A Bitcoin Minetrix bányász ​​token előértékesítése átlépte az 1,3 millió dollárt – A kereskedők szerint hatalmasat növekedhet

A Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) hiába az egyik legújabb kriptovaluta projekt, máris felvette a piac ritmusát – előértékesítése során eddig ugyanis 1,3 millió dollárt gyűjtött.

A Bitcoin Minetrix bányász ​​token előértékesítése átlépte az 1,3 millió dollárt – A kereskedők szerint hatalmasat növekedhet

A BTCMTX egyedülálló, forradalmi módon közelít a Bitcoin (BTC) bányászathoz. Ezzel a kezdő és tapasztalt befektetők figyelmét egyaránt felkeltette, akik szerint a tokenben bőven van növekedési potenciál.

Az alábbiakban bemutatjuk, miért olyan optimisták a kereskedők a Bitcoin Minetrix-szel kapcsolatban, és azt is, hogy hogyan kívánja megoldani a kriptovaluta bányászat problémáit.

A Bitcoin Minetrix demokratizálja a BTC bányászatot a Stake-to-Mine mechanizmus révén

A Bitcoin Minetrix legfőbb innovációja az újszerű stake-to-mine (helyezd letétbe és bányássz) mechanizmus. Ezzel a hétköznapi kripto rajongóknak is lehetősége nyílik arra, hogy beszálljanak a Bitcoin bányászatba, amiben eddig nem igazán tudtak labdába rúgni a költséges hardverekkel rendelkező bányász vállalatok miatt.

A felhasználók nemcsak megvásárolhatják a BTCMTX tokeneket, de letétbe is helyezhetik őket nem-átruházható bányászati ​​kreditekért cserébe.

Ezek a kreditek aztán elégetésre kerülnek, amiért cserébe a felhasználók felhőalapú BTC bányászati ​​teljesítményt kapnak. Ahogy a nevéből is kiderül, ezt a felhasználók BTC bányászatra használhatják fel és segítségével Bitcoin-t szerezhetnek.

A BTCMTX tokenjeik lekötésével a tulajdonosok szintén jutalmat szerezhetnek – az előértékesítés alatt a befektetők kb 595%-os APY-t érhetnek el, ami elősegíti a vásárlást és a hosszú távú tartást.

Habár a stake-to-mine platform még nem elérhető, a letétek ennek ellenére termelik a hozamot a token tulajdonosok számára.

Összességében tehát a hash-erő tokenizálásával a Bitcoin Minetrix nagyobb rugalmasságot és kontrollt biztosít a bányászoknak bányászati tevékenységük felett.

A befektetők bármikor leköthetik és akár el is adhatják tokenjeiket, közben pedig elkerülhetik a felhőalapú bányász ​​cégek buktatóit, mint amilyenek a csalásokat vagy a decentralizáció hiánya.

Tekintettel az innovatív stake-to-mine mechanizmusra, óriási felhajtás kerekedett a Bitcoin Minetrix körül az elmúlt hetek során, a projekt hivatalos Telegram csatornáját pedig már több mint 1500 ember követi.

A Bitcoin Minetrix Twitter fiókja szintén népszerű, 1800 követővel rendelkezik, jelezve ezzel a projekt iránti érdeklődést.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A sikeres előértékesítés kedvező helyzetet teremt a BTCMTX piacra lépéséhez

Jól bizonyítja a Bitcoin Minetrixben rejlő hatalmas potenciált az előértékesítés közelmúltban elért sikere, amelynek keretében a projekt mindössze három hét leforgása alatt elképesztő, 1,3 millió dolláros befektetést szerzett.

Az előértékesítés összesen 10 szakaszból áll, a leendő befektetők az első szakaszban 0,011 dollárért, míg a második szakaszban 0,0111 dollárért vásárolhatnak BTCMTX tokeneket.

A jelentősebb kriptovaluta influenszerek figyelmét is felkeltette a Bitcoin Minetrix. Michael Wrubel YouTuber például azt osztotta meg, hogy miért tartja jó ötletnek a projekt felhőalapú bányászati tevékenységét.

Zach Humphries YouTuber szintén készített egy videót a Bitcoin Minetrix-ről, kiemelve a passzív jövedelemszerzés lehetőségét.

Az előértékesítés után a Bitcoin Minetrix joggal lehet bizakodó a tőzsdére lépéssel kapcsolatban.

A csapat tervei szerint a BTCMTX-et a legnagyobb központosított tőzsdéken (CEX) és az olyan decentralizált tőzsdéken (DEX) listázza, mint az Uniswap.

A Bitcoin Minetrix csapat célja, hogy a vezető tőzsdei jegyzés révén világszerte elérhetővé tegye a BTCMTX-et a kriptovaluta befektetők számára.

Az 1,3 millió dolláros előértékesítés, az influenszer hype és a tőzsdei listázás tervével a Bitcoin Minetrix szilárd alapokat fektetett le a hamarosan esedékes piacra lépéshez.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A Bitcoin Minetrix ütemterve teljesen átformálja a Bitcoin bányászati ​szektort

A Bitcoin Minetrix ütemterve meglehetősen ambiciózus, amely ténylegesen felforgathatja a BTC bányászat jelenlegi helyzetét.

A csapat tervei szerint hamarosan elindítja webes irányítópultját és mobilalkalmazását, amelyek révén a felhasználók teljes mértékben, lokációtól függetlenül hozzáférhetnek a platform funkcióihoz.

Ha ennél is tovább megyünk, a Bitcoin Minetrix fejlesztő csapata nagy felhőalapú bányászati ​​egységekkel tervez partnerséget kötni, hogy növelni tudja a platform kapacitását.

A 2024-es Bitcoin felezés közeledtével a Bitcoin Minetrix éppen jókor lép a piacra, ráadásul lehetőséget kínál a kriptovaluták szerelmeseinek arra, hogy profitálhassanak az ebből származó bányászati​​jutalmakból.

Mindezek mellett a Bitcoin Minetrix felszámolja a befektetők előtt álló technikai akadályokat és megnyitja a BTC bányászatot a nagyközönség számára, ezzel hozzáférhetőbbé és demokratikusabbá téve az iparágat.

Az előrejelzések szerint a globális kriptovaluta bányászati​​piac 2032-re átlépi a 7 milliárd dolláros határt, a Bitcoin Minetrix pedig kitűnő helyzetben van ahhoz, hogy jelentős szerepet vágjon a tortából.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

Ez is érdekelhet: 

Már a kripto bálnák is felsorakoznak a yPredict mellett, tudd meg miért

A Shiba Inu a végét járja? Két éves mélypontot súrolja a SHIB, míg a Meme Kombat egyre több figyelmet kap

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Együttműködést kötött az EXIM Magyarország a görög exporthitel-ügynökséggel

A két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése érdekében együttműködési megállapodást írt alá az EXIM Magyarország és görög partnerszervezete, az Export Credit Greece (ECG) a május 21-23. között Athénban rendezett Berni Unió Prágai Klubjának ülésén - közölte az EXIM Magyarország pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 25. 06:00
Megosztás:

Az üzleti szolgáltatási szektor zászlóshajója lettünk

Magyarország mára az üzleti szolgáltatási szektor zászlóshajójává vált Közép-Európában, az ágazatban dolgozók száma öt év alatt a duplájára nőtt és átlépte a százezret - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Nyíregyházán.
2024. 05. 25. 05:00
Megosztás:

5 dolog, amit már most könnyen digitalizálhatnánk a munkában

Már régen elmúltak azok az idők, amikor minden szerződést és számlát papír alapon, postai úton kellett eljuttatni a célszemélyhez, és egy ideje már a céges irattárakat is szerverekre cseréltük. A mai napig vannak viszont olyan feladatok, amelyeket manuálisan vagy személyesen végzünk – ahelyett, hogy már elérhető technológiai megoldásokra bíznánk magunkat. Íme öt olyan tevékenység, amit már a jelenleg elérhető eszközökkel is könnyen digitalizálhatnánk a mindennapokban.
2024. 05. 25. 03:20
Megosztás:

Ez fog történik a Te pénzeddel is, ha Magyarország bevezeti az eurót

Az euró bevezetése egy országban számos gazdasági, pénzügyi és társadalmi hatással járhat. A magyar forint helyett az euró bevezetése hasonló hatásokat eredményezne, mint amiket más eurózóna tagországokban tapasztaltak. Nézzük meg a fontosabb hatásokat!
2024. 05. 25. 02:30
Megosztás:

Az Új Kripto szezon bullish, a befektetők gyorsan halmozzák fel ezeket a top altcoinokat a KANG Mellett

Miközben számos kriptovaluta folytatja a kilábalást a medvepiac végéhez közeledve, a kereskedők gyorsan felhalmozzák a legjobb altcoinokat, mivel ezek lenyűgöző teljesítményt mutatnak a piacon. Ezek az altcoinok, nevezetesen a Polkadot, az Avalanche, a Thorchain és a Near Protocol kiemelkedtek a többiek közül, az elemzők többségüknél kitörést prognosztizálnak. Ugyanebben a szellemben a kereskedők rohannak felhalmozni a KangaMoon (KANG) nevű új kriptovalutát is, amely a GameFi iparág átalakítására összpontosít, és a szakértők az egyik legjobb megvásárolható kriptovalutának tartják.
2024. 05. 25. 02:00
Megosztás:

Élettársad van nem pedig házastársad? Akkor most bajba kerülhetsz!

Még mindig sokan nincsenek tisztában az élettársak vagyonjogi viszonyaival (pedig becslések szerint megközelítőleg egymillió magyar ember él ebben a formában jelenleg), olyannyira, hogy egy friss MOKK-kutatás szerint az élettársi közösségben élő emberek töredéke tudja csak, hogy milyen jogi szabályok vonatkoznak rájuk. Cikkünkből most minden kiderül!
2024. 05. 25. 01:30
Megosztás:

Munkaviszonnyá válhat a taxisok és ételfutárok munkája?

Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. Ez egy nagy fejlemény az európai uniós jogalkotásban, melyet dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője segítségével vizsgálunk meg.
2024. 05. 25. 01:00
Megosztás:

2024 a kripto gaming visszatérésének éve? Mutatjuk a legjobb gaming érméket!

A globális kriptovaluta piac pozitív árfolyam-mozgásokat produkál, a feltételezések szerint ugyanis a SEC hamarosan engedélyezi az Ethereum ETF-eket.
2024. 05. 25. 00:01
Megosztás:

Fittyet hány a magas kamatokra az amerikai gazdaság

Az Egyesült Államokban az S&P feldolgozóipari beszerzési menedzser indexe májusban 50,9-re emelkedett az áprilisi 50 pontról.
2024. 05. 24. 23:00
Megosztás:

Mesterséges intelligencia innovációs központot nyitott Bukarestben a Genpact

Mesterséges intelligencia innovációs központot nyitott Bukarestben a Genpact - írja az economedia.ro.
2024. 05. 24. 22:00
Megosztás:

Új elnököt választott az MGYOSZ

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary), a legnagyobb múltra visszatekintő hazai munkaadói szervezet. Az MGYOSZ közgyűlésén egyhangúlag választották meg négy évre Lakatos Péter, aki 8 éve vesz részt aktívan a szövetség építésében, az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt.
2024. 05. 24. 21:00
Megosztás:

Indexcsökkenéssel zártak a főbb európai értékpapírpiacok

Gyenge kezdés után vegyes eredménnyel, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 05. 24. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 526,62 pontos, 0,77 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 24. 19:30
Megosztás:

Erősödött pénteken a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon és nyereséggel fejezte be a hetet is.
2024. 05. 24. 19:00
Megosztás:

Nőtt a Zwack árbevétele, nyeresége csökkent

A Zwack Unicum Nyrt. 2023-2024-es üzleti évében 36,9 milliárd forint bruttó árbevételt ért el, 4,5 százalékkal többet az előző évihez képest; adózott eredménye 2,9 milliárd forint volt, 15,7 százalékkal csökkent - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2024. 05. 24. 18:30
Megosztás:

Az első negyedévben rekordösszegű osztalékot fizettek ki világszerte

Rekordszintű osztalékot fizettek ki a cégek a világon az idei első negyedévben - áll a Janus Henderson brit alapkezelő jelentésében.
2024. 05. 24. 18:00
Megosztás:

Rekordbevétele volt előző évben Csehországnak a turizmusból

Tavaly 174,9 milliárd koronát (2798,4 milliárd forint) költöttek el a külföldi turisták Csehországban; az új rekordot jelentő összeg 34,5 százalékkal magasabb, mint az egy évvel korábbi, míg a koronavírus-járvány előtti, 2019-es rekordbevételeket 4,4 százalékkal haladja meg - derült ki a Czech Tourism állami idegenforgalmi ügynökség által pénteken nyilvánosságra hozott közleményből.
2024. 05. 24. 17:30
Megosztás:

Az elektromos autók akkumolátorainál oda kell figyelni a tartósságra és megfelelő cserére

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter részt vett az Európai Akkumulátorszövetség Brüsszelben megrendezett "European Battery Day" ülésén, ahol a felek megtárgyalták az európai akkumulátor-ökoszisztémát és az elektromos mobilitási ágazatot érintő legújabb fejleményeket. Ennek keretében a részvevők értékelték a 2018. évi akkumulátor-cselekvési terv végrehajtását és számba vették a lehetséges jövőbeli intézkedéseket - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken.
2024. 05. 24. 17:00
Megosztás:

Erősödésre számít a Duna House idén az ingatlanpiacon

Erősödő befektetői aktivitásra számít a Duna House idén az ingatlanpiacon: 2024. első negyedévének átlagában vidéken a vásárlók 25 százaléka, Budapesten a vásárlók 34 százaléka került ki a befektetők közül.
2024. 05. 24. 16:30
Megosztás:

Negyedéves összevetésben nőtt, éves összehasonlításban csökkent a német GDP

A német hazai össztermék (GDP) az első negyedévben 0,2 százalékkal nőtt negyedéves összevetésben, míg 0,2 százalékkal csökkent éves összehasonlításban - közölte végleges adatként a német statisztikai hivatal (Destatis) pénteken.
2024. 05. 24. 16:00
Megosztás: