Heti horoszkóp, ami 4 csillagjegynek is komoly pénzt hoz a házhoz!

Készülj fel egy izgalmas hétre, ahol a csillagok különleges pénzügyi és szerencsés fordulatokat tartogatnak számodra! Fedezd fel, hogyan alakulhatnak a pénzügyeid, milyen váratlan találkozások és lehetőségek várnak rád, és mikor érdemes szerencsét próbálnod. Engedd, hogy a csillagjegyed inspiráljon, és hozd ki a legtöbbet ebből a hétből!

Heti horoszkóp, ami 4 csillagjegynek is komoly pénzt hoz a házhoz!

Kos (március 21. - április 19.)

A hét elején egy váratlan találkozás egy régi baráttal új lehetőségeket hozhat a pénzügyi világban. Kedd különösen kedvező lesz, amikor egy spontán ötlet nagy profitot hozhat. Szerda délután érdemes elgondolkodnod egy hosszú távú befektetésen, amely váratlanul nagy hozamot eredményezhet.

A szerencsenapod csütörtök, amikor érdemes szerencsét próbálnod a lottón, a szerencseszámaid pedig a 3, 7 és 21. Ha a héten találkozol egy piros tollú madárral, az különösen szerencsét hozhat neked.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet a KOS-nak ITT olvasható.

Bika (április 20. - május 20.)

Ez a hét ideális lesz arra, hogy a Bika jegyűek új pénzügyi tervet dolgozzanak ki. Hétfőn egy régi üzleti kapcsolat jelentkezhet, akivel együttműködve komoly sikereket érhetsz el. Péntek délután érdemes átnézned a költségvetésedet, mert találhatsz néhány meglepő megtakarítási lehetőséget.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 2, 14 és 28. Egy váratlan találkozás egy nyúl formájában különösen jó jeleket hozhat.

A BIKÁ-nak nagy pénzt hozhat, ha megismeri ezt az ötletet, amiről ITT írtunk.

Ikrek (május 21. - június 20.)

A héten az Ikrek számára különösen fontos lesz a kommunikáció. Szerdán egy izgalmas beszélgetés révén új üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Péntek este egy baráti összejövetelen hallhatsz egy remek befektetési tippet, amely hamarosan megtérülhet.

A szerencsenapod vasárnap, a szerencseszámaid pedig a 5, 12 és 19. Egy találkozás egy macskával ezen a héten különösen szerencsés lehet számodra.

Nagy pénzt nyerhet az IKREK, ha elolvassa ezt a pénzügyi trükköt.

Rák (június 21. - július 22.)

heti horoszkóp pénzügyek és szerencse

Ez a hét a kreativitásról fog szólni a Rák jegyűek számára. Kedden egy váratlan pénzügyi ötlet merülhet fel, amelyet érdemes megvalósítani. Csütörtökön egy régi ismerős felbukkanása új pénzügyi lehetőségeket hozhat.

A szerencsenapod péntek, a szerencseszámaid pedig a 1, 10 és 24. Ha a héten találkozol egy teknőssel, különösen szerencsés eseményekre számíthatsz.

A RÁK busás nyereséget érhet el, ha ezt ismeri.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára ez a hét az önbizalomról és az új kihívásokról fog szólni. Hétfőn egy merész lépés a munkahelyeden pénzügyi elismerést hozhat. Szerdán egy spontán találkozás egy befolyásos személlyel új pénzügyi lehetőségeket nyithat meg előtted.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 4, 18 és 27. Egy találkozás egy kutyával különösen szerencsés lehet számodra.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet az OROSZLÁN-nak ITT olvasható.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szűz jegyűek számára ez a hét az aprólékos tervezésről és az új lehetőségek felkutatásáról szól. Kedden érdemes alaposan átnézned a pénzügyi helyzetedet, mert találhatsz néhány rejtett lehetőséget. Csütörtökön egy váratlan hír révén új pénzügyi tervek körvonalazódhatnak.

A szerencsenapod vasárnap, a szerencseszámaid pedig a 6, 13 és 22. Ha a héten találkozol egy mókussal, különösen szerencsés események várnak rád.

A SZŰZ-nek nagy pénzt hozhat, ha megismeri ezt az ötletet, amiről ITT írtunk.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A Mérlegek számára ez a hét az egyensúly megtalálásáról fog szólni. Hétfőn egy régi ismerős új pénzügyi ötleteket hozhat, amelyek hosszú távon kifizetődőek lesznek. Pénteken egy váratlan ajándék vagy nyeremény örvendeztethet meg.

A szerencsenapod csütörtök, a szerencseszámaid pedig a 8, 15 és 29. Egy találkozás egy galambbal különösen szerencsés lehet számodra.

A MÉRLEG busás nyereséget érhet el, ha ezt ismeri.

Skorpió (október 23. - november 21.)

pénzhoroszkóp és szerencseszámok a hétre

A Skorpiók számára ez a hét az újrakezdésről és a pénzügyi kihívások leküzdéséről szól. Szerdán egy régi adósság váratlanul visszatérhet hozzád, ami stabilizálhatja a pénzügyi helyzetedet. Péntek délután érdemes új üzleti lehetőségeket keresned, mert egy izgalmas ajánlat érkezhet.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 9, 11 és 25. Ha a héten találkozol egy pókkal, különösen szerencsés események várnak rád.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet a SKORPIÓ-nak ITT olvasható.

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Nyilasok számára ez a hét az utazásról és a kalandokról fog szólni. Hétfőn egy spontán utazás új üzleti lehetőségeket hozhat. Csütörtökön egy régi barát visszatérése révén új pénzügyi tervek születhetnek.

A szerencsenapod péntek, a szerencseszámaid pedig a 7, 16 és 30. Egy találkozás egy pillangóval különösen szerencsés lehet számodra.

A NYILAS-nak nagy pénzt hozhat, ha megismeri ezt az ötletet, amiről ITT írtunk.

Bak (december 22. - január 19.)

A Bakok számára ez a hét az előrelépésről és az új kihívásokról fog szólni. Kedden egy váratlan lehetőség nyílhat meg a munkahelyeden, amely hosszú távú pénzügyi stabilitást hozhat. Pénteken egy régi projekt befejezése anyagi jutalommal járhat.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 3, 14 és 23. Ha a héten találkozol egy feketerigóval, különösen szerencsés események várnak rád.

Nagy pénzt nyerhet a BAK, ha elolvassa ezt a pénzügyi trükköt.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők számára ez a hét az új ötletekről és a kreatív megoldásokról fog szólni. Hétfőn egy váratlan inspiráció révén új pénzügyi lehetőségek nyílhatnak meg. Szerdán egy régi ismerős felbukkanása új együttműködési lehetőségeket hozhat.

A szerencsenapod vasárnap, a szerencseszámaid pedig a 5, 17 és 26. Egy találkozás egy békával különösen szerencsés lehet számodra.

Nagy pénzt nyerhet a VÍZÖNTŐ, ha elolvassa ezt a pénzügyi trükköt.

Halak (február 19. - március 20.)

A Halak számára ez a hét az álmodozásról és a jövő tervezéséről fog szólni. Kedden egy váratlan lehetőség révén új pénzügyi célokat tűzhetsz ki magad elé. Csütörtökön egy kreatív projekt anyagi jutalommal kecsegtethet.

A szerencsenapod péntek, a szerencseszámaid pedig a 2, 8 és 20. Ha a héten találkozol egy halacskával, különösen szerencsés események várnak rád.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet a HALAK-nak ITT olvasható.

Új rezsitámogatás – döntött a Kormány, jár 41.760 forint/fő rezsikiegészítő támogatás!

A Magyar Közlönyben két olyan kormányrendelet is megjelent, amely egyes intézmények rezsitámogatását érinti.
2024. 07. 04. 02:00
Megosztás:

A júliusi nyugdíjat miért ezen a napon utalják? Nyugdíj kifizetési időpont 2024. július

Fontos hír érkezett a júliusi nyugdíjak kifizetéséről! 2024-ben a legtöbb hónapban, az általános szabály szerint a hónap 12. napján érkezik a nyugdíj, de ha ez a nap hétvégére esik (vagy ünnepnapra), korábban is megkaphatják a nyugdíjasok. Mikor utalják tehát a 2024 július havi nyugdíjat?
2024. 07. 04. 01:00
Megosztás:

A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A Shiba Inu ($SHIB) tulajdonosok nem kis veszteséget könyveltek el, miközben a mém érme próbálja visszaszerezni a korábbi támaszt.
2024. 07. 04. 00:01
Megosztás:

Öntözőrendszerek fejlesztésére kaptak támogatást a gazdák

A megváltozott klimatikus viszonyok miatt minden, gazdálkodók által megvalósítani kívánt öntözésfejlesztési projekt támogatást kapott az Agrárminisztériumtól (AM) - közölte a tárca keddi közleménye szerint Nagy István a közösségi oldalán.
2024. 07. 03. 23:30
Megosztás:

Meggazdagodásra alkalmas 5 legjobb altcoin 2024-ben: vedd meg a Ferraridat ezen a nyáron!

Jó hír a kriptó rajongóknak: úgy tűnik, hogy a Bitcoin (BTC) áll a piac újjáéledésének élén. A spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe történő beáramlás háromhetes csúcsra emelkedett, ami a piaci szereplők megújult érdeklődését és bizalmát jelzi.
2024. 07. 03. 23:00
Megosztás:

Már több mint 3000 milliárd forintot kezel az OTP Private Banking

Korától függetlenül, a vagyonát érintő stratégiai kérdéseket elsősorban személyesen szereti megbeszélni az OTP Private Banking 21 ezernél is több ügyfele, akik az első negyedév végére már több mint 3000 milliárd forintnyi megtakarítást bíztak a hazai privát banki szektor meghatározó szereplőjére. A különleges szolgáltatások közül sokan az utódlásmenedzsmenthez keresnek segítséget, így egyre fontosabbá válik számukra a családi és a bizalmi vagyonkezelés is.
2024. 07. 03. 22:30
Megosztás:

2025-től új minősítés szükséges logisztikai tevékenység végzéséhez

Új fogalommal egészült ki a szabályozott parkok hálózatára vonatkozó szabályozás: 2025 január 1-től egyes vállalkozások kizárólag akkor végezhetnek az adott telephelyen logisztikai tevékenységet, ha a „Logisztikai Park” címet megszerezték. Mivel ennek elnyeréséhez számos adminisztratív feladatot szükséges elvégezni, a határidő rövidségére tekintettel érdemes minél korábban benyújtani az érdekelteknek a cím elnyerésére irányuló pályázatot. A témában Szűcs Anikó Edit és Takó Zsófia, a DLA Piper Hungary ingatlanjogi csoportjának szakértői készítettek összefoglalót.
2024. 07. 03. 22:00
Megosztás:

Mekkora a gond a Tesla-nál?

Tegnap a Tesla több, mint 10%-os emelkedéssel zárta a kereskedést az amerikai tőzsdén. Joggal gondolhatná az ember, hogy valamilyen jó hírt közölt a vállalat, és az idézett elő ilyen nagy mértékű árfolyamreakciót. Nos, az a helyzet, hogy ez nem teljesen igaz.
2024. 07. 03. 21:30
Megosztás:

Francia politikai taktika a Nemzeti Tömörülés ellen

Jelentős taktikázásba kezdtek a francia pártok a választások második, vasárnapi fordulóját megelőzően.
2024. 07. 03. 21:00
Megosztás:

Lassult a kínai szolgáltatóipar teljesítményének növekedése

Jórészt az új megrendelések bővülésének lassulása miatt júniusban nyolc hónapja a legkisebb ütemben nőtt a szolgáltatóipar teljesítménye Kínában a kínai Caixin Insight Group és az S&P Global gazdaságkutató intézet szerdán közölt beszerzésimenedzser-indexe (BMI) szerint.
2024. 07. 03. 20:30
Megosztás:

Megtörni látszik az amerikai munkaerőpiac

Az Egyesült Államokban a privátszektor vállalatai júniusban 150 ezer munkavállalót vettek fel, ami öt hónapja a legkevesebb.
2024. 07. 03. 20:00
Megosztás:

Csökkent a Tesla kiszállítása a második negyedévben

Vártnál kevésbé esett vissza a Tesla autókiszállítása az idei második negyedévben éves összevetésben, miután az idei első negyedévben 8,5 százalékos csökkenést regisztráltak.
2024. 07. 03. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 07. 03. 19:00
Megosztás:

Ma alulteljesítő volt a budapesti tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 282,76 pontos, 0,4 százalékos emelkedéssel, 71 738,76 ponton zárt szerdán.
2024. 07. 03. 18:30
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen, minimális elmozdulással nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 07. 03. 18:00
Megosztás:

Veszélyesek lehetnejk a rossz megfelelőségi jelzések

Sokféle termék forgalomba kerülhet szabálytalan megfelelőségi jelzéssel, ezért indokolt a fogyasztói óvatosság, vásárolni emiatt is csak megbízható helyekről ajánlott - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.
2024. 07. 03. 17:30
Megosztás:

A gazdaság szempontjából fontos a digitális célok elérése

A tagállamoknak ambiciózusabbnak kell lenniük az Európai Unió digitális programjában meghatározott célok elérése érdekében, a digitális infrastruktúra, a vállalkozások, a készségek és a közszolgáltatások terén való előrelépés ugyanis döntő fontosságú az EU jövőbeni gazdasági jóléte és társadalmi kohéziója szempontjából - jelentette ki az Európai Bizottság kedden.
2024. 07. 03. 17:00
Megosztás:

A Budapest-Brassó járat indítása mindkét város számára fontos lépés

A Budapest-Brassó járat indítása mindkét város és mindkét ország számára fontos lépés - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára a járat megnyitó ünnepségén kedden Budapesten a Liszt Ferenc-repülőtéren.
2024. 07. 03. 16:30
Megosztás:

Nőtt a Geely negyedéves nyeresége

Jelentősen nőtt az egyik legnagyobb kínai autógyártó, a Geely Automobile Holdings Ltd. árbevétele és nyeresége az idei első negyedévben éves összevetésben.
2024. 07. 03. 16:00
Megosztás:

Kissé emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 07. 03. 15:30
Megosztás: