Az, hogy a SEC nem ellenzi a Grayscale ETF-et, még vonzóbbá tette a Bitcoin alternatívákat

Miután az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) nem fellebbez a Grayscale Bitcoin ETF-fel kapcsolatos bírósági határozat ellen, a Bitcoin árfolyama szinte felrobbant. Az események jócskán megnövelték az egyes Bitcoin-alternatívák (pl. Bitcoin Minetrix $BTCMTX) iránti keresletet.

Az, hogy a SEC nem ellenzi a Grayscale ETF-et, még vonzóbbá tette a Bitcoin alternatívákat

Az új tokenizált Bitcoin felhőbányászati platform lehetővé teszi a lakossági befektetők számára azt, hogy a decentralizált bányászati infrastruktúrán keresztül Bitcoint bányásszanak. A Bitcoin Minetrix előértékesítése jelenleg a második szakaszában tart, és a csapat már több mint 1,6 millió dollárnyi összeget gyűjtött össze.

Nagyot ugrott a Bitcoin árfolyama: A SEC már nem kívánja szabályozni a spot Bitcoin ETF-et

A Bitcoin árfolyamára kimondottan frissítő hatással bírt a SEC legutóbbi lépése, és közben az is kiderült, hogy az USA kormánya rendelkezik világszerte a legnagyobb Bitcoin-tartalékkal. 

bitcoin

Ez a hatalmas gazdasági változás mintegy három egymást követő napon megemelte a Bitcoin árfolyamát, és a BTC a cikk írásakor 28 303 dolláron kereskedik.

A top kriptopénznek drámai napjai vannak, és árfolyama 20 EMA fölé emelkedett - ez a mozgóátlag kicsivel több mint egy hete már kétszer is lenyomta a Bitcoin felfelé irányuló mozgását.

A felfelé irányuló elmozdulást egyértelműen a piac izgatottsága váltotta ki, és tovább fokozza a spot Bitcoin ETF megjelenése miatti, potenciális keresleti oldali nyomás is.

Az eseményekre a piac is reagált: a határidős piaci ETF-ek közül például a ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) is elég sokat, mintegy 5,29%-kot emelkedett.

Viszont a TradFi piacok már a régóta várt ETF érkezését lesik, és a befektetők is igyekeznek alacsonyabb árú alternatív befektetéseket találni.

Ha fontos a hálózat biztonsága, akkor a Bitcoin Minetrix a válasz

A Bitcoin-bányászat ma már nem egy alagsori ASIC szereplő, hiszen milliárd dolláros iparággá nőtte ki magát. Ám sajnos a Bitcoin-bányászat egyre inkább küzd a fokozott centralizációval.

Blockchain.com / Bitcoin Hashrate

Mivel összesen két bányászpool (Foundry USA és Antpool) rendelkezik a Bitcoin-hálózat hashrate 57,5%-ával, égető szükség van arra, hogy minél modernebb megoldásokkal garantálják a hálózati biztonságot.

Ezen a ponton válik nagyon érdekessé a Bitcoin Minetrix projektje, hiszen a Bitcoin felhőalapú bányászatával nem csak hogy kivehetik a részüket a tortából, de ezzel erősítik is a Bitcoin hálózati biztonságát.

Az érdeklődők számára már elérhető a $BTCMTX token előértékesítése. Ha pedig lekötik, felhőbányászati krediteket szerezhetnek, és cserébe a Bitcoin Minetrix automatizált rendszerével elvégzi a nehéz munkát.

A befektetők immár fellélegezhetnek, hiszen nem találják magukat szembe belépési korlátokkal, költséges hardverkövetelményekkel, és nem szükséges ismerniük a bonyolult technikát sem - egyszerűen csak vásárolhatnak, leköthetik a tokeneket, és ezzel már élvezhetik is a Bitcoin-bányászat előnyeit.

Szerezz 354%-os hozamot a $BTCMTX-szel

bctmtx token

A Bitcoin Minetrix 4 milliárd tokenből álló teljes kínálatával szélesre tárja az ajtót a kisebb befektetők előtt is, akik a költségek töredékéért "Wholecoiner" címet szerezhetnek.

bitcoin mining

Persze ez még nem minden, hiszen a $BTCMTX kínálat 7,5%-át a BTCMTX lekötések jutalmazására fordítják.

Tehát ha belegondolunk, akkor a Bitcoin Minetrix-hez való csatlakozásból a stake-to-mine funkciónak hála egyrészt a lekötött tokenekből szerezhetünk hasznot (az APY most 354%-os), másrészt minden egyes előállított ETH blokkért jár mintegy 158,5 $BTCMTX jutalom.

Plusz azok a szerencsések, akik a Bitcoin Minetrixet már az előértékesítési szakaszában is támogatják, részt vehetnek egy 30,000 dolláros Minedrop nyereményjátékban (a Gleam-en keresztül).

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését még ma

A Bitcoin Minetrix-ba már a kripto influenszerek is beleszerettek 

Nem csoda, hogy a YouTuberek már felfigyeltek a Bitcoin Minetrix csábító tulajdonságaira, és ki is álltak mellette. 

Szerintük legfőbb értékei a következők:

- a Bitcoin-hálózat fokozottabb decentralizációja,

- kettős kereseti lehetőség,

- a lakossági befektetők hozzáférhetősége.

A YouTube kripto influencer, Joe Parys Crypto fantasztikus megoldásként jellemezte a projektet azok számára, akik szeretnének megismerkedni a Bitcoin-bányászattal.

Szerinte a Bitcoin felhőbányászat egy költséghatékony mód, és közben nem szükséges foglalkozni a Bitcoin-bányászattal kapcsolatos gondokkal (számítógép üzemeltetése, költségek kezelése).

Jacob Bury, a brit kriptoipar legismertebb influencere azt jósolta, hogy a következő bikafutam alatt a $BTCMTX tokenek tízszeresen megtérülnek. 

A projekt ismertté vált a nyugati féltekén kívül is, beszélt róla a vezető arab influencer Abdessamad Geek, és az orosz MoneyTime is.

A Bitcoin Minetrix híre persze nem csak a YouTube-on arat, a benne rejlő lehetőségeket kiemelte a Crypto X, és Hamid, a kriptoipar prominens influencere is.

Kezdj bele a Bitcoin bányászatba Bitcoin Minetrix-szel  

A Bitcoin-bányászat jövőjét támogató növekvő közösség már több, mint 117 millió $BTCMTX tokent kötött le - így ők már biztosan részesülnek majd abból a $BTCMTX elosztásból, melyet ETH blokkonként érvényesítenek.

A Bitcoin Minetrix előértékesítéshez egy ETH-val vagy USDT-vel feltöltött kriptotárcával, esetleg bankkártyával lehet, és csak ki kell választani a megvásárolni kívánt $BTCMTX mennyiségét. Onnan csupán már néhány kattintás a stakelés, és a passzív jövedelemszerzési lehetőség.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését még ma

Ez is érdekelhet:

Megkérdeztük a Google Bardot, hogy a Dogecoin vagy a Shiba Inu-e a jobb vétel most?

A Bitcoin Minetrix bányász ​​token előértékesítése átlépte az 1,3 millió dollárt – A kereskedők szerint hatalmasat növekedhet

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Nemnsokára lezárul a Debrecen és környéke biztonságos ivóvízellátását segítő beruházás

Tovább növeli Debrecen és környéke ivóvízellátásának biztonságát a Keleti főcsatorna balmazújvárosi felszíni ivóvíztisztító művét a debreceni 1. számú vízművel összekötő távvezetékek korszerűsítése; a kilencven százalékban elkészült beruházás 17 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós és hazai forrásból valósul meg - ismertették kedden a helyszínen tartott projektrendezvényen.
2024. 04. 17. 13:00
Megosztás:

Új szerződéseket írt alá az INA

Az INA horvát olajipari vállalat két szerződést írt alá, egyik egy zöld hidrogénüzem építésére vonatkozik a rijekai finomítóban, a másik egy biometán-előállító létesítményre Sziszekben - közölte a vállalat az MTI-vel kedden. A két új stratégiai projekt együttes értéke 98 millió euró, és várhatóan 2026-ra készül el.
2024. 04. 17. 12:30
Megosztás:

Felülvizsgálatot sürget a NAK

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi. A napokban nyilvánosságra került súlyos, emberéletet követelő eset is rámutat arra, hogy gyökeres fordultra van szükség az európai agrárpolitikában - hangoztatta szerdai közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 17. 12:00
Megosztás:

Csökkent az LVMH negyedéves bevétele

Az LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA, a világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának bevétele 2 százalékkal, 20,69 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben az egy évvel korábbi 21,04 milliárd euróról, elsősorban a geopolitikai és gazdasági bizonytalanságok hatására.
2024. 04. 17. 11:30
Megosztás:

Lezárult egy komoly fejlesztés a nyíregyházi Chem-System Kft.-nél

Nagyrészt uniós forrásból, mintegy 179 millió forintból fejlesztette gyártástechnológiáját a tisztítószerek nagykereskedelmi forgalmazásával és gyártásával foglalkozó nyíregyházi Chem-System Kft. - közölte a társaság az MTI-vel.
2024. 04. 17. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető európai tőzsdék

Pluszban nyitottak a főbb európai tőkepiacok szerdán. A londoni FTSE-100 index 0,02 százalék, a frankfurti DAX index 0,11 százalék, a párizsi CAC-40 index pedig 0,47 százalék erősödéssel indított.
2024. 04. 17. 10:40
Megosztás:

Pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán, mert a nemzetközi befektetői hangulat is nyugodtabb - jelezte az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője.
2024. 04. 17. 10:20
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 04. 17. 10:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 17. 09:30
Megosztás:

Legjobb kriptodeviza-előértékesítés a felezés előtt: a DTX tőzsde lehet a következő Dogecoin 25-szörös megtérüléssel vezető elemző szerint, miközben a DTX előértékesítése átlépi a 230 ezer dollárt

Ahogy közeledik a 2024. április 21-re várt Bitcoin-felezési esemény, a kriptopiac jelentős változásokra készül. A befektetők mindig nagy reményeket fűztek ehhez az eseményhez, mivel általában áremelkedéssel jár, ami izgalmas pillanatot teremt.
2024. 04. 17. 09:00
Megosztás:

Szépen teljesített a Yettel tavaly

Jó évet zárt tavaly a Yettel Magyarország: a távközlési szolgáltató árbevétele a nemzetközi számviteli sztenderdek szerint kétszámjegyű mértékben, 615 millió euróra nőtt, adózott nyeresége enyhe csökkenéssel 6 millió euró lett - ismertette Takács József, a Yettel Magyarország pénzügyi vezérigazgató-helyettese egy keddi sajtóbeszélgetésen Törökbálinton.
2024. 04. 17. 08:30
Megosztás:

A vártnál jobb számokat hozott az április az euróövezetre nézvre

Az elemzők által becsültnél erőteljesebben javult a ZEW német gazdaságkutató intézet áprilisi euróövezeti és Németországra vonatkozó gazdasági hangulatindexe.
2024. 04. 17. 08:00
Megosztás:

Nagy Márton Németországban tárgyalt

A Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja németországi látogatásának keretében Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter személyesen tárgyalt Robert Habeck gazdasági és klímaügyi miniszterrel, valamint a hétfőn Florian Toncar pénzügyminisztériumi parlamenti államtitkárral és Heiko Thoms nemzetközi pénzügyekért és Európa-politikáért felelős államtitkárral - közölte keddi közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 17. 07:30
Megosztás:

Az erőteljes pénzügyi eredmények lehetővé teszik a MET Csoport növekedési stratégiájának folytatását

A svájci központú energiavállalat, a MET 2023-ban is erősen teljesített, és a cég történetének második legjobb pénzügyi évét zárta. Az eredmények azt mutatják, hogy a vállalatcsoport kevésbé volatilis piaci környezetben is képes kiváló teljesítményt elérni. A MET továbbra is növekedési stratégiájára és az energiaszektorban betöltött megbízható partneri pozíciójára összpontosít.
2024. 04. 17. 07:00
Megosztás:

Európában csökkent, Magyarországon változatlan a tévénézésre fordított idő

A televíziózás továbbra is meghatározó napi szabadidős tevékenység hazánkban annak ellenére, hogy Európa legtöbb országában, de a világ számos táján is csökken a televízió népszerűsége. A Föld népessége napi szinten 2 óra 25 percet tévézik. Az európaiak majdnem egy órával többet, átlagosan 3 óra 22 percet, míg mi, magyarok az ezredforduló óta töretlenül legalább négy órát ülünk a televízió képernyője előtt egy átlagos napon – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss elemzéséből.
2024. 04. 17. 06:30
Megosztás:

Veszteséggel zárt a Trans-Sped

Kissé csökkenő bevétel mellett mintegy 916 millió forint veszteséggel zárt 2023-ban a Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett éves beszámolóban.
2024. 04. 17. 06:00
Megosztás:

Csúcstechnológiás nitrogénüzemet adott át a Messer a Harman székesfehérvári telephelyén

Nagyértékű beruházás keretében épített nitrogénüzemet a Messer Hungarogáz az elektronikai gyártással foglalkozó Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. székesfehérvári gyárának területén. A cél az autóipari elektronikai gyártó nitrogénigényének közvetlen, helyszíni kiszolgálása egy új, energiahatékonyságot növelő technológiai megoldással. A hazai ipari gáz piac meghatározó szereplője a korszerű nitrogéntermelő egységet távvezérléssel üzemelteti a jövőben.
2024. 04. 17. 05:30
Megosztás:

Több mint 51 milliós nyeremény a Tippmixen

Egészen pazar nyereményt ért el múlt hétvégén egy Tippmix-játékos, aki 12 fogadási esemény kapcsán állt elő hibátlan megérzésekkel. Tippsorát kombinációban és összesen tízszer kötésben is játékba küldte, össznyereménye így meghaladta az 51 millió forintot.
2024. 04. 17. 05:00
Megosztás:

Európa egyik legmodernebb betoncserépgyárát épít fel Hejőpapin a Wienerberger

Az Európában elérhető legmodernebb technológiával működő, nagyméretű betoncserepeket és azok kiegészítőit gyártó üzemet épít a Wienerberger. Hejőpapin egy 7300 m2 alapterületű csarnok, ipar 4.0 megoldásokat alkalmazó gyártástechnológia, betonkeverő berendezés és egy hektáros, kültéri digitális raktár is létesül. A 12 milliárd forintból megvalósuló beruházással a vállalat egy teljesen új termékszegmensbe lép be, így a fejlesztés egyaránt Európa egyik legmodernebb betoncserépgyárát épít fel Hejőpapin a Wienerberger fontos mérföldkő a vállalat és a régió ipari fejlődése szempontjából. A döntően exportra gyártó, CO2-semlegesen működő üzem 2025-ben kezdi meg működését évi 3 millió négyzetméteres kapacitással, amivel több mint 300 futballpályányi felület lehetne lefedni.
2024. 04. 17. 04:30
Megosztás:

FAO útmutató a burgonya nemzetközi napjáról segít felkészülni az első világnapra május 30-án

Miközben már zajlanak az előkészületek a burgonya nemzetközi napjának első ünneplésére, az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) már most igyekszik felhívni a figyelmet ezen haszonnövény fontosságára, ami több milliárd ember élelmezéséhez járul hozzá – és ezzel még nem is merítettük ki a benne rejlő teljes potenciált.
2024. 04. 17. 04:00
Megosztás: