Fogytán az idő: hamarosan zárul a Chimpzee előértékesítése

A Chimpzee csapata egészen elképesztő sikereket tudott elérni, aminek hála mostanra karnyújtásra került a CHMPZ tokenek listázása. A gyűjtés során mostanáig több mint 1.7 millió dollár értékben sikerült a natív tokeneket eladni, ezért már csak napok kérdése a 2 millió dolláros célösszeg elérése.

Fogytán az idő: hamarosan zárul a Chimpzee előértékesítése

Sikeres szakaszok lezárása után elképesztő adományok

A készítők kimondott célja volt a Chimpzee létrehozásakor, hogy a bolygó legfontosabb ügyeit széles rétegek tudják támogatni biztonságosan és megbízhatóan. Pontosan ezért minden sikeres előértékesítési szakasz lezárását követően hatalmas összegek kerültek felajánlásra több különböző zöld szervezet számára.

Ilyen volt például a brazil esőerdőben 1200 fa ültetése, a 15,000 dollár felajánlása a sivatagi elefántok megmentésére vagy a 20,000 fa elültetése Guatemala partjainál.

Végezetül a Chimpzee csapata az utolsó előértékesítési szakasz lezárását követően tetemes összeget fog felajánlani a háború sújtotta Ukrajna számára.

Bár az adományozások a nagyobb jó érdekében történtek, ennek ellenére a befektetők sem járnak rosszul. Minden előértékesítési szakasz befejezését követően a szakasz során megmaradt CHMPZ elégetésre került, ezzel növelve a token listázás után várható értékét.

Például a legutóbbi szakasz végeztével összesen 1 milliárd token került megsemmisítésre, amivel a teljes készlet mérete 36 milliárdra csökkent.

Ez a folyamat része annak a nagyobb tervnek, melynek során a készítők minimálisra akarják visszaszorítani az elérhető CHMPZ számát. Mivel az elérhető kínálat mérete egyre szűkösebb lesz, ezért várhatóan a tokenek árfolyama is kiugróan megnőhet.

Elindult a Chimpzee Shop

Csupán néhány nappal ezelőtt, a vártnál korábban elérhetővé vált a Chimpzee üzlettér korai verziója. Itt a befektetőknek lehetőségük van különböző bögrék, pólók és más, Chimpzee tematikájú tárgyak garmadájából válogatni. 

A legjobb pedig az, hogy az eladásokból befolyt összeg egy része a projekt zöld partnerei számára kerül felajánlásra. Továbbá a CHMPZ tulajdonosok amennyiben lekötik a tokenjeiket, szintén részesülhetnek hozamból a bolt eladásai után.

Az online bolttal kapcsolatban a csapat a nyitást két szakaszra bontva tervei megvalósítani.

A jelenlegi, első szakaszban egy tesztidőszakot láthatunk. Ezt követően nyílik majd lehetőség a CHMPZ használatára fizetés során, illetve hozamhoz is majd csak ezt követően lehet hozzájutni.

Érdekel a Chimpzee

Ments állatokat blokklánc-technológiával

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a Chimpzee képes volt a természet konzerválásának folyamatát forradalmasítani. Köszönhetően az alaposan kidolgozott ökoszisztémának a projekt képes lesz állandó jelleggel támogatni a legfontosabb ügyeket.

Kifejezetten úgy lett létrehozva a Chimpzee rendszere, hogy minden befolyt összeg egy része olyan szervezetekhez kerüljön mint a WILD Foundation, a Rainforest Rescue vagy a One Tree Planted.

organisations

Ami még ennél is job, hogy az eddigi adományok mértéke a gyors előértékesítésnek köszönhetően meghaladta az eredetileg tervezettet.

A készítők a zöld ügyek mellett természetesen a befektetőkre is gondoltak, ezért több különböző lehetőséget is létrehoztak annak érdekében hogy egyszerűen lehessen profithoz jutni.

A stakelés mellett lehetőség nyílik vásárlással, játékkal vagy kereskedéssel egyaránt bevételt szerezni. Három különböző platform is elérhető lesz, melyeken eltérő módokon lesz lehetőség CHMPZ-hez jutni. 

Például a Play2Earn felületen keresztül egy izgalmas játék során, különböző küldetések végrehajtását követően gyarapíthatod a CHMPZ készleted.

Ami igazán nagyszerűvé teszi a Chimpzee-t, hogy a játékkal szerzett bevételedet akár el is tudod költeni a Chimpzee Shop felületén, vagy vásárolhatsz magadnak egy értékes NFT-passportot. Ezt azonban az előértékesítés lezárását követően kizárólag a Trade2Earn platformon lehet majd megtenni. 

Az NFT Passport segítségével nem csupán magasabb stakelési jutalmakat kaphasz, hanem egyúttal a megszerzett részesedésed mértéke is növekedni fog.

Vagyis egyszerre lesz lehetőséged különböző szervezetek támogatására, és egyúttal profitszerzésre. Mindezt egyetlen ökoszisztémán belül, kényelmesen, gyorsan és megbízhatóan.

A CHMPZ a volatilitás leküzdésére lett megalkotva

Annak érdekében, hogy a CHMPZ volatilitása a minimálisra tudjon csökkenni, égetési és stakelési mechanizmusok lesznek bevezetve. Ezeknek köszönhetően nem csupán a tokenek száma mérsékelhető, hanem a felhasználók körében is alacsonyabb lehet az eladási kedv.

Utóbbit tovább fogja erősíteni az NFT Passport rendszer, ami kifejezetten a hosszú távon gondolkodó befektetők számára lehet jó választás.

A felsoroltaknak köszönhetően a zöld kripto értéke képes lehet a következő években az állandó és stabil növekedésre.

Szeretnék CHMPZ-t vásárolni

Fogytán az idő a csatlakozáshoz 

Nem árt ha tudod, hogy a korábban említett NFT Passportokat kizárólag az előértékesítés ideje alatt beszerezni. A passport szintje - és így a megszerezhető jutalom mértéke is - attól függ, hogy melyik szakaszban vásároltál.

Az előértékesítés lezárását követően kizárólag a Trade2Earn felületen keresztül lesz lehetőség az NFT megvásárlására. Ezért ha hosszabb távú befektetést keresel, mindenképpen érdemes még a listázás előtt vásárolnod a CHMPZ-ből.

A korai vásárlók az NFT Passportok mellett lehetőséget kapnak továbbá az akár 4-szeres bónuszra, illetve különböző kedvezményekhez férhetnek majd hozzá.

Amennyiben szeretnéd még a vásárlás előtt megnézni, hogy mekkora befizetéssel mennyi bónuszra tehetsz szert, azt a Chimpzee kalkulátornál tudod megtenni.

Ha szeretnéd alaposabban megismerni a Chimpzee izgalmas ökoszisztémáját, látogass el még ma a projekt weboldalára.

Irány a Chimpzee

Ez is érdekelhet:

Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

A 10 legjobb kripto, amit megvehetsz 1 dollár alatt

TG.Casino token vásárlás 2023 – Útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Mennyit áramot fogyaszt évente a klíma? Itt a számítás, mutatjuk!

Most kiderül, érdemesebb-e klímával vagy gázzal fűteni. Vajon megéri beruházni egy klímaberendezésbe néhány forró nyári hét miatt? Hasznos-e klímával fűteni vagy ezzel kiegészíteni a fűtést? Számos kérdés merül fel. Bár a klíma energiafogyasztása számos tényezőtől függ, ha gazdaságosan szeretnénk működtetni, érdemes néhány dologra odafigyelni a készülék kiválasztásakor.
2024. 05. 29. 01:00
Megosztás:

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás:

Ausztria feldolgozóipara a közeljövőben kikerülhet a recesszióból

Májusban mérséklődött az osztrák termelőipar teljesítménycsökkenésének üteme és az új megrendelések készletállományhoz viszonyított aránya alapján a következő negyedévben a feldolgozóipar már növekedési pályára léphet az UniCredit Bank Austria beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 05. 28. 21:00
Megosztás:

Megújul a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+)

Június 3-tól megújult kondíciók mellett vásárolhatják meg a lakossági befektetők a Magyar Állampapír Pluszt (MÁP Plusz), amely ötéves futamideje alatt évi 6,73 százalékos EHM-mel (egységesített értékpapír hozam mutató) kapható; ezzel párhuzamosan kivezetik az Egyéves Magyar Állampapírt (1MÁP) - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott kedd estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 28. 19:30
Megosztás:

Rekord után korrekció volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1256,82 pontos, 1,8 százalékos csökkenéssel, 68 546,85 ponton zárt kedden.
2024. 05. 28. 19:05
Megosztás:

Biztonságosak Európa fürdői

Az európai természetes fürdőhelyek túlnyomó többsége megfelelt az Európai Unió legszigorúbb, kiváló minősítésű bakteriológiai előírásainak, kiváló minősítést tavaly Európa fürdőinek 85,4 százaléka kapott - derült ki az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) az Európai Bizottság közösen összeállított, 2023-es adatokat rögzítő, kedden közzétett értékeléséből.
2024. 05. 28. 18:30
Megosztás:

Huszonegy magyar kiállító lesz ott Amszterdamban

A kereskedelmi márkák amszterdami kiállításán (World of Private Label - PLMA) 21 magyar kiállító jelenik meg az Agrármarketing Centrum (AMC) 198 négyzetméteres közösségi standján május 28-29-én - közölte az AMC kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 18:00
Megosztás:

Bátrabban lehet nyomni már a gázt Látrány mellett

A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres útszakaszon május 30-tól, rossz időjárási viszonyok esetén május 31-től óránként 90 kilométer helyett 110 kilométer/órával közlekedhetnek az autósok - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 17:30
Megosztás:

A hazai gyógyszeripar fontos high-tech iparág

A magyar gyógyszeripar fontos high-tech iparág, jelentős szerepet tölt be a beruházásokban és az innovációban, a magyar gazdaság számára hatalmas értéket képvisel - hangsúlyozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium(NGM) és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (Magyosz) együttműködési megállapodásának aláírásán.
2024. 05. 28. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 05. 28. 16:30
Megosztás:

Törökország fontos partner a klímaváltozás elleni küzdelemben

Törökország erdőtelepítési és erdőkezelési tapasztalatai különösen hasznosak Magyarország számára, mivel olyan klimatikus viszonyok között gazdálkodnak, amelyek az előrejelzések alapján hazánkban is várhatók - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a török állami erdészeti vezetők magyarországi látogatása alkalmából.
2024. 05. 28. 16:00
Megosztás:

Hárommillióan használják az Egészségablak alkalmazást

Már hárommillió ember használja a teljes egészségügyi dokumentációját tartalmazó Egészségablak elnevezésű mobilalkalmazást - jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti álamtitkára kedden Budapesten.
2024. 05. 28. 15:30
Megosztás:

Az első negyedévben nőtt a horvát GDP

A horvát gazdaság teljesítménye 3,9 százalékkal nőtt az első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 05. 28. 15:00
Megosztás: