Ha érkezik a spot ETH ETF, ezzel a kriptóval érheted el a legmagasabb profitot!

Mindössze két nappal a hivatalos indulását követően az $ETHETF fejlesztői izgalmas bejelentést tettek. Megünnepelve a projekt korai sikereit, a csapat úgy döntött a teljes tokenkészlet 21 százalékát rövidesen elégetik.

Ha érkezik a spot ETH ETF, ezzel a kriptóval érheted el a legmagasabb profitot!

A hír hatása nem maradt el, így a token értéke több mint 25 százalékos erősödésre volt képes. 

Ezért az árfolyam a november végi 0.008 dollár óta megállás nélkül emelkedik. Jelenleg egy ETHETF ára 0.014 dollár, aminek köszönhetően mindössze 30 nap alatt 32 százalék hozamot értek el a korai befektetők.

Az erősödés tempóját tovább gyorsítja, hogy korábban a BlackRock bejelentette nem csupán a BTC, hanem az ETH  ETF engedélyezését is megkezdi.

Az égetéssel kapcsolatban a készítők X-en és Telegramon közöltek minden lényeges részletet. A posztból kiderül, hogy 21 napon keresztül, napi 1 millió ETHETF lesz majd elégetve.

Amennyiben nem találkoztál volna még vele, az égetés az a folyamat, amikor egy kriptót a készítők egy speciális kriptotárcára utalnak el. Ez a cím kizárólag fogadásra képes, vagyis az ide beérkezett kriptók véglegesen lekerülnek a hálózatról.

Az égetés azért lényeges, mivel így a kínálat csökkenésével koncentrálódik a kereslet. Ez a folyamat pedig végső soron áremelkedést eredményez.

Azzal, hogy a csapat 21 százalékát megsemmisíti a tokeneknek, radikálisan lecsökkent a teljes készlet, így az ökoszisztéma értéke is emelkedett. 

Folyamatos égetéssel tartósan magas maradhat az ETHETF értéke

A mostani, 21 millió token elégetése nem az egyetlen lépés az ETHETF árfolyamának magasan tartására. 

A felhasználók által megvásárolt tokenek 2 százalékával megegyező kriptó ugyanis azonnal  elégetésre kerül. Vagyis az ETHETF népszerűségének növekedésével folyamatosan csökkenni fog az elérhető készlet mérete.

A készítők elkötelezettségét az is jól példázza, hogy az indulást követően 500,000 dollár került likviditási lock alá. A magas, lekötött likviditás azért is fontos, mivel így a kereskedők nagyobb mennyiségben és gyorsabban tudnak vásárolni a tokenekből.

Továbbá az sem egy utolsó szempont, hogy a lekötött likviditás megakadályozza egy esetleges rug pull végrehajtását. 

Írásunk idején az ETHETF a Uniswapon keresztül érhető el, azonban az eddigi sikereket látva érdemes további listázáskora is készülni. Írásunk idején a token piaci mérete csupán 1 millió dollár, vagyis a mostaninál nem is lehetne jobb alkalmat találni a vásárlásra.

Amennyiben ugyanis szélesebb rétegek figyelnek fel a projektre, abban az esetben a most csatlakozók csillagászati bevételekhez juthatnak hozzá.

ethereum

Érdekel az ETHETF

A spot Ethereum ETF sikere az ETHETF sikere

Az ETHETF sorsa szorosan összefügg a közelgő spot Ethereum ETF jövőjével. 

Bár jelenleg még viszonylag keveset lehet tudni, néhány dologra már most fény derült az spot ETH ETF-fel kapcsolatosan. 

A BlackRock az amerikai tőzsdefelügyeletnek (Sec) korábban már beadta az S1 engedélyezési kérvényt. Ez alapján egy sikeres engedélyezést követően az új ETF neve “iShares Ethereum Trust” lenne.

Amennyiben még nem találkoztál volna a nevével, a BlackRock a pénzügyi világ legnagyobb szereplője. Nem csupán elképesztő méretű kezelt vagyonnal rendelkezik a vállalat, hanem a múltban szinte minden, BlackRocktól érkező ETF kérelem elfogadásra került.

Ezek alapján nem túlzás, hogy a BlackRock a Bitcoin és az Ethereum ETF engedélyét minden bizonnyal meg fogja kapni a hatóságtól.

Korábban a Bloomberg ETF elemzője úgy vélekedett ezzel kapcsolatban, hogy 90 százaléknál nagyobb az esély a sikerre.

Illetve arról sem szabad megfeledkezni, hogy korábban a bíróság is kimondta, hogy a Sec kifejezetten inkonzisztens módon lépett fel a kriptopénzekkel kapcsolatban. 

Ezért (is) hozta fel több kriptotőzsde vezetője, hogy nem egyértelmű, pontosan milyen szempontoknak kell megfelelni a törvények betartásához. 

A perben továbbá felmerült, hogy milyen okból adott engedélyt határidős bitcoin ügyletekhez a Sec, amikor a mögöttes eszköz szintén a BTC.

Szintén bíztató, hogy a BlackRock az eszközök kezelésére a legutóbbi Sec találkozót követően összeállt a Coinbase kriptotőzsdével. A partnerség lehetővé teszi, hogy a vagyonkezelő közvetlenül vásárolni tudjon a kriptotőzsdén keresztül nagy mennyiségben BTC-t.

Ez nem csupán egyszerűbbé teszi az eszközök beszerzésének folyamatát, hanem egyúttal a transzparenciát is garantálja.

Sokak szerint akár már 2024 első heteiben megkaphatja a spot Bitcoin ETF a szükséges engedélyeket. Amennyiben ez valóban megörténik, az egészen biztosan az ETHETF értékére is szignifikáns hatást fog gyakorolni.

Csatlakozz még a FOMO előtt!

Már biztos te is megfigyelted, hogy a történelmi profitot kizárólag azok érhetik el, akik még a FOMO előtt vásárolnak egy tokenből. Ilyenkor már akár egy egészen alacsony befektetés is milliós megtérüléshez vezethet

Köszönhetően az állandó égetésnek és a projekt virális jellegének, továbbá a jelenlegi alacsony méretének, az ETHETF rövidesen a legtöbb kriptotárcába bekerülhet.

Amikor ez a folyamat bekövetkezik elképesztő likviditás jelenik majd meg, amivel a most csatlakozók járhatnak a legjobban.

Lényegében elmondható, hogy az ETHETF az iskolapéldája a “buy the rumor sell the price” aranyszabálynak.

Végezetül ne feledjük el, hogy a legtöbb dApp jelenleg is az Ethereum hálózatot használja. Ezért az engedélyezés következtében elképesztő mértékű likviditás jelenne meg, ami minden bizonnyal az ERC-20 tokenek többségére pozitív hatást gyakorolna.

Mivel az ETHETF is ilyen, így már pusztán a Sec engedélyének megadása is hozamot jelentene a korai befektetőknek.

Amennyiben szeretnél vásárolni az ETHETF-ből, abban az esetben egyszerű dolgod van. Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz az Uniswap felületére, és bemásolod az ETHETF címét (0x91be752d438d5F804345b5AcB18DE0c431aD470F). 

Ezt követően kapcsold össze a tárcádat, majd végezd el a számodra ideális eszközzel a vásárlást. 

Az Uniswap felülete mellett lehetőség van továbbá a hivatalos ETHETF weboldalon keresztül is elvégezni a tranzakciót.

Amennyiben a vásárlást megelőzően szeretnéd jobban megismerni ezt az izgalmas altcoint, látogass el még ma a projekt weboldalára.

Irány az ETH ETF weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

Két kriptó, amik 2024-ben megismételhetik a DOGE és a SHIB sikerét

Túl a 110 dolláron - meddig tarthat a Solana őrület?

A 10 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás:

A 6%-os lakáshitel már jónak számít, de van annál jobb is?

Tovább csökkent az államilag nem támogatott, piaci lakáshitelek kamata, amihez a bankok további egyedi kamatkedvezményeket is adhatnak. Ez jó hír lehet azoknak az ingatlanvásárlást tervezőknek, akik nem jogosultak a kamattámogatott hitelekre. Budapesten nőttek, a vármegyeszékhelyeken stagnálnak a lakásárak.
2024. 02. 29. 03:00
Megosztás:

Nyugat-balkáni telco infrastruktúra projektbe fektet a PortfoLion

A Telekom Szerbia mintegy 1800 telekommunikációs tornyának megvásárlásával új régiós szolgáltatót hoz létre egy nemzetközi befektetői konzorcium. A tranzakcióban részt vesz az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Capital Partners, amely ezzel első digitális infrastruktúra befektetését zárja, ez egyben a tőkealapkezelő első projektje a nyugat-balkáni régióban.
2024. 02. 29. 02:30
Megosztás:

Otthonfelújítási program 2024 - most már gyerek sem kell hozzá!

Nemcsak a gyermekesek kaphatnak otthonfelújítási támogatást 2024-ben, melyről a money.hu számolt be részletesen. Nézzük, mit kell tudni a 2024-es otthonfelújítási támogatásokról.
2024. 02. 29. 02:00
Megosztás:

Tavaszi szünet 2024 – Változás miatt így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után

Tavaszi szünet 2024 – Fontos változás jön, így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után! Idén egyszerre lesz az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet, fontos bejelentés érkezett mert a gyerekeket is megviselheti az órák átállítása! Nem változik az iskolák napi kezdése, marad a 8 óra, nem lesz 9 órás kezdés. Részletek a cikkünkben.
2024. 02. 29. 01:00
Megosztás:

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás: