Az új WienerAI mém érme kereskedési botot indít, az előértékesítés már 700 ezer dollárnál jár

A kripto legújabb, kibernetikus kolbászkutya szenzációja egy AI mém érme, a WienerAI (WAI). Ez az újdonság most a kriptovaluták legfejlettebb, kezdőbarát kereskedési botját adta hozzá az ökoszisztémájához. Eközben tart az ICO-ja, amely három hét alatt már több mint 700 000 dollárt gyűjtött össze.

Az új WienerAI mém érme kereskedési botot indít, az előértékesítés már 700 ezer dollárnál jár

A csapat "forradalmi AI kereskedési partner”-ként hirdeti az új AI társát, amely felhasználóbarát, AI-fejlesztett kereskedéssel, nulla díjfizetéssel és zökkenőmentes swap funkcióval rendelkezik. (A virtuális swap egy újfajta memóriakezelő funkció.) Páratlan képességeivel a WienerAI a tökéletes eszköz minden kriptokereskedőnek.

A WienerAI-nak köszönhetően nem is lehetne könnyebben előnyt szerezni. Amikor felteszel a botnak egy kérdést bármilyen kripto befektetési igénnyel kapcsolatban, a WienerAI a prediktív technológia segítségével átfésüli a piacokat, kiszimatolja a legalkalmasabbat a befektetőnek, majd részletesen leírja, elemzi a működési logikát.

A Wiener csere funkciója lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy gyors és hatékony tokencseréket hajtsanak végre, és néhány kattintással megtalálják a DEX-eken elérhető legjobb árakat. 

Emellett reflexív előnnyel rendelkezik az éllovasokkal, például a MEV botokkal szemben. Ezek a botok előre sorolják a kereskedők tranzakcióit annak érdekében, hogy profitáljanak a nyereségük minimalizálásából. A WienerAI a kibernetikai képességeivel bekerült az élharcosok táborába.

A WienerAI a blokklánc legújabb, AI szereplője

A WienerAI emlékeztet egy másik sikeres, közelmúltbeli token bevezetésére. A kutyás mém érme Scotty the AI (SCOTTY) egy AI biztonsági token, amely közel 10 millió dollárt gyűjtött össze a közelmúltbeli előértékesítése alatt.

A két forró, piaci rés kombinációja, a $WAI és a $SCOTTY egyaránt olyan érmék, amelyek új generációs eszközként inspirálta a befektetőket. Ezek ráadásul viccesebb háttérrel rendelkeznek, mint az átlagos AI érmék, és több hasznosságot kínálnak, mint a hagyományos mém érmék. 

A projektet mozgató, további erős narratívák a meglepően magas, jelenleg évi 1186 százalékos hozamot kínáló lekötési juttatások, az ellenőrzött audit, valamint a szórakoztató, közösségépítő történet a háttérben.

Irány a WienerAI

WienerAI: Az egyetlen kolbász-kutya-AI hibrid

A befektetők valószínűleg még sosem hallottak ilyen eredettörténetet. Elődjéhez, Scotty the AI-hoz hasonlóan a WienerAI is teljesen kidolgozott háttértörténettel érkezik a színpadra. 

Wiener egy laboratóriumban született az Új Szilícium-völgyben, Kr. u. 2132-ben. Szülőatyja egy őrült, kutyaimádó tudós, az Építész, akinek életműve egy fejlett mesterséges intelligencia és egy kutyahibrid létrehozása volt. 

Ez valóban sikerült is neki, bár némi hiba azért becsúszott az alkotásba. Az Építész éppen kolbászt evett, miközben az összekapcsolási eljárást végezte. Így a véletlen eredménye lett a WienerAI volt, a kölyökkutya, a mesterséges intelligencia és egy kolbász hibridje. 

A projekt fehér könyve a "társaságot" és a "barátságot" említi, mint Wiener létezésének kulcselemeit. Megemlíti a "kolbászhadsereget" is, amely a Wiener által bevonzani remélt követők vicces megnevezése. Ilyen módon finom utalást találunk az erős közösségi működésre. Nem ő az első kriptokutya, akinek hadserege van, de talán ő lesz a legnépszerűbb. 

WienerAI át akarja venni a kriptokutya tér irányítását

A világ első és kedvenc mém érméjének, a Dogecoin-nak (DOGE) is van egy hadserege: az önjelölt "Doge Army", de Wiener szélesebb közösséget céloz meg. Van továbbá egy frappáns csatakiáltása, amely segít neki összegyűjteni a kolbászhadsereget. 

Úgy tűnik, hogy a Dogecoin már egy fáradt kutyus. A 2013-ban indított Dogecoin a saját blokkláncán él, amely a Bitcoin blokkláncának egy pörgősebb változata. A Dogecoin Proof-of-Work (PoW) konszenzusmechanizmust alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a legtöbb DOGE-t azok a bányászok zsákolják be, akik a legnagyobb teljesítményhez és számítási kapacitáshoz férnek hozzá. Ugyanakkor az emelkedő légköri hőmérséklet és a nemzetközi éghajlati célok világában a PoW használata egyre nagyobb aggodalomra ad okot a lelkiismeretesebb befektetők körében. 

A WienerAI natív lánca, az Ethereum egy Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmust használ, ahol a legtöbb ETH-t feltöltő bányászok kapják a legtöbb jutalmat. Ez jóval több mint 99 százalékkal energiahatékonyabb, mint a Bitcoin és a Dogecoin. 

Egy olyan iparágban pedig, amelyet az elmúlt két évben szinte állandó botrányok és likviditási válságok ráznak meg, a WienerAI a megfelelő auditálás biztonságát kínálja. A WienerAI okosszerződést a Coinsult, egy blokklánc biztonsági platform auditálta, amely különböző kripto- és blokklánc platformok biztonsági ellenőrzését végzi. Ez további bizalmat ad a befektetőknek a WienerAI iránt. 

Végül pedig ott vannak a napi lekötési juttatások. A WAI kínálatának nagyjából 20 százaléka a lekötésekre szolgál. A vevők az előértékesítés alatt már leköthetik a tokeneket, sőt, a weboldalon erre ösztönzik őket, hogy kihasználják a jelenleg kínált 1186 százalékos, jövedelmező APY-t. 

APY jövedelem

Lehet, hogy rejtélyesnek tűnik, hogy a befektetők miért özönlenek a WienerAI előértékesítésébe, de nincs rajta mit csodálkozni. Mindenki szeretne egy tokenizált darabot szerezni a kripto eddigi legfejlettebb, kezdőbarát AI kereskedési partneréből.

A WienerAI legújabb fejleményeivel kapcsolatos információkért mindenképpen érdemes követni az X csatornát, illetve a Telegram csoportot.

Csatlakozz a WienerAI előértékesítéséhez

Ez is érdekelhet:

A kriptó, amivel tanulva kereshetsz már 850 ezer dollárnál jár az előértékesítésen, de hamarosan emelkedik az ár

Egy új mém érme építi a jövőjét, a WienerAI már 350 ezer dollárt söpört be az előértékesítésen

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minél több gyermeket kell sportolásra ösztönözni

Minél több gyermeket kell sportolásra ösztönözni már egészen kicsi kortól, mert felnőve olyan tulajdonságokat és készségeket sajátítanak el, amik életük során végig kísérik őket - mondta a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára a közmédiának nyilatkozva szombaton, Győrben.
2024. 05. 26. 23:00
Megosztás:

Ünnepélyes alapkőletétellel vette kezdetét a sátoraljaújhelyi Continental Dohányipari Csoport ingatlanfejlesztési beruházása

Új, három csarnok felépítését, gépbeszerzéseket és energetikai korszerűsítést is magában foglaló, mintegy 16,5 milliárd forint összértékű beruházási programot hajt végre a hazai dohányipar meghatározó szereplője, a Continental Dohányipari Csoport. Az ingatlanfejlesztések első, szimbolikus lépéseként a társaság tulajdonosai és vezetői, illetve Sátoraljaújhely polgármestere ünnepélyes keretek között helyezték le a csomag részét képező zöldmezős raktárépület alapkövét a Pataki úti új iparterületen. A fejlesztések lehetővé teszik a Continental számára a további gépbetelepítéseket, a termelési kapacitás növelését, a raktározási folyamatok modernizálását, így a fenntarthatóság és versenyképesség növelését.
2024. 05. 26. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 26. 21:00
Megosztás:

Régi vagy modern bútorok? Nincs jobb vagy rosszabb, a válasz a harmóniában rejlik!

Régen minden jobb volt – valószínűleg sokan hallottuk már ezt a mondatot. Talán van is ebben valami. Vagy mégsem? Ki honnan nézi. A realitás azonban általában az, hogy az igazság a szélsőségek között található valahol. Na és persze ízlések és pofonok, ahány ember, annyi vélemény. A bútorok esetében is nagyjából ez a helyzet. Hibát követ el, aki lemond a régi idők tudásáról, de az is, aki nem képes befogadni az új dolgokat!
2024. 05. 26. 20:00
Megosztás:

Innovatív megoldások az információbiztonság terén

Milyen megoldások vannak ma az információbiztonságban és hogyan lehet növelni egy vállalat információbiztonságának érettségét? Ennek jártunk utána a FORTIX Consulting Kft. információbiztonsággal foglalkozó magyar cég segítségével, akik folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat az információbiztonság terén, ezért naprakész tanácsokkal rendelkeznek.
2024. 05. 26. 19:00
Megosztás:

Meleg, záporos-zivataros időjárás várható

A jövő hét elején átmenetileg csökken a csapadék valószínűsége, majd a hét közepétől ismét megnő a záporok, zivatarok esélye, pénteken több helyen is lehet eső. A csúcshőmérséklet továbbra is 23-29 Celsius-fok között várható, a hét végén délkeleten 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 05. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora hozamot lehet elérni a lakáskiadással?

Kiszámoltuk, mekkora hozamot termelt a múltban a lakáskiadás, és azt is bemutatjuk, miként alakulhat az ingatlanbefektetés jövedelmezősége a közeljövőben.
2024. 05. 26. 17:00
Megosztás:

Diákhitel sajtóközlemény: Hazugságokat állít a 24.hu

A 24.hu oldalán megjelent, a diákhitelezés jövőjével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek. A Diákhitel Központ felhívja a 24.hu figyelmét, hogy a diákhitelt, ahogy korábban is, a Diákhitel Központ folyósítja az ügyfelek különböző bankoknál vezetett folyószámláira. A rendkívül kedvezményes Diákhitel Számlát biztosító pénzintézetek kiválasztása transzparens módon, a nyilvánosság tájékoztatása mellett zajlott. Így a 24.hu hazug állításaival szemben a hallgatók nem egy pénzügyi intézménnyel, hanem az új rendszer eredményeképpen az OTP, az ERSTE, az MBH Bank és a Gránit bank hálózatában nyithatnak Diákhitel Számlát. Emellett a Diákhitel Központ, ahogy eddig is, úgy a jövőben is az MFB égisze alatt fog működni, amely megbízható szervezeti hátteret biztosít a diákhitelezés számára.
2024. 05. 26. 16:00
Megosztás:

Tovább bővült a Budapesti Közművek elektromos járműflottája

Nyolc új, elektromos meghajtású, a napokban szolgálatba állt céljármű teszi immár teljessé a budapesti közműtársaság FKF köztisztasági divíziójának környezetbarát flottáját.
2024. 05. 26. 15:00
Megosztás:

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH a napokban

A jövő héten a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a szolgáltatások külkereskedelméről közöl adatokat.
2024. 05. 26. 14:00
Megosztás:

Közös érdek, hogy a jövő pénzügyi szakemberei a legjobb tudást kapják

Új dizájnt kapott a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének legnagyobb előadóterme – az MBH Bank és az egyetem hosszú távú együttműködésének jelképeként. A mostantól az MBH Bank brandjét viselő IV-es auditórium közel 400 fő befogadására alkalmas, a legnagyobb egyetemi előadások mellett protokolláris események és szakmai eseménysorozatok helyszíne is. A két meghatározó intézmény egy éve kötött hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást, melynek első célkitűzései sikeresen megvalósultak.
2024. 05. 26. 13:00
Megosztás:

A Roszatom vállalata speciális titáncsöveket gyárt a világ legnagyobb jégtörője számára

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024. 05. 26. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt péntekihez képest 757,89 pontos, vagyis 1,11 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárta a hetet.
2024. 05. 26. 10:30
Megosztás:

A BKIK a vállalkozásindításban is segíti a tehetséges fiatal szakembereket

Kiemelkedően szerepeltek a budapesti szakmát tanuló fiatalok az országos szakmai versenyek döntőjén, a Szakma Sztár Fesztiválon. A budapesti szakképző iskolák végzősei 35 érmet szereztek 27 szakmában. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tegnap nagyszabású ünnepségen vállalkozásindítási inkubációs támogatással és nagyértékű vásárlási utalvánnyal jutalmazta a budapesti dobogósokat, illetve felkészítő tanáraikat.
2024. 05. 26. 09:00
Megosztás:

Többszörösére nőhet a daganatok kockázata a cukorbeteg és túlsúlyos emberek körében

Szív-érrendszeri- és vesebetegségeket, de akár daganatos betegségeket is okozhat a 2-es típusú cukorbetegség és az elhízás. Elengedhetetlen az életmódváltás és a szűrővizsgálatok elvégzése, ugyanis a cukorbetegek körében több mint négyszer, a túlsúlyosoknál pedig mintegy 30 százalékkal gyakoribb az onkológiai betegségek kialakulásának kockázata – hangzott el a Magyar Diabetes Társaság XXXII. Kongresszusán, ahol többek között az elhízás témakörét és a megelőzési lehetőségeket járták körül a szakemberek.
2024. 05. 26. 08:00
Megosztás:

Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Miután a legutóbbi ATH alatt tartós konszolidációt mutatott, a Bitcoin árfolyama újabb emelkedési hullámba kezdett. Az elmúlt héten a Bitcoin több mint 5%-ot emelkedett, elérve a kritikus 70 000 dolláros árfolyamot.
2024. 05. 26. 07:00
Megosztás:

Átment a vizsgán” az új érettségi rendszer

A napokban befejeződnek az írásbeli érettségi vizsgák, amelyek most először kizárólag a 2020-ban bevezetett, új Nemzeti alaptantervre (NAT) épülő feladatokból álltak. Bár a dolgozatok javítása még folyamatban van, a reakciók és a részeredmények alapján már le lehet vonni az első tanulságokat az új korszakról. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrumnál úgy látják, az előzetes aggályokkal szemben a most életbe lépett követelményrendszer az eddiginél nagyobb teret enged a diákok logikus gondolkodásának, kreativitásának és problémamegoldó képességének, miközben a sokak által bírált, lexikális tudást igénylő részeknek is megvan a maguk szerepe.
2024. 05. 26. 06:00
Megosztás:

Új EU-s szabályozás mutatja, mi a minimum, amit a hazai pénzügyi cégeknek teljesíteniük kell a kibervédelmük érdekében

Hatalmas károkat okoz a kiberbűnözés a pénzügyi szektorban, amire az Európai Unió választ kíván adnia az úgynevezett DORA rendelettel. A már jövőre élesben működő kiberszabályozás segít felkészíteni az európai, köztük a hazai pénzügyi szervezeteket az online támadások kivédésére – hívja fel a figyelmet az EY. A vállalatoknak jól felfogott érdeke, hogy megfeleljenek a DORA által nyújtott minimális elvárásoknak, de érdemes egy jóval komplexebb, személyre szabott megközelítés alkalmazni, hogy mindenképp elkerüljék a komoly anyagi és reputációs kárral járó biztonsági incidenseket.
2024. 05. 26. 05:00
Megosztás:

Energiaszektor az átalakulás útján: hol tart most a hazai piac?

Magyarország energiaimport-kitettsége 85 százalék feletti, de ez az arány a klímasemlegesség felé tett lépésekkel csökkenthető. A kilátások pozitívak: gáztárolóink jelenlegi töltöttségi szintje a régióban az egyik legmagasabb, naperőművi kapacitásunk mintegy 6 ezer MW, illetve a lakossági villamosenergia-fogyasztás is csökkenő tendenciát mutat. A DLA Piper Hungary szakértői sorra vették azokat a tényezőket, melyek az energiaszektor átalakulására a legnagyobb hatással bírnak.
2024. 05. 26. 04:00
Megosztás:

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.
2024. 05. 26. 03:00
Megosztás: