Szárnyalnak a mém érmék, a kutya után egy béka lehet a befektetők kedvence?

Úgy tűnik, a mém érme mánia visszatért, hiszen például a Solana-alapú dogwifhat (WIF) token látványos árfolyam-emelkedést produkált. A WIF ára 134 százalékot emelkedett az elmúlt három napban.

Szárnyalnak a mém érmék, a kutya után egy béka lehet a befektetők kedvence?

A mém érmék piacán – a befektetők legnagyobb örömére - bikás lendület tapasztalható. Még az is lehet, hogy az új Frog Wif Hat (FWIF) projekt lesz majd az, amely a dogwifhat nyomdokaiba lép, és ugyanúgy robban, mint az elődje.

A Dogwifhat árfolyama emelkedik és az 1 dollár felé tart

A héten a dogwifhat a befektetői várakozásokkal dacolva szárnyalt. A technikai mutatók most a bikás folytatás felé mutatnak, mivel a WIF kedden áttörte a 0,50 dolláros, kulcsfontosságú ellenállási szintet. A lendület tegnap 0,89 dolláros történelmi csúcsra repítette a tokent, éppen a lélektanilag fontos 1 dolláros mérföldkő alá.

dogwifhat

A CoinMarketCap adatai szerint a WIF jelenleg 815 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, és ezzel a világ ötödik legnagyobb mém érméje lett. Ez azt jelenti, hogy a WIF a teljes piaci értéket tekintve megelőzte az olyan piaci bástyákat, mint például a Floki (FLOKI). Az ilyen rövid idő alatt bekövetkezett, meteorszerű emelkedés a dogwifhat online közösség növekvő befolyását bizonyítja.

dogwifhat árfolyam grafikon USDT

A közösség legtöbb tagja egyébként úgy véli, hogy a WIF-nek van lehetősége arra, hogy még magasabbra emelkedjen. Különösen azért, mert még mindig csak egy pár tőzsdén érhető el. Ráadásul még nem szerepel az olyan Tier-1 platformokon, mint például a Binance vagy a Coinbase.

Mivel a token jelenleg mindössze 22 százalékkal tartózkodik az 1 dolláros szint alatt, ennek a mérföldkőnek az elérése a mainstream médiában való megjelenést és még nagyobb hype-ot válthat ki.

A DOGE és a SHIB vezetésével a mém érme mánia visszatért a piacra

A dogwifhat erősödése egy nagyobb trendet jelez, vagyis a meme coinok piaca ismét forrósodik. Az influencerek és a kisbefektetők a spekulációtól fűtve újra belevágnak ezekbe a kockázatos eszközökbe.

A CoinGecko szerint a mém érmék piacának értéke meghaladta a 34,6 milliárd dollárt, ami 27 százalékos növekedést jelent az elmúlt napban. Csak az elmúlt 24 órában több mint 12,4 milliárd dollárnyi kereskedési volumen keletkezett az összes mém érme viszonylatában. 

top meme coins

A befektetői érdeklődés nagyságrendje határozottan megnőtt. Hogy innen hová tart a piac, azt csak találgatni lehet. Ugyanakkor további emelkedés tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek.

Az olyan nagy mém érmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) vezetik a sort. Míg az alacsonyabb piaci tőkeértékű tokenek, mint a Myro (MYRO) szintén hatalmas nyereséget könyvelhetnek el.

Ráadásul a CoinCodex kripto érzelem-követője a maximális 100-as értéket mutatja, tehát a kriptopiaci hangulat most a legbikásabb, ha az elmúlt két év trendjeit nézzük.

Mindezek fényében jól látszik, hogy a mém érmék területén zajló bikafutás nem mutatja a lassulás jeleit. Ez azt jelenti, hogy az olyan tokenek, mint a WIF, további nyereségre számíthatnak.

Lehet, hogy a Frog Wif Hat lesz a következő mém érme, amely a sikeres DEX bevezetés után robbanásszerűen emelkedik?

A mém érme piac fellendülésének hátszelét meglovagolva a Frog Wif Hat nevű új versenyző is kivételesen jól teljesít. Az Ethereumon múlt hétfőn elindított FWIF hatalmas emelkedést produkált a kereskedés első néhány órájában, mielőtt visszaesett volna.

A kezdeti volatilitás ellenére a FWIF újra lendületbe jött, az elmúlt két napban 105 százalékkal emelkedett. Már 982 egyedi tokentulajdonos van a projektben, a token pedig 1,4 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik.

fwif

A Frog Wif Hat kis mérete és alacsony piaci kapitalizációja miatt jelentős növekedési lehetőséggel rendelkezik, ahogyan növeli az ismertségét. A Frog Wif Hat körüli felhajtás nagy része a furcsa béka kabalának köszönhető, amely egy apró barettet visel és egy baguette-et tart a kezében.

A projekt egyértelműen kísérletet tesz arra, hogy a dogwifhat sikerét kihasználva, hasonló névvel és játékos vizuális megjelenéssel azonnali vonzerőt ébresszen a befektetőkben.

Tovább erősíti a FWIF népszerűségét, hogy mind az egymilliárd token már forgalomban van, és a tranzakciókat nem terheli adó. 

frog wif hat

A Frog Wif Hat okosszerződéseit is auditálták, és a fejlesztőcsapat nem tud új tokeneket veretni.

Mindezek a részletek együtt vonzó lehetőséggé teszik a korai szakaszban lévő mém érmét. A kereskedők, akik a következő rejtett gyöngyszemet keresik, jó úton járnak, ha megismerkednek a Frog Wif Hat tokennel. 

Látogass el a Frog Wif Hat weboldalára

Ez is érdekelhet: 

A Green Bitcoin annyira kapós, hogy máris rekordot állított fel

Az Ethereum átszökkent a 3300 dolláron

Feltörekvő kriptovaluták 2024-ben, amelyek berobbanhatnak

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás:

Az Alteo rendkívüli osztalékot fizet

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalék kifizetéséről döntött részvényenként, elfogadva az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát pénteken - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 19. 20:00
Megosztás: