Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

Izgalmas trend kezdett kirajzolódni a kriptoszektorban az előző napok során, ami nem kizárt, hogy a következő bikafutam jellegét is meghatározhatja.

Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

Míg a legnagyobb kriptók esetében az előző nap folyamán stagnálást láthattunk, addig a legnépszerűbb kriptojátékok árfolyama az egekbe szökött.

24 óra leforgása alatt az Axie Infinity értéke 15.5, a GALA 12.8, a Sandbox 8 míg a Decentraland értéke 7%-kal tudott növekedni

Írásunkban éppen ezért megvizsgáljuk, mi állhat az egyelőre rejtélyes változás mögött, továbbá mutatunk egy alternatívát, ami a felsorolt projekteket könnyedén maga mögé utasíthatja.

Miért kezdtek előrösni a P2E játékok?

Nem túlzás azt mondani, hogy a kriptojátékok ékes példával szolgálnak arra, hogy egy szektort milyen mértékben lehet képes átformálni a blokklánc-technológia.

Leegyszerűsítve a P2E, vagy play 2 earn játékok felhasználói szórakozás közben juthatnak hozzá profithoz. Ez a megoldás lehetővé teszi a közösség elköteleződését, egyúttal állandó igényt teremt az ökoszisztéma tokenjeire. 

Decentralamd árfolyam grafikon

Ráadásul egy öngerjesztő jellege is van a P2E projekteknek, hiszen minél többen csatlakoznak, a megszerezhető tokenek értéke is annál magasabb lesz.  

Köszönhetően azonban a kriptoszektor állandóan változó jellegének, a kezdeti lelkesedés a P2E játékokkal szemben az előző hónapok és évek során alábbhagyott.

A most látható változás azonban akár arra is utalhat, hogy a befektetők már nem csupán spekulálni szeretnének, hanem valós célokra felhasználni a tokenjeiket.

Szemben ugyanis a mém érmékkel, a P2E projektek már a kezdetektől fogva rendelkeznek felhasználási móddal, így a tokenekre is nagyobb az igény.

Más szóval a P2E játékoknál egyértelműen tudni lehet, pontosan mire is lehet felhasználni a tokeneket. 

Ezt a jelenséget példázza a mém és a P2E tokenek ára közötti különbség.

Összehasoníltásként míg a népszerű Dogecoin értéke jelenleg 0.069 dollár, addig az Axie Infinity-hez közel 6 dollárért lehet hozzájutni. Szintén fontos érv a P2E játékok mellett, hogy a legtöbb mém tokennel szemben képesek megőrizni értéküket.

Ezeket szem előtt tartva nem zárható ki, hogy az éppen készülődő következő rally legnagyobb nyertesei ezúttal nem a mém érmék, hanem a P2E játékok lesznek.

Milyen projektbe érdemes még most befektetni?

A cikkünk elején felsorolt P2E játékok fennállásuk óta elképesztő mértékben tudtak erősödni. Például a GALA esetében a jelenlegi árfolyamhoz képest a korábbi csúcsérték 15,000%-kal volt magasabban!

Éppen ezért amennyiben az izgalmas játékok mellett számodra a megszerezhető profit is lényeges, abban az esetben nem árthat megfontolni egy új, még előértékesítési szakaszában lévő projektet.

Ezek többnyire olyan kezdeményezések, melyek kezdetben egészen alacsony piaci részesedéssel rendelkeznek, így a növekedés során az időben csatlakozó befektetők elképesztő profithoz juthatnak hozzá. 

Ezért amennyiben szeretnél esélyt adni a P2E játékok következő nagy dobásának, szeretsz profitszerzés mellett szórakozni és nem riadsz vissza egy kis kockázattól, a Meme Kombatot neked találták ki. 

Szeretnék MK tokeneket vásárolni

A legjobb mém tokenek egyetlen felületen

Ahogy arra a Meme Kombat nevéből is következtetni lehet, a projekt képes egyesíteni a legújabb mémeket izgalmas párviadalokkal.

A csaták évadokra lesznek bontva, aminek köszönhetően a platform képes lesz hosszú távon is megőrizni aktuális jellegét.

Már az első évad során, közvetlenül a listázást követően 11 különböző mém lesz elérhető, akik egy mesterséges intelligencia segítségével tudják majd összemérni erejüket.

Meme Kombat

A harcok során lehetőséged lesz a számodra kedves mémre fogadásokat kötni. Amennyiben a tipped sikeresnek bizonyult, úgy jutalmul az ökoszisztéma natív ERC-20 MK tokenjeivel fogsz gazdagodni.

Érdekesség, hogy nem kizárólag a lehetséges nyertesre, hanem akár a harcok különböző elemeire is megrakhatod majd a tétedet.

A csapat úgy tervezi a csatározások második évadában már kibővült harci lehetőségek közül lehet választani, továbbá az elérhető mém repertoár mérete is tetemesebb lesz.

A fejlesztők számára lényeges, hogy a Meme Kombat világa a közösség igényei szerint fejlődjön. Pontosan ezért a második évadot követően minden lényeges döntést a felhasználókkal közösen fognak meghozni.

Szeretném jobban megismerni a Meme Kombatot

A Meme Kombat ötvözi a magas bevételeket a transzparenciával

Ahhoz, hogy te is élvezhesd a Meme Kombat által kínált előnyöket, két dolgot kell tenned. Egyrészt vásárolnod kell MK tokeneket, másrészt azokat le is kell kötnöd.

A lekötés, vagy stakelés egy passzív jövedelemszerzési lehetőség, ami számos elemében hasonlít a kriptobányászathoz. Azonban a stakelés esetében semmilyen eszközzel nem kell rendelkezned és magas energiaköltségekkel sem kell számolnod.

A Meme Kombat segítségével pedig éves szinten nem kevesebb mint 112% profitra számíthatsz. Vagyis mindössze azzal, hogy lekötöd a tokenjeidet, minden évben megduplázhatod a befektetésed.

Ami talán még ennél is jobb, hogy a korábban említett csatákon ezt a jövedelmet tovább tudod gyarapítani. Azonban ha neked valamiért mégse fekszenek a fogadások, akkor is kimagasló profitot tudsz elérni.

Ráadásul ennek a rendszernek köszönhetően az MK tokenekre állandó lesz a kereslet, illetve az eladási nyomás is a minimálisra fog csökkenni. Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti, mindössze 10 millió dolláros méret miatt gyorsan emelkedhet az MK értéke.

Összehasonlításként a korábban említett Decentraland esetében 700 millió dolláros piaci kapitalizációról beszélhetünk, a napi kereskedés mértéke pedig meghaladja a 150 millió dollárt.

Ehhez képest a Meme Kombat mérete szinte mikroszkópikus.

A felsoroltak mellett lényeges még kiemelni, hogy szemben a legtöbb előértékesítéssel, a Meme Kombat esetében nem titok, kik állnak a projekt mögött.

projekt mögött

A hivatalos weboldalon keresztül nem csupán a csapat tekinthető meg, hanem akár az alapítóval fel is lehet venni a kapcsolatot. Hasonló transzparenciáról a legritkább esetekben beszélhetünk a kriptoszektorban.

Hamarosan emelkedik az MK értéke

Írásunk idején egy MK tokent a befektetők csupán 0.1667 dollárért vásárolhatnak meg, azonban 1 napon belül ez az érték emelkedni fog. Ezért amennyiben téged mégsem hozott lázba a projekt, akkor is érdemes megfontolni a csatlakozást. 

A listázást követően várhatóan magasabb lesz az MK értéke, így nem csak hosszú, hanem rövid távú befektetésnek is ideális lehet a Meme Kombat.

A vásárláshoz mindössze annyit kell tenned, hogy összekapcsolod a kriptotárcádat a magyar nyelven elérhető előértékesítés felületével, majd ETH, USDT vagy BNB segítségével elvégzed a tranzakciót.

Írásunk idején a stakelés még nem elérhető, azonban a készítők ígérete szerint ez hamarosan változni fog.

Érdekel a Meme Kombat

Ez is érdekelhet:

A 10 legjobb kripto, amit megvehetsz 1 dollár alatt

Arthur Hayes szerint továbbra is lehetséges az 1 millió dolláros bitcoin

15 új kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kerékpárút épült Kéthely és Balatonmáriafürdő között

Befejeződött a kerékpárút építése a Somogy vármegyei Kéthely és Balatonmáriafürdő között, a 465 millió forintos beruházás utolsó ütemének műszaki átadására hétfőn került sor - tájékoztatta Kéthely önkormányzata az MTI-t.
2023. 12. 11. 16:00
Megosztás:

Zajlik az elmúlt évek uniós projektjeinek zárása

Zajlik a 2014-2020-as időszakban finanszírozott uniós projektek zárása és elszámolása, az eddigi adatok alapján Magyarország pénzügyi kerete 95 százalékát használta fel - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az Országgyűlés gazdasági bizottsága ülésén hétfői meghallgatásán.
2023. 12. 11. 15:30
Megosztás:

Nyereséges évet zár a Start Garancia Zrt.

Idén is eredményesen támogatta a gazdaságfejlesztési célokat a 100 százalékos állami tulajdonban lévő Start Garancia Zrt. : a társaság kezességvállalási állománya december elejére elérte a 300 milliárd forintot, ami közel 50 százalékkal több a tavaly év véginél - közölte a társaság az MTI-vel hétfőn.
2023. 12. 11. 15:00
Megosztás:

Zárult a Virginia dohány felvásárlása

Eredményesen, 49 százalékos növekedéssel zárta a Virginia dohány felvásárlását a tavalyi évhez képest a Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért és feldolgozásért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. (DOFER Zrt.) - közölte az MTI-vel a vállalat.
2023. 12. 11. 14:30
Megosztás:

Meghosszabbította az Unió a Malival szemben bevezetett korlátozó intézkedéseket

Az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei további egy évvel, 2024. december 14-ig meghosszabbították a Malival szemben 2021-ben elrendelt korlátozó intézkedések hatályát - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2023. 12. 11. 14:00
Megosztás:

Az igazi gondoskodás nem a segélyek világa

Az igazi gondoskodás nem a segélyek világa, ha lehet, jövedelmet és bért kell biztosítani mindenkinek; ezt a "melót" nem végezte el a baloldali kormányzás 2010. előtt - jelentette ki a gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) rehabilitációs konferenciáján hétfőn Budapesten, a BKIK székházában.
2023. 12. 11. 13:30
Megosztás:

Korszerűsítették a Műjégpálya, a Magyar Zene Háza, az Olof Palme Ház és a Néprajzi Múzeum távhűtését

Mintegy 227 millió forintból korszerűsítették a Műjégpálya, a Magyar Zene Háza, az Olof Palme Ház és a Néprajzi Múzeum távhűtését - közölte a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2023. 12. 11. 13:00
Megosztás:

Nőtt a száz legeredményesebb vasi cég árbevétele 2022-ben

A száz legeredményesebb Vas vármegyei vállalkozás nettó árbevétele 2022-ben együttesen meghaladta az 1882,712 milliárd forintot, ez 18,7 százalékkal több, mint az évben - olvasható a TOP 100 Vas vármegye című, hétfőn Szombathelyen bemutatott kiadványban.
2023. 12. 11. 12:30
Megosztás:

Csökkent az éves infláció Csehországban

Novemberben az éves infláció 7,3 százalékra mérséklődött az októberi 8,5 százalékról Csehországban - közölte hétfőn a Cseh Statisztikai Hivatal Prágában.
2023. 12. 11. 12:00
Megosztás:

Miskolc jövőre U16-os női kosárlabda Eb-t rendez

Miskolcon rendezik jövőre az U16-os női kosárlabda Európa-bajnokságot.
2023. 12. 11. 11:30
Megosztás:

A digitalizáció csak lassan érvényesül a könyvpiacon

A magyarok 42 százaléka olvas valamilyen gyakorisággal nyomtatott könyvet, ez az érték e-könyvek esetén 11 százalék, míg az e-hangoskönyveknél 7 százalék - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából készült kutatás, amelynek eredményéről hétfőn tájékoztatta az MTI-t a hatóság kommunikációs igazgatóság.
2023. 12. 11. 11:00
Megosztás:

Szinte semmit se változtak az indexek az európai tőzsdéken

Vegyesen, alig változó indexekkel indult hétfőn a kereskedés a főbb euróai értékpapírpiacokon. A tőzsdék pénteken indexemelkedéssel zártak.
2023. 12. 11. 10:30
Megosztás:

Kisebb emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint, miután a BUX 244,97 pontos, 0,42 százalékos emelkedéssel, 58 669,83 ponton, új történelmi rekordon zárt pénteken.
2023. 12. 11. 10:00
Megosztás:

A márkanév tényleg a mindenség?

A nutellás kenyeret szereted? - miközben megfogalmazzuk ezt a kérdést, mind ugyanarra a mogyorókrémre gondolunk. De sokan nem is a Nutellát szeretjük, hanem magát a mogyorókrémet, csokikrémet. Erős berögződésként maradhatott meg gyerekkorunkból a Nutella márka neve. Vajon hány ilyen márka neve maradt meg bennünk egy-egy termékcsoport “gyűjtőneveként”?
2023. 12. 11. 09:45
Megosztás:

Többféle férfi stoplis cipő közül tudunk válogatni

A labdarúgáshoz általában az egyik legfontosabb kiegészítő a focicipő. Ma már többféle típus is elérhető a piacon. Az is befolyásoló tényező, hogy pontosan milyen pályán akarjuk a lábunkra húzni az adott modellt. Természetes fűvel borított futballpályán a stoplis cipő lesz a legjobb választás.
2023. 12. 11. 09:15
Megosztás:

Erősödéssel nyitott ma reggel a forint

Erősödött a forint hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 11. 08:30
Megosztás:

Újabb mérföldkő gazdaságfehérítésben

Már másfél millióan regisztráltak a NAV online számlarendszerébe, amely 2018. július 1-jén debütált, közülük mintegy 1,3 millióan már szolgáltattak is adatot.
2023. 12. 11. 08:00
Megosztás:

Top 5 Meme Coins To Buy In 2024

Explore the top 5 meme coins poised for growth in 2024. This guide highlights the leading meme-based cryptocurrencies that blend humor, community, and investment potential.
2023. 12. 11. 07:59
Megosztás:

A szegénységgel küzdőkre hívja fel a figyelmet a Katolikus Karitász

Egymillió csillag a szegényekért címmel hirdetett szolidaritási akciót Katolikus Karitász, hogy felhívja a figyelmet a napi megélhetési problémákkal küzdőkre.
2023. 12. 11. 07:00
Megosztás:

A Józsa Judit Alapítvány a kulturális szegénység ellen küzd

A Józsa Judit Művészeti Alapítvány legfontosabb célja a kulturális szegénység elleni küzdelem - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, a keramikus nevét viselő alapítvány és galéria megalakulásának tizedik évfordulója alkalmából tartott rendezvényen.
2023. 12. 11. 06:00
Megosztás: