Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A Bitcoin közelmúltbeli 65 000 dollár feletti árfolyam-mozgása bikás folyamatot indított el a kriptopiacokon. A BTC nyereségét gyorsan követte több száz altcoin, köztük olyan népszerű mém platformok, mint a Shiba Inu. A SHIB tokenek márciusban több mint 220 százalékot erősödtek, de április elején korrekciós szakaszba léptek.

Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A token még mindig 21 százalékkal az egy hónappal ezelőtti árfolyam felett van, és a legtöbb elemző újabb emelkedésre számít az április 20-i Bitcoin felezési eseményt követően. Azonban, bár a Shiba Inu komoly potenciált mutat, a közelgő mémek, mint például a Dogecoin20 és a Slothana valószínűleg a legnagyobb nyereséget hozó mém érmék lesznek ebben a hónapban.

Elérheti a Shiba Inu a 10 centet áprilisban?

Ha megnézzük a Shiba Inu árfolyamának mozgását az elmúlt hónapban, akkor azt látjuk, hogy a megnövekedett volatilitás időszakába lépett, érezhető csúcsokkal és árfolya-visszaesésekkel. Ahogy fentebb említettük, a közelgő Bitcoin felezési esemény valószínűleg bikapiacot indít el. Ennek eredményeként a SHIB token tulajdonosok várhatóan 2024 folyamán megnövekedett hozamnak örülhetnek.

Az áremelkedés hatására a SHIB tokenek új történelmi csúcsokat érhetnek el, de a szakértő elemzők szerint az árfolyam nem fogja egyhamar meghaladni a 0,00104 dollárt. Egy valószínűtlen esetben azonban, amikor minden tökéletesen összejön, a Shiba Inu 2025-ben is tovább nőhet, és potenciálisan elérheti a 0,01 dollárt.

A 0,1 dolláros cél 10-szeres növekedést jelentene egy olyan szintről, amelyet már most is hihetetlenül nehéz elérni. Így ez a kimenetel valószínűleg lehetetlen. A Shiba Inu csak akkor fogja elérni ezeket a számokat, ha elégeti a tokenjeinek jelentős részét. Továbbá rendkívül magas hasznosságot kap, emiatt pedig gyorsan milliárdos nagyságrendű tőkét vonz.

Ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezen részletek nélkül a Shiba Inu 10-szeres hozamot érhet el a következő néhány évben. Még mindig a legtöbbet kereskedett mém érmék között van a piacon, de a sok új, sokkal jobb hasznossággal és token-elosztással rendelkező kibocsátással biztosan elveszíti a helyét a következő években a legtöbbet kereskedett mém érmék között.

Feltörekvő mém érmék 100-szoros potenciált érhetnek el a Bitcoin felezés után

A Bitcoin felezési események négyévente következnek be, 50 százalékkal elosztva a bányászok által kereshető BTC mennyiségét. A közelgő feleződésre április 20-án kerül sor, ami a mém érmék piacán különleges dátumnak számító „Dogecoin Nap”-ként is ismert. A Dogecoin Napot általában bikás mém érme piacok követik, de idén várhatóan ez minden várakozást felülmúl.

Ráadásul a Dogecoin Napon néhány feltörekvő mém érme platform is elindul, és ezek a legesélyesebbek arra, hogy a következő hónapokban a legnagyobb nyereséget érjék el. Ezért az előértékesítésük minden rekordot megdönt, és a kereskedők 100-szoros nyereséget várnak közvetlenül az indulás után. Természetesen az elmúlt hetek két legnépszerűbb mém érme előértékesítéséről beszélünk, ez pedig a Dogecoin20 és a Slothana. Az alábbiakban részletesen is megnézzük, hogy miről is szólnak ezek a platformok.

Dogecoin20 – A Dogecoin-ihlette, új mém érme több mint 10 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

Az úgynevezett származékos tokenek rendkívül népszerűek voltak az elmúlt évben. Ezeket a projekteket a már létező érmék inspirálták, és a már létező platformok másolásával tőkét kovácsolnak belőlük. Persze új funkciókkal és ütősebb hasznossággal kiegészítve a profiljukat. Az eredeti Dogecoin ihlette a Dogecoin20-at. De elődjével ellentétben, amely nem rendelkezik valós hasznossággal, a legújabb verzió magas lekötési hozamot és jobb fenntarthatóságot kínál.

A Dogecoin20 és a hozzá tartozó DOGE20 token az Ethereum blokkláncra épül, és magas passzív jutalmakat kínál a stake-to-earn mechanizmuson keresztül. A projekt 140 milliárd tokent tartalmaz, de az előértékesítési esemény alatt a készletnek csak 25 százaléka volt elérhető. További 15 százalékot a következő két év során tétgyűjtésen keresztül osztanak szét, ami kiváló okot ad a kereskedőknek arra, hogy hosszabb ideig tartsák a DOGE20 érméiket. 

dogecoin

Az eredeti DOGE felfrissített változata hatalmas érdeklődést váltott ki a befektetők körében, ami egy rendkívül sikeres előértékesítést eredményezett. Kevesebb mint egy hónap alatt több mint 10 millió dollárt hozott össze. Mivel azonban az érdeklődés annak ellenére tovább nőtt, hogy az előértékesítés elérte a kemény felső határt, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják az eseményt. A marketing tevékenységekre fenntartott tokenek egy részét átirányítják, lehetővé téve az új befektetőknek, hogy csatlakozzanak a közösséghez.

Ezért a Dogecoin20 hivatalos előértékesítését meghosszabbították. Így még mindig van esélyed arra, hogy darabonként 0,00022 dollárért hozzájuss DOGE20 érmékhez. Azonban a platformon már csak két hét van az első tőzsdei bevezetésig, így sietned kell a befektetéssel, ha 100-szoros hozamot szeretnél elérni 2024. április végéig.

Vásárolj DOGE20 érmét a hivatalos előértékesítésen

Slothana – Egy új mém érme, amely a Solana-alapú mém hullámot lovagolja meg

A Slothana a legújabb Solana-alapú mém érme, amely az elmúlt héten befektetők ezreinek figyelmét keltette fel. Az elmúlt hónapokban más SOL-alapú mémek sikerét követően lépett be az előértékesítési fázisba. Már most úgy pozícionálja magát, mint az egyik legnagyobb hozam potenciállal rendelkező projekt a Bitcoin felezési eseménye után.

A platform alapja egy lusta lajhár, amelynek elege van a 9-től 5-ig tartó munkából és az egész napos dohányzásból. Úgy döntött, hogy belép a kriptopiacra, és eléri a jelképes, 420 millió dolláros piaci sapkát. A hivatalos Slothana előértékesítési esemény körülbelül egy hete indult el, és azóta már több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze. 

sloth kriptó

A SLOTH tokenek gyorsan fogynak, különösen azután, hogy a közösség megtudta: ugyanaz a csapat tervezte őket, amelyik egy másik rendkívül sikeres Solana-alapú mém érmét, a SMOG-ot is kiadta. Az előértékesítés fix ára 10 000 SLOTH 1 darab SOL tokenért cserébe. Így biztosítják, hogy minden korai befektetőnek tisztességes esélye legyen a magas hozamra. 

A Slothana a Dogecoin Nap alkalmából is élesben kereskedik majd, ami 2024 áprilisának egyik legjobban várt, új mém érméjévé teszi. Várhatóan azonnal robbanásszerű lesz az érdeklődés, amint élesedik. Ez akár 100-szoros megtérülést is eredményezhet minden korai befektetőnek, hasonlóan a Dogecoin20 érméhez. 

Vásárolj SLOTH érmét a hivatalos előértékesítésen

Ezek a legjobb mém érmék jelenleg - Összefoglalás

A mém érme őrület már majdnem a nyakunkon van, és a legtöbb mém várhatóan tovább fog növekedni a következő hónapokban. A pozitív kilátások ellenére azonban a Shiba Inu még messze nem érte el a 0,1 dolláros célját. És még néhány évig nem is fogja azt elérni. A SHIB tokenek értékesebbek lesznek, de a potenciáljuk nem hasonlítható össze az olyan új mém érmék, mint a Dogecoin20 és a Slothana előre vetített növekedésével.

Ha tehát a legjobb mém érmét keresed, amibe befektethetsz a következő Bitcoin feleződés előtt, a DOGE20 és a SLOTH legyen rajta a listádon. Mindkét érme közvetlenül a felező esemény után indul útjára, ami 100-szoros nyereséget eredményezhet minden korai befektetőnek.

Ez is érdekelhet:

A legújabban felkapott Dogecoin20 akár 100-szoros megtérülést is hozhat

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Bajban Oroszország - Több százezer hektáron fagyott el a vetés

Mintegy 830 ezer hektáron fagyott el a vetés Oroszországban az idén - közölte Okszana Lut orosz mezőgazdasági miniszter csütörtökön egy moszkvai szaktanácskozáson.
2024. 05. 17. 16:30
Megosztás:

Változtat szerződési feltételein a Viagogo

A másodlagos jegyértékesítési platformot üzemeltető Viagogo közös uniós nyomásra vállalta, hogy változtat szerződési feltételein és javít fogyasztói tájékoztatási gyakorlatán - közölte a GVH az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 17. 16:00
Megosztás:

Kína nagy hangsúlyt fektet a feldolgozóipar digitalizálására

Kína fokozza a feldolgozóipari digitalizálására fordított kormányzati erőfeszítést és figyelmet az új minőségi termelőerőt képviselő ágazatok megerősítésére a gazdasági növekedés gyorsítása, valamint a kkv-szektor ebben játszott szerepének erősítése érdekében.
2024. 05. 17. 15:30
Megosztás:

Vigyázz, kész, Debrecen Drive!

A Debrecen Drive járműipari fesztiválon minden ami gurul ott lesz a Nagyerdőben - jelezték a szervezők csütörtökön, a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján.
2024. 05. 17. 15:00
Megosztás:

A szőlőtermelők és a borászok mellett áll a kormány

Kihívásokból van elég a szőlő- és borágazatban, de a magyar kormány - ahogy eddig, úgy a jövőben is - a termelők és a borászok mellett áll. Partnerként segíti a változásokhoz való alkalmazkodást. A szektor támogatási forrásai mellett a borpiaci aktualitásokról és az ágazatot érintő jogszabályváltozásokról is szó esett a csütörtökön tartott XII. Avasi Borangolás szakmai napon, Miskolcon - közölte az MTI-vel az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön.
2024. 05. 17. 14:30
Megosztás:

Megkezdődtek a kifizetések a Napenergia plusz programban

Megkezdődtek a kifizetések a Napenergia plusz programban; a kormány a népszerű pályázat útján hetvenötmilliárd forinttal támogatja a magyar családokat a modern napelemes rendszerek telepítésében - tájékoztatta az MTI-t az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 05. 17. 14:00
Megosztás:

Újraindult a megújult E-cég betekintő szolgáltatás

Újra elindult az úgynevezett E-cég betekintő szolgáltatás, amely immár megújult formában áll a felhasználók rendelkezésére - közölte az Igazságügyi Minisztérium (IM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 17. 13:30
Megosztás:

Lemondta részvény-visszavásárlási aukcióját a Magyar Telekom

A Magyar Telekom lemondja a május 23-ra tervezett részvény-visszavásárlási aukcióját egy uniós rendelet módosítására hivatkozva - közölte a társaság csütörtökön piaczárás után a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 05. 17. 13:00
Megosztás:

Fel kell húzni a Dél-Dunántúl gazdaságát

A Dél-Dunántúl a demokratikus átmenet utáni időszak legnagyobb vesztese a magyarországi térségek közül, ezért a cél olyan folyamatok beindítása, amelyek korábban Északkelet-Magyarországon már megindították a gazdasági növekedést - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter Kaposváron csütörtökön.
2024. 05. 17. 12:30
Megosztás:

Újabb két kínai autómárka jelenik meg Magyarországon

Újabb két kínai autómárka jelenik meg a magyarországi autópiacon, a SERES Automotive járműveinek kizárólagos importőri szerződését csütörtökön Budapesten írták alá a SERES Group és a Duna Autó cégcsoport képviselői.
2024. 05. 17. 12:00
Megosztás:

Folyamatban van a Fertő-tó fejlesztése

Folyamatban van a Fertő tó partjának fejlesztése, a teljes beruházás megvalósítása előtt a következő három hónapban megteremtik azokat a feltételeket, amelyek révén a part egy része használható lesz a helyiek számára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Sopron TV-nek adott interjújában.
2024. 05. 17. 11:30
Megosztás:

Újjáválasztották az EBRD elnökét

Ismét az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnökévé választotta csütörtökön a pénzintézet kormányzótanácsa Odile Renaud-Bassót, aki második elnöki mandátumát kezdheti a bank élén.
2024. 05. 17. 11:00
Megosztás:

Tovább kell erősíteni a kínai-magyar gazdasági kapcsolatokat

Folytatni kell a kínai-magyar gazdasági kapcsolatok erősítését, a további sikerek érdekében - mondta Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára a Kínai-Magyar Gazdasági és Kereskedelmi Együttműködési Találkozón csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 17. 10:30
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 05. 17. 10:00
Megosztás:

A tavasz sem hozta vissza a lakásépítési kedvet

Bár az év fordulóján már az újraéledés határozott jeleit mutatta a hazai lakáspiac, a lakásépítések esetében még nem volt nyoma a kedvező fordulatnak. 2024 első negyedében sokéves negatív rekordok dőltek meg a használatba vehető új otthonok számát és a közeljövő várható fejlesztéseit mutató építési engedélyeket illetően is.
2024. 05. 17. 09:30
Megosztás:

Nem ígérkezik könnyűnek a jövő a vetőmagszektor számára

Exportpiaci zavarok és áremelkedések nehezítik a hazai vetőmagszektor helyzetét, hosszabb távon pedig a klímaváltozás hatásait kellene tompítani a stratégiai jelentőségű ágazatban, hangzott el a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács gödöllői küldöttgyűlésén. A rendezvényen a Vetőmag Szövetség-díjat az idei évben Pavelka Árpád vette át a több évtizedes kiemelkedő munkásságának elismeréseként.
2024. 05. 17. 09:00
Megosztás:

Megkezdődik a vidéki vendéglátóhelyek támogatása

Tizenhárom milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).
2024. 05. 17. 08:30
Megosztás:

Több mint 674 millió forint értékben nyert el támogatást a VERTIKAL Group által vezetett konzorcium innovációs projekt megvalósítására

Konzorciumvezetőként nyert el támogatást a Budapesti Értéktőzsde Xtend platformján jegyzett VERTIKAL Group a Kulturális és Innovációs Minisztérium „Fókuszterületi innovációs projektek támogatása” című pályázatán. A konzorcium – amelyet a társaságon kívül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Óbudai Egyetem alkot – a projekt keretein belül nagy sorozatban gyártható, újrahasznosított anyagokból készülő, speciális kerekek és azok gyártástechnológiájának kifejlesztését valósíthatja meg a társaság dombóvári telephelyén. A pozitív elbírálást követően odaítélt támogatás értéke meghaladja a 674 millió forintot, míg az elszámolható összköltség közel 927.5 millió forint.
2024. 05. 17. 08:00
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 17. 07:30
Megosztás:

A SsangYong gyártója, a KGM értékesítési rekordot ért el 2024 áprilisában

A SsangYong gyártója, a KGM áprilisban összesen 6,088 járművet értékesített exportra. Az értékesítési rekordhoz az AutoWallis magyarországi adatai is jelentősen hozzájárultak.
2024. 05. 17. 07:00
Megosztás: