Az XRP elérheti az 1 dollárt 2024-ben, de egy másik kriptó mégis jobban megéri!

A Ripple natív érméje, az XRP továbbra is egy izgalmas árfolyamsávban mozog, aminek köszönhetően a népszerű kriptó értéke 0.60 dollárnál áll.

Az XRP elérheti az 1 dollárt 2024-ben, de egy másik kriptó mégis jobban megéri!

Azonban az XRP-t is elérte a negatív piaci trend, aminek hatására az árfolyam az előző 24 óra során 2.4 százalékot csökkent.

Sokan úgy látják, a november eleje óta zajló folyamatos csökkenési hullámnak rövidesen vége szakadhat és ismét egy bikafutam veheti kezdetét.

Továbbá érdemes lehet megfontolni befektetésre a Bitcoin Minetrixet. A BTCMTX tokenek segítségével még egy volatilis időszak során is kimagasló bevételeket lehet elérni.

Vándorolnak a kriptobálnák

Komoly aggályok merültek fel a Ripple rövid távú árfolyamával kapcsolatban azt követően, hogy jelentős mennyiségű XRP-től szabadult meg több kriptobálna is. A legnagyobb tranzakció 50 millió XRP-t érintett, melynek az értéke több mint 31 millió dollár.

A tárcából két különböző centralizált tőzsdére kerültek az érmék, a Bitstampre és a CEX Bitsora.

Érthető módon a szektorban ezt követően azonnal beindult a spekulálás. Sokan ugyanis attól tartanak, hogy egy szakadás akár a 0.5 dolláros szintig képes lehet levinni az árfolyamot.

A bizonytalanság ellenére viszont az XRP egyelőre képes tartani a 0.60 dolláros szintet, vagyis a legtöbb befektető bizalma -idáig- töretlen. Az XRP befektetői jó hónapot könyvelhetnek el, hiszen 30 nap leforgása alatt a népszerű kripto értéke 11 százalék növekedést tudott elérni.

Mire számíthatnak az XRP befektetői?

Tagadhatatlan, hogy rövid távon a befektetők készülhetnek némi turbulenciára, azonban a távolabbi jövőt illetően a szakértők bizakodók. 

Számos elemző úgy vélekedik, hogy az XRP különleges jogi státusza és a korábbi piaci mérete miatt elképesztő sikereket érhet el jövőre. A CryptoInsightUK névre keresztelt elemző úgy vélekedik a felsorolt okoknak hála akár a 61,000 százalékos erősödés sem zárható ki. 

Azonban arról a szakértő sem feledkezik el, hogy az amerikai tőzsdefelügyelettel (Sec) szembeni harc negatívan hathat az árfolyamra.

A CoinCodex adatai rámutatnak, hogy az XRP árfolyama erős támaszt találhat 0.82 dollárnál. Ennek a szintnek az eléréséhez azonban olyan eseményeknek kellene megvalósulni mint a Ripple győzelmének a Sec-kel szemben.  

Nézzük meg technikai oldalról mire számíthatnak a kereskedők a közeljövőben

XRP előrejelzés

Cikkünk írásakor a kriptoszektorban többnyire a vihar előtti csend jeleit lehet tapasztani. A legnagyobb kriptók értéke minimális csökkenésen esett át, míg a kereskedési volumenek körül csökkenést lehet látni.

Az XRP értéke november 26-án elérte egy rövid időre a 0.6300 dolláros szintet, azonban a bikák az árfolyamot nem tudták megtartani. Az viszont tisztán látszott a kitörésből, hogy továbbra is számtalan kereskedő lát potenciált a Rippleben.

Közelebbről megnézve számos olyan technikai adatok láthatunk, amely alapján okkal lehet számítani az árfolyamnövekedésre. 

A legnagyobb ellenállásra a bikák 0.6535 és 0.6891 dollárnál számíthatnak, illetve ideális esetben 0.7235 dollárnál.

Ezek a szintek kulcsfontosságúak és sikeres áttörésük régóta nem látott rallyt vonna maga után. 

További csökkenés után az első támaszt 0.5924 dollárnál található, amit 0.5650 és a 0.5406 dolláros szintek követnek.

Az RSI (relatív erősségi index) értéke 63-nál áll, ami jó jel lehet, hiszen nem túlvett, mégis kellő támogatottsággal rendelkezik. Az 50 napos EMA (exponenciális mozgóátlag) 0.6200 dollárnál van, ami alátámasztja a bikás jövőképet.

XRP ÁRFOLYAM

Ahogy az ábránkon is látható, éppen egy dupla csúcs rajzolódik ki, ami szintén jó jel lehet a bikák számára. Ez a tőzsdealakzat általában arra utal, hogy az XRP árfolyama magasabb értékeket is tesztelhet a közeljövőben.

Vagyis összefoglalva elmondható, hogy az XRP értéke technikai és fundamentális oldalról egyaránt biztató jeleket mutat. Ennek ellenére a globális piaci trendeket sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Az egyik legfontosabb eleme az árfolyamnak a Sec és a Ripple Labs közötti per. Ennek az ügynek alakulását a Ripple befektetőinek érdemes minél alaposabban nyomon követni.

A volatilitást azonban a legjobban olyan projektekkel lehet ellensúlyozni amilyen a Bitcoin Minetrix is. Az egyedi kezdeményezésekkel ugyanis magas passzív bevételekhez lehet jutni bitcoin bányászatával. Ráadásul magasabb költségek nélkül!

Szeretném megismerni a Bitcoin Minerixet!

Utolsó esély: Ne hagyd ki a Bitcoin Minetrixet

Könnnyen lehet a Bitcoin Minetrix képes lehet a teljes kriptobányászati szektor megreformálására, köszönhetően forradalmai felépítésének.

A stake-to-mine protokollra épülő kriptó  biztonságosan és transzparens módon biztosít állandó bevételt a bitcoin bányászatára. 

Egyedi felépítésének köszönhetően a projekt 2 hónap leforgása alatt 4.5 millió dollárt tudott gyűjteni a natív BTCMTX tokenek eladásával.

Mivel már csak 3 nap maradt a következő áremelésig, ezért akik idáig fontolgatták a csatlakozást, azoknak érdemes lehet minél hamarabb a lovak közé csapni. 

A projekt indulása várhatóan a következő bitcoin felezés idejére eshet, így a listázás képes lehet elképesztő sikereket elérni.

A használattal kapcsolatban a felhasználóknak mindössze annyit a dolguk, hogy lekötik a tokenjeiket. A listázás után ezért cserébe forgalomba nem hozható krediteket lehet majd kapni, amiket elégetve felhőalapú számítási teljesítmény lesz jóváírva a profilunkon.

Annak arányában, hogy mekkora teljesítménnyel rendelkezünk, részesülhetünk majd a sikeresen kibányászott BTC-ből.

Vagyis az eredeti befektetésünk bármikor elérhető lesz, miközben a blokklánc-technológiának hála a bármikor ellenőrizhetünk minden tranzakciót.

Ennek hála a BTCMTX visszaállíthatja a felhőalapú bányászat hírnevét, továbbá decentralizálttá tehet egy jelenleg erősen centralizált szektort. 

A vásárláshoz ETH, USDT, MATIC és BNB mellett bankkártyát is használhatsz, így másodpercek alatt elvégezhető a csatlakozás.

Amennyiben szeretnéd alaposabban megismerni a Bitcoin Minetrix világát, látogass el még ma a magyar nyelven is elérhető weboldalra!

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

18 havi csúcsot döntött a Bitcoin, a jövő a Bitcoin ETF-nek kedvez?

3 mém token, amik kiüthetik a Dogecoint és a Shiba Inut

Kriptovaluta kezdőknek: A legjobb kriptok befektetésre 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás:

Nagyon gyenge évet zárt Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca

A 2008-as válság óta a leggyengébb évét zárta Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca: az ingatlan tranzakciók volumene tavaly az első három negyedévben 3,2 milliárd dollárt ért el, ez mindössze a 2022-es egész évi forgalom 30 százaléka - ez derült ki a KPMG 10 országot felölelő Property Landing Barometer kutatásból.
2024. 02. 21. 22:30
Megosztás:

Kevesli a hatósági munkaügyi ellenőrzést a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Kevésnek tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a hatósági munkaügyi ellenőrzések gyakoriságát, és érdemi változást sürget.
2024. 02. 21. 22:00
Megosztás:

2900 milliárd forintot kap a magyar agrárium - kik élveznek most előnyt?

Megkezdődött a vidékfejlesztési- és agrárpályázatok kiírása előtti társadalmi egyeztetés, így egy-egy részlet még változhat, de már most látszik, hogy összességében mintegy 2900 milliárd forint juthat a hazai mezőgazdaságnak 2027-ig. A nagyon különböző célú és formájú pályázatok egyik közös vonása, hogy többségükben kiemelt figyelmet kapnak az ökológiai szempontok, így az ökogazdálkodást, vagy csak a fenntarthatóság emelt kritériumait vállaló pályázók jelentős előnyöket élveznek majd.
2024. 02. 21. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Mazars és a Mergermarket közös Közép- és Kelet-Európa 2023-24. évi M&A jelentése

A KKE-régió érettségét mutatja, hogy 2023-ban nem rendült meg a globális kihívások hatására, sőt az M&A ügyletek száma és összértéke meghaladta a járvány előtti időszak szintjét – áll a Mazars és a Mergermarket közös idei jelentésében. Magyarországon 21 százalékos csökkenés figyelhető meg azonban, és a legnagyobb magyarországi tranzakciók mögött továbbra is az állam áll. A magyar gazdaságban a magánegészségügy és az informatikai szektor emelkedik ki, valamint a megújuló energiaforrások is egyre nagyobb érdeklődést váltanak ki a külföldi befektetők körében.
2024. 02. 21. 21:00
Megosztás:

Kezdetét vette a TwinEU

Elindult az Európai Unió innovációs keretrendszerének egyik legnagyobb projektje, a TwinEU, amelynek célja, hogy kidolgozza az európai villamosenergia-rendszer digitális másának koncepcióját; a konzorciumban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kiemelt szerepet játszik - tájékoztatta az egyetem kedden az MTI-t.
2024. 02. 21. 20:30
Megosztás:

Megállítható-e a képzett munkaerő külföldre áramlása?

A brain drain, magyarul az „agyelszívás” a magasan képzett munkavállalók elvándorlását jelenti egy szerényebb megélhetést adó, alacsonyabb fejlettségű országból egy fejlettebb, magasabb életszínvonalat biztosító országba. Így humán tőkéjüket (tudásukat, képességeiket, kreativitásukat) immáron egy másik gazdaságban kamatoztatják, serkentve ezzel a fogadó ország gazdaságát. Magyarországon a magasan képzettek elvándorlási rátája jelenleg közel 7%.
2024. 02. 21. 20:00
Megosztás:

Kevéssé változott szerdán a forint árfolyama

Vegyesen alakult, csekély mértékben változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest szerdán a bankközi piacon.
2024. 02. 21. 19:30
Megosztás:

Többségében nyereséggel zártak az európai indexek

A európai indexek vegyesen, többségükben nyereséggel zártak szerdán.
2024. 02. 21. 19:00
Megosztás:

Ismét történelmi rekordon zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 403,23 pontos, 0,61 százalékos emelkedéssel 66 344,17 ponton, újabb történelmi rekordon zárt szerdán.
2024. 02. 21. 18:30
Megosztás:

Nyoma van a lengyel gazdák mozgolódásának

Közlekedési nehézségeket okoztak kedden Lengyelország-szerte az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán áruk behozatala ellen tiltakozó gazdák közúti blokádjai, az egyik ukrán határátkelőn a tüntetők ukrán gabonát eresztettek ki egy tehervonat vagonjaiból - közölte a Polsat News hírtelevízió.
2024. 02. 21. 18:00
Megosztás:

Nem hagyják esni a hatóságok a kínai tőzsdét, ismét közbeléptek a részvénypiacokon Kínában

Ismét közbeléptek a kínai hatóságok, hogy növeljék a kínai részvénypiacba vetett bizalmat.
2024. 02. 21. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a párizsi balhé

Folytatódott az Eiffel-torony dolgozóinak sztrájkja kedden, Párizs legismertebb turistalátványossága az egymást követő második napon nem nyitott ki.
2024. 02. 21. 17:00
Megosztás:

Négyen kikerültek az EU feketelistájáról

Az Európai Unió illetékes tanácsa felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, a Bahama-szigeteket, Belize-t, a Seychelle-szigeteket, valamint a Turks- és Caicos-szigeteket törölte onnan, így a lista 12 szereplősre apadt.
2024. 02. 21. 16:30
Megosztás:

A TLE reménykedik a változásban

A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási rendszer - csok plusz, megemelt falusi csok és babaváró kölcsön - akkor tudja mérsékelni a lakáspiaci visszaesést, ha kiszámítható módon, hosszú távon fennmarad.
2024. 02. 21. 16:00
Megosztás: