Az elemzők szerint a Cardano 1,70 dollárig emelkedik, a KangaMoon átlépte a 4,6 millió dolláros mérföldkövet, és a Neo értéke növekszik

A Cardano (ADA) piros jeleket mutat a grafikonokon, és jelentős nehézségekkel szembesülhet a jövőben, ha a medvék újra átveszik az irányítást a piacon. Ennek ellenére a neves kriptoelemző, Ali Martinez optimista a jövőjét illetően, és merész növekedést jósol a kriptovalutának. A Neo (NEO) eközben emelkedésnek indult, az elmúlt hét nap alatt 37%-ot ugrott.

Az elemzők szerint a Cardano 1,70 dollárig emelkedik, a KangaMoon átlépte a 4,6 millió dolláros mérföldkövet, és a Neo értéke növekszik

Továbbá a KangaMoon (KANG) már több mint 4,6 millió dollárt gyűjtött, ezzel átlépve egy jelentős mérföldkövet, és megszilárdítva pozícióját a piaci szereplők között. Annak érdekében, hogy kiderítsük, melyik kriptovaluta érheti el a legnagyobb nyereségeket, alaposan átvizsgáljuk az összeset, és végül meghatározzuk, melyik a legjobb befektetési lehetőség.

Cardano (ADA): Medvepiaci Jelek a Grafikonon – Ali Martinez 1,70 dolláros Emelkedést Jósol

A Cardano (ADA) medvepiaci jeleket mutat a grafikonon, értéke az elmúlt hónapban 21,5%-kal csökkent. Továbbá az elmúlt két hétben is 11%-kal esett. A Cardano ára az elmúlt héten ugrásszerűen 0,56 dollárról 0,62 dollárra nőtt, mielőtt visszaesett 0,58 dollárra.

A kiemelkedő kriptoelemző, Ali Martinez megjegyezte, hogy a Cardano kriptovaluta 0,55 és 0,80 dollár között konszolidálódik, és történelmi teljesítménye alapján kitörhet 1,70 dollárra. Ez jelentős Cardano árjóslatot jelent, és ha bekövetkezik, sokkal több nagybefektetőt vonzhat a projekthez.

cardano árfolyam előrejelzés cardano kriptó elemzés

A Neo (NEO) 65%-kal nőtt – Az árfolyama a negyedik negyedévre elérheti a 30,45 dollárt

A Neo (NEO) felfelé ívelő tendenciát mutat a grafikonokon, és ebben az ütemben további árkorlátokat léphet át. Az év eleje óta a Neo ára 65%-kal emelkedett.

Továbbá az elmúlt héten 37%-kal nőtt, és a Neo kriptonak most át kell lépnie a 25 dolláros árszintet, hogy új magasságokba emelkedjen. Az elmúlt héten jelentős ugrást hajtott végre, 14 dollárról 21,75 dollárra emelkedett, és a Neo árjóslata szerint a kriptovaluta 2024 végére elérheti a 30,45 dollárt.

A KangaMoon (KANG) 5000%-os ugrásra készül miután átlépte a fontos 4,6 millió dolláros mérföldkövet

A KangaMoon (KANG) egy feltörekvő projekt, amely kiemelkedett a Social-Fi elemek bevezetésével és a közösség által vezérelt megközelítéssel, amelyet a Play-To-Earn (P2E, keress a játékkal) funkciók egészítenek ki. Ez már jelentős áremelkedést eredményezett, mivel a kripto 290%-kal növekedett, miközben 0,005 dollárról 0,0196 dollárra emelkedett. Ezenkívül több mint 4,6 millió dollárt gyűjtött, átlépve egy fontos mérföldkövet, és a hónap végéig akár az 5 millió dollárt is átlépheti.

Ezen a platformon bárki globális szinten létrehozhatja saját KangaMoon karakterét, amelyen keresztül csatákban és tornákon vehet részt, jutalmul KANG tokeneket vagy NFT-ket kapva. Emellett létezik egy dedikált piactér is, ahol bárki vásárolhat, eladhatja vagy cserélheti ezeket az értékes NFT-ket további nyereségekért. Ennek eredményeként az elemzők hatalmas növekedést jósolnak a jövőjére nézve, 5000%-os árnövekedést várva a piacra lépés után, ezzel a legjobb befektetési lehetőségként pozicionálva.

Összefoglalás

Egyértelmű, hogy a Cardano a vörös zónába került, de Ali Martinez optimista a jövőjét illetően és jelentős növekedést jósol. Míg a Neo is jelentős nyereségeket mutatott, a figyelem nagy része a KangaMoon felé irányult, mivel 2024-ben az iparág egyik legnagyobb szereplőjévé válhat, így ez lehet most a legjobb kriptovaluta befektetési céllal.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Elővételi Lehetőségeit Már Ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz:

https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás: