Heti horoszkóp, ami 4 csillagjegynek is komoly pénzt hoz a házhoz!

Készülj fel egy izgalmas hétre, ahol a csillagok különleges pénzügyi és szerencsés fordulatokat tartogatnak számodra! Fedezd fel, hogyan alakulhatnak a pénzügyeid, milyen váratlan találkozások és lehetőségek várnak rád, és mikor érdemes szerencsét próbálnod. Engedd, hogy a csillagjegyed inspiráljon, és hozd ki a legtöbbet ebből a hétből!

Heti horoszkóp, ami 4 csillagjegynek is komoly pénzt hoz a házhoz!

Kos (március 21. - április 19.)

A hét elején egy váratlan találkozás egy régi baráttal új lehetőségeket hozhat a pénzügyi világban. Kedd különösen kedvező lesz, amikor egy spontán ötlet nagy profitot hozhat. Szerda délután érdemes elgondolkodnod egy hosszú távú befektetésen, amely váratlanul nagy hozamot eredményezhet.

A szerencsenapod csütörtök, amikor érdemes szerencsét próbálnod a lottón, a szerencseszámaid pedig a 3, 7 és 21. Ha a héten találkozol egy piros tollú madárral, az különösen szerencsét hozhat neked.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet a KOS-nak ITT olvasható.

Bika (április 20. - május 20.)

Ez a hét ideális lesz arra, hogy a Bika jegyűek új pénzügyi tervet dolgozzanak ki. Hétfőn egy régi üzleti kapcsolat jelentkezhet, akivel együttműködve komoly sikereket érhetsz el. Péntek délután érdemes átnézned a költségvetésedet, mert találhatsz néhány meglepő megtakarítási lehetőséget.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 2, 14 és 28. Egy váratlan találkozás egy nyúl formájában különösen jó jeleket hozhat.

A BIKÁ-nak nagy pénzt hozhat, ha megismeri ezt az ötletet, amiről ITT írtunk.

Ikrek (május 21. - június 20.)

A héten az Ikrek számára különösen fontos lesz a kommunikáció. Szerdán egy izgalmas beszélgetés révén új üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Péntek este egy baráti összejövetelen hallhatsz egy remek befektetési tippet, amely hamarosan megtérülhet.

A szerencsenapod vasárnap, a szerencseszámaid pedig a 5, 12 és 19. Egy találkozás egy macskával ezen a héten különösen szerencsés lehet számodra.

Nagy pénzt nyerhet az IKREK, ha elolvassa ezt a pénzügyi trükköt.

Rák (június 21. - július 22.)

heti horoszkóp pénzügyek és szerencse

Ez a hét a kreativitásról fog szólni a Rák jegyűek számára. Kedden egy váratlan pénzügyi ötlet merülhet fel, amelyet érdemes megvalósítani. Csütörtökön egy régi ismerős felbukkanása új pénzügyi lehetőségeket hozhat.

A szerencsenapod péntek, a szerencseszámaid pedig a 1, 10 és 24. Ha a héten találkozol egy teknőssel, különösen szerencsés eseményekre számíthatsz.

A RÁK busás nyereséget érhet el, ha ezt ismeri.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára ez a hét az önbizalomról és az új kihívásokról fog szólni. Hétfőn egy merész lépés a munkahelyeden pénzügyi elismerést hozhat. Szerdán egy spontán találkozás egy befolyásos személlyel új pénzügyi lehetőségeket nyithat meg előtted.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 4, 18 és 27. Egy találkozás egy kutyával különösen szerencsés lehet számodra.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet az OROSZLÁN-nak ITT olvasható.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szűz jegyűek számára ez a hét az aprólékos tervezésről és az új lehetőségek felkutatásáról szól. Kedden érdemes alaposan átnézned a pénzügyi helyzetedet, mert találhatsz néhány rejtett lehetőséget. Csütörtökön egy váratlan hír révén új pénzügyi tervek körvonalazódhatnak.

A szerencsenapod vasárnap, a szerencseszámaid pedig a 6, 13 és 22. Ha a héten találkozol egy mókussal, különösen szerencsés események várnak rád.

A SZŰZ-nek nagy pénzt hozhat, ha megismeri ezt az ötletet, amiről ITT írtunk.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A Mérlegek számára ez a hét az egyensúly megtalálásáról fog szólni. Hétfőn egy régi ismerős új pénzügyi ötleteket hozhat, amelyek hosszú távon kifizetődőek lesznek. Pénteken egy váratlan ajándék vagy nyeremény örvendeztethet meg.

A szerencsenapod csütörtök, a szerencseszámaid pedig a 8, 15 és 29. Egy találkozás egy galambbal különösen szerencsés lehet számodra.

A MÉRLEG busás nyereséget érhet el, ha ezt ismeri.

Skorpió (október 23. - november 21.)

pénzhoroszkóp és szerencseszámok a hétre

A Skorpiók számára ez a hét az újrakezdésről és a pénzügyi kihívások leküzdéséről szól. Szerdán egy régi adósság váratlanul visszatérhet hozzád, ami stabilizálhatja a pénzügyi helyzetedet. Péntek délután érdemes új üzleti lehetőségeket keresned, mert egy izgalmas ajánlat érkezhet.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 9, 11 és 25. Ha a héten találkozol egy pókkal, különösen szerencsés események várnak rád.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet a SKORPIÓ-nak ITT olvasható.

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Nyilasok számára ez a hét az utazásról és a kalandokról fog szólni. Hétfőn egy spontán utazás új üzleti lehetőségeket hozhat. Csütörtökön egy régi barát visszatérése révén új pénzügyi tervek születhetnek.

A szerencsenapod péntek, a szerencseszámaid pedig a 7, 16 és 30. Egy találkozás egy pillangóval különösen szerencsés lehet számodra.

A NYILAS-nak nagy pénzt hozhat, ha megismeri ezt az ötletet, amiről ITT írtunk.

Bak (december 22. - január 19.)

A Bakok számára ez a hét az előrelépésről és az új kihívásokról fog szólni. Kedden egy váratlan lehetőség nyílhat meg a munkahelyeden, amely hosszú távú pénzügyi stabilitást hozhat. Pénteken egy régi projekt befejezése anyagi jutalommal járhat.

A szerencsenapod szombat, a szerencseszámaid pedig a 3, 14 és 23. Ha a héten találkozol egy feketerigóval, különösen szerencsés események várnak rád.

Nagy pénzt nyerhet a BAK, ha elolvassa ezt a pénzügyi trükköt.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők számára ez a hét az új ötletekről és a kreatív megoldásokról fog szólni. Hétfőn egy váratlan inspiráció révén új pénzügyi lehetőségek nyílhatnak meg. Szerdán egy régi ismerős felbukkanása új együttműködési lehetőségeket hozhat.

A szerencsenapod vasárnap, a szerencseszámaid pedig a 5, 17 és 26. Egy találkozás egy békával különösen szerencsés lehet számodra.

Nagy pénzt nyerhet a VÍZÖNTŐ, ha elolvassa ezt a pénzügyi trükköt.

Halak (február 19. - március 20.)

A Halak számára ez a hét az álmodozásról és a jövő tervezéséről fog szólni. Kedden egy váratlan lehetőség révén új pénzügyi célokat tűzhetsz ki magad elé. Csütörtökön egy kreatív projekt anyagi jutalommal kecsegtethet.

A szerencsenapod péntek, a szerencseszámaid pedig a 2, 8 és 20. Ha a héten találkozol egy halacskával, különösen szerencsés események várnak rád.

A szerencsehozó pénzügyi ötlet a HALAK-nak ITT olvasható.

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás: