Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A Bitcoin közelmúltbeli 65 000 dollár feletti árfolyam-mozgása bikás folyamatot indított el a kriptopiacokon. A BTC nyereségét gyorsan követte több száz altcoin, köztük olyan népszerű mém platformok, mint a Shiba Inu. A SHIB tokenek márciusban több mint 220 százalékot erősödtek, de április elején korrekciós szakaszba léptek.

Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A token még mindig 21 százalékkal az egy hónappal ezelőtti árfolyam felett van, és a legtöbb elemző újabb emelkedésre számít az április 20-i Bitcoin felezési eseményt követően. Azonban, bár a Shiba Inu komoly potenciált mutat, a közelgő mémek, mint például a Dogecoin20 és a Slothana valószínűleg a legnagyobb nyereséget hozó mém érmék lesznek ebben a hónapban.

Elérheti a Shiba Inu a 10 centet áprilisban?

Ha megnézzük a Shiba Inu árfolyamának mozgását az elmúlt hónapban, akkor azt látjuk, hogy a megnövekedett volatilitás időszakába lépett, érezhető csúcsokkal és árfolya-visszaesésekkel. Ahogy fentebb említettük, a közelgő Bitcoin felezési esemény valószínűleg bikapiacot indít el. Ennek eredményeként a SHIB token tulajdonosok várhatóan 2024 folyamán megnövekedett hozamnak örülhetnek.

Az áremelkedés hatására a SHIB tokenek új történelmi csúcsokat érhetnek el, de a szakértő elemzők szerint az árfolyam nem fogja egyhamar meghaladni a 0,00104 dollárt. Egy valószínűtlen esetben azonban, amikor minden tökéletesen összejön, a Shiba Inu 2025-ben is tovább nőhet, és potenciálisan elérheti a 0,01 dollárt.

A 0,1 dolláros cél 10-szeres növekedést jelentene egy olyan szintről, amelyet már most is hihetetlenül nehéz elérni. Így ez a kimenetel valószínűleg lehetetlen. A Shiba Inu csak akkor fogja elérni ezeket a számokat, ha elégeti a tokenjeinek jelentős részét. Továbbá rendkívül magas hasznosságot kap, emiatt pedig gyorsan milliárdos nagyságrendű tőkét vonz.

Ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezen részletek nélkül a Shiba Inu 10-szeres hozamot érhet el a következő néhány évben. Még mindig a legtöbbet kereskedett mém érmék között van a piacon, de a sok új, sokkal jobb hasznossággal és token-elosztással rendelkező kibocsátással biztosan elveszíti a helyét a következő években a legtöbbet kereskedett mém érmék között.

Feltörekvő mém érmék 100-szoros potenciált érhetnek el a Bitcoin felezés után

A Bitcoin felezési események négyévente következnek be, 50 százalékkal elosztva a bányászok által kereshető BTC mennyiségét. A közelgő feleződésre április 20-án kerül sor, ami a mém érmék piacán különleges dátumnak számító „Dogecoin Nap”-ként is ismert. A Dogecoin Napot általában bikás mém érme piacok követik, de idén várhatóan ez minden várakozást felülmúl.

Ráadásul a Dogecoin Napon néhány feltörekvő mém érme platform is elindul, és ezek a legesélyesebbek arra, hogy a következő hónapokban a legnagyobb nyereséget érjék el. Ezért az előértékesítésük minden rekordot megdönt, és a kereskedők 100-szoros nyereséget várnak közvetlenül az indulás után. Természetesen az elmúlt hetek két legnépszerűbb mém érme előértékesítéséről beszélünk, ez pedig a Dogecoin20 és a Slothana. Az alábbiakban részletesen is megnézzük, hogy miről is szólnak ezek a platformok.

Dogecoin20 – A Dogecoin-ihlette, új mém érme több mint 10 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

Az úgynevezett származékos tokenek rendkívül népszerűek voltak az elmúlt évben. Ezeket a projekteket a már létező érmék inspirálták, és a már létező platformok másolásával tőkét kovácsolnak belőlük. Persze új funkciókkal és ütősebb hasznossággal kiegészítve a profiljukat. Az eredeti Dogecoin ihlette a Dogecoin20-at. De elődjével ellentétben, amely nem rendelkezik valós hasznossággal, a legújabb verzió magas lekötési hozamot és jobb fenntarthatóságot kínál.

A Dogecoin20 és a hozzá tartozó DOGE20 token az Ethereum blokkláncra épül, és magas passzív jutalmakat kínál a stake-to-earn mechanizmuson keresztül. A projekt 140 milliárd tokent tartalmaz, de az előértékesítési esemény alatt a készletnek csak 25 százaléka volt elérhető. További 15 százalékot a következő két év során tétgyűjtésen keresztül osztanak szét, ami kiváló okot ad a kereskedőknek arra, hogy hosszabb ideig tartsák a DOGE20 érméiket. 

dogecoin

Az eredeti DOGE felfrissített változata hatalmas érdeklődést váltott ki a befektetők körében, ami egy rendkívül sikeres előértékesítést eredményezett. Kevesebb mint egy hónap alatt több mint 10 millió dollárt hozott össze. Mivel azonban az érdeklődés annak ellenére tovább nőtt, hogy az előértékesítés elérte a kemény felső határt, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják az eseményt. A marketing tevékenységekre fenntartott tokenek egy részét átirányítják, lehetővé téve az új befektetőknek, hogy csatlakozzanak a közösséghez.

Ezért a Dogecoin20 hivatalos előértékesítését meghosszabbították. Így még mindig van esélyed arra, hogy darabonként 0,00022 dollárért hozzájuss DOGE20 érmékhez. Azonban a platformon már csak két hét van az első tőzsdei bevezetésig, így sietned kell a befektetéssel, ha 100-szoros hozamot szeretnél elérni 2024. április végéig.

Vásárolj DOGE20 érmét a hivatalos előértékesítésen

Slothana – Egy új mém érme, amely a Solana-alapú mém hullámot lovagolja meg

A Slothana a legújabb Solana-alapú mém érme, amely az elmúlt héten befektetők ezreinek figyelmét keltette fel. Az elmúlt hónapokban más SOL-alapú mémek sikerét követően lépett be az előértékesítési fázisba. Már most úgy pozícionálja magát, mint az egyik legnagyobb hozam potenciállal rendelkező projekt a Bitcoin felezési eseménye után.

A platform alapja egy lusta lajhár, amelynek elege van a 9-től 5-ig tartó munkából és az egész napos dohányzásból. Úgy döntött, hogy belép a kriptopiacra, és eléri a jelképes, 420 millió dolláros piaci sapkát. A hivatalos Slothana előértékesítési esemény körülbelül egy hete indult el, és azóta már több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze. 

sloth kriptó

A SLOTH tokenek gyorsan fogynak, különösen azután, hogy a közösség megtudta: ugyanaz a csapat tervezte őket, amelyik egy másik rendkívül sikeres Solana-alapú mém érmét, a SMOG-ot is kiadta. Az előértékesítés fix ára 10 000 SLOTH 1 darab SOL tokenért cserébe. Így biztosítják, hogy minden korai befektetőnek tisztességes esélye legyen a magas hozamra. 

A Slothana a Dogecoin Nap alkalmából is élesben kereskedik majd, ami 2024 áprilisának egyik legjobban várt, új mém érméjévé teszi. Várhatóan azonnal robbanásszerű lesz az érdeklődés, amint élesedik. Ez akár 100-szoros megtérülést is eredményezhet minden korai befektetőnek, hasonlóan a Dogecoin20 érméhez. 

Vásárolj SLOTH érmét a hivatalos előértékesítésen

Ezek a legjobb mém érmék jelenleg - Összefoglalás

A mém érme őrület már majdnem a nyakunkon van, és a legtöbb mém várhatóan tovább fog növekedni a következő hónapokban. A pozitív kilátások ellenére azonban a Shiba Inu még messze nem érte el a 0,1 dolláros célját. És még néhány évig nem is fogja azt elérni. A SHIB tokenek értékesebbek lesznek, de a potenciáljuk nem hasonlítható össze az olyan új mém érmék, mint a Dogecoin20 és a Slothana előre vetített növekedésével.

Ha tehát a legjobb mém érmét keresed, amibe befektethetsz a következő Bitcoin feleződés előtt, a DOGE20 és a SLOTH legyen rajta a listádon. Mindkét érme közvetlenül a felező esemény után indul útjára, ami 100-szoros nyereséget eredményezhet minden korai befektetőnek.

Ez is érdekelhet:

A legújabban felkapott Dogecoin20 akár 100-szoros megtérülést is hozhat

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: