A Bitcoin Minetrix bányász ​​token előértékesítése átlépte az 1,3 millió dollárt – A kereskedők szerint hatalmasat növekedhet

A Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) hiába az egyik legújabb kriptovaluta projekt, máris felvette a piac ritmusát – előértékesítése során eddig ugyanis 1,3 millió dollárt gyűjtött.

A Bitcoin Minetrix bányász ​​token előértékesítése átlépte az 1,3 millió dollárt – A kereskedők szerint hatalmasat növekedhet

A BTCMTX egyedülálló, forradalmi módon közelít a Bitcoin (BTC) bányászathoz. Ezzel a kezdő és tapasztalt befektetők figyelmét egyaránt felkeltette, akik szerint a tokenben bőven van növekedési potenciál.

Az alábbiakban bemutatjuk, miért olyan optimisták a kereskedők a Bitcoin Minetrix-szel kapcsolatban, és azt is, hogy hogyan kívánja megoldani a kriptovaluta bányászat problémáit.

A Bitcoin Minetrix demokratizálja a BTC bányászatot a Stake-to-Mine mechanizmus révén

A Bitcoin Minetrix legfőbb innovációja az újszerű stake-to-mine (helyezd letétbe és bányássz) mechanizmus. Ezzel a hétköznapi kripto rajongóknak is lehetősége nyílik arra, hogy beszálljanak a Bitcoin bányászatba, amiben eddig nem igazán tudtak labdába rúgni a költséges hardverekkel rendelkező bányász vállalatok miatt.

A felhasználók nemcsak megvásárolhatják a BTCMTX tokeneket, de letétbe is helyezhetik őket nem-átruházható bányászati ​​kreditekért cserébe.

Ezek a kreditek aztán elégetésre kerülnek, amiért cserébe a felhasználók felhőalapú BTC bányászati ​​teljesítményt kapnak. Ahogy a nevéből is kiderül, ezt a felhasználók BTC bányászatra használhatják fel és segítségével Bitcoin-t szerezhetnek.

A BTCMTX tokenjeik lekötésével a tulajdonosok szintén jutalmat szerezhetnek – az előértékesítés alatt a befektetők kb 595%-os APY-t érhetnek el, ami elősegíti a vásárlást és a hosszú távú tartást.

Habár a stake-to-mine platform még nem elérhető, a letétek ennek ellenére termelik a hozamot a token tulajdonosok számára.

Összességében tehát a hash-erő tokenizálásával a Bitcoin Minetrix nagyobb rugalmasságot és kontrollt biztosít a bányászoknak bányászati tevékenységük felett.

A befektetők bármikor leköthetik és akár el is adhatják tokenjeiket, közben pedig elkerülhetik a felhőalapú bányász ​​cégek buktatóit, mint amilyenek a csalásokat vagy a decentralizáció hiánya.

Tekintettel az innovatív stake-to-mine mechanizmusra, óriási felhajtás kerekedett a Bitcoin Minetrix körül az elmúlt hetek során, a projekt hivatalos Telegram csatornáját pedig már több mint 1500 ember követi.

A Bitcoin Minetrix Twitter fiókja szintén népszerű, 1800 követővel rendelkezik, jelezve ezzel a projekt iránti érdeklődést.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A sikeres előértékesítés kedvező helyzetet teremt a BTCMTX piacra lépéséhez

Jól bizonyítja a Bitcoin Minetrixben rejlő hatalmas potenciált az előértékesítés közelmúltban elért sikere, amelynek keretében a projekt mindössze három hét leforgása alatt elképesztő, 1,3 millió dolláros befektetést szerzett.

Az előértékesítés összesen 10 szakaszból áll, a leendő befektetők az első szakaszban 0,011 dollárért, míg a második szakaszban 0,0111 dollárért vásárolhatnak BTCMTX tokeneket.

A jelentősebb kriptovaluta influenszerek figyelmét is felkeltette a Bitcoin Minetrix. Michael Wrubel YouTuber például azt osztotta meg, hogy miért tartja jó ötletnek a projekt felhőalapú bányászati tevékenységét.

Zach Humphries YouTuber szintén készített egy videót a Bitcoin Minetrix-ről, kiemelve a passzív jövedelemszerzés lehetőségét.

Az előértékesítés után a Bitcoin Minetrix joggal lehet bizakodó a tőzsdére lépéssel kapcsolatban.

A csapat tervei szerint a BTCMTX-et a legnagyobb központosított tőzsdéken (CEX) és az olyan decentralizált tőzsdéken (DEX) listázza, mint az Uniswap.

A Bitcoin Minetrix csapat célja, hogy a vezető tőzsdei jegyzés révén világszerte elérhetővé tegye a BTCMTX-et a kriptovaluta befektetők számára.

Az 1,3 millió dolláros előértékesítés, az influenszer hype és a tőzsdei listázás tervével a Bitcoin Minetrix szilárd alapokat fektetett le a hamarosan esedékes piacra lépéshez.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A Bitcoin Minetrix ütemterve teljesen átformálja a Bitcoin bányászati ​szektort

A Bitcoin Minetrix ütemterve meglehetősen ambiciózus, amely ténylegesen felforgathatja a BTC bányászat jelenlegi helyzetét.

A csapat tervei szerint hamarosan elindítja webes irányítópultját és mobilalkalmazását, amelyek révén a felhasználók teljes mértékben, lokációtól függetlenül hozzáférhetnek a platform funkcióihoz.

Ha ennél is tovább megyünk, a Bitcoin Minetrix fejlesztő csapata nagy felhőalapú bányászati ​​egységekkel tervez partnerséget kötni, hogy növelni tudja a platform kapacitását.

A 2024-es Bitcoin felezés közeledtével a Bitcoin Minetrix éppen jókor lép a piacra, ráadásul lehetőséget kínál a kriptovaluták szerelmeseinek arra, hogy profitálhassanak az ebből származó bányászati​​jutalmakból.

Mindezek mellett a Bitcoin Minetrix felszámolja a befektetők előtt álló technikai akadályokat és megnyitja a BTC bányászatot a nagyközönség számára, ezzel hozzáférhetőbbé és demokratikusabbá téve az iparágat.

Az előrejelzések szerint a globális kriptovaluta bányászati​​piac 2032-re átlépi a 7 milliárd dolláros határt, a Bitcoin Minetrix pedig kitűnő helyzetben van ahhoz, hogy jelentős szerepet vágjon a tortából.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ez is érdekelhet: 

Már a kripto bálnák is felsorakoznak a yPredict mellett, tudd meg miért

A Shiba Inu a végét járja? Két éves mélypontot súrolja a SHIB, míg a Meme Kombat egyre több figyelmet kap

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Technikai recesszióban az osztrák gazdaság

A harmadik negyedévi GDP-adatok alapján az osztrák gazdaság technikai recesszióba esett az osztrák statisztikai hivatal, a Statistik Austria pénteki jelentése alapján.
2023. 12. 03. 21:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2023. 12. 03. 20:00
Megosztás:

Csökkent az amerikai feldolgozóipari szektor teljesítménye

Az előző havival megegyező ütemben csökkent az Egyesült Államok feldolgozóipari aktivitása novemberben az Ellátásilánc-menedzsment Intézet (Institute for Supply Management - ISM) pénteken közzétett adatai alapján.
2023. 12. 03. 19:00
Megosztás:

Budán is nyitott adományozói pontot a Mikulásgyár

Budán is nyitott egy adományozói pontot az ország egyik legnagyobb jótékonysági rendezvénye, a Mikulásgyár, amely idén is több ezer gyermek karácsonyi ajándékáról gondoskodik - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
2023. 12. 03. 18:00
Megosztás:

Meglévő gyerekekre is jár kamattámogatott hitel a falusi CSOK mellé 2024-ben

Jövőre is lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni a meglévő gyerekekre, amennyiben az érintettek falusi CSOK-os településeken élnek vagy oda szeretnének költözni. Ráadásul a kedvezményes CSOK-hitellel akkor is számolhatnak ezek a családok, ha nem vállalnak újabb gyermeket - derül ki a money.hu és az ingatlan.comközös összefoglalójából.
2023. 12. 03. 16:00
Megosztás:

Heves havazás nehezíti a közlekedést Moszkvában

Hétfő reggelig tartó heves havazás nehezíti a közlekedést Moszkvában, a hóréteg vastagsága várhatóan 8-10 centiméterrel növekszik - közölte az Interfax hírügynökséggel Roman Vilfand, az Oroszországi Hidrometeorológiai Központ tudományos vezetője.
2023. 12. 03. 15:00
Megosztás:

Ennyivel lesz több a minimálbér nettója 2024-től

A megemelt minimálbér és a garantált bérminimum után megnövekedett közterhek hatására 2024-es évben összesen 175 milliárd forinttal nő a költségvetés bevétele – számolta ki a Niveus Consulting Group.
2023. 12. 03. 14:00
Megosztás:

Miskolcon vásári forgatag, koncertek és ünnepi díszbe öltözött villamos várja az érdeklődőket

Vásári forgataggal, korcsolyapályával, koncertekkel és adventi villamossal várják az ünnepre készülőket Miskolcon több helyszínen, Lillafüredtől Miskolctapolcáig az adventi időszakban.
2023. 12. 03. 13:00
Megosztás:

Elnökjelölti kampánya idejére szünetelteti uniós biztosi tevékenységét Jutta Urpilainen

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke ideiglenesen felmentette feladatainak ellátása alól Jutta Urpilainen nemzetközi partnerségekért felelős uniós biztost, aki szombaton tájékoztatta a biztosi testületet, hogy jelöltént indul a 2024-es finn elnökválasztáson - közölte az Európai Bizottság.
2023. 12. 03. 12:00
Megosztás:

Kiskereskedelmi, ipari és inflációs adatok a jövő héten

A jövő héten jelenik meg a kiskereskedelem októberi statisztikája, az októberi ipari termelésről szóló statisztika és a novemberi inflációs adat.
2023. 12. 03. 11:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban erősödött a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett erősödött a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 58 010,99 ponton zárt pénteken, 1919,62 ponttal, 3,42 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2023. 12. 03. 10:10
Megosztás:

Magyarország is csatlakozott a nukleáris egyezményhez

Magyarország is aláírta a globális nukleárisenergia teremelő kapacitás megháromszorozására vonatkozó egyezményt szombaton az ENSZ Éghajlatváltozási Konferenciáján (COP28) Dubajban.
2023. 12. 03. 09:00
Megosztás:

A legjobb film díját nyerte a Semmelweis Torontóban

A Koltai Lajos rendezésben készült semmelweis-film lett a Torontói EU Filmfesztivál legjobbja és elnyerte a közönségdíjat - közölte az MTI-vel szombaton a Nemzeti Filmintézet (NFI).
2023. 12. 03. 08:00
Megosztás:

630 milliós turisztikai fejlesztés zárult le Miskolctapolcán

Lezárult Miskolctapolca 628 millió forintos komplex turisztikai fejlesztése - tájékoztatta az MTI-t Miskolc polgármesteri hivatalának sajtóosztálya pénteken.
2023. 12. 03. 07:00
Megosztás:

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

Idén is tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.
2023. 12. 03. 06:00
Megosztás:

Világvezető logisztikai vállalat költözteti hazai operációját Pátyra

A világ egyik legjelentősebb logisztikai szolgáltatója, a DHL Group részét képező DHL Supply Chain 2024 január elején veszi birtokba 20 ezer négyzetméteres bérleményét Budapest környékének legnagyobb egybefüggő modern ipari épületében. A HelloParks Páty megapark 58 ezer négyzetméteres, „zero ready” PT1-es raktárcsarnokát úgy készítették elő, hogy akár a nettó nulla kibocsátású működést is lehetővé teszi, aminek köszönhetően a logisztikai cég már most teljesítheti 2025-re kitűzött vállalati elvárásait. Az üzlet megkötése fontos mérföldkő, hiszen ez az első karbonsemleges operációra alkalmas épülete a társaságnak a régióban.
2023. 12. 03. 05:00
Megosztás:

Tisztább helyzetet teremtenek az új energetikai tanúsítványok a napelemek piacán is

Novembertől új épületenergetikai szabályok lesznek érvényesek, s megváltozott az energetikai tanúsítványi rendszer is – mindez komoly változást jelent, hiszen még inkább felértékeli a napelemekkel, hőszivattyúval, okosotthon-irányítással működő ingatlanok értékét. Mindemellett kulcsfontosságúvá válik az energiafelhasználási adatok értelmezése és a modern technológiák alkalmazása.
2023. 12. 03. 04:00
Megosztás:

Fluktuációs trendek és válaszstratégiák a munkaerőpiacon a generációs különbségek fényében

Miközben a legfrissebb nemzetközi kutatások szerint az alkalmazottak elkötelezettségi szintje szerte a világon rendkívül alacsony, a generációs különbségek jelentősége is egyre nyilvánvalóbbá válik a munka világában. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte, hogy a korosztályok értékrendje közötti eltérések fényében mit tehetnek a HR szakemberek az alkalmazottak hatékonyabb bevonzásának és megtartásának előmozdítása érdekében.
2023. 12. 03. 03:00
Megosztás:

Világelső lett a Soproni Egyetem e-hulladék kezelési módszere

A világ legjobb gyakorlatait bemutató, e területen élen járó 54 egyetem közül első helyre rangsorolták az UI GreenMetric versenyében a Soproni Egyetem e-hulladék gyűjtését és a hulladékkezelést bemutató pályázatát - írta az egyetem az MTI-nek küldött szombati közleményében.
2023. 12. 03. 02:00
Megosztás:

Megdőlt az országos melegrekord szombaton

Megdőlt az országos melegrekord szombaton: Békéscsabán 18 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.
2023. 12. 03. 01:00
Megosztás: