Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Az elemzésben főleg technikai szempontokat vizsgáltunk, és integráltuk a Fibonacci kiterjesztési zónákat, valamint a történelmi csúcsokat is.

Emellett három vezető előértékesítést is megismerhetsz a Pepe Unchained ($PEPU), a PlayDoge ($PLAYDOGE) és a The Meme Games ($MGMES) személyében, amelyek megtöbbszörözhetik a befektetésedet, amikor piacra lépnek. Vágjunk is bele!

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin remek kiindulópont elemzésünkhöz, hiszen más népszerű mém érmékkel ellentétben története régebbre nyúlik vissza. A Pepe vagy a Bonk például már ebben a ciklusban érték el a csúcsukat. A korábbi 0,73 dolláros csúcsár remek viszonyítási alap lehet a jelenlegi 0,13 dolláros szinthez képest.

Már a korábbi csúcs is jelentős, hatszoros megtérülést eredményezne. A lehetséges célpontok között szerepelnek a ciklus kezdeti csúcsa (0,22 dollár), a mindenkori csúcs (0,73 dollár), illetve a Fibonacci kiterjesztés és a mindenkori csúcs közötti középpont (~ 2,11 dollár).

Az utóbbi célár 17-szeres hozamot jelentene, ami igencsak ígéretes a közelgő piaci ciklus fényében.

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu ($SHIB) a legutóbbi futás során tekintélyes emelkedést produkált. A következő ciklus potenciális célpontjait egy egyszerű Fibonacci kiterjesztéssel becsülik: az előző mélypontot és a mindenkori csúcsot kötik össze. Az első célár 0,00004518 dollár, a legutóbbi futás csúcsa.

A második a 0,00008966 dollár körüli mindenkori csúcs. A $SHIB új lehetséges csúcsaként a Fibonacci kiterjesztési zóna középső része szolgál. Ezek a célárak kivétel nélkül ígéretes növekedéssel kecsegtetnek.

Brett Based (BRETT)

A Brett egy egyedi mém érme, amely jelentős port kavart a Base blokkláncon. A Brett az első mém érmék egyike ezen az Ethereumnál olcsóbb láncon, és figyelemre méltó növekedést produkált. Az érme jelenleg 1,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bír, amire néhány hónap alatt tett szert.

Brett kripto árfolyam grafikon és elemzés

A Brett akár 10-20-szoros nyereséget is hozhat, ami azt jelenti, hogy 10-szeres növekedés esetén akár 900%-os megtérülést is produkálhat. A Brett ezzel 1,31 dollárba kerülne, ami teljesen reális célnak tűnik a közelgő altcoin szezon során.

Három potenciális árat azonosítottunk: egy óvatos, 0,30 dollár körüli, egy agresszívabb 0,63 dolláros, és egy ambiciózus 10-szeres, 1,32 dolláros célt tűztünk ki.

A legnépszerűbb kripto előértékesítések – Pepe Unchained, PlayDoge, The Meme Games

A következő nagy kriptovalutát keresed? Fontold meg, hogy beszállsz ezekbe az ígéretes előértékesítési projektekbe! Mivel ezekben az érmékben megvan a lehetőség arra, hogy akár megismételjék a nagy mém érmék sikerét, ezekkel az új projektekkel magas hozamot szerezhetnek a korai befektetők. Ismerd meg őket!

Pepe Unchained ($PEPU)

Miközben a nagy mém érmék visszapattannak, az újonc Pepe Unchained ($PEPU) egy egészen új megközelítéssel érkezik a piacra. A jelenleg is futó előértékesítéssel a projekt felkeltette a lakossági befektetők figyelmét, és már több mint 4,5 millió dollárnyi befektetést gyűjtött.

A Pepe Unchained nem csupán egy újabb békás mém érme. A fejlesztők egy speciális, mém érméknek kifejlesztett Layer 2 blokklánc létrehozásán munkálkodnak, és olyan problémákat kívánnak megoldani, mint a lassú tranzakciók és a magas díjak.

Ez a Layer 2 megoldás csökkenti a díjakat, ezzel a kisebb értékű kereskedéseket is jövedelmezővé téve a kereskedők számára. Emellett a hálózat ráadásul percekről ezredmásodpercekre csökkentheti a tranzakciós időket, ami lehetővé teszi a torlódás nélküli ügyleteket.

Pepe Unchained kriptovaluta előértékesítés

A Pepe Unchained előértékesítés korai sikere jelentős befektetői érdeklődésre utal. A projekt ráadásul óriási letéti jutalmakat is kínál, amely jelenleg 400% feletti éves hozamot jelent. A letétek passzív bevételi lehetőséget kínálnak a befektetőknek, amellyel két frontról is profitálhatnak befektetésükből.

A SolidProof és a Coinsult teljes körű auditot végzett a projekt intelligens szerződésén, és biztosította annak megbízhatóságát. Akárcsak a többi új kriptovaluta projektnek, először a Pepe Unchainednek is teljesítenie kell ígéreteit, mielőtt többszörösére nőhetne a tőzsdéken. Addig is, az innováció kimagasló példája a mém érme piacon.

Látogass el a Pepe Unchained hivatalos oldalára és csatlakozz te is a $PEPU token előértékesítéséhez a többszörös haszonért!

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

PlayDoge ($PLAY)

Egy új kutyás mém érme, a PlayDoge ($PLAY) is virálisan terjed. Az Ethereumon futó kripto játék projekt bár még csak az előértékesítési szakaszban tart, de máris egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A PlayDoge-ban egyesülnek a mém érmék, a P2E játékok és a '90-es évek nosztalgiája, amire a közösség gyorsan fel is kapta a fejét.

PlayDoge kriptodeviza előértékesítés

A PlayDoge a rapszodikus piaci körülmények közepette is már elképesztő, közel 6 millió dolláros befektetést szerzett az előértékesítésben. Noha a befektetők izgatottak, nem szabad elfelejteni, hogy a piac könyörtelen.

A PlayDoge egy P2E, 8 bites mobil játékkal érkezik, amelyben egy virtuális háziállatról kell gondoskodni. Ahogy a játékosok etetik, tanítják és szórakoztatják a Doge kutyájukat, $PLAY tokeneket gyűjtenek, amelyekkel azután kereskedhetnek vagy letétbe is helyezhetik őket.

A játékosok mini játékokkal vagy a ranglistán való helyezéssel is gyűjthetnek $PLAY tokeneket. Az egész ökoszisztéma úgy készült, hogy könnyedén kezelhető és megismerhető legyen, így a kezdő és a veterán kripto rajongók egyaránt vonzónak találhatják.

A P2E játék mellett a PlayDoge letéti programot is biztosít a $PLAY tulajdonosoknak, jelenleg 84%-os éves hozammal, ami még mindig jóval magasabb mint a legtöbb mém érme esetében. A SolidProof a PlayDoge intelligens szerződéseit is auditálta, és mindent rendben talált.

Még javában folyik a token előértékesítése, így gond nélkül csatlakozhatsz. Látogasd meg a PlayDoge oldalát és vásárolj te is $PLAY tokeneket!

Megnézem a PlayDoge oldalát

The Meme Games ($MGMES)

A The Meme Games ($MGMES) egy igazán egyedi kripto előértékesítés, amely egyesíti az olimpiát és a mém érméket. A projekt még csak néhány napja indult, de már több mint 200 000 dollárnyi befektetést gyűjtött össze. A $MGMES tokenekért jelenleg 0,00905 dollárt kell fizetni, az ár azonban néhány nap múlva emelkedni fog.

The Meme Games kripto ICO

A The Meme Games olyan népszerű mém karaktereket mutat be, mint a Brett, a Doge, a DogWifHat, a Pepe és a Turbo, akik egy virtuális stadionban mérkőznek meg egymással. A mémek rajongói és a befektetők $MGMES token vásárlásaik után választhatnak egy versenyzőt, akit versenybe küldhetnek. Amennyiben ersenyzőjük nyer, 25% token bónuszt kapnak vásárlásukra.

A $MGMES előértékesítés szeptember 8-án, a paralimpia vége után zárul. Az érme a tervek szerint 2024. szeptember 10-én a DEX-eken is megjelenik majd, ami nemcsak a sport rajongókat vonzhatja, de a nyereséget is növelheti.

Azok, akik az előértékesítés során fektetnek be, a játékokból húzhatnak hasznot, a hosszú távú befektetők pedig a letéti jutalmakból részesülhetnek. A befektetők megvásárolhatják és rögtön letétbe is helyezhetik tokenjeiket a The Meme Games készletben, ezzel dinamikus éves hozamot szerezve. A jelenlegi hozam 1300% feletti, így nem is csoda, hogy már közel 8 millió $MGMES tokent helyeztek letétbe.

A projekt intelligens szerződéseit szintén a SolidProof auditálta, és az ellenőrzés során mindent rendben talált. Szellemülj át olimpiai hangulatba, ragadd meg a staféta botot és csatlakozz te is a $MGMES token előértékesítéséhez!

Megnézem a The Meme Games oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új megközelítéssel a mezőgazdasági termelékenység növeléséért

Amikor az étkezés megtervezésére kerül a sor, a fejlett világban sokunknak bőséges választási lehetősége van. Nagyrészt a kereskedelemnek köszönhetően egész évben hozzáférhetünk a friss termékekhez, függetlenül attól, hogy hol élünk. Míg a fejlett gazdaságú országokban a legtöbb embernek nem kell kétszer is meggondolnia, hogy elég élelemhez jusson, más országokban sokan nem ilyen szerencsések.
2024. 10. 18. 05:00
Megosztás:

Rákaptak a magyar vállalkozók az utalvány alapú csekély értékű ajándékra - vajon miért?

Egyre több hazai vállalkozás ismeri fel a csekély értékű ajándéknak, mint kiegészítő juttatási formának az előnyeit az utalványok piacán aktív Rewin Magyarország Kft. tapasztalatai szerint. A cégek által vásárolt utalványok értéke 57 százalékkal emelkedett éves összevetésben. A társaság várakozásai szerint a karácsony előtti időszakban tovább erősödik az érdeklődés a vállalatok részéről, és decemberre akár 90 százalékkal is emelkedhet az ezt a juttatási formát használó vállalkozások száma a múlt év végéhez képest.
2024. 10. 18. 04:30
Megosztás:

Adóoptimalizálás 2025: november 20-ig dönthetnek a cégek a csoportos társasági adózásról

A Forvis Mazars szakértői fontos határidőre figyelmeztetnek: november 20-ig dönthetnek a cégcsoportok, hogy jövőre közösen adóznak-e. Azoknak a cégeknek, amelyek elmulasztják beadni a kérelmüket, egy teljes évet kell várniuk az újabb lehetőségre. A választás jelentős adminisztratív könnyítéseket és akár komoly adómegtakarítást is hozhat, de alapos megfontolást igényel.
2024. 10. 18. 04:00
Megosztás:

425 milliárd forintra nőtt a Start Garancia kezességi állománya

A Start Garancia Zrt. kezességvállalási volumene tavaly év végéhez képest 37 százalékkal, 425 milliárd forintra gyarapodott idén szeptemberig, ezzel közel 630 milliárd forintnyi finanszírozás megvalósulásához járult hozzá – ismertette az eredményeket Limbach Attila vezérigazgató a társaság éves partnerrendezvényén.
2024. 10. 18. 03:30
Megosztás:

Leveri a Temu-t a magyar online piacon az új webáruház-óriás?

Nemrég egy olyan új webshop-óriás jelent meg a magyar piacon, amely a legnagyobb európai hátterű online piactér, ahol az aktív vásárlók száma a teljes régióban meghaladta a 20 milliót. Az Allegro Lengyelországból indult, ám már most több mint 5 millió felhasználója van Lengyelországon kívül. A magyar piacra lépés alaposan felboríthatja az itthoni kereskedelmet is.
2024. 10. 18. 03:00
Megosztás:

Nostradamus elárulta, mit kell a zsebedbe tenned, hogy sok pénzt nyerj a héten!

A titkok mestere, a világhírű jóslatok atyja, Nostradamus, egy olyan módszert osztott meg, amely talán meghozza a gazdagságot számodra is – és nem is akármilyen módon!
2024. 10. 18. 02:30
Megosztás:

Ez lesz a pénzed sorsa, ha Magyarország bevezeti az eurót! Állampapírokkal, forint hitelekkel mi lesz?

Az euró bevezetése Magyarországon régóta vita tárgya, és bár az ország hivatalos csatlakozási időpontja még nincs kitűzve, a gazdasági környezet és a politikai tényezők egyre inkább napirendre tűzik a kérdést.
2024. 10. 18. 02:00
Megosztás:

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség és a HUN-REN

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) és a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat, az együttműködés fókuszában a magyar tudomány eredményeinek gazdasági hasznosítása, a hazai és nemzetközi innovációs ökoszisztéma szereplői közötti tudásátadás elősegítése, valamint a fiatal kutatók szakmai támogatása áll - közölte a Magyar Innovációs Szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 18. 01:30
Megosztás:

Ez a Kádár-kockák típushibája! Így tudod kijavítani, hogy a fűtés a töredékébe kerüljön!

Közeleg a téli hideg: még nem késő gondoskodni az otthonunk szigeteléséről, és ebben segíthet egy új, különleges hőszigetelési eljárás, amely már Magyarországon is elérhető. A Kádár-kockák esetében egy típushibáról van szó, a szakértő bemutatja, mit érdemes tenni, és hogyan lehet kijavítani ezt a problémát.
2024. 10. 18. 01:00
Megosztás:

PEPE, BOME, PEPU – Melyik mém érme lesz a következő befutó?

A mém érme szektor ismét teljes gőzzel dübörög.
2024. 10. 18. 00:01
Megosztás:

Magasban a Kapzsiság Index: 5 elemzői tipp, amit érdemes megfogadni - MTAUR, SOL, SUI, WIF, XRP

A kriptopiac most a "kapzsiság" zónában van, ami nagy árugrásokat jelez előre néhány érménél.
2024. 10. 17. 23:30
Megosztás:

Felejtsd el az Uniswapot! Ez az új DeFi érme 500x-os növekedésre készül 2025-ig – Ne maradj le!

Az Uniswap hosszú ideje uralkodik a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban, de egy új versenytárs most komoly figyelmet kelt, elképesztő növekedési potenciállal. Ez az új DeFi érme lenyűgöző, 500x-os nyereséget ígér 2025-re, és a befektetők már most felfigyeltek rá. A kriptovilág is izgalomban van, ahogy ez a potenciális áttörés egyre nagyobb reflektorfénybe kerül.
2024. 10. 17. 23:00
Megosztás:

Ez a 3 alig ismert altcoin lehet a jegyed nagy nyereséghez a következő bikapiacon: 150 dolláros befektetésből akár 75,000 dollárt is csinálhatsz mindössze 3 hónap alatt

Három kevéssé ismert kriptovaluta lehet a kapu jelentős profitokhoz a közelgő bikapiacon. Egy kis befektetés potenciálisan exponenciálisan növekedhet mindössze három hónap alatt. Ez a cikk azokba az érmékbe nyújt betekintést, amelyek jelentős növekedésre vannak felkészülve, és rávilágít arra, hogyan válhat egy 150 dolláros befektetés akár 75,000 dollárrá. Az alábbi információk feltárhatják a következő nagy lehetőségeket a kriptopiacon.
2024. 10. 17. 22:30
Megosztás:

Integrált hallgatói felületet hozott létre a Miskolci Egyetem

Integrált internetes hallgatói felületet (IHF) hozott létre a Miskolci Egyetem a DigitALL - Az oktatás átalakítása a Miskolci Egyetemen című projekten belül, hogy hallgatóik tanulmányait a digitális térbe helyezve támogassák - közölte csütörtökönön az MTI-vel az intézmény kommunikációs központja.
2024. 10. 17. 22:00
Megosztás:

Az elemzők szerint ez a 3 kriptovaluta akár 100-szoros hozamot is hozhat, miközben az Ethereum új magasságokat ér el

Miközben az Ethereum új rekordokat dönt, pénzügyi szakértők olyan kriptovalutákra összpontosítanak, amelyek még nagyobb hozamot ígérhetnek. Három konkrét altcoint emelnek ki, amelyek értéke akár 100-szorosára is növekedhet. Ez a cikk felfedi, mely digitális érmék állnak jelentős növekedés előtt, és miért tűnnek ki a zsúfolt kriptopiacon.
2024. 10. 17. 21:30
Megosztás:

Kiüti a szemedet az Ethereummal (ETH) kapcsolatban | Az ETH és az altcoinok egy nagy kitörés küszöbén!

Az Ethereum egy jelentős piaci mozgásra utal, amit sokan talán észre sem vesznek. Stabil teljesítménye mögött finom jelek sugallják egy lehetséges emelkedés bekövetkeztét. Az altcoinok is ébredezni látszanak, jelezve, hogy áttörések előtt állhatnak, amelyek átalakíthatják a kriptopiacot.
2024. 10. 17. 21:00
Megosztás:

A bizonytalanságok ellenére is optimista a technológiai szektor

Az egyre komplexebb szabályozási környezet, valamint a geopolitikai helyzet bizonytalansága ellenére is optimizmus uralkodik a technológiai szektorban a növekedési kilátásokat illetően – többek között erre mutat rá a DLA Piper Tech Index* riportjának 2024. évi kiadása. A globális elemzés különböző régiókban vizsgálja a technológiai ágazat aktuális trendjeit, legyen szó a mesterséges intelligenciáról, a kiberbiztonságról, az M&A tranzakciókról vagy az ESG-kérdésekről.
2024. 10. 17. 20:30
Megosztás:

Csökkent a magyar tőzsdeindex

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1042,56 pontos, 1,39 százalékos csökkenéssel, 74 127,83 ponton zárt csütörtökön.
2024. 10. 17. 20:00
Megosztás:

Egy sikeres kripto szakértő, aki 500 millió dollárt keresett Kaspa-n, most egy alulértékelt gyöngyszemet ajánl, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható

Miután egy tapasztalt kriptovaluta-szakértő 500 millió dolláros profitot ért el a Kaspa befektetéséből, most egy új, alulértékelt digitális eszközt azonosított, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható. Ez a fókuszváltás felkeltette a kriptoközösség figyelmét. A cikk betekintést nyújt ebbe a feltörekvő lehetőségbe, és feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 17. 19:30
Megosztás:

Nagy Márton Románia gazdasági miniszterével tárgyalt és átadta a magyar Aeroplex új bukaresti bázisát

A mai napon Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter Bukarestbe látogatott, ahol Stefan-Radu Oprea-val Románia gazdasági, vállalkozásügyi és turisztikai miniszterével egyeztetett.
2024. 10. 17. 19:00
Megosztás: