FTX token ára az utóbbi 30 napban 200%-kal felrobbant. Érdemes megvenni ezt a közösség által irányított mémérmet?

Felejtsd el, az FTX Token összeomlott! A Meme Moguls jelenleg az 5. előértékesítési szakaszában van, ez egy játék, ahol játék közben kriptomesterré varázsolódhatsz, 100-szoros lehetőséget és valódi pénzjutalmakat kínálva. Tanulj, fektess be, és hódítsd meg a kihívásokat egy virtuális világban - ez a TE lehetőséged lehet, hogy a kriptó mestere légy egy szórakoztató úton!

FTX token ára az utóbbi 30 napban 200%-kal felrobbant. Érdemes megvenni ezt a közösség által irányított mémérmet?

Az FTX Token (FTT) 200%-os rakétakilövést után összezuhant, a Coinbase figyelmezteti is a befektetőket

Az FTX Token egy vad utat járt be az FTX tőzsde összeomlása óta, ami 2023 novemberében történt. Az FTX Token összeomlása után az FTT árfolyama körülbelül 1 dollárig esett. Azonban novemberben az FTX Token meglepő módon majdnem 4,27 dollárra ugrott, rövid ideig optimizmust keltve ezzel.

December továbbra is nagy volatilitást mutatott, az FTX Token az egyes napokon 3,60 és 5,00 dollár között ingadozott. A hónap végére körülbelül 3,60-3,70 dollárra stabilizálódott, ez kevesebb, mint a novemberi csúcs, de még mindig jelentős javulás az előző mélypontokhoz képest.

Ma az FTX Token ára 1,58 dolláron áll, és a folymatos instabilitást tükrözi. A Coinbase és más nagy tőzsdék a "szélsőséges volatilitásra" figyelmeztetnek, óva intve a befektetőket. Az FTX Token jövője bizonytalan marad, és leginkább az FTX felszámolási eljárásához kötődik.

Kezdő kripto kereskedő vagy? A Meme Moguls (MGLS) mesterré változtatna téged (miközben keresel!)

Valaha álmodtál arról, hogy kripto mesterré válj, tanulva olyan emberektől, mint Warren Buffett, és még valódi pénzt is kereshetsz közben? Nos, a Meme Moguls lehet az a válasz, amit keresel. Ez az innovatív projekt vihart kavar az első ICO-listákon, és jó okkal.

A globális mémipar robbanásszerű növekedésnek indult, és 2025-ig hihetetlenül 6,1 milliárd dollárra várják. A Meme Moguls ezt a robbanásszerű trendet használja ki, egyedi kombinációt kínálva tanulásból, játékból és potenciális profitból.

Képzeld el ezt: a száraz tankönyvek és zavaros diagramok helyett a kriptovalutákról egy érdekes játékplatformon tanulsz. A Meme Moguls egy virtuális világba helyez téged, ahol 100 000 dolláros kezdő tőkével indulhatsz. Ezt a virtuális pénzt felhasználhatod befektetési portfóliód felépítésére, miközben értékes ismereteket szerzel a platform oktatási forrásaiból. Képzeld el ezt egy kockázatmentes kiképzőtérnek, ahol kísérletezhetsz és tanulhatsz, mielőtt valódi pénzt kockáztatnál.

De a Meme Moguls nem csak tanulásról szól. Arról is, hogy keresel. Izgalmas kihívások és versenyek révén képes leszel átalakítani a virtuális nyereményeidet valódi MGLS tokenekké. Tehát a játéktudásod konvertálódhat kézzelfogható jutalmakká, nem csak dicsekvési jogokká.

Ráadásul a platform ösztönzi a diverzifikációt, hogy ne csak egy kosárba helyezd minden tojásodat. Terjeszd ki a határaidat, és fektess be különböző eszközökbe, minimalizálva a kockázatot, és maximalizálva a siker esélyeit.

Szóval, mi a végső cél? Természetesen, az hogy Te magad légy a kripto mogul! Ahogy a játékban feljebb emelkedve felhalmozod a tudást és a tapasztalatokat, feloldod a passzív jövedelem potenciálját. Ne hagyd ki ezt a kezdeti lehetőséget! Jelenleg az 5. előértékesítési szakaszban a MGLS tokenek mindössze 0,0036 dolláros áron kaphatók. Az elemzők jelentős áremelkedést jósolnak, szóval csatlakozz a Meme Moguls forradalmához még ma!

Látogass el a Meme Moguls oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Biciklis túraútvonallal egészült ki a balatoni útvonalhálózat

Biciklis túraútvonallal egészült ki a Balaton körül csaknem ezer kilométer hosszan kijelölt kerékpáros útvonalhálózat - közölte a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány keretein belül létrejött VisitBalaton365 csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 25. 23:00
Megosztás:

Az olasz belügyminiszter lemondásáért demonstráltak

Az olasz belügyminiszter lemondását követelték a római minisztérium épületénél rendezett vasárnap esti megmozdulás résztvevői a múlt pénteki palesztinbarát tüntetéseken történt rendőri beavatkozások miatt.
2024. 02. 25. 22:00
Megosztás:

Az idei volt a legmelegebb február Hollandiában

Az idei volt az eddigi legmelegebb február Hollandiában, a hőmérő higanyszála a 18 Celsius-fokot is elérte - jelentette a Weeronline meteorológiai adatokat közlő holland szolgálat vasárnap.
2024. 02. 25. 21:00
Megosztás:

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t, megerősítve ezzel vezető szerepét a következő generációs mesterséges intelligencia alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.
2024. 02. 25. 20:00
Megosztás:

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás: