Megkérdeztük a Google Bardot, hogy a Dogecoin vagy a Shiba Inu-e a jobb vétel most?

A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt évek legnépszerűbb mém érméi, és ennek köszönhetően kiterjedt közösséggel és elfogadottsággal büszkélkedhetnek.

Megkérdeztük a Google Bardot, hogy a Dogecoin vagy a Shiba Inu-e a jobb vétel most?

Mindennek ellenére a kriptopiac jelenlegi volatilitása miatt sok befektető már elkezdte mérlegelni, hogy a DOGE vagy a SHIB kínál-e számára jobb vételi lehetőséget.

Ennek a cikknek az elkészítéséhez a Google Bard mesterséges intelligencia modell gondolataira voltunk kíváncsiak a Dogecoinról és a Shiba Inuról. A válaszok megismerése után pedig bemutatunk egy új és különleges mém érmét, a Meme Kombatot(MK), mely a Google Bard szerint a piac következő nagy kriptocsillaga lehet.

Google Bard előrejelzések a Dogecoinról

dogecion bemutatása

A 2021-ben népszerűvé vált, korlátlan kínálatú Dogecoin jelenleg 0,06 dollár körül kereskedik, ami a lendület gyengeségét, és az egyértelmű irány hiányát mutatja.

Ugyan a DOGE több kíván lenni egy egyszerű mém tokennél, és nagyobb hasznosságot szeretne villantani, az ára láthatóan megrekedt az alacsonyabb szinteken, és ki tudja, várható-e újabb fejlemény.

dogecoin árfolyama

Forrás: https://coinmarketcap.com/currencies/dogecoin/ 

A Google Bard előrejelzése szerint a DOGE 2023 végéig 0,098 dollárra emelkedhet. 

Google Bard előrejelzések a Shiba Inuról

shiba inu bemutatása

A Shiba Inu a Dogecoin egyik alterntívája. 2021-ben jelentősen kiugrott az árfolyama, de jelenleg a 0,000007 dolláros szint körül mozog, és hasonló kihívásokkal néz farkasszemet, mint társa, a Dogecoin.

Amint azt tudjuk, a SHIB token kilátásait most jelentősen hátráltatja a Shibarium hálózat fejlesztésének késedelme.

A Google Bard szerint a Shiba Inu árfolyama 2023 végére elérheti a 0,00001078 dollárt, amely egy meglepően pozitív előrejelzés, hiszen még nem tudható biztosan, hogy mikor lépnek a Shibarium fejlesztői, és hogy mikor fordulnak jobbra a piaci feltételek.

Akkor most melyik a jobb mém érme?

dogecoin vs shiba inu

A Google Bard szerint mindkét token kockázatos befektetés szempontjából, és egyiket sem tartja kifejezetten jó vételnek.

Viszont azok számára, akik mégis dönteni szeretnének, kiemeli a Dogecoin hosszú múltját és széleskörű elfogadottságát, valamint a Shiba Inuban rejlő növekedési potenciált, és a korlátozottabb kínálatot. 

A válaszokat olvasva mégis úgy érezzük, mintha a Dogecoin stabilitása miatt némi előnyt élvezne a mesterséges intelligencia szemében, mivel a SHIB kevéssé ismert. Ha megnézzük a SHIB grafikonját, nekünk is egyet kell értenünk vele. 

A Bard a döntés jogát természetesen átadja a befektető kezébe, és ezeket a válaszokat tekintettel a Google Bard folyamatos fejlesztéseire óvatosan kell kezelnünk.

shiba inu árfolyama grafikon

Forrás: https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/ 

A Meme Kombaton csüng a világ szeme

Miközben a Dogecoin és a Shiba Inu láthatóan küzdelmes heteken van túl, egy csillogóan új mém érme, a Meme Kombat (MK) képes róluk elterelni a figyelmet.

A Meme Kombat egyedi játékplatformja lehetővé teszi az MK tokenek lekötését, és a tokenekkel való fogadást a mémcsatákra. 

meme kombat

A Meme Kombat staking protokollja bemutatja, hogy az MK tulajdonosok évi 112%-os hozamot érhetnek el.

Jó jel, hogy a protokoll okosszerződését a Coinsult, a világ egyik vezető blokklánc-biztonsági cége auditálta.

Mialatt pedig a tapasztalt alapító, Matt Whiteman és fejlesztőcsapata a platform véglegesítésén munkálkodik, a korlátozott ideig tartó előértékesítésen a befektetők szabadon vásárolhatnak MK tokeneket. A projekt eddig több, mint 540 000 dollárt hozott össze.

Az MK tokenekhez 0,1667 dolláros áron lehet hozzájutni, és az előértékesítés végén a tervek szerint az Uniswap DEX-en fogják bevezetni őket.

A Google Bard kilátásai igen optimisták az MK számára, hiszen a token értékét 2023 végére 1 dollárra saccolja.

meme kombat

Bár a kockázatok (ütemterv változás, piaci feltételek alakulása, befektetők kockázatvállalási hajlandósága), mint minden új kriptoeszköz esetében, adottak, a Google Bard mégis hisz a Meme Kombat rövid távú, felfelé ívelő potenciáljában.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ez is érdekelhet:

A Bitcoin Minetrix bányász ​​token előértékesítése átlépte az 1,3 millió dollárt – A kereskedők szerint hatalmasat növekedhet

Már a kripto bálnák is felsorakoznak a yPredict mellett, tudd meg miért

Meme Kombat árfolyam-előrejelzés 2023, 2025, 2030

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Áprilistól a sárga csekket hülyeség feladni a Postán

Április 1-től minden hazai fogyasztó és vállalkozás teljesítheti fizetési tranzakcióit fizetési kérelem elfogadásával és arra válaszul azonnali fizetés kezdeményezésével, de erről sokan még nem is hallottak.
2024. 05. 29. 02:00
Megosztás:

Mennyit áramot fogyaszt évente a klíma? Itt a számítás, mutatjuk!

Most kiderül, érdemesebb-e klímával vagy gázzal fűteni. Vajon megéri beruházni egy klímaberendezésbe néhány forró nyári hét miatt? Hasznos-e klímával fűteni vagy ezzel kiegészíteni a fűtést? Számos kérdés merül fel. Bár a klíma energiafogyasztása számos tényezőtől függ, ha gazdaságosan szeretnénk működtetni, érdemes néhány dologra odafigyelni a készülék kiválasztásakor.
2024. 05. 29. 01:00
Megosztás:

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás:

Ausztria feldolgozóipara a közeljövőben kikerülhet a recesszióból

Májusban mérséklődött az osztrák termelőipar teljesítménycsökkenésének üteme és az új megrendelések készletállományhoz viszonyított aránya alapján a következő negyedévben a feldolgozóipar már növekedési pályára léphet az UniCredit Bank Austria beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 05. 28. 21:00
Megosztás:

Megújul a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+)

Június 3-tól megújult kondíciók mellett vásárolhatják meg a lakossági befektetők a Magyar Állampapír Pluszt (MÁP Plusz), amely ötéves futamideje alatt évi 6,73 százalékos EHM-mel (egységesített értékpapír hozam mutató) kapható; ezzel párhuzamosan kivezetik az Egyéves Magyar Állampapírt (1MÁP) - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott kedd estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 28. 19:30
Megosztás:

Rekord után korrekció volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1256,82 pontos, 1,8 százalékos csökkenéssel, 68 546,85 ponton zárt kedden.
2024. 05. 28. 19:05
Megosztás:

Biztonságosak Európa fürdői

Az európai természetes fürdőhelyek túlnyomó többsége megfelelt az Európai Unió legszigorúbb, kiváló minősítésű bakteriológiai előírásainak, kiváló minősítést tavaly Európa fürdőinek 85,4 százaléka kapott - derült ki az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) az Európai Bizottság közösen összeállított, 2023-es adatokat rögzítő, kedden közzétett értékeléséből.
2024. 05. 28. 18:30
Megosztás:

Huszonegy magyar kiállító lesz ott Amszterdamban

A kereskedelmi márkák amszterdami kiállításán (World of Private Label - PLMA) 21 magyar kiállító jelenik meg az Agrármarketing Centrum (AMC) 198 négyzetméteres közösségi standján május 28-29-én - közölte az AMC kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 18:00
Megosztás:

Bátrabban lehet nyomni már a gázt Látrány mellett

A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres útszakaszon május 30-tól, rossz időjárási viszonyok esetén május 31-től óránként 90 kilométer helyett 110 kilométer/órával közlekedhetnek az autósok - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 17:30
Megosztás:

A hazai gyógyszeripar fontos high-tech iparág

A magyar gyógyszeripar fontos high-tech iparág, jelentős szerepet tölt be a beruházásokban és az innovációban, a magyar gazdaság számára hatalmas értéket képvisel - hangsúlyozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium(NGM) és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (Magyosz) együttműködési megállapodásának aláírásán.
2024. 05. 28. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 05. 28. 16:30
Megosztás:

Törökország fontos partner a klímaváltozás elleni küzdelemben

Törökország erdőtelepítési és erdőkezelési tapasztalatai különösen hasznosak Magyarország számára, mivel olyan klimatikus viszonyok között gazdálkodnak, amelyek az előrejelzések alapján hazánkban is várhatók - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a török állami erdészeti vezetők magyarországi látogatása alkalmából.
2024. 05. 28. 16:00
Megosztás:

Hárommillióan használják az Egészségablak alkalmazást

Már hárommillió ember használja a teljes egészségügyi dokumentációját tartalmazó Egészségablak elnevezésű mobilalkalmazást - jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti álamtitkára kedden Budapesten.
2024. 05. 28. 15:30
Megosztás: