Éves Horoszkóp 2024 ! Itt a friss horoszkóp, éves előrejelzés!

Elkészült az átfogó éves horoszkóp 2024 teljes évre a Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak csillagjegyek számára.

Éves Horoszkóp 2024 ! Itt a friss horoszkóp, éves előrejelzés!

Horoszkóp 2024 teljes évre

A 2024-es éves horoszkóp egy átfogó asztrológiai előrejelzés, mely a teljes éves időszakot foglalja magában a különböző csillagjegyek számára.

Az asztrológia az a hitrendszer, amely szerint a csillagok és bolygók elrendezése az égbolton hatással van az emberek személyiségére és élete különböző területeire.

Az Éves horoszkóp 2024-ben az alábbiak találhatók:

- Személyiségjegyek: Az éves horoszkóp részletezi, milyen jellegzetességekkel rendelkezik az adott csillagjegy alatt született személy. Ez lehet például a tulajdonságok erősödése vagy gyengülése az év során.

- Szerelmi élet, szerelmi horoszkóp 2024: Az éves horoszkópban megmutatjuk Neked a szerelmi kapcsolatokra és az érzelmi állapotokra vonatkozó jóslatokat, kilátásokat, esélyeket. Megvizsgáljuk a szerelmi életed alakulását, új kapcsolatok lehetőségét vagy éppen a már meglévő kapcsolatok fejlődését.

- Pénz horoszkóp, szerencse horoszkóp: Asztrológusaink igyekeznek megjósolni, hogyan alakul 2024-ben a pénzügyi helyzeted, várható-e bármilyen elmozdulás az anyagi javakban. Külön kitérünk arra, hogy a szerencse terén milyen kilátásaid vannak, sőt a 2024 évi szerencseszámaidat is megmutatjuk a csillagjegyed alapján.

- Egészség horoszkóp: Az asztrológia ismerői szerint az éves horoszkópok segíthetnek az egészségi állapot előrejelzésében is. Éves horoszkóp 2024 előrejelzésünk az egészséggel kapcsolatban is megfogalmaz jóslatokat, kilátásokat.

Éves Horoszkóp 2024 az alábbi képre kattintva indul:

horoszkóp 2024 éves előrejelzés Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

Napi horoszkóp a szamoldki.hu ezotéria-horoszkóp rovatában minden nap frissen!

Kiemelten figyelnek a fogyatékossággal élők egyenlő esélyeinek biztosítására

A magyar uniós elnökségi programok során kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők az akadálymentesítésre, különös tekintettel a fogyatékossággal élő emberek egyenlő esélyeinek biztosítására - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-vel.
2024. 07. 01. 11:30
Megosztás:

Túl sokba kerül a kibertámadások utáni helyreállítás

A cégek esetében a kibertámadásokból származó helyreállítási költségek felülmúlják a biztosítási lefedettséget - mutat rá a Kiberbiztosítás és kibervédelem 2024. című jelentésének eredményeire hivatkozva a Sophos információbiztonsági cég az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
2024. 07. 01. 11:00
Megosztás:

Júniusban erősödött a Caixin kínai feldolgozóipari teljesítménymérője

A kínai feldolgozóipar teljesítménye közel két éve a leggyorsabb ütemben nőtt júniusban. Ezen belül az új megrendelések tizenegyedik hónapja nőttek, miközben a külföldi megrendelések bővülése hat hónapja a legkisebb volt - derül ki a Caixin gazdaságkutató hétfőn ismertetett beszerzésimenedzser-indexéből.
2024. 07. 01. 10:30
Megosztás:

Romániában 3,4 százalék volt az öthavi GDP-arányos költségvetési hiány

Romániában 3,4 százalék volt az első öthavi GDP-arányos költségvetési hiány - közölte pénteken a bukaresti pénzügyminisztérium.
2024. 07. 01. 10:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 07. 01. 09:30
Megosztás:

Folytatódhat az emelkedés a tőzsdén

A nemzetközi befektetői hangulat kedvező, jó esély van újabb csúcsdöntésre a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 01. 09:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, Hongkongban nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, Hongkongban nem volt kereskedés.
2024. 07. 01. 08:30
Megosztás:

Az Algotech (ALGT) előértékesítés nyújtja a legjobb lehetőséget a nyereségre, miközben a befektetők a Solana (SOL) és a PEPE fellendülését várják

Miközben a kriptopiac továbbra is visszaesést mutat, a vezető kripto altcoinok, Solana (SOL) és PEPE, amelyek jelentős árcsökkenést tapasztaltak, küzdenek veszteségeik visszanyeréséért.
2024. 07. 01. 08:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 01. 07:30
Megosztás:

A magyar GDP öt és fél százalékát az akkumulátoripar adja

Jelenleg a bruttó hazai termék (GDP) öt és fél százalékát az akkumulátoripar adja - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Tarcalon, az iconFeszt Gazdaságpolitikai Konferencia és Fesztivál rendezvényén.
2024. 07. 01. 07:00
Megosztás:

Mától gyakrabban járnak a 200E repülőtéri buszok

Hétfőtől, július 1-jétől hétköznap a reggeli csúcsidőszakban sűrűbben indítják a 200E járatokat Kőbánya-Kispest és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 01. 06:00
Megosztás:

13 életmentő tipp, ha bankkártyával fizetnénk külföldön

Ma már természetesnek számít, hogy utazásainkon bankkártyával fizetünk, hiszen kényelmes, és pénzügyileg is előnyösebb lehet annál, mintha valutát vennénk, készpénzben fizetnénk. Ugyanakkor a Bankmonitor szakértői szerint van néhány dolog, amivel célszerű tisztában lenni, nehogy csalódás érjen bennünket.
2024. 07. 01. 05:00
Megosztás:

Mélyütés a lakásvásárlóknak és hitelfelvevőknek, 60 százalékkal drágulnak a földhivatali díjak

Durván megemelte az ingatlanvásárláshoz és lakáshitelekhez szükséges földhivatali ügyintézés díjait egy péntek este megjelent rendelet. Az ilyenkor elkerülhetetlen szolgáltatások díja 60 százalékkal nő július végétől - derül ki az ingatlannet összefoglalójából.
2024. 07. 01. 04:00
Megosztás:

Ennyit nőtt a vidéki új építésű ingatlanok ára

A korábbi években megszokott áremelkedésnél kisebb ütemben ugyan, de tovább drágultak a vidéki új építésű lakások - közölte az Otthon Centrum pénteken az MTI-vel a megyei jogú városok második negyedéves árlistája alapján.
2024. 07. 01. 03:00
Megosztás:

A Te forintjaiddal is ez történik, ha Magyarország bevezeti az Eurót!

Az euró bevezetése Magyarországon régóta vitatott téma, mely gazdasági, politikai és társadalmi vonatkozásban is jelentős hatásokat eredményezhet. Az alábbi elemzés arra fókuszál, hogy milyen gazdasági következményekkel járna az euró bevezetése, különös tekintettel az inflációra, a nyugdíjakra és a bérjövedelemből élők fizetésére.
2024. 07. 01. 02:00
Megosztás:

Megint az autósokat szívatják: kötelező lesz a fekete doboz az autókba 2024 júliustól!

2024 júliusától csak olyan új járműveket lehet forgalomba helyezni Európában, amelyek megfelelnek az előírt, fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel kapcsolatos követelményeknek. Az EU-s rendelet szerint minden új autó alapfelszereltségének tartalmaznia kell az intelligens sebességszabályozót, a vezető figyelmetlenségét érzékelő figyelmeztető rendszert, a vészfékjelzést, a tolatóradart, az eseményadat-rögzítőt, és az indításgátló alkoholszonda későbbi beszerelésének lehetőségét is biztosítani kell.
2024. 07. 01. 01:00
Megosztás:

A Bitcoin és a FLOKI zöldben kereskedik, de a befektetők a 2024-es legjobb előértékesítési lehetőséget szemlélik

A Bitcoin árfolyama - a kriptopiac egészével párhuzamosan - konszolidációba kezdett a június eleje óta tartó medvepiac után - és az elemzők hihetetlen kriptovaluta rallyt jósolnak a token helyreállását követően. Érdekes módon a FLOKI veszteségei is mérséklődtek a piaci rallyra reagálva, és most felfelé ívelő tendenciát mutat.
2024. 07. 01. 00:30
Megosztás:

A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

A közelmúltban a mém érmék jelentős veszteségeket szenvedtek el a kriptovaluta piac kiterjedt ingadozásával párhuzamosan. Annak ellenére, hogy az év elején majdnem újabb csúcsárak születtek, ezek a digitális eszközök most csak vánszorognak, a piaci értékük 45 milliárd dollár alá csúszott.
2024. 07. 01. 00:01
Megosztás:

Fontos szerepet játszik a gépipar a magyar iparfejlesztésben

A gépipar fejlesztése elengedhetetlen ahhoz, hogy Magyarország 2030-ra az európai ipar élvonalába kerüljön - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2024 elnevezésű szakmai rendezvényen.
2024. 06. 30. 23:00
Megosztás:

170 millió dollár növekedési tőkét kap a Rohlik csoport

A Rohlik online élelmiszer-szogláltatással foglalkozó nemzetközi cégcsoport, a hazai Kifli.hu márka tulajdonosa 170 millió dollár (160 millió euró) növekedési tőkét kap az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banktól (EBRD), a meglévő - a Sofina, az Index Ventures, a Quadrille és a TCF Capital - befektetőktől, és az Európai Beruházási Banktól (EIB) - jelentette be pénteken a cégcsoport.
2024. 06. 30. 22:00
Megosztás: