Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A Bitcoin közelmúltbeli 65 000 dollár feletti árfolyam-mozgása bikás folyamatot indított el a kriptopiacokon. A BTC nyereségét gyorsan követte több száz altcoin, köztük olyan népszerű mém platformok, mint a Shiba Inu. A SHIB tokenek márciusban több mint 220 százalékot erősödtek, de április elején korrekciós szakaszba léptek.

Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A token még mindig 21 százalékkal az egy hónappal ezelőtti árfolyam felett van, és a legtöbb elemző újabb emelkedésre számít az április 20-i Bitcoin felezési eseményt követően. Azonban, bár a Shiba Inu komoly potenciált mutat, a közelgő mémek, mint például a Dogecoin20 és a Slothana valószínűleg a legnagyobb nyereséget hozó mém érmék lesznek ebben a hónapban.

Elérheti a Shiba Inu a 10 centet áprilisban?

Ha megnézzük a Shiba Inu árfolyamának mozgását az elmúlt hónapban, akkor azt látjuk, hogy a megnövekedett volatilitás időszakába lépett, érezhető csúcsokkal és árfolya-visszaesésekkel. Ahogy fentebb említettük, a közelgő Bitcoin felezési esemény valószínűleg bikapiacot indít el. Ennek eredményeként a SHIB token tulajdonosok várhatóan 2024 folyamán megnövekedett hozamnak örülhetnek.

Az áremelkedés hatására a SHIB tokenek új történelmi csúcsokat érhetnek el, de a szakértő elemzők szerint az árfolyam nem fogja egyhamar meghaladni a 0,00104 dollárt. Egy valószínűtlen esetben azonban, amikor minden tökéletesen összejön, a Shiba Inu 2025-ben is tovább nőhet, és potenciálisan elérheti a 0,01 dollárt.

A 0,1 dolláros cél 10-szeres növekedést jelentene egy olyan szintről, amelyet már most is hihetetlenül nehéz elérni. Így ez a kimenetel valószínűleg lehetetlen. A Shiba Inu csak akkor fogja elérni ezeket a számokat, ha elégeti a tokenjeinek jelentős részét. Továbbá rendkívül magas hasznosságot kap, emiatt pedig gyorsan milliárdos nagyságrendű tőkét vonz.

Ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezen részletek nélkül a Shiba Inu 10-szeres hozamot érhet el a következő néhány évben. Még mindig a legtöbbet kereskedett mém érmék között van a piacon, de a sok új, sokkal jobb hasznossággal és token-elosztással rendelkező kibocsátással biztosan elveszíti a helyét a következő években a legtöbbet kereskedett mém érmék között.

Feltörekvő mém érmék 100-szoros potenciált érhetnek el a Bitcoin felezés után

A Bitcoin felezési események négyévente következnek be, 50 százalékkal elosztva a bányászok által kereshető BTC mennyiségét. A közelgő feleződésre április 20-án kerül sor, ami a mém érmék piacán különleges dátumnak számító „Dogecoin Nap”-ként is ismert. A Dogecoin Napot általában bikás mém érme piacok követik, de idén várhatóan ez minden várakozást felülmúl.

Ráadásul a Dogecoin Napon néhány feltörekvő mém érme platform is elindul, és ezek a legesélyesebbek arra, hogy a következő hónapokban a legnagyobb nyereséget érjék el. Ezért az előértékesítésük minden rekordot megdönt, és a kereskedők 100-szoros nyereséget várnak közvetlenül az indulás után. Természetesen az elmúlt hetek két legnépszerűbb mém érme előértékesítéséről beszélünk, ez pedig a Dogecoin20 és a Slothana. Az alábbiakban részletesen is megnézzük, hogy miről is szólnak ezek a platformok.

Dogecoin20 – A Dogecoin-ihlette, új mém érme több mint 10 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

Az úgynevezett származékos tokenek rendkívül népszerűek voltak az elmúlt évben. Ezeket a projekteket a már létező érmék inspirálták, és a már létező platformok másolásával tőkét kovácsolnak belőlük. Persze új funkciókkal és ütősebb hasznossággal kiegészítve a profiljukat. Az eredeti Dogecoin ihlette a Dogecoin20-at. De elődjével ellentétben, amely nem rendelkezik valós hasznossággal, a legújabb verzió magas lekötési hozamot és jobb fenntarthatóságot kínál.

A Dogecoin20 és a hozzá tartozó DOGE20 token az Ethereum blokkláncra épül, és magas passzív jutalmakat kínál a stake-to-earn mechanizmuson keresztül. A projekt 140 milliárd tokent tartalmaz, de az előértékesítési esemény alatt a készletnek csak 25 százaléka volt elérhető. További 15 százalékot a következő két év során tétgyűjtésen keresztül osztanak szét, ami kiváló okot ad a kereskedőknek arra, hogy hosszabb ideig tartsák a DOGE20 érméiket. 

dogecoin

Az eredeti DOGE felfrissített változata hatalmas érdeklődést váltott ki a befektetők körében, ami egy rendkívül sikeres előértékesítést eredményezett. Kevesebb mint egy hónap alatt több mint 10 millió dollárt hozott össze. Mivel azonban az érdeklődés annak ellenére tovább nőtt, hogy az előértékesítés elérte a kemény felső határt, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják az eseményt. A marketing tevékenységekre fenntartott tokenek egy részét átirányítják, lehetővé téve az új befektetőknek, hogy csatlakozzanak a közösséghez.

Ezért a Dogecoin20 hivatalos előértékesítését meghosszabbították. Így még mindig van esélyed arra, hogy darabonként 0,00022 dollárért hozzájuss DOGE20 érmékhez. Azonban a platformon már csak két hét van az első tőzsdei bevezetésig, így sietned kell a befektetéssel, ha 100-szoros hozamot szeretnél elérni 2024. április végéig.

Vásárolj DOGE20 érmét a hivatalos előértékesítésen

Slothana – Egy új mém érme, amely a Solana-alapú mém hullámot lovagolja meg

A Slothana a legújabb Solana-alapú mém érme, amely az elmúlt héten befektetők ezreinek figyelmét keltette fel. Az elmúlt hónapokban más SOL-alapú mémek sikerét követően lépett be az előértékesítési fázisba. Már most úgy pozícionálja magát, mint az egyik legnagyobb hozam potenciállal rendelkező projekt a Bitcoin felezési eseménye után.

A platform alapja egy lusta lajhár, amelynek elege van a 9-től 5-ig tartó munkából és az egész napos dohányzásból. Úgy döntött, hogy belép a kriptopiacra, és eléri a jelképes, 420 millió dolláros piaci sapkát. A hivatalos Slothana előértékesítési esemény körülbelül egy hete indult el, és azóta már több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze. 

sloth kriptó

A SLOTH tokenek gyorsan fogynak, különösen azután, hogy a közösség megtudta: ugyanaz a csapat tervezte őket, amelyik egy másik rendkívül sikeres Solana-alapú mém érmét, a SMOG-ot is kiadta. Az előértékesítés fix ára 10 000 SLOTH 1 darab SOL tokenért cserébe. Így biztosítják, hogy minden korai befektetőnek tisztességes esélye legyen a magas hozamra. 

A Slothana a Dogecoin Nap alkalmából is élesben kereskedik majd, ami 2024 áprilisának egyik legjobban várt, új mém érméjévé teszi. Várhatóan azonnal robbanásszerű lesz az érdeklődés, amint élesedik. Ez akár 100-szoros megtérülést is eredményezhet minden korai befektetőnek, hasonlóan a Dogecoin20 érméhez. 

Vásárolj SLOTH érmét a hivatalos előértékesítésen

Ezek a legjobb mém érmék jelenleg - Összefoglalás

A mém érme őrület már majdnem a nyakunkon van, és a legtöbb mém várhatóan tovább fog növekedni a következő hónapokban. A pozitív kilátások ellenére azonban a Shiba Inu még messze nem érte el a 0,1 dolláros célját. És még néhány évig nem is fogja azt elérni. A SHIB tokenek értékesebbek lesznek, de a potenciáljuk nem hasonlítható össze az olyan új mém érmék, mint a Dogecoin20 és a Slothana előre vetített növekedésével.

Ha tehát a legjobb mém érmét keresed, amibe befektethetsz a következő Bitcoin feleződés előtt, a DOGE20 és a SLOTH legyen rajta a listádon. Mindkét érme közvetlenül a felező esemény után indul útjára, ami 100-szoros nyereséget eredményezhet minden korai befektetőnek.

Ez is érdekelhet:

A legújabban felkapott Dogecoin20 akár 100-szoros megtérülést is hozhat

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Négymillió eurós tőkebefektetéssel fokozza a nemzetközi terjeszkedést a Parkl

A Parkl Digital Technologies négymillió eurós befektetést kapott a kockázati tőkealapkezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is.
2024. 05. 19. 01:00
Megosztás:

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás: