Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

Izgalmas trend kezdett kirajzolódni a kriptoszektorban az előző napok során, ami nem kizárt, hogy a következő bikafutam jellegét is meghatározhatja.

Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

Míg a legnagyobb kriptók esetében az előző nap folyamán stagnálást láthattunk, addig a legnépszerűbb kriptojátékok árfolyama az egekbe szökött.

24 óra leforgása alatt az Axie Infinity értéke 15.5, a GALA 12.8, a Sandbox 8 míg a Decentraland értéke 7%-kal tudott növekedni

Írásunkban éppen ezért megvizsgáljuk, mi állhat az egyelőre rejtélyes változás mögött, továbbá mutatunk egy alternatívát, ami a felsorolt projekteket könnyedén maga mögé utasíthatja.

Miért kezdtek előrösni a P2E játékok?

Nem túlzás azt mondani, hogy a kriptojátékok ékes példával szolgálnak arra, hogy egy szektort milyen mértékben lehet képes átformálni a blokklánc-technológia.

Leegyszerűsítve a P2E, vagy play 2 earn játékok felhasználói szórakozás közben juthatnak hozzá profithoz. Ez a megoldás lehetővé teszi a közösség elköteleződését, egyúttal állandó igényt teremt az ökoszisztéma tokenjeire. 

Decentralamd árfolyam grafikon

Ráadásul egy öngerjesztő jellege is van a P2E projekteknek, hiszen minél többen csatlakoznak, a megszerezhető tokenek értéke is annál magasabb lesz.  

Köszönhetően azonban a kriptoszektor állandóan változó jellegének, a kezdeti lelkesedés a P2E játékokkal szemben az előző hónapok és évek során alábbhagyott.

A most látható változás azonban akár arra is utalhat, hogy a befektetők már nem csupán spekulálni szeretnének, hanem valós célokra felhasználni a tokenjeiket.

Szemben ugyanis a mém érmékkel, a P2E projektek már a kezdetektől fogva rendelkeznek felhasználási móddal, így a tokenekre is nagyobb az igény.

Más szóval a P2E játékoknál egyértelműen tudni lehet, pontosan mire is lehet felhasználni a tokeneket. 

Ezt a jelenséget példázza a mém és a P2E tokenek ára közötti különbség.

Összehasoníltásként míg a népszerű Dogecoin értéke jelenleg 0.069 dollár, addig az Axie Infinity-hez közel 6 dollárért lehet hozzájutni. Szintén fontos érv a P2E játékok mellett, hogy a legtöbb mém tokennel szemben képesek megőrizni értéküket.

Ezeket szem előtt tartva nem zárható ki, hogy az éppen készülődő következő rally legnagyobb nyertesei ezúttal nem a mém érmék, hanem a P2E játékok lesznek.

Milyen projektbe érdemes még most befektetni?

A cikkünk elején felsorolt P2E játékok fennállásuk óta elképesztő mértékben tudtak erősödni. Például a GALA esetében a jelenlegi árfolyamhoz képest a korábbi csúcsérték 15,000%-kal volt magasabban!

Éppen ezért amennyiben az izgalmas játékok mellett számodra a megszerezhető profit is lényeges, abban az esetben nem árthat megfontolni egy új, még előértékesítési szakaszában lévő projektet.

Ezek többnyire olyan kezdeményezések, melyek kezdetben egészen alacsony piaci részesedéssel rendelkeznek, így a növekedés során az időben csatlakozó befektetők elképesztő profithoz juthatnak hozzá. 

Ezért amennyiben szeretnél esélyt adni a P2E játékok következő nagy dobásának, szeretsz profitszerzés mellett szórakozni és nem riadsz vissza egy kis kockázattól, a Meme Kombatot neked találták ki. 

Szeretnék MK tokeneket vásárolni

A legjobb mém tokenek egyetlen felületen

Ahogy arra a Meme Kombat nevéből is következtetni lehet, a projekt képes egyesíteni a legújabb mémeket izgalmas párviadalokkal.

A csaták évadokra lesznek bontva, aminek köszönhetően a platform képes lesz hosszú távon is megőrizni aktuális jellegét.

Már az első évad során, közvetlenül a listázást követően 11 különböző mém lesz elérhető, akik egy mesterséges intelligencia segítségével tudják majd összemérni erejüket.

Meme Kombat

A harcok során lehetőséged lesz a számodra kedves mémre fogadásokat kötni. Amennyiben a tipped sikeresnek bizonyult, úgy jutalmul az ökoszisztéma natív ERC-20 MK tokenjeivel fogsz gazdagodni.

Érdekesség, hogy nem kizárólag a lehetséges nyertesre, hanem akár a harcok különböző elemeire is megrakhatod majd a tétedet.

A csapat úgy tervezi a csatározások második évadában már kibővült harci lehetőségek közül lehet választani, továbbá az elérhető mém repertoár mérete is tetemesebb lesz.

A fejlesztők számára lényeges, hogy a Meme Kombat világa a közösség igényei szerint fejlődjön. Pontosan ezért a második évadot követően minden lényeges döntést a felhasználókkal közösen fognak meghozni.

Szeretném jobban megismerni a Meme Kombatot

A Meme Kombat ötvözi a magas bevételeket a transzparenciával

Ahhoz, hogy te is élvezhesd a Meme Kombat által kínált előnyöket, két dolgot kell tenned. Egyrészt vásárolnod kell MK tokeneket, másrészt azokat le is kell kötnöd.

A lekötés, vagy stakelés egy passzív jövedelemszerzési lehetőség, ami számos elemében hasonlít a kriptobányászathoz. Azonban a stakelés esetében semmilyen eszközzel nem kell rendelkezned és magas energiaköltségekkel sem kell számolnod.

A Meme Kombat segítségével pedig éves szinten nem kevesebb mint 112% profitra számíthatsz. Vagyis mindössze azzal, hogy lekötöd a tokenjeidet, minden évben megduplázhatod a befektetésed.

Ami talán még ennél is jobb, hogy a korábban említett csatákon ezt a jövedelmet tovább tudod gyarapítani. Azonban ha neked valamiért mégse fekszenek a fogadások, akkor is kimagasló profitot tudsz elérni.

Ráadásul ennek a rendszernek köszönhetően az MK tokenekre állandó lesz a kereslet, illetve az eladási nyomás is a minimálisra fog csökkenni. Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti, mindössze 10 millió dolláros méret miatt gyorsan emelkedhet az MK értéke.

Összehasonlításként a korábban említett Decentraland esetében 700 millió dolláros piaci kapitalizációról beszélhetünk, a napi kereskedés mértéke pedig meghaladja a 150 millió dollárt.

Ehhez képest a Meme Kombat mérete szinte mikroszkópikus.

A felsoroltak mellett lényeges még kiemelni, hogy szemben a legtöbb előértékesítéssel, a Meme Kombat esetében nem titok, kik állnak a projekt mögött.

projekt mögött

A hivatalos weboldalon keresztül nem csupán a csapat tekinthető meg, hanem akár az alapítóval fel is lehet venni a kapcsolatot. Hasonló transzparenciáról a legritkább esetekben beszélhetünk a kriptoszektorban.

Hamarosan emelkedik az MK értéke

Írásunk idején egy MK tokent a befektetők csupán 0.1667 dollárért vásárolhatnak meg, azonban 1 napon belül ez az érték emelkedni fog. Ezért amennyiben téged mégsem hozott lázba a projekt, akkor is érdemes megfontolni a csatlakozást. 

A listázást követően várhatóan magasabb lesz az MK értéke, így nem csak hosszú, hanem rövid távú befektetésnek is ideális lehet a Meme Kombat.

A vásárláshoz mindössze annyit kell tenned, hogy összekapcsolod a kriptotárcádat a magyar nyelven elérhető előértékesítés felületével, majd ETH, USDT vagy BNB segítségével elvégzed a tranzakciót.

Írásunk idején a stakelés még nem elérhető, azonban a készítők ígérete szerint ez hamarosan változni fog.

Érdekel a Meme Kombat

Ez is érdekelhet:

A 10 legjobb kripto, amit megvehetsz 1 dollár alatt

Arthur Hayes szerint továbbra is lehetséges az 1 millió dolláros bitcoin

15 új kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás:

Fontos hazánkban a fogyasztás és a hitelpiac helyreállítása

A fogyasztás és a hitelpiac helyreállítását, a beruházási aktivitás újraindítását, a munkaerőpiaci aktivitás növelését és a költségvetési hiány fokozatos csökkentését sorolta a legfontosabb gazdaságpolitikai célok közé a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságstratégiáért, pénzügyi forrásokért és makrogazdasági elemzésért felelős államtitkára a Figyelő Top 200 - Észak-Magyarország napilap csütörtöki gazdaságfejlesztési konferenciáján Miskolcon.
2024. 05. 18. 05:00
Megosztás:

Csúcsot döntött előző évben az Eximbank hitelkihelyezése

Az Eximbank Zrt. hitelfolyósításainak értéke tavaly közel 1444 milliárd forintra ugrott, a 2022. évi folyósítások két és félszeresét is meghaladva, a hitelállomány 50 százalékos emelkedéssel megközelítette a 2500 milliárd forintot - közölte az állami tulajdonú pénzintézet az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 18. 04:00
Megosztás:

Újításra ösztönző kkv pályázati program indul

Elindult csütörtökön a kkv-k innovációs képességeinek támogatását célzó GINOP Plusz pályázat társadalmi egyeztetése, az észrevételeket és a javaslatokat május 26-ig várják - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Gödöllőn.
2024. 05. 18. 03:00
Megosztás:

Autóban ülve, ablaküvegen keresztül le lehet égni a napsütéstől?

Igen, az autóban ülve is le lehet égni a napsütéstől, de ennek mértéke és valószínűsége több tényezőtől függ. Az autók ablakai általában kétféle üvegből készülnek: a szélvédő laminált üvegből, az oldal- és hátsó ablakok pedig általában edzett üvegből.
2024. 05. 18. 02:00
Megosztás:

Megtalálták a cukorbetegség kialakulásának okát!

A cukorbetegség, más néven diabétesz, egy olyan krónikus betegség, amelynek során a szervezet nem képes megfelelően szabályozni a vércukorszintet. A cukorbetegség két fő típusa van: az 1-es típusú és a 2-es típusú diabétesz. Mindkettő kialakulásának különböző okai tárhatók fel. Mutatjuk!
2024. 05. 18. 01:00
Megosztás:

A kutyás érmék rákapcsoltak, a Floki Inu minden idők legmagasabb árát célozta meg

A mém érme piacok nagy pörgésben vannak az utóbbi időben. A Floki Inu szépen emelkedik, és a FLOKI bikák most új történelmi csúcsot céloznak meg, miután a Revolut agresszív, felfelé irányuló mozgást váltott ki az érméből
2024. 05. 18. 00:01
Megosztás:

Enyhíti az aszályt a következő napok kiadós esőzése

Kiadós záporok enyhítik az aszályt a következő egy hétben - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 05. 17. 23:00
Megosztás:

Amerika ellen fogna össze Hszi és Putytin

Folytatódott Hszi Csin-ping és Vlagyimir Putyin találkozója. A két vezető kiemelte, hogy fokozni kell az együttműködést országaik „amerikai elszigetelése” ellen.
2024. 05. 17. 22:00
Megosztás:

Megtorpant az amerikai ipar

Az USA ipari termelése stagnált áprilisban, így elmaradt a 0,1%-os növekedésre vonatkozó piaci várakozásoktól.
2024. 05. 17. 21:00
Megosztás:

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat húzta le a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 766,41 pontos, 1,11 százalékos csökkenéssel, 68 088,24 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 17. 20:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

A főbb európai értékpapírpiacok többsége indexcsökkenéssel fejezte be a pénteki kereskedést.
2024. 05. 17. 19:30
Megosztás:

Erősödött pénteken a forint és a hetet is nyereséggel fejezte be

Pénteken erősödött a forint a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon és a hetet is nyereséggel fejezte be.
2024. 05. 17. 19:00
Megosztás:

Az erdők fenntartása mindannyiunk közös célja

Az állam kiemelt kötelessége az erdők védelme és fenntartása, ebben a munkában pedig stratégiai feladat hárul az állami erdészeti cégcsoportokra - mondta Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára csütörtökön, Budapesten, az Országos Erdészeti Egyesület küldöttgyűlésén a tárca MTI-nek eljuttatott közleménye szerint.
2024. 05. 17. 18:30
Megosztás:

A baromfiágazat az egyik legversenyképesebb ágazatunk

Közvetlen és nemzeti támogatásokkal, állatjóléti támogatásokkal, átmeneti támogatásokkal, valamint a vidékfejlesztési programokból származó támogatásokkal segíti a kormányzat a baromfiágazatot - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön, Budapesten a baromfi világnap alkalmából megtartott konferencián a tárca MTI-nek eljuttatott közleménye szerint.
2024. 05. 17. 18:00
Megosztás:

Változatlan maradt az amerikai ipari termelés áprilisban havi szinten

Az elemzők által várt 0,1 százalékos növekedés helyett stagnált az ipari termelés az Egyesült Államokban áprilisban havi összevetésben - derült ki az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) csütörtökön közzétett adataiból.
2024. 05. 17. 17:30
Megosztás:

Moldovában terjeszkedik a Romgaz

Moldovában terjeszkedik a román gázipari vállalat, a Romgaz - írja az economedia.ro.
2024. 05. 17. 17:00
Megosztás: