Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

Izgalmas trend kezdett kirajzolódni a kriptoszektorban az előző napok során, ami nem kizárt, hogy a következő bikafutam jellegét is meghatározhatja.

Pörögnek a kriptojátékok a tőzsdéken, ez lehet az újabb vetélytárs?

Míg a legnagyobb kriptók esetében az előző nap folyamán stagnálást láthattunk, addig a legnépszerűbb kriptojátékok árfolyama az egekbe szökött.

24 óra leforgása alatt az Axie Infinity értéke 15.5, a GALA 12.8, a Sandbox 8 míg a Decentraland értéke 7%-kal tudott növekedni

Írásunkban éppen ezért megvizsgáljuk, mi állhat az egyelőre rejtélyes változás mögött, továbbá mutatunk egy alternatívát, ami a felsorolt projekteket könnyedén maga mögé utasíthatja.

Miért kezdtek előrösni a P2E játékok?

Nem túlzás azt mondani, hogy a kriptojátékok ékes példával szolgálnak arra, hogy egy szektort milyen mértékben lehet képes átformálni a blokklánc-technológia.

Leegyszerűsítve a P2E, vagy play 2 earn játékok felhasználói szórakozás közben juthatnak hozzá profithoz. Ez a megoldás lehetővé teszi a közösség elköteleződését, egyúttal állandó igényt teremt az ökoszisztéma tokenjeire. 

Decentralamd árfolyam grafikon

Ráadásul egy öngerjesztő jellege is van a P2E projekteknek, hiszen minél többen csatlakoznak, a megszerezhető tokenek értéke is annál magasabb lesz.  

Köszönhetően azonban a kriptoszektor állandóan változó jellegének, a kezdeti lelkesedés a P2E játékokkal szemben az előző hónapok és évek során alábbhagyott.

A most látható változás azonban akár arra is utalhat, hogy a befektetők már nem csupán spekulálni szeretnének, hanem valós célokra felhasználni a tokenjeiket.

Szemben ugyanis a mém érmékkel, a P2E projektek már a kezdetektől fogva rendelkeznek felhasználási móddal, így a tokenekre is nagyobb az igény.

Más szóval a P2E játékoknál egyértelműen tudni lehet, pontosan mire is lehet felhasználni a tokeneket. 

Ezt a jelenséget példázza a mém és a P2E tokenek ára közötti különbség.

Összehasoníltásként míg a népszerű Dogecoin értéke jelenleg 0.069 dollár, addig az Axie Infinity-hez közel 6 dollárért lehet hozzájutni. Szintén fontos érv a P2E játékok mellett, hogy a legtöbb mém tokennel szemben képesek megőrizni értéküket.

Ezeket szem előtt tartva nem zárható ki, hogy az éppen készülődő következő rally legnagyobb nyertesei ezúttal nem a mém érmék, hanem a P2E játékok lesznek.

Milyen projektbe érdemes még most befektetni?

A cikkünk elején felsorolt P2E játékok fennállásuk óta elképesztő mértékben tudtak erősödni. Például a GALA esetében a jelenlegi árfolyamhoz képest a korábbi csúcsérték 15,000%-kal volt magasabban!

Éppen ezért amennyiben az izgalmas játékok mellett számodra a megszerezhető profit is lényeges, abban az esetben nem árthat megfontolni egy új, még előértékesítési szakaszában lévő projektet.

Ezek többnyire olyan kezdeményezések, melyek kezdetben egészen alacsony piaci részesedéssel rendelkeznek, így a növekedés során az időben csatlakozó befektetők elképesztő profithoz juthatnak hozzá. 

Ezért amennyiben szeretnél esélyt adni a P2E játékok következő nagy dobásának, szeretsz profitszerzés mellett szórakozni és nem riadsz vissza egy kis kockázattól, a Meme Kombatot neked találták ki. 

Szeretnék MK tokeneket vásárolni

A legjobb mém tokenek egyetlen felületen

Ahogy arra a Meme Kombat nevéből is következtetni lehet, a projekt képes egyesíteni a legújabb mémeket izgalmas párviadalokkal.

A csaták évadokra lesznek bontva, aminek köszönhetően a platform képes lesz hosszú távon is megőrizni aktuális jellegét.

Már az első évad során, közvetlenül a listázást követően 11 különböző mém lesz elérhető, akik egy mesterséges intelligencia segítségével tudják majd összemérni erejüket.

Meme Kombat

A harcok során lehetőséged lesz a számodra kedves mémre fogadásokat kötni. Amennyiben a tipped sikeresnek bizonyult, úgy jutalmul az ökoszisztéma natív ERC-20 MK tokenjeivel fogsz gazdagodni.

Érdekesség, hogy nem kizárólag a lehetséges nyertesre, hanem akár a harcok különböző elemeire is megrakhatod majd a tétedet.

A csapat úgy tervezi a csatározások második évadában már kibővült harci lehetőségek közül lehet választani, továbbá az elérhető mém repertoár mérete is tetemesebb lesz.

A fejlesztők számára lényeges, hogy a Meme Kombat világa a közösség igényei szerint fejlődjön. Pontosan ezért a második évadot követően minden lényeges döntést a felhasználókkal közösen fognak meghozni.

Szeretném jobban megismerni a Meme Kombatot

A Meme Kombat ötvözi a magas bevételeket a transzparenciával

Ahhoz, hogy te is élvezhesd a Meme Kombat által kínált előnyöket, két dolgot kell tenned. Egyrészt vásárolnod kell MK tokeneket, másrészt azokat le is kell kötnöd.

A lekötés, vagy stakelés egy passzív jövedelemszerzési lehetőség, ami számos elemében hasonlít a kriptobányászathoz. Azonban a stakelés esetében semmilyen eszközzel nem kell rendelkezned és magas energiaköltségekkel sem kell számolnod.

A Meme Kombat segítségével pedig éves szinten nem kevesebb mint 112% profitra számíthatsz. Vagyis mindössze azzal, hogy lekötöd a tokenjeidet, minden évben megduplázhatod a befektetésed.

Ami talán még ennél is jobb, hogy a korábban említett csatákon ezt a jövedelmet tovább tudod gyarapítani. Azonban ha neked valamiért mégse fekszenek a fogadások, akkor is kimagasló profitot tudsz elérni.

Ráadásul ennek a rendszernek köszönhetően az MK tokenekre állandó lesz a kereslet, illetve az eladási nyomás is a minimálisra fog csökkenni. Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti, mindössze 10 millió dolláros méret miatt gyorsan emelkedhet az MK értéke.

Összehasonlításként a korábban említett Decentraland esetében 700 millió dolláros piaci kapitalizációról beszélhetünk, a napi kereskedés mértéke pedig meghaladja a 150 millió dollárt.

Ehhez képest a Meme Kombat mérete szinte mikroszkópikus.

A felsoroltak mellett lényeges még kiemelni, hogy szemben a legtöbb előértékesítéssel, a Meme Kombat esetében nem titok, kik állnak a projekt mögött.

projekt mögött

A hivatalos weboldalon keresztül nem csupán a csapat tekinthető meg, hanem akár az alapítóval fel is lehet venni a kapcsolatot. Hasonló transzparenciáról a legritkább esetekben beszélhetünk a kriptoszektorban.

Hamarosan emelkedik az MK értéke

Írásunk idején egy MK tokent a befektetők csupán 0.1667 dollárért vásárolhatnak meg, azonban 1 napon belül ez az érték emelkedni fog. Ezért amennyiben téged mégsem hozott lázba a projekt, akkor is érdemes megfontolni a csatlakozást. 

A listázást követően várhatóan magasabb lesz az MK értéke, így nem csak hosszú, hanem rövid távú befektetésnek is ideális lehet a Meme Kombat.

A vásárláshoz mindössze annyit kell tenned, hogy összekapcsolod a kriptotárcádat a magyar nyelven elérhető előértékesítés felületével, majd ETH, USDT vagy BNB segítségével elvégzed a tranzakciót.

Írásunk idején a stakelés még nem elérhető, azonban a készítők ígérete szerint ez hamarosan változni fog.

Érdekel a Meme Kombat

Ez is érdekelhet:

A 10 legjobb kripto, amit megvehetsz 1 dollár alatt

Arthur Hayes szerint továbbra is lehetséges az 1 millió dolláros bitcoin

15 új kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás:

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó európai büntetővámokkal

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó brutális európai büntetővámokkal, a túlzott protekcionizmus nem megoldás - nyilatkozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai közleménye szerint.
2024. 06. 13. 14:30
Megosztás:

Cseh konzorcium vásárolta meg a Foxpost csomagküldő szolgálgatót

A cseh Packeta csomagküldőt is tulajdonló pénzügyi befektetőkből álló konzorcium vásárolta meg a szektortárs Foxpostot magyar tulajdonosaitól - tájékoztatták az MTI-t szerdán a felek.
2024. 06. 13. 14:00
Megosztás:

A jó irodai forgószék ergonomikus, kényelmes és tartós

Biztos számodra is egyértelmű, hogy nem csak azért érdemes minőségi és modern forgószékeket használni az irodai adminisztratív munkák végzésekor, mert stílusosak és professzionális megjelenést kölcsönöznek az irodatérnek, hanem mert sok más számos előnnyel is jár a beszerzésük.
2024. 06. 13. 13:30
Megosztás:

Mérséklődött az ingatlanpiaci forgalom májusban

Mérséklődött a magyarországi ingatlanpiaci forgalom májusban áprilishoz képest, de 2023. azonos időszakát 7,5 százalékkal felülmúlta, és a 2022-esnél is magasabb volt - közölte a Duna House (DH) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 13:00
Megosztás:

Átadták Az utazó magazin legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjait

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2023-as teljesítményüket értékelve a legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat szerdán Budapesten.
2024. 06. 13. 12:30
Megosztás:

Gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász az ország nyugati felének azon településeit, ahol az elmúlt napok viharai a legnagyobb pusztítást okozták.
2024. 06. 13. 12:00
Megosztás:

Az előző év a korrekcióé volt a biztosítók, a pénztárak, a tőkepiaci szereplők számára

A korábbi jelentős eszközleértékelődés után a tavalyi a korrekció éve volt a biztosítóknál, pénztáraknál, valamint a tőkepiacokon, és a háztartások bruttó pénzügyi vagyona is jelentősen emelkedett - mondta Szeniczey Gergő, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 06. 13. 11:30
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

A NAV több ezer hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.
2024. 06. 13. 10:30
Megosztás:

A gépbeszerzési nehézségek miatt nőtt a gépi bérmunka iránti igény az agráriumban

A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania - derül ki az Agroinform.hu legutóbbi felméréséből. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége, amely tevékenység jellemzőit a mezőgazdasági portál alábbi elemzése mutatja be.
2024. 06. 13. 10:00
Megosztás:

Meghosszabbítja a Kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot

Meghosszabbítja a kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot. A szabad célú Diákhitel kamata a tervek szerint az év második felében is marad 7,99%. A Bankmonitor szakértői megvizsgálták, ez mennyire kedvező a jelenlegi piaci hitelkonstrukciókhoz képest.
2024. 06. 13. 09:30
Megosztás:

Autós utazást tervezel? – Most akár 200 kilométernyi üzemanyag árát kaphatod vissza

Hivatalosan is itt a nyár, és most már dönteni kell, hol töltjük a vakációt. Időpont és szállás kiválasztása mellett érdemes megtervezni a kiadásokat is, hogy legyen keretünk szórakozásra és felhőtlen kikapcsolódásra. Az okos tervezésben segít az OTP Bank Hitelkártya kampánya, amellyel 200 kilométernyi üzemanyagköltséget lehet megspórolni.
2024. 06. 13. 09:00
Megosztás: