Elemzők optimista Chainlink (LINK) és Ethereum (ETH) árjóslatokat tesznek; A KangaMoon (KANG) a következő 100x-os "meme coin" lehet

Ahogy a DeFi piac furcsa mozgásokat tapasztal, az elemzők őrült jóslatokat tesznek a Chainlink (LINK) és az Ethereum (ETH) árfolyama kapcsán. Közben egy KangaMoon (KANG) nevű coin is figyelmet érdemel. Az előértékesítés 1. szakaszában az elemzők azt mondják, hogy ez lehet a következő 100x-os "meme coin" 2024-ben. Járjunk utána, hogy miért!

Elemzők optimista Chainlink (LINK) és Ethereum (ETH) árjóslatokat tesznek; A KangaMoon (KANG) a következő 100x-os "meme coin" lehet

Ali Martinez elemző Chainlink árafolyam prognózisa

A kripto elemző Ali Martinez nemrég nagy sajtó szalgcímeket kapott a Chainlink (LINK) előrejelzésével. Egy új tweetje szerint a Chainlink ára elérheti a 26,87 dollárt, ha áttöri a 19,40 és 20,03 dollár közötti ellánállási tartományon.

A CoinMarketCap adatai szerint ez az altcoin az elmúlt egy hétben 15,08 dollárról 19,06 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja is 8,56 milliárd dollárról 11,18 milliárd dollárra nőtt. Továbbá, ez a bullish trend folytatódhat, mivel 28 LINK technikai mutató zöld színben van.

Ezért a piaci elemzők 22,62 dollárra való emelkedést prognosztizálnak a Chainlink kriptónak 2024 márciusában.

Michaël Van De Poppe két szcenáriót állított fel az Ethereum árával kapcsolatban

Közben egy másik kriptovaluta-szakértő, Michaël Van De Poppe, szintén pozitív szavakkal illette az Ethereumot (ETH). Tweetjében két tervet vázolt fel arról, hogyan látja az Ethereum árfolyamának alakulását. Kiemelte, hogy a Dencun frissítés néhány nap múlva érkezik a teszthálózatra. Ez a fejlemény kedvező hatással lesz az Ethereum árfolyamára. Az Ethereum kriptovaluta értéke az elmúlt hónapban 2 241 dollárról 2 328 dollárra emelkedett. A piaci kapitalizációja is 269 milliárd dollárról 279 milliárd dollárra nőtt. A szakértők optimista Ethereum árjóslatokat tesznek, mivel a kereskedés a 100 és 200 napos EMA-k felett zajlik. A jelenlegi előrejelzések szerint ez az altcoin 2024 első negyedévében elérheti a 2 447 dollárt.

KangaMoon (KANG): A következő Meme Coin, amely akár 1,000%-kal képes lehet növekedni

A Chainlink és Ethereum felhajtás közepette itt van egy új projekt: a KangaMoon (KANG). Úgy tűnik, hogy közel 100,000 dollárt már összegyűjtöttek vele. A KangaMoon közösségvezérelt megközelítését kihasználva, a KangaMoon a legjobb "meme coin" közösséget szervezi meg a social-fi és a Play-To-Earn (P2E) elemek felhasználásával.

Egy egyedi P2E játékban a játékosok csatákban vehetnek részt, hogy kriptopénzt és játékon belüli tárgyakat szerezzenek. Továbbá ezeket a játékon belüli tárgyakat kereskedhetik vagy eladhatják a KangaMoon piactéren. Így a felhasználók pénzzé tehetik a játékidőt.

A Kanga Moon azon új elemet adja a keverékhez, hogy a felhasználók fogadhatnak a harcokra, ami több közösségi részvételhez és versenyhez vezet. A KANG saját token tulajdonosai heti, havi és negyedéves kihívásokban is részt vesznek, ami még izgalmasabbá teszi. Ellentétben más "meme coin"-ok 99%-ával, a KANG ténylegesen használható egy játékon belüli valutaként.

Jelenleg egy KANG csak 0,005 dollárba kerül. Azonban ez egy 1. szakaszos előértékesítési ár, és ahogy ez a kripto ICO esemény halad előre, az értéke folyamatosan nőni fog. Az NFT P2E játékok piacával való kapcsolata miatt, amelyet a Yahoo Finance 2022-ben 3292 millió dollárra értékelt, hosszú távú növekedési potenciálja hihetetlennek tűnik. Így a szakértők azt jósolják, hogy egyszer egy Tier-1 CEX felsorolja a KANG-ot 2024 második negyedévében, és akkor az 1000%-kal is képes lehet majd növekedni.

Lehetséges, hogy a KangaMoon felülmúlja a Chainlink-et és az Ethereumot?

Csak 5 millió dolláros piaci kapitalizációval a KangaMoon gyorsan maga mögött hagyhatja az olyan óriásokat, mint a Chainlink és az Ethereum. Az alacsony induló kapitalizáció miatt a KANG-nak sokkal kevesebb új tőkére lenne szüksége ahhoz, hogy árfolyama megugorjon. Ez teszi a KangaMoont izgalmas versenyzővé azok számára, akik gyors megtérülést keresnek.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás:

A 6%-os lakáshitel már jónak számít, de van annál jobb is?

Tovább csökkent az államilag nem támogatott, piaci lakáshitelek kamata, amihez a bankok további egyedi kamatkedvezményeket is adhatnak. Ez jó hír lehet azoknak az ingatlanvásárlást tervezőknek, akik nem jogosultak a kamattámogatott hitelekre. Budapesten nőttek, a vármegyeszékhelyeken stagnálnak a lakásárak.
2024. 02. 29. 03:00
Megosztás:

Nyugat-balkáni telco infrastruktúra projektbe fektet a PortfoLion

A Telekom Szerbia mintegy 1800 telekommunikációs tornyának megvásárlásával új régiós szolgáltatót hoz létre egy nemzetközi befektetői konzorcium. A tranzakcióban részt vesz az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Capital Partners, amely ezzel első digitális infrastruktúra befektetését zárja, ez egyben a tőkealapkezelő első projektje a nyugat-balkáni régióban.
2024. 02. 29. 02:30
Megosztás:

Otthonfelújítási program 2024 - most már gyerek sem kell hozzá!

Nemcsak a gyermekesek kaphatnak otthonfelújítási támogatást 2024-ben, melyről a money.hu számolt be részletesen. Nézzük, mit kell tudni a 2024-es otthonfelújítási támogatásokról.
2024. 02. 29. 02:00
Megosztás:

Tavaszi szünet 2024 – Változás miatt így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után

Tavaszi szünet 2024 – Fontos változás jön, így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után! Idén egyszerre lesz az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet, fontos bejelentés érkezett mert a gyerekeket is megviselheti az órák átállítása! Nem változik az iskolák napi kezdése, marad a 8 óra, nem lesz 9 órás kezdés. Részletek a cikkünkben.
2024. 02. 29. 01:00
Megosztás:

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás: