olajárak

A vártnál jobban alakultak az amerikai októberi BMI adatok: mind a feldolgozóiparban, mind a szolgáltatószektorban emelkedő dinamika figyelhető meg a számokban, ráadásul a heti munkaerőpiaci riportok is kedvezőek lettek.
2024. 10. 25. 09:30
Megosztás:

Emelkedtek a nyugat-európai piacok; továbbra is alacsony BMI-adatok érkeznek a kontinens gazdaságairól

A csütörtökön megjelent októberi BMI adatok Európában eltérést mutattak a korábbi dinamikától: a német, a francia és az eurozóna feldolgozóipara továbbra is zsugorodik, azonban Németországban enyhébb mértékben, mint korábban, az eurózóna szolgáltatóipari számai viszont a vártnál kedvezőtlenebbül alakultak. A páneurópai STOXX 600 index három egymást követő mínuszban töltött nap után stagnált.
2024. 10. 25. 09:00
Megosztás:

Az elemzők szerint eddig mehet a Bitcoin 2024-ben

A Bitcoin lassan, de biztosan közelít a márciusi csúcshoz, és következetesen menetel felfelé. Az érme továbbra is a kripto piac legmeghatározóbb szereplője, gyakorlatilag az egész piac a BTC mozgásának függvényében változik.
2024. 10. 25. 08:30
Megosztás:

Ön is kimaradt a hazai elektromosautó-támogatásból?

Az elektromosautó-támogatás bővítéséről egyre több hír kering, különösen egy, a nagycsaládosok kisegítésére kiterjesztett kormányzati pályázat kapcsán. A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu szakértője ezért megvizsgálta, milyen elektromos autók jöhetnének szóba, ha a támogatást a korábbi pályázat alapján minimum 7 személyes járművekre terjesztenék ki.
2024. 10. 25. 08:00
Megosztás:

Az AbbVie és a Richter új kutatási és fejlesztési együttműködést jelentett be

Az AbbVie és a Richter neuropszichiátriai betegségekhez kötődő új kutatási és fejlesztési együttműködést jelentett be csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatásban.
2024. 10. 25. 07:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 07:00
Megosztás:

A világ egyik legnagyobb piacán terjeszkedik az Nvidia

Az Nvidia a Mumbaiban megrendezett mesterséges intelligencia konferencián egy hindi nyelvű AI-modell elindítása mellett több nagy indiai céggel kötött partneri megállapodást is bejelentett.
2024. 10. 25. 06:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése októberben

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 06:00
Megosztás: