Crypto ZEUS szerint a SMOG akár a BONK-ot is túlszárnyalhatja

Az előző napok sztárja, a SMOG nem kizárólag a lakossági befektetők, hanem a legnagyobb elemzők figyelmét is felkeltette.

Crypto ZEUS szerint a SMOG akár a BONK-ot is túlszárnyalhatja

A Solana-alapú tokenek bármilyen előértékesítés nélkül jelentek meg, és néhány nap alatt a projekt mérete közel 100 millió dollárig duzzadt. Bár ezt némi konszolidáció követte, ennek ellenére minden jel szerint további bikafutam van a levegőben.

Erre pedig nem csupán a token szerethető stílusa miatt van esély hanem amiatt is, mert elképesztő mennyiségű SMOG airdropra teheti rá a közösség a kezét. Ráadásul utóbbival kapcsolatban jó ha tudod, hogy a magas jutalmakból azok is részesülhetnek, akik egyáltalán nem rendelkeznek SMOG-gal.

Tömegek gyülekeznek a SMOG mögött

A SMOG mém tokennek köszönhetően tovább folytatódhat a Solana-alapú kriptók bikafutama. A sort hetekkel ezelőtt olyan kriptók nyitották mint a BONK vagy a MYRO, most pedig úgy látszik a következő csillag a SMOG lehet.

Azonban a Smaug a sárkányról mintázott kriptó esetében nem kizárólag szerencséről, hanem egy tökéletesen kidolgozott ökoszisztémáról is beszélhetünk. 

Ezzel kapcsolatban egyáltalán nem túlzás az a kijelentés, hogy a SMOG csapata minden idők legnagyobb airdropjára készül.Dióhéjban napi, heti és havi rendszerességgel lesznek airdropok kiosztva azok között, akik részt vesznek a Zealy felületén elérhető játékban. Ennek keretében egyszerű feladatokat kell elvégezned, amiért cserébe pontokat tudsz majd gyűjteni.

A feladatokkal kapcsolatban semmi bonyolultra ne gondolj, hiszen például pontot szerezhetsz már azzal is, ha csatlakozol a SMOG Discord csatornájához. 

Izgalmas megoldás, hogy a Zealy felületén keresztül az is látható, hogy a legaktívabb felhasználók mennyi pontot tudtak mostanáig gyűjteni. Ezért versengés alakulhat ki, ami tovább növeli a SMOG interaktív jellegét. 

A játékok mellett továbbá a készítők a hosszú távú befektetők számára is kedveskedni szerettek volna. Ezért akik lekötik a tokenjeiket, azok évente 42 százalékos profitra is számíthatnak. 

Vagyis nem túlzás azt mondani, hogy a szerethető mém stílusán kívül a SMOG aktív és passzív módon is jutalmakat kínál. Ráadásul ezek úgy is elérhetők lesznek, hogy semmilyen vásárlást nem végzel el, csupán feladatok végrehajtásával pontokat gyűjtesz.

Világbajnok tokenomikával várja a SMOG a befektetőket

Érdemes még vetni egy pillantást a SMOG ökoszisztémájára. Szemben a legtöbb hasonló projekttel, itt a fejlesztők a legnagyobb hangsúlyt a marketingre illetve az aidropra helyezték.

A teljes tokenkészlet fele a mém altcoin népszerűsítését szolgálja, míg 35 százalék az állandó airdroppokra van elkülönítve. A fennmaradó 15 százalék a jelenlegi és későbbi CEX és DEX listázások likviditását fogja fedezni.

Vagyis ahogy az látható, a készítők egyáltalán nem különítettek el saját részükre tokeneket, továbbá az irányítás végig a közösség kezében lesz.

Szintén beszédes a SMOG ütemterve. A csapat úgy tervezi a jövőben nem csupán számtalan égetésre és airdropra kerül sor, hanem a legnagyobb kriptotőzsdék kínálatában is megjelenhet az altcoin.

ütemterv smog

Irány a SMOG weboldala

Lehetséges, hogy a SMOG legyen a következő Solanasztár?

Bár egy kriptó jövőjével kapcsolatban lehetetlen biztosat mondani az tisztán látszik, hogy a SMOG-nak jó esélyei vannak a sikerre. 

Ezt bizonyítja az is, hogy a hétvégén a 10 legnépszerűbb Solana kriptó közül a második a SMOG volt. Ezzel a zöld sárkány képes volt maga mögé utasítani olyan altcoinokat mint a $CROCO, a $HABIBI vagy a $CRUMB.

Crypto Zeus szerint a korábban bemutatott airdrop, továbbá a Solana hálózatának alacsony díjai miatt minden bizonnyal befektetők széles rétege szavaz majd bizalmat a projektnek.

Az elemző továbbá úgy vélekedik, az sem elképzelhetetlen, hogy az első sikereket látva egyre több kriptótőzsdén lesz elérhető a sárkányos token.

Így egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, hogy idővel a SMOG akár a WIF vagy a BONK sikerét is elérheti. 

Amennyiben ez valóban megtörténik, úgy potenciálisan befektetők százezrei jelenhetnek meg a projekt mögött, ami kétségtelenül hatással lesz majd az árfolyamra is.

Szintén a pozitív hírek táborában kell említeni, hogy az első napokkal szemben, jelenleg már van lehetőség ETH-t is használni a vásárlás során.

Hála a WETH-nek, annak ellenére is tudsz Ethereum használni, hogy a SMOG nem egy ERC-20 token.

smog token

Amennyiben ezt a vásárlási módot részesíted előnybe, a legegyszerűbben a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalán keresztül tudod a tranzakciót elvégezni. Nincs más dolgod csak összekötni a kriptotárcádat, majd megadni hogy mennyi SMOG-ot szeretnél vásárolni.

Végezetül hagyd jóvá a tranzakciót, és az ETH-val vásárolt altcoin máris a tárcádban van.

Amennyiben te inkább a SOL-t részesíted előnyben, úgy a Jupiter tőzsdén keresztül végezhető el a vásárlás. Azt azonban fontos hogy szem előtt tartsd, hogy a Solana esetében nem tudsz MetaMask kriptotárcát használni.

Jó hír azonban, hogy egy új, például Solflare tárca regisztrálása nem vesz több időt igénybe néhány percnél. 

Amennyiben pedig még a vásárlás előtt megnéznéd mit kínál a Smog, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Szeretnék SMOG-ot vásárolni

Ezek is érdekelhetnek:

46 ezer dollár fölé kapaszkodott a Bitcoin, amiből ez az érme is profitálhat

A bálnák 1,7 millió dollárt kerestek ezzel a kutyás érmével, hasonló történhet a Sponge V2-vel?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Magyarország a horgászok országa

Magyarországon mindig is népszerű sportnak számított a horgászat. A közkedvelt szabadidősport a világjárvány óta még népszerűbb lett, ahogy sokan kaptak rá vagy tértek vissza ehhez a természetközeli kikapcsolódási formához. Mit érdemes tudni a horgászat magyarországi helyzetéről, és mire számítson, aki szeretne belevágni?
2024. 02. 27. 04:00
Megosztás:

Hogyan bonthatók fel az egyházi esküvők? Elmondjuk!

Az egyházi házasságok felbonthatóságáról szól szikkünk: a statisztikák szerint a szentségi házasságok stabilabb lábakon állnak és kisebb eséllyel futnak zátonyra.
2024. 02. 27. 03:00
Megosztás:

Vállalati adatokon tanított generatív mesterséges intelligencia: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából.
2024. 02. 27. 02:30
Megosztás:

Az egészséges nyugdíjas éveknek ne legyen része a megélhetési munka!

Még mindig jelentős az időskorú munkavállalók aránya Magyarországon. Hogyan lehetne elkerülni azt, hogy a nyugdíjas korúak dolgozni legyenek kénytelenek a tisztes megélhetés érdekében?
2024. 02. 27. 02:00
Megosztás:

Dobhatod ki a COVID teszteket! Nem érdemes már csináltatni többet

Csúcsokat döntöget az influenza vírus, az RSV, már előzte a COVID-ot mégis gyakran halljuk, hogy ma már nem érdemes tesztelni, mert mindegyik vírusfertőzés lefolyása ugyanolyan. Miért nem helyes ez az álláspont? Hogy kerül a képbe a Streptococcus baktérium? Miért NEM érdemes mostanság COVID-teszteket használni? Erről lesz szó az alábbi háttéranyagban.
2024. 02. 27. 01:00
Megosztás:

Így tárolható a villamos energia korszerűen, hatékonyan

Magyarország eddigi legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a Forest-Vill Kft. a MAVIR Zrt. megbízásából.
2024. 02. 27. 00:30
Megosztás:

Az alapján amit eddig láttunk, a SMOG lehet 2024 legjobb kriptója

Továbbra is egyike a legnépszerűbb elérhető befektetési lehetőségeknek a szektorban a Smog. A listázást semmilyen előértékesítés nem előzte meg, ennek ellenére pillanatok alatt tudott 1400 százalékkal növekedni a sárkányos kriptó értéke.
2024. 02. 27. 00:01
Megosztás:

Fúzió a biztosításközvetítői piacon: a GRANTIS-hoz csatlakozik az Eurolife ‘94

Az eddig is magas színvonalú és hatékony kiszolgálás terén jelentős előrelépésekre számíthatnak a meglévő és új ügyfelek.
2024. 02. 26. 23:30
Megosztás:

Csehország segítő kezet kap

Mintegy kétbillió korona (harminckétbillió forint) támogatást kapott húszéves európai uniós tagsága alatt az uniós alapokból Csehország, míg a közös kasszába eddig 876,6 milliárd koronát fizetett be - közölte hétfőn a cseh pénzügyminisztérium, amelynek kimutatását a CTK állami hírügynökség ismertette.
2024. 02. 26. 23:00
Megosztás:

Így válassz fülbevalót gyermekednek!

Az első fülbevaló kiválasztása kislányunknak nem egyszerű feladat: számtalan típus és stílus közül választhatunk szemünk fényének. Mikor lövessük ki a fülét? Az első darab fémből legyen, vagy valami másból? Ám vannak még más szempontok is: cikkünkben segítünk eligazodni köztük!
2024. 02. 26. 22:30
Megosztás:

Mutatjuk, hol épül meg az ország legnagyobb energiatárolója

Magyarország legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a MAVIR Zrt. megbízásából a Forest-Vill Kft. - közölte a villamosenergetikai cég hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 21:30
Megosztás:

Az EU elfogadta az új rendeletet

Az Európai Unió Tanácsa elfogadta az euróban történő azonnali átutalásokat lehetővé tevő rendeletet az EU-ban és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban - közölte az uniós tanács hétfőn.
2024. 02. 26. 21:00
Megosztás:

Terhelt lakásbiztosításokat is újra lehet kötni

A lakásbiztosítási szerződés abban az esetben is újraköthető, ha jelzáloghitel vagy a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) miatt hitelbiztosítéki záradékkal terhelt - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján közzétett tájékoztatójában.
2024. 02. 26. 20:00
Megosztás:

Hogyan lehet pénzt keresni otthon a felhőbányászattal?

Az évek során egyre többen keresik az otthoni passzív jövedelem könnyű módjait, és a felhőbányászat válik rendkívül népszerű választássá. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért lehet az Inccrypto felhőbányászati platform megbízható választás azok számára, akik 2024-ben pénzt akarnak keresni az interneten.
2024. 02. 26. 19:50
Megosztás:

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 26. 19:30
Megosztás:

Vegyes zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után vegyes indexekkel, többségében csökkenéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 26. 19:00
Megosztás:

A vegyes nemzetközi befektetői hangulatot követte a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 224,98 pontos, 0,34 százalékos csökkenéssel, 66 038,20 ponton zárt hétfőn.
2024. 02. 26. 18:30
Megosztás:

Mi is részt vettünk a Swiss Talent Fórumon

Magyarországgal együtt 25 ország 70 küldöttje vett részt idén a svájci Swiss Talent Fórumon - közölte a Magyar Innovációs Szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora bátorság van az MNB-ben? Elmélkedés a magyar kamatról

Holnap dönt az MNB az alapkamatról. A piaci várakozások szerint 100 bázispont lesz a kamatcsökkentés, s ezzel az alapkamat 9 százalékra csökkenne, amivel még mindig 5,2 százalék lenne a reálkamat, a januári infláció alapján.
2024. 02. 26. 17:30
Megosztás:

Lemondott Bogsch Erik

Március 1-jei hatállyal, igazgatósági tagsága megtartása mellett lemondott a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről Bogsch Erik - tájékoztatta az MTI-t a gyógyszeripari társaság hétfőn.
2024. 02. 26. 17:00
Megosztás: