Elemzők felfedezték a GambleFi csillagot, miután pénztárcákat követtek, hogy megtalálják a következő Binance Coin-t (BNB) és Toncoin-t (TON)

Gyorsan emelkedő kriptovaluták megtalálása, amelyek hatalmas hozamot nyújthatnak, nehéz feladat lehet. Azonban a befektetők rendszeresen keresik a legjobb kriptovalutákat, amelyek kiváló kilátásokkal rendelkeznek.

Elemzők felfedezték a GambleFi csillagot, miután pénztárcákat követtek, hogy megtalálják a következő Binance Coin-t (BNB) és Toncoin-t (TON)

A gyorsan növekvő kriptovaluták megtalálása, amelyek hatalmas hozamot nyújthatnak, nehéz feladat. Azonban a befektetők rendszeresen keresik a legjobb kriptovalutákat, amelyek kiváló kilátásokkal rendelkeznek.

A kutatások alapján az elemzők úgy vélik, hogy a Rollblock lehet a következő Binance Coin (BNB) és Toncoin (TON). Az új GambleFi protokoll már napok alatt 20%-os hozamot biztosított a korai befektetőknek az előértékesítés megkezdése után. Számos elemző az egyik legjobb kriptovalutaként említi, amelybe érdemes 2024-ben befektetni.

A Rollblock ára 880%-os növekedésre van beállítva az előértékesítési őrületben

A Rollblock (RBLK) egy új GambleFi protokoll, amely felhívta magára a kriptopiac figyelmét. Az előértékesítés nemrég indult, és már most nagy lendületet kapott, eddig milliónyi RBLK tokent adtak el. A platform már több mint 277 000 dollárt generált az előértékesítés során, és az elemzők szerint az összeg elérheti az 1 millió dollárt a hónap végéig. A Rollblock natív tokenje, az RBLK, mindössze 0,012 dollárért kapható.

A token korai vásárlói 20%-os profitot értek el, és az elemzők szerint az előértékesítés végéig 880%-os növekedés várható. Az RBLK tokent a tervek szerint a főbb Tier 1 CEX tőzsdéken fogják jegyezni a harmadik negyedévben. Így egyes szakértők szerint az árfolyam a következő hónapokban elérheti az 1 dollárt. Ezáltal a token 2024 egyik legjobb befektetési lehetőségévé válhat.

Külön említésre méltó, hogy a platform 100%-os anonimitást biztosít, így nincs szükség KYC-re. Mint közösség által támogatott játékterem, a Rollblock a blokklánc technológia segítségével oldja meg az átláthatóság, a biztonság és a hatékonyság problémáit. A Rollblocknál minden tranzakció végleges és megmásíthatatlan. A rendszert úgy tervezték, hogy nagy közönséget tudjon kiszolgálni, anélkül hogy csökkenne a teljesítmény és a felhasználói élmény.

A Rollblock teljes mértékben engedélyezett és működőképes. Az RBLK token a platform pénzneme, amely átváltható más kriptovalutákra vagy fiat pénznemekre. Eközben a Rollblock egy lenyűgöző bevételmegosztási modellt kínál. A heti bevételek akár 30%-át RBLK vásárlására fordítják a nyílt piacon. Ezután a visszavásárolt tokenek 50%-át stakelésre használják, a másik 50%-ot pedig elégetik, hogy stabilizálják az RBLK árfolyamát.

Rollblock kripto ico

Binance Coin árfolyam előrejelzés - Lehetséges a 800 dolláros árszint júniusig?

A Binance Coin (BNB) az egyik vezető kriptovaluta, amely jeleket mutat a visszapattanásra. A CoinMarketCap adatai szerint a Binance Coin árfolyama 86%-kal emelkedett az elmúlt évben. Bár a márciusban tapasztalt $600 támogatási szintről visszaesett, az elemzők egy visszapattanást és esetleges rallyt jósolnak.

A Binance Coin kereskedési volumene az utóbbi napokban bikás jeleket mutatott, ami egy rallyt idézhet elő. A Binance Coin technikai elemzését vizsgálva, az érme a 200 napos mozgóátlag felett, míg közelebb a 50 napos mozgóátlaghoz kereskedik. Ennek megfelelően az elemzők merész Binance Coin árfolyam előrejelzést készítettek. Úgy gondolják, hogy a BNB ára júniusban eléri a $800-t, és 2024-ben az $1000-t.

Toncoin kereskedési volumene megugrott - Közeli a rally?

A Toncoin az elmúlt hónapok egyik legfelkapottabb kriptovalutája. A Telegrammal való kapcsolata miatt az egyik legkeresettebb kriptovalutává vált. Emellett a Telegram játék közösségi tokenje, a Notcoin növekedése tovább növelte az ökoszisztéma népszerűségét. A CoinMarketCap adatai szerint a Toncoin ára 236%-kal emelkedett az elmúlt évben.

A Toncoin kereskedési volumene is növekszik, ami további piaci rallykat idézhet elő. A Toncoin jelenleg a 50 napos és a 200 napos mozgóátlag felett kereskedik. Miután átlépte a $6,18 támogatási szintet, a $7 ellenállási szint felé tart. Az elemzők Toncoin árfolyam előrejelzései alapján az érme júniusban $9 fölött fog kereskedni, így az egyik legfigyelemreméltóbb kriptovaluta lesz júniusban.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás:

Ingyenes startup dizájntábort szervez a Kék Bolygó Alapítvány

A fenntarthatósági témák, a dizájn és a startupok világa iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várják június 26-ig a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) és a HelloWood Junior ingyenes táborába - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 15. 21:00
Megosztás:

Megünnepelték a brit uralkodó hivatalos születésnapját

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját.
2024. 06. 15. 20:00
Megosztás:

Miért jó az alumínium autóbeálló?

Az alumínium autóbeállók nagyszerűen ötvözik az időtállóság, a modern megjelenés és a könnyű kezelhetőség minden előnyét. Ezeken keresztül kitűnő választást jelentenek mindazoknak, akik praktikusan és egyben stílusosan kívánják megválaszolni az autójuk parkolásának kérdését.
2024. 06. 15. 19:00
Megosztás: