XRP és Ethena eléri az 1 dollárt; A KangaMoon hatalmas figyelmet kap a tőzsdei bejelentés után

Miközben néhány DeFi érmék már a bikás mintázat felé mozdulnak, az XRP és az Ethena küzdenek a túlélésért. Azonban az elemzők úgy vélik, hogy ezeknek a tokeneknek az áresése átmeneti, és a következő hetekben bikás trendeket indíthatnak el.

XRP és Ethena eléri az 1 dollárt; A KangaMoon hatalmas figyelmet kap a tőzsdei bejelentés után

Eközben azok a befektetők, akik lemaradtak a KangaMoon előértékesítéséről, érdeklődést mutatnak a platform bejelentése után, amely szerint a tokent tőzsdékre vezetik be. Vizsgáljuk meg alaposabban.

Több befektető mutat érdeklődést a KangaMoon iránt a tőzsdei bejelentés után

Miközben az XRP és az Ethena áresése zajlik, a KangaMoon hatalmas befektetői beáramlást tapasztal, akik lemaradtak az előértékesítésről. A nemrég lezárult előértékesítés során a KangaMoon ára 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett - ez 400%-os megtérülést jelent az előértékesítésben részt vevő befektetők számára. Látva a korai befektetők által elért nyereséget, egyre több befektető vásárolja a tokent a tőzsdei bevezetés előtt.

A KangaMoon zseniálisan ötvözi a GameFi és a SocialFi funkciókat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy mindkét műfajból profitáljanak. A platform rengeteg játéktevékenységet kínál a felhasználók jutalmazására. Az előértékesítés során a tokenek teljes készletének 25%-át erre a célra különítették el. Emellett a KangaMoon életképes staking opciót is kínál, amelynek révén a befektetők több mint 90%-os APY jutalmat nyerhetnek.

Miközben a platform az előértékesítési eredményei révén hírnevet szerzett, a potenciálja azt sugallja, hogy az előértékesítési nyereség csak a jéghegy csúcsa. A platform célja az ökoszisztéma továbbfejlesztése, hogy az egyik legjobb DeFi kriptovalutává váljon. A KangaMoon útitervének második szakaszában a platform tokene tőzsdékre kerül.

Már minden dokumentáció, például a tokenek elosztása és a pénztárca megerősítése befejeződött a tőzsdei bevezetéshez. A BitMart megerősítette a KangaMoon potenciális listázását, így az új befektetők jelentős nyereségre számíthatnak, ami miatt ez a legjobb DeFi token a jelenlegi vásárláshoz.

Elérheti-e az XRP ára az 1 dollárt az áresés után?

Annak ellenére, hogy néhány token visszapattan a medvés trendekből, az XRP mélyen a lejtmenetbe került. Az XRP token ára havi és heti szinten 10%-kal és 2%-kal esett, ami a medvék teljes dominanciáját mutatja. Még az XRP kísérlete is a 0,5 dolláros árérték újratesztelésére elutasításra került az áreséssel.

Miközben az XRP erős ökoszisztémájára támaszkodik, a legutóbbi ármozgása aggodalomra ad okot. Azonban az XRP piaci kapitalizációja előrehaladás jeleit mutatja, ami hamarosan katalizátorként szolgálhat az árstabilitás számára. Az USA SEC folyamatban lévő ügye várhatóan hamarosan véget ér, így spekulációk szerint az XRP ára 2024 vége előtt eléri az 1 dollárt.

XRP kriptó árfolyama és Ethena kriptodeviza árfolyam elemzés és előrejelzés

Az Ethena áresése, de hamarosan 1 dolláron kereskedhet

Az Ethena az egyik legjobb DeFi kripto volt, amikor elindította hatalmas airdrop kampányát. Bár a token azonnal bebizonyította a kétkedők tévedését egy 1,52 dolláros ATH csúcsra történő emelkedéssel, a medvék nyomása végül utolérte az Ethena tokent. Az év eleje óta az Ethena ára 22%-kal esett vissza.

Ez hasonló az Ethena havi rekordjához, amely még nagyobb, 40%-os áresést mutat. Közelebbről megvizsgálva, az Ethena technikai elemzése azt mutatja, hogy a piaci hangulat medvés, a DeFi érme pedig az 50 napos és a 200 napos EMA alatt kereskedik. Ezzel a medvés kilátással az elemzők úgy vélik, hogy az áresés a legjobb idő a vásárlásra. Így az Ethena token júliusban 1 dollárra való emelkedését prognosztizálják.

Melyik tokennek van a legjobb esélye jó nyereséget hozni?

Míg az XRP és az Ethena mindkettő növekedési potenciállal rendelkezik, lehet, hogy nem a legjobb befektetési lehetőség azok számára, akik gyors nyereséget szeretnének elérni. Mivel a KangaMoon egy mém érme, ezek a funkciók nyilvánvalóak a 400%-os előértékesítési emelkedéséből. A token tőzsdéken történő elérhetőségével a befektetők még több profitot érhetnek el a növekedésből.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás: